Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu direk quartzo tonunda hele hele son çıkan yeni quartzo aynı resimdenmi bahsediyoruz acaba?

nasıl yahu lense iyice bir zoom yapın dokusu quartzo kdr opak değil pupil boşluğu da daha geniş ben o 3lü seriye benzetemedim rengi de yakınlaştıurınca zaten quartzo gibi değilki grilik yok lenste yeşilli mavili bir ton çerçevesi de aynı charm gibi siyah..

evt vetmancim bana denk gelmis sansima. ama neyse ki sorun cozulcek sadece biraz fazla beklemis oldum. gec olsun da guc olmasin demisler iste :))
evt cnm fotografi mail attim cok bariz bir boyama hatasi sanirim o yuzden wrlens gorunce direk yeni gondericeklerini soylediler. lenslerinde sislerinde kontrol ediorz demisler ama sisede hatta kabinda ben bile farketmedim acinca. onlar ne yapsin yani gorunucek gibi deil sisedeyken. gozde de renk anlasilmior. sadece elimde tutunca farkettim gozumde kayma ve hafif rahatsizlik yapmisti yazmistim. ki bende solotica lensler tam oturuor o lenste sorun oldugu belliydi yani. dier teki cok rahat duzgun oturdu. bir de bu boyamasi sorunlu lens azcik daha ince dierinden sanirim o yuzden mi ne boyamasi kaymis bilemiorm artik. bu sekilde iste :))

evt tatlisim ben de cok sevindim valla cok tesekkur ederim :))))

hihih saol bitanem charm crystal hepimizin olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:asigim:

Arkadaşlar, aylarca sizin yazdığınız solotica lensler hakkındaki yazıları okudum belki yüzlerce fotoğraflarınıza baktım. Ve sonunda Vetmandaki fotolardan da bana da uygun olacağına kanaat getirerek Solotica NC Mel siparişi verdim. Vetmanın gözleri çok koyu kahve ve onda üzel durmuştu. Ancak lensler ne yazık kı bende hiç belirgin durmadı. İşyerimde bir gün boyunca hiç kimse lenslerimi farketmedi :)) Kendi göz rengim Ne kadar koyuysa artık . Bu sebeple lensleri tekrar takma ihtiyacı hissetmedim. Bu sebeple alan olursa lenslerimi satıyorum. Lensler 2014 son kullanma tarihli. Yani seri olarak bilgi vermesi açısından yazıyorum. Numarasızdır. Sadece 2-3 kez taktım. geçen hafta satın aldım. İlgilenen arkadaşlarıma duyururum.

Miriana geçmiş olsun canım. Bir daha alırsan charm almanı tavsiye ederim. Videonu izledim bariz bir kayma var lenslerde. Belki senden kaynaklanıyordur belki de lenslerden bilemiyorum. Ama n.c lerin charmlara göre daha çok kayma yaptığını okuyorum hep. Bende charm mel var ve göz çapım soloticaya göre çok küçük olduğu halde hiç kayma yapmadı şimdiye kadar. Belki de dış haresi daha kalın olduğu için kayıyorsa da n.c kadar belli olmuyor kaydığı. Kalın harenin de badem gözlerine çok yakışacağını düşünüyorum ben opuyorumnanaktan Hem kaysa da o kadar belli olmaz. Benim topaziolar da süresi bitmeden kaymaya başlamıştı. N.c serisi göz çapın tam uygun değilse biraz sorunlu olabiliyor. Ama eğer gözlerin kanlanıyor,yanıyor veya batıyorsa elindeki n.c melleri takmak için ısrar etme bence canım. Göz bu neticede Allah korusun.

Nesquik bence verde marine açık renk gözlerde daha hoş duruyor ama koyu gözlerde bulaşık deterjanı gibi bir renk oluşturuyor. Zevk meselesi tabi bu benim fikrim sadece. Quartzo çok hoş bir renk fakat o da yarı opak değil tam opak seriye dahil olduğu için doğallık peşindeysen beğenmeyebilirsin. İkisinin tam arası olan renk n.c cristal. Hem quartzonun rengine benziyor hem de yarı opak ve gözle kaynaşıyor. Verde marine kadar canlı değil sanırım ama güzel açıyor gözleri. Onu bir araştırmanı tavsiye ederim canım.

haklısın cnm bende söledim kendsine doktorda zaten retinan cizilmiş demiş alllah korsun herşey den önce ve önemli olan saglımız....

canım ben ncsini ya da charmını düşünmüştüm sanırım onların renkleri daha koyu cor a göre.. aynen ben lenste doğallığa cok önem veriyorum gercekten... bi de ben adriana limanın gözleri icin almak istemiştim quartzoyu fakat doğal değil ve yeni seri de bozmuş sanırım kafam cok karıştı o yüzden geçende bakarken de bu nc verde marineyi gördüm rengini cok beğendim.... yeni cıkıcak olan charım crystali andırıyor sanki... peki sen şimdi hangisini öneriyorsun bana . ))

Ben verde marineyi hiç doğal bulmuyorum şahsen. Gözlerin bal rengi ya da çok açık kahveyse belki bir nebze daha iyi durabilir fakat koyu kahve gözde adriana limanın göz rengiyle hiç alakası olmaz bence.Doğallık ön planda olmaz yani. Fazla canlı bir renk. Yeni seri quartzolar mavileşti biraz ama solüsyonda durunca yeşeriyor diyorlar bilemiyorum. Quartzo çok hoş bir renk onu düşünebilirsin. Ama yarı opak seriler gibi kaynaşmaz gözünle. Boyaması çok yoğun çünkü. Etkileyici olsun istiyorsan quartzo,daha doğal olsun diyorsan cristali araştır derim ben. Verde marinede ısrarlıysan bulabildiğin kadar fotoğraf bul. Birçok kişinin gözünde görmüş ol ki almadan fikrin olsun renkle ilgili.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..renk ve seri seçimi konusunda bana fikir veren yol gösteren herkese teşekkür ederim..ilk solotica tecrübem için gayet tatmin edici cevaplar aldım hepinizden :1hug:

bugün hidrocor azul almaya karar verdim ve siparişimi verdim sonunda...10 günü falan bulurmuş ama olsun..beklediğime değeceğini düşünüyorum :)
daha sonra da cor verde marine almak niyetindeyim...verde marinelerde yeşil baskın renk olduğu için ve önceki lens tecrübelerimden yeşilin bana yakışmadığını hesaba katark azula karar verdim şimdilik....verde marinelerin rengini b&l green oceana ve solotica topazioya çok benzettim resimlerden gördüğüm kadarıyla... o yüzden yakışmayacağını düşündüm....azullarım elime geçtiğinde fotoları paylaşırım burada :)

Cok ilginc bende yeni aldim ve benimki inanilmaz acik bildigib su yesili ben koyultmaya calistim ama cok da basaramadim.(

evet canlı iddialı renkleri sevmeme ve kendime yakıştırmama rağmen ben bile verde marine almakta cesaret edemedim düşünün yani...fotolardan ve videolardan gördüğüm kadarıyla topazionun aynısı renk...yada b&l nin green ocean ının daha cart olanı ama aynı mavi-yeşil türü renk ailesinden...ama yeşil ağırlıklı duruyor..en koyu gözde bile yeşili baskın duruyor..maviye meyillenmeyeceği sürece cart duracaktır koyu gözde...karar verirken en az 2 kere düşünmek gereken bir renk bence...birçok kişinin azuldan kaçındığına şahit oldum yazılanlara göre ama..azul bile verde marine den daha doğal geldi gözüme...iki renk arasında kararsızlık yaşıyordum azula karar verdim...

Son düzenleme:
babykuzum bu charm ocre cor ocreler nasıl durur kahve gözde bilmiyorum bu bende koyu yeşil açık kahve ela tonlarında durdu

bence verde marine çok hoş bir renk quartzo topazio dan çoooook çoooook doğal bulaşık deterjanı rengiyle alakası yok bence

babykuzum bu charm ocre cor ocreler nasıl durur kahve gözde bilmiyorum bu bende koyu yeşil açık kahve ela tonlarında durdu

canımm ben senin ocrelere yorum yaptım ama nereye yaptım görmüyorum yahu çok beğendim çok çok yakışmış saçının rengi de doğallaşmış çok güzel olmuş güle güle günlerde kullan tekrardan cidden bu charm ocre çok çok doğal duruyor.. gündüz ışığında bu fotodaki gibi mi yoksa daha mı açık ya da daha mı koyu ne diyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…