Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar hala sag gozumdekı oynama devam edıyor solusyon deıstım doktora gttım ama sag gozundekı lens te sorun var oynadıgından retınan cızılmiş dedı vetmana soyledım ama ılk gun cızdırmişsındır dıyor..ıyıde lensı makyajsız takmısdım ılk o andada vardı vıdeoda..ne dıyım bılemıyorum..cok severek aldım ama bahtsız bırıyım...resmen oturmadı bulanık goruyor sag oynuyor.

miriana ilk gün koyduğun melli videon full makyaj var makyaj yapmadım dediğin için söylüyorum kayma tek gözünde değil iki gözünde birden var senin çapın soloticalara uygun değil sanıyorum çünkü daha öncede topazioların tekinde hafif kayma var demiştin n.c meller daha az opak olduğu için daha çok kaymış olabilir opak seri biraz daha az kayma yapıyor örneğin sedefbyodada n.c meller kaydı ama esmeraldayı kullanabiliyordu bu lensleri ben üretmiyorum arkadaşlar ben aracıyım sadece ben direk boyama hatası boyanmamış kısım dereceli lensten derecesiz lens çıkması vesaire problemlerde hemen değişim yaparım bunuda bu forumdaki kızlar bilirler kayma sorununda malesef değişim yapamıyorum çünkü birkaç kez değişim yaptım yeni gönderdiğim lenslerde aynı kişide kaydı olan benim lensime oldu.

Arkadaşlar kayma problemi göz çapıyla ilgilidir burada daha öncede lensim esmeraldam kayıyor diyen birisi vardı lenslerini bana güvenmedi:) dideme gönderdi lensleri didemin gözünde asla kayma yapmadı hatta bende didemin gözünde kayıyor denen esmeraldanın kusursuz fotoğraflarıda mevcut :)

Son düzenleme:
charm ocrenin bendeki duruşu

bebisim guzel gozlum cok yakisti sana bu ocreler masalla gule gule kullan tatlisim saclarin rengi cok sahane oldu yahu. mis misssss

Miriana cnm cok cok gecmis olsun gozun icin cok uzuldum tatlim ( :sinifsinif:
hemencecik gecer bisicik kalmaz iisalla cnm takma bi sure lens. :teselli:

Son düzenleme:
Miriana çok geçmiş olsun inşallah biran evvel düzelir yanlız solotica'da şöyle bi durum var rahat edemiyen hiç edemiyo ben burdaki görüştüğüm bikaç arkadaşımdan biliyorum hiç bi solotica serisinde rahat edemedi lütfen canını çok sıkmamaya çalış ve gözünüde çok zorlama bende bahtsızım deli gibi sevdiğim 2 çift solotica lenslerimi kaybettim olucak olan oluyo maalesef ama şunu belirtiyim cor serisi inanılmaz rahat bidaha almayı düşünürsen alıcağın tek seri cor olsun çünkü inan rahatlık açısından 1 numara ben bütün serileri denemiş kullanmış biri olarak söylüyorum

Sezen222 benim göz rengim orta kahve albümlerime bakarsan kendi gözümle karşılaştırmalı bi fotoda koydum, Bambamım ve Brownii çok teşekkür ederim gönülden söylüyorum inşallah daha iyileri sizin oluuur :) hatta charm crystallar sizin olsun

Miriana tatlim lensin boyamasini inceledin mi belki fabrika cikisindan oole bir sorun vardir bendeki gibi. kayiyorsadu benm teki azcik inceleyince gordum iste pikselleri. fotoyu gormustun sanirim sen de. dikkat ettin mi sen de lenslere detayli bir bak belki oole bir durum vardir. cok gecmis olsun tekrar tatlim.

Son düzenleme:
bu arada kizlar wrlens yeni bir cift lens gondericekmis bana o sekilde mail attilar :))) paylasmak istedim sizlerle. bekliorm suanda hihihi :))

ahaha son cümlene çok güldüm cnmm yaa inşallah bir an önce gelir de hepimiz birden alırız ama daha tarihi belli değil dimi bende yabancı bir siteden takip ediyorum oylama filan yapıolar ama nolcak bilmem atıyo mu bunlar da adore ların yeni serisi muhabbeti gibi yalan olmaz umarım :))

bu arada kizlar wrlens yeni bir cift lens gondericekmis bana o sekilde mail attilar :))) paylasmak istedim sizlerle. bekliorm suanda hihihi :))

ayy cnm çok sevindimm hadi kurtuldun bu dertten bir tek bekleme süresi kaldı sana :)

KIZLAR BİR SORUM OLACAK seren serengil in şuanda twitterını takip eden var mı bilmiyorum ama açık resimleri filan twitter sayfasına girip resimlerini inceleyin lütfen sanırım hidrocharm verde marine kullanıyor çok benzettim ben hatta bir resmi var bende ama buraya koymam yasak mıdır ki ?

çok hoş duruyor ya acaba o lensin markası nedir yahu SEVGİLİ VETMAN en başta sana soruyorum ne diyorsun bu işe acaba solotica mı kullanıyor çok doğal duruyor bu son lensleri ya soloticaya da çok benzettim ben kayma filan yok hiç şaşı ifade yok

Bambamcım gözün aydın sevindim ama sen maille fotoğrafda gönderdin wr lense değilmi?Bence o fotoğrafı görünce sorun anlaşılmıştır direk Belli sorun ortada binde bir olan boyama hatası denk gelmiş sana ...

Brownicim resim koyarmısın canım seren serengilin charm verde sandığın fotosunu silersin olmadı ben bir bakayım:)

tmm koyiyim silerim :) özellikle ilk resimde charm verdemarine dedim direk ama bir bak bakalım :) kendi gözleri de orta kahve gibi sanırım..çok seviyorum bu kadını ya :)

Son düzenleme:
Evt ilk fotoğraf quartzoya benziyor son fotoğraf charm verdeye zaten bende bir magazin programında gördüm onun lenslerinin charm verde olduğunu sanıyorum..Ama customda olabilir piasadaki diğer lenslerden olmadığı çok belli ya custom ya solotica:)

ilk foto quartzo mu hiç alakası yok yahu pupil boşluğu geniş baya o kdr dar değil zoom yapınca anlaşılıyo zaten verdemarine demiştim ama verde mi dyosun verdeyi denemedim ya onu da denicem bu sefer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…