- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.481
Güneşciiim foto isteriz hemeen :)
Vetmancım farkettinmi bilmiyorum yeni seri nc meller benim charm ocrelerimle tonu çok benziyo heleki gerçekte görsen inan aşırı benzettim ben :)
Ben ne zamandır denemememiştim melleri bu son hali leydicim bu kadar koyu değildi meller ama daha gizemli olmuş:)vetman nc mellerle bu yenilerin farkı baya bi büyük eskileri üretilmicekmi artık değiştirdilermi yani rengini bu benim çok hoşuma gitti ya süperler..)
Benziyor zaten genel anlamda mel ve ocre birbirine yakın renkler koyulunca dahada benzemişler Burcucum:)Güneşciiim foto isteriz hemeen :)
Vetmancım farkettinmi bilmiyorum yeni seri nc meller benim charm ocrelerimle tonu çok benziyo heleki gerçekte görsen inan aşırı benzettim ben :)
Teşekküler loamorecimm:)vetman cok harika olmuş cok begendim yeni seri nc meliolumunekankayizsmile
Ya ben bu yeni nc mellere bayıldım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yeni meller gerçekten çok daha güzel olmuş...eskileri çok sarıydı...güle güle kullan vetmancığım :)
güneşcim teşekkürler canım sen ne renk aldın neye karar verdin kaçırmışım:)
ya demek ki bana gelen meller bu yuzden mi daha koyu idi deneme yaptigimdan. ben acik hallerini daha begeniormtuh ya simdi bi umut yeni gelicekler belki daha acik gelir die dusunuordum demek ki gene koyu gelicek sanirim bundan sonra hep cor serisi devam edicem ben.
vetman sana cok yakismislar bu arada cok cok doal duruor.
Gunes cnm simdiden hayirli olsun iisalla icine siner cok begenirsin.
canım ben cor azul aldım..yarın elime geçicekmiş..renk konusunda çok yardımcı oldun bana teşekkür ederim tekrar :)
senin denediklerini solüsyonda açıyorlarmış alanlardan duyuyorum bambamcım çünkü denedikleriyle aldıkları ton farklı çıkıyormuş.deneme lensleri daha açıkmış.Nede olsa aylarca solüsyonda bekleyen lenslerle şişeden çıkan lensler bir olmaz canım:)
Ayrıca Bambamcım seninkiler numaralı büyük ihtimal sana birkaç ay önce üretilen seriden geliecekler üzülme açık olucaklar.Ama numarasız renklerde çok hızlı bir sürkülasyon olduğu için sürekli numarasızda daha hızlı bir üretim var bunlar fırından en son çıkan n.c meller o yüzden endişe etme seninkiler daha açık olucak:)Benimkinden daha açık olucak kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?