- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.521
sevgili Browni begenmemiş olabilirsin ama tıpkı berenin gözleri gibi inanılmaz güzel canım koyu yeşill yeni n.c meller çok çok çok doğall :)))Benim eşim melleri sevmezdi daha belirgin yeşilleri mavileri sever o bile begendi bu melleri ki bugune kadar defalarca mel denedim en güzeli bu dedi:):lepi:hiç beğenmedim bu yeni melleri koyu olmuş bir de yeşili mi değişmiş sanki daha bi yosunsu yeşil olmuş böyle doğal renkte bir göz görmedim ben böylesine yeşil anca yapraklarda var :) bende heralde hiç gözükmez bunun rengi kopkoyu durur :) BAMBAMcığım sana koyusu gelse bile böyle koyu durmaz heralde yahu senin gözler bayağı açık çnkü korkma beybi :) o güzel gözlere her renk yakışır :) ama daha yeşilimsi durur heralde eladan ziyade baya bi yeşillik var bunda hiç bana göre değil :)
sevgili GÜNEŞ hadi hayırlı olsun ilk solotican umarım memnun kalırsın en iddialı rengi aldın resimleri de koy bizi çatlatma :) şimdiden güzel günlerde kullan boncuklarını..
Kesinlikle istiyorum bu mellerdenVetmancım bu aykı bütçemi kontrol ettikten sonra dönüş yaparım sana. ne zaman çıktı bu renk? harika ya sempatiksalakcinni kafayı yicem walla
kızlar bende charm mel.lerimi satıyorum.bilginize.25 günlük kendileri yepyeni ve yeni seri 2015 yani arzu abladan aldım.takasda olabilir nc veya cor serisinden bi renkle duyurulur
olabilir canım ...konuşalım özelden o haldekaydirigubbakcemile5nil bendeki charm meli düşünürsen sendeki nc ile değişebiliriz benimkide yeni seri
bambamcım albümündeki quartzo yeni seri mi ?? muhteşemmmmay pardon tatlim gormemisim yazmissin mavi die. hare olucaktir bence benm cor icelarda olusuor hafif bir hare :))
bambamcım albümündeki quartzo yeni seri mi ?? muhteşemmmm
Makyaj yaptım çekiyim dedim
bambamcım soloticalar ABD de ne kadar?madem brezilyada üretiliyorlar orda çok daha uygun olması gerekmezmi acaba tatlım?hani orada daha uygunsa kuzenim orada yükseköğrenimini yapıyor tatile gelirken birkaç renk alsın dicemsengözlerimebaksanab
cnm yeni seriydi onlar 2015 tarihli idi. deneme yaptigim lenslerden onnar da benm degiller yani. gamyoncuiremsu
opuyorumnanaktan:içelim: tabi ki gene superler berrycim
tatlim solotica burada da satilmior yani netten siparis ediorm ben de dolayisiyla fiyatta kargo ucreti de ayni. tek farki daha cabuk ulasior. numarali lens almama ragmen baya kisa surede geliorlar. sanirim 1 hafta fln farkedior TR ile. ben hep 10 kusur gunde elime ulasior. bildigim kadari ile solotica bir tek brezilyada satilior. dier ulkelerde internetten siparis yolu ile. :hulya: hihi keske olsaydi bi yerlerde satilsaydi valla boshayallersmile
canım mavi diyolardı yeni seriye bu bildğin yeşil.. cok sewindim süper bayıldımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?