- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.421
charm ocrenin bendeki duruşu
burcu sendede çok güzel durmuş ocreler kendi göz rengin ne peki
Miriana çok geçmiş olsun inşallah biran evvel düzelir yanlız solotica'da şöyle bi durum var rahat edemiyen hiç edemiyo ben burdaki görüştüğüm bikaç arkadaşımdan biliyorum hiç bi solotica serisinde rahat edemedi lütfen canını çok sıkmamaya çalış ve gözünüde çok zorlamabende bahtsızım deli gibi sevdiğim 2 çift solotica lenslerimi kaybettim olucak olan oluyo maalesef ama şunu belirtiyim cor serisi inanılmaz rahat bidaha almayı düşünürsen alıcağın tek seri cor olsun çünkü inan rahatlık açısından 1 numara ben bütün serileri denemiş kullanmış biri olarak söylüyorum
Sezen222 benim göz rengim orta kahve albümlerime bakarsan kendi gözümle karşılaştırmalı bi fotoda koydum, Bambamım ve Brownii çok teşekkür ederim gönülden söylüyorum inşallah daha iyileri sizin oluuur :) hatta charm crystallar sizin olsun
bu arada kizlar wrlens yeni bir cift lens gondericekmis bana o sekilde mail attilar :))) paylasmak istedim sizlerle. bekliorm suanda hihihi :))
bu arada kizlar wrlens yeni bir cift lens gondericekmis bana o sekilde mail attilar :))) paylasmak istedim sizlerle. bekliorm suanda hihihi :))
Brownicim resim koyarmısın canım seren serengilin charm verde sandığın fotosunu silersin olmadı ben bir bakayım:)
Evt ilk fotoğraf quartzoya benziyor son fotoğraf charm verdeye zaten bende bir magazin programında gördüm onun lenslerinin charm verde olduğunu sanıyorum..Ama customda olabilir piasadaki diğer lenslerden olmadığı çok belli ya custom ya solotica:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?