Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

brownicim çok teşekkür ederim albümüme yapmıştın sanırım 3 foto koymuştum charm ocreli onlarla aynı sadece 3. foto açık tonda çıkmış o da çok yakından çektiğim için yoksa bu fotodakilerle aynı

aaa yorum göremiyorum albümümde bendemi yanlış hatırlıyorum hehe beynim sulandı ya

Son düzenleme:
bence verde marine çok hoş bir renk quartzo topazio dan çoooook çoooook doğal bulaşık deterjanı rengiyle alakası yok bence

İşte, zevk meselesi aslında... Ben bakınca doğal bir ton görmüyorum. Kimi insan çok beğeniyor. Kişiden kişiye değişiyor beğeniler. Ama genel olarak verde marine de tıpkı azul gibi çoğu kişinin almaya çekindiği bir renk.

Burcu charm ocreler mükemmel görünüyor. Benim mellerin süresi bitince bende charm ocre almaya karar verdim. Eski seri gri kahverengi arası boz bir renk gibiydi ama bu yeni seriler harika. Tam bal rengi,ela. Güle güle güzel günlerde kullan canım opuyorumnanaktan

merhaba arkadşlar ben de Paranalentes gibi bir optik firmasından solotica lens almak istiyorum ama şu an kullandığım bir kredi kartım yok sanal kart ile alınabiliyormuş diye duydum bu yöntemle nasıl alışveriş edebilirim bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

kızlar bende ocre lmayı düşünüyorum ama gözlerimin daha iri görünmesi için colours ocre mi yoksa charm ocremi tercih etmeyelim aslında resimde yükleyecektim ama beceremedim

sezen benim albümümde bi gözüm kendi gözüm diğer gözümde charm ocreli fotom var nerdeyse 2 katı bi bak istersen

çok teşekkür ederim morrisoncum inan gözünün içine bakılsa dahi lens olduğu anlaşılmıyo :)

Son düzenleme:
burcişkommm güle güle kullan çok yakışmış sana cidden bu lens ve çok da doğal durmuş ayrıca ..

aman bunlarıda kaybetmeyesin cnm dikkat yanee =)=)

göz bebeklerini ne kadar da büyütmüş öyle bebiklerin gözleri gibi kocaman olmuş =)

çok şeker ya sanırsam tam istediğin gibi olmuştur bunlar ah bi buluşabilseydik görecektim yakından ama kısmet olmadı bu hafta işte ..

özellikle haresi dikkatimi çekti ıce daki gibi çok belirgin diil sanki değilmi cnm ..

burcucum ocre dedim ben carm irileştiriyor ya ben boyu deişmesin diye cor serisi diyorum sence doğru bi kararmı

cnm ben henüz paranalantes den alışveriş yapmadım ama yapan arkadaşlar mutlaka sana bilgi vericeklerdir benim şu anda lens ihtiyacım yok ama ilerde bende paranalantes den alıcam lenslerimi.

Merhaba kızlar natural colours mellerin son hali bu koyulmuş:)inanılmaz güzel inanılmaz egzotik bir hal almış koyu ela yeşil bir mel olmuş..En son 5 ay önceki melleri denemiştim şu an meller koyulmuş ama egzotik bir yeşil olmuş.Bugune kadar denediğim mellerin içinde en çok bunları sevdim:)

bu ne müthiş doğal bunlar ablacım ...
ve sanırım bütün ocre hayranları yeni mele geçecek gibi.

vetman nc mellerle bu yenilerin farkı baya bi büyük eskileri üretilmicekmi artık değiştirdilermi yani rengini bu benim çok hoşuma gitti ya süperler..)

yeni meller gerçekten çok daha güzel olmuş...eskileri çok sarıydı...güle güle kullan vetmancığım :)

az önce telefon ettiler...yarın ilk solotica lenslerime kavuşuyorum inşallah :)
bakalım nasıl duracaklar çok merak ediyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…