Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Burcu canım çok güzel olmuş:)kızlar elimde dün fotoğraf çekmek için açtığım natural colours mellerim var dün açıldı henüz 1 günlük uygun fiyata satıcam ilgilenenler özelden mesaj gönderebilir:))

beğenmenize sevindim kaydirigubbakcemile2 doğal lens istiyenlere tavsiye ederm kesinlikle lens olduğu anlaşılmasın ve şöyle yeşil ela açık kahve dursun istiyosanız charm ocre çok güzel berrym sana özelden msj atmıştım görüşelim diye ama cvp gelmedi bilmiyorumkismile
albümümede koydum fotoğraflar tam yüz merak edenler bakabilir

Burcuuuuu sendemi ocrelendin kizzzzz :lepi: cok yakismis süperrrrrrrrrr dogal hihoyyyt

güle güle kullan cnm ve dikkat et kaybolmasinlar :jeyyar:

Pinax valla diğerlerinede bebeklerim gibi bakıyodum ama oldumu oluyomuş valla sen istediğin kadar üzerine düş :2: charm crystal çıkana kadar idare edicez artık bende senin yeni saç rengine bayıldımmm sana çok yakışmış hatta yorumda yaptım ama görünmüyo fotonda acaba kabul etmedimi aramızda sorunmu var diyede düşünüyodum (

Burcucum,inanılmaz güzel gözüküyor,baya baya açık yani,sarı ortadan da kahve gözükünce ela-sarı bir renk, bu renk göz çok gördüm,ama sana çok yakışmış:)bi de ocrelenmek lazımmış şimdi anladım,bi kaç foto daha alabilir miyiz yakın markaj

aaaa olurmu canim akannehir yok öyle bisey... neden sorun olsun Şeniz
görmemisimdir kesin.. deliii kiz :1hug: tsk ederim tatlim begenmene sevindim sırnaşık şey

kızlar buda istediğiniz gibi yakından :) lens hafif kaymış sanırım normalde böyle durmuyo aslında :S

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan aşık oldum burcuuuuuŞenizsence bana iyi olurmu :teytey:seninki gibi güzel olsa offf ya.bal gibi rengi

Burcu harika olmus bayiliyorum ocreye ben ya... benimkinin kullanma süresi bitince direk yenisini almayi düsünüyorum :ecrin_bebek:

berrym senin saçlarınlada çok güzel durur görüştüğümüzde iyice bakarsın gerçekte nasıl durduğuna uzakdan açık kahve ve kocaman bi göz gibi duruyo işte her yerde her ortamda takılıcak bi renk

Teşekkür ederim pinax senin kendi gözlerin zaten doğal ocre bizde lensle anca öyle yapıyoruz hihihi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim pinax senin kendi gözlerin zaten doğal ocre bizde lensle anca öyle yapıyoruz hihihi

canim kendi göz rengime gercekten cok yakin bi renk ama etrafindaki o hare bence göze ayri bi anlam katiyo yani ben öyle düsünüyorum.. Ilk geldiginde hic sevmemistim ocreyi.. zamanla en sevdigim lens oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…