Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar hidrocorun duruşu hakkında birşey sorucam...
bazı fotolarda hidrocor serisinde ne kadar hare yok densede lensin ana renginin 1-2 ton daha koyusu şeklinde hareye benzer renkli daire görüntüsü gördüm...mesela diyelim yeşil renk lensin çevresinde lensin ana renginden daha koyu yeşil hare oluşması gibi...hidrocorlar genelde böyle mi duruyor ?
ben mavi lens sipariş ettim..haresiz gibi değilde çevresinde koyu mavi hare görüntüsü olma ihtimali nedir ?

Son düzenleme:

gunescim cnm aslinda cor serisinde hare yok ama tabandaki renk etkilior bu durumu. kisiniin belirgin haresi var ise gozunde o kisim lens yesil ise daha koyu bi yesil oluor dolayisiyla doal bir hare varmis gibi oluor. boshayallersmile

gunescim cnm aslinda cor serisinde hare yok ama tabandaki renk etkilior bu durumu. kisiniin belirgin haresi var ise gozunde o kisim lens yesil ise daha koyu bi yesil oluor dolayisiyla doal bir hare varmis gibi oluor. boshayallersmile

teşekkür ederim canım :) inşallah bende de öyle olur bilmiyorumkismile
pupil boşluğundan kahverengi gözü en az belli ettiğini düşündüğüm için cor serisi tercih ettim..ancak o koyu hare olayı çok hoşuma gitti...benim de gözüm hareli..inşallah o görüntü bendede olur normalinde bana haresiz lens gitmiyor..renk koyu ve canlı olduğu için ordan kurtarırım diye seçtim :)

cnm gozun hareli ise kesin oole olacaktir kaydirigubbakcemile5 benm de cok hosuma gidior o durum doal hafif bir hare olusuor boshayallersmile cor serisi cok guzel gercekten benm favorim corlar bayanssulusmile sen hangisini almistin yesil dedin icin mel die dusunuorm. cor mel suan benm favori rengim sonraki lensim o olacak boshayallersmile gule gule kullan cnm simdiden. cok yakisicak eminim.

Son düzenleme:
ay pardon tatlim gormemisim yazmissin mavi die. hare olucaktir bence benm cor icelarda olusuor hafif bir hare :))

sağol canım güzel sözlerin için opuyorumnanaktan verde marine videosu izlemiştim de orada hare olayı çok dikkatimi çekmişti ondan yeşil örneğini verdim :)
benim aldığım cor azulların da tek tük çok az fotosunu bulabildim ama kiminde o hare vardı kiminde yoktu :) mel rengi açık renk saçlarla çok hoş duruyor gerçekten..sana çok uyacağını düşünüyorum :)

hihi annadim tatlim cor mellerde o hare iice belirgin oluor nerdeyse. ben de yesil diyince acaba cor mel mi siparis ettin die dusundum :) azullar tam masmavis denemistim ben. bende bir ara fotosu vardi ama kaldirmistim sonradan elimde var ama foto. istersen eklerim bi ara cnm gormek istersen ama zaten eline ulasicak dimi yakinda. boshayallersmile
cok tesekkur ederim ben de guzel yorumun icin ben de sana yakiscagini dusunuorm azullarin fotolarini bekliorz cnmcm opuyorumnanaktan

evet duyduğuma göre azullar saf maviymiş içinde başka bir renk karışımı yokmuş yani
ve çoğu kişinin de doğal bulmadığı için korkup almadığı bir renkmiş..konudan okuduklarıma göre :)
diğer göz renklerini her ne kadar başkalarında görüp beğensem de bana gitmediğini bildiğim için yanaşmıyorum..beğenmemek değil de alıcı gözüyle bakamıyorum...çünkü biliyorumki meller ocreler griler bana yakışmıyor doğal olmayan fantastik tonlar gidiyor ilginç bir şekilde :1rolleyes:
canım bi aksilik olmazsa benimkiler yarın elime geçicek..o yüzden seni bu geç saatte yorup zahmete sokmak istemem..yine de teşekkür ederim düşündüğün için :)
elime geçer geçmez koyucam buraya resimlerimi :)

cnm benm ay ne demek ne zahmeti hem bana gore daha aksamustu 5:20 fln saat hihi cok kisa bi disari cikicam ondan sonra eklerim ama sen gorebilirsen artik belki gitmis olursun. zaten yarin oburgun senin lensleri goruruz hihihi. evt saf mavi gercekten cok renk deisimi baya bi yapior. :hulya:

ah pardon canım saat farkını bilemedim dalgınlık işte ben beklerim o zaman sorun değil...zaten geç yatıyorum genelde :) sana iyi gezmeler şimdiden :1hug:

ah pardon canım saat farkını bilemedim dalgınlık işte ben beklerim o zaman sorun değil...zaten geç yatıyorum genelde :) sana iyi gezmeler şimdiden :1hug:

hihii ekledim bile cnmcm benm fotolar cok cok ii cekilmis deildi malesef ama eh iste fikir olur sana gene de. albumumde cnmcm. cikmadan ekliyim dedim.
cok tesekkur ederim opuyorumnanaktanboshayallersmile ii gecelerr sana da tatlim.

hiç beğenmedim bu yeni melleri koyu olmuş bir de yeşili mi değişmiş sanki daha bi yosunsu yeşil olmuş böyle doğal renkte bir göz görmedim ben böylesine yeşil anca yapraklarda var :) bende heralde hiç gözükmez bunun rengi kopkoyu durur :) BAMBAMcığım sana koyusu gelse bile böyle koyu durmaz heralde yahu senin gözler bayağı açık çnkü korkma beybi :) o güzel gözlere her renk yakışır :) ama daha yeşilimsi durur heralde eladan ziyade baya bi yeşillik var bunda hiç bana göre değil :)

sevgili GÜNEŞ hadi hayırlı olsun ilk solotican umarım memnun kalırsın en iddialı rengi aldın resimleri de koy bizi çatlatma :) şimdiden güzel günlerde kullan boncuklarını..

hihii ekledim bile cnmcm benm fotolar cok cok ii cekilmis deildi malesef ama eh iste fikir olur sana gene de. albumumde cnmcm. cikmadan ekliyim dedim.
cok tesekkur ederim opuyorumnanaktanboshayallersmile ii gecelerr sana da tatlim.

sağol canım hemen bakıyorum..teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bir daha baktım da yeni nc mellere sanki boyaması daha bi yoğun daha opak mı olmuş bunlar ne bi değişiklik var sanki bir de kenar çizgilerini daha sıklaştırmışlar sanki zoom yapınca azcık belli oluyor..

teşekkür ederim brownii yerimseniben valla hem korkuyorum hem de heyecanla bekliyorum bakalım...elime geçtiği gün koyucam inşallah :) teşekkür ederim :1hug:

tek kelimeyle harika bir mavi sonucu olmuş sende..güle güle kullan canım

Son düzenleme:
tek kelimeyle harika bir mavi sonucu olmuş sende..güle güle kullan canım

sağol canım hemen bakıyorum..teşekkür ederim opuyorumnanaktan

rica ederim cnm ne demek :) tesekkur ederim guzel yorumun icin:1hug:bu renkleri seviorsan icine sinecektir. ay bu arada bu lensler benm deil sadece deneme yapmistim o zmn cektim fotolari. sadece cor ice ve nc mel var bende nc mel de sorunlu gelmisti yenisini gonderdiler tekrar hala ulasmadi elime bekliorm boshayallersmile

brownicim cnm benm cok tesekkur ederim tatli yorumlarin icin Şeniz isalla cok koyu durmaz cnm ya ben de daha acik seviorm ve bana suan elimdeki mellerim bile koyu gibi gelio az daha acik olsaydi keske die dusunmustum biliorsun. bakalim gelenler nasil olacak eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…