Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Güneşciiim foto isteriz hemeen :)
Vetmancım farkettinmi bilmiyorum yeni seri nc meller benim charm ocrelerimle tonu çok benziyo heleki gerçekte görsen inan aşırı benzettim ben :)

Vetmancım farkettinmi bilmiyorum yeni seri nc meller benim charm ocrelerimle tonu çok benziyo heleki gerçekte görsen inan aşırı benzettim ben :)

elime geçer geçmez ilk fırsatta koyacağım canım...bende çatlıyorum meraktan :)

vetman nc mellerle bu yenilerin farkı baya bi büyük eskileri üretilmicekmi artık değiştirdilermi yani rengini bu benim çok hoşuma gitti ya süperler..)
Ben ne zamandır denemememiştim melleri bu son hali leydicim bu kadar koyu değildi meller ama daha gizemli olmuş:)

Benziyor zaten genel anlamda mel ve ocre birbirine yakın renkler koyulunca dahada benzemişler Burcucum:)

vetman cok harika olmuş cok begendim yeni seri nc meliolumunekankayizsmile
Teşekküler loamorecimm:)
Ya ben bu yeni nc mellere bayıldım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkürler taysuncumm bende bayıldım :)

Kesinlikle istiyorum bu mellerden Vetmancım bu aykı bütçemi kontrol ettikten sonra dönüş yaparım sana. ne zaman çıktı bu renk? harika ya sempatiksalakcinni kafayı yicem walla

ya demek ki bana gelen meller bu yuzden mi daha koyu idi deneme yaptigimdan. ben acik hallerini daha begeniorm tuh ya simdi bi umut yeni gelicekler belki daha acik gelir die dusunuordum demek ki gene koyu gelicek sanirim bundan sonra hep cor serisi devam edicem ben.

vetman sana cok yakismislar bu arada cok cok doal duruor.
Gunes cnm simdiden hayirli olsun iisalla icine siner cok begenirsin.

berrycim charm ocre mel çok farklı az önceki vetmanın nc mel'i olsa sende alma derdim renkleri çok benziyo ama senin mellerinle çok farklı bende charm ocre

Son düzenleme:

senin denediklerini solüsyonda açıyorlarmış alanlardan duyuyorum bambamcım çünkü denedikleriyle aldıkları ton farklı çıkıyormuş.deneme lensleri daha açıkmış.Nede olsa aylarca solüsyonda bekleyen lenslerle şişeden çıkan lensler bir olmaz canım:)

Ayrıca Bambamcım seninkiler numaralı büyük ihtimal sana birkaç ay önce üretilen seriden geliecekler üzülme açık olucaklar.Ama numarasız renklerde çok hızlı bir sürkülasyon olduğu için sürekli numarasızda daha hızlı bir üretim var bunlar fırından en son çıkan n.c meller o yüzden endişe etme seninkiler daha açık olucak:)Benimkinden daha açık olucak kesin..

Son düzenleme:
burcu ben erken gideceğimi kızımın dersleri olduğunu söylemiştim.işim uzarsa denk gelirsek görüşecektik yanlış mı anladım:sinifsinif:Ekmek olarak algıladıysan üzüldümbilmiyorumkismile

iisalla cnm acilir cok tesekkur ederim vetman bayanssulusmile benmkiler numarali evt. iisalla ellerinde olan bir nc melden geliordur o zmn bana :Saruboceq: sanirim dedigin gibi ellerinde vardi cunku wrlens siparis verdikten sonra bi iki gun icinde kargoya verildi. bayanssulusmile yoldalar suan bakalim iisalla acik cikar sositososito bana onceki gelen bile koyu gelmisti ama solusyonla acilir zmnla belki dedigin gibi :hulya:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…