- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.461
bence verde marine çok hoş bir renk quartzo topazio dan çoooook çoooook doğal bulaşık deterjanı rengiyle alakası yok bence
sezen benim albümümde bi gözüm kendi gözüm diğer gözümde charm ocreli fotom var nerdeyse 2 katıbi bak istersen
çok teşekkür ederim morrisoncum inan gözünün içine bakılsa dahi lens olduğu anlaşılmıyo :)
merhaba arkadşlar ben de Paranalentes gibi bir optik firmasından solotica lens almak istiyorum ama şu an kullandığım bir kredi kartım yok sanal kart ile alınabiliyormuş diye duydum bu yöntemle nasıl alışveriş edebilirim bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba kızlar az sonra yeni natural colours mellerimle fotoğraflarımı yüklüycem:)
Merhaba kızlar natural colours mellerin son hali bu koyulmuş:)inanılmaz güzel inanılmaz egzotik bir hal almış koyu ela yeşil bir mel olmuş..En son 5 ay önceki melleri denemiştim şu an meller koyulmuş ama egzotik bir yeşil olmuş.Bugune kadar denediğim mellerin içinde en çok bunları sevdim:)
Merhaba kızlar natural colours mellerin son hali bu koyulmuş:)inanılmaz güzel inanılmaz egzotik bir hal almış koyu ela yeşil bir mel olmuş..En son 5 ay önceki melleri denemiştim şu an meller koyulmuş ama egzotik bir yeşil olmuş.Bugune kadar denediğim mellerin içinde en çok bunları sevdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?