Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mavi solotica lens almıştım bir kaç ay önce. ancak 3-4 kez kullanmışımdır. gözlerim 2,5 derece miyoptu o zamanlar. ancak şimdi lazerle çizdirdim. dolayısıyla soloticalarımı artık kullanamıyorum. 2,5 derece miyop bc değeri 8,7 olan herhangi bir arkadaşa bu lensleri ücretsiz olarak gönderebilirim. ihtiyacı olan mail atsın lütfen

sevgili Browni begenmemiş olabilirsin ama tıpkı berenin gözleri gibi inanılmaz güzel canım koyu yeşill yeni n.c meller çok çok çok doğall :)))Benim eşim melleri sevmezdi daha belirgin yeşilleri mavileri sever o bile begendi bu melleri ki bugune kadar defalarca mel denedim en güzeli bu dedi:):lepi:

bambamcım soloticalar ABD de ne kadar?madem brezilyada üretiliyorlar orda çok daha uygun olması gerekmezmi acaba tatlım?hani orada daha uygunsa kuzenim orada yükseköğrenimini yapıyor tatile gelirken birkaç renk alsın dicemsengözlerimebaksanab

Kesinlikle istiyorum bu mellerden Vetmancım bu aykı bütçemi kontrol ettikten sonra dönüş yaparım sana. ne zaman çıktı bu renk? harika ya sempatiksalakcinni kafayı yicem walla

Taysuncum bunlar sürekli gönderdiğim mellerden bende tesadüf kontrol etme şansı buldum bu melleri yeni alan bir arkadaşda kayma yaptı çapına uymamış kendisine cor mel gönderdim bende başka bir arkadaşa sattım daha doğrusu almanyaya gitti bu meller arada transfer olurken denedim:) aaa bir baktım bunlar her zamanki mellerden koyu ilk etapda koyu geldi charm mel gibi durdu bende sonra bir göz kalemi bir rimel sürdüm amann acayip güzel bir koyu yeşil çıktı ortayabayanssulusmilekaydirigubbakcemile5

kızlar bende charm mel.lerimi satıyorum.bilginize.25 günlük kendileri yepyeni ve yeni seri 2015 yani arzu abladan aldım.takasda olabilir nc veya cor serisinden bi renkle duyurulur

tuğbacım benim kendi göz rengim orta kahve-kızıl charm mel ile geçiş hiç doğal olmadı pupil boşluğundan kendi gözün kırmızı gibi duruyo diyolar daha önceki lensim adoreydi kimse sormuodu bile charm.a geçtikten sonra herkes hayırlı olsun lensin diyerek yaklaşıo yanıma yani taban rengi çok önemliymiş bende hiç doğal durmadı (

bende nc mellerimi takas yapmak istiyorum kızlar charm serisi lens ile ...
ocre-mel ilk terchlerim..
yeni seri ve vetman dan almıştım temmuz sonunda...olumunekankayizsmile

beryyy harikaa canım ya ,maşşallah...

Son düzenleme:
bambamcım albümündeki quartzo yeni seri mi ?? muhteşemmmm

cnm yeni seriydi onlar 2015 tarihli idi. deneme yaptigim lenslerden onnar da benm degiller yani. gamyoncuiremsu

Makyaj yaptım çekiyim dedim

opuyorumnanaktan:içelim: tabi ki gene superler berrycim

tatlim solotica burada da satilmior yani netten siparis ediorm ben de dolayisiyla fiyatta kargo ucreti de ayni. tek farki daha cabuk ulasior. numarali lens almama ragmen baya kisa surede geliorlar. sanirim 1 hafta fln farkedior TR ile. ben hep 10 kusur gunde elime ulasior. bildigim kadari ile solotica bir tek brezilyada satilior. dier ulkelerde internetten siparis yolu ile. :hulya: hihi keske olsaydi bi yerlerde satilsaydi valla boshayallersmile

Son düzenleme:

canım mavi diyolardı yeni seriye bu bildğin yeşil.. cok sewindim süper bayıldımm :)

Kızlar bişey sorcam. bu nick kuzenimindi. lens almaya karar verdiğimde malum özelden mesaj atamadığım ve foto yüklüyemediğim için onun üyeliğini kullanıyordum. farklı bi nick seçme şansımız yok mu bu k.k. da???

canım mavi diyolardı yeni seriye bu bildğin yeşil.. cok sewindim süper bayıldımm :)

cnm soole diyim benm fotolar da renkleri biraz farkli yansitmisti orada cektigim cok isik almiordu hem de foto makinesi ayarlari fln filan. ama gordugum su sekildeydi ortasi sari disa dooru gri-mavi bir lensti. saridan grilere gecen kisimlarda daha yesilimsi disa dooru daha grimsi oluor. sari pikselleri orta kisminda youn oralar daha yesil sari duruor. bir de bu lensi quartzolar tam mavi-gri oldugundan once denemistim sanirim. yani yeni seri ama kendi iclerinde de renkler aydan aya deisebiliormus vetman soylemisti sanirim bunlar yeni seri ama biraz daha oncesine ait. ama denedigim lenste disa dooru mavi-grilik vardi hic yok deildi ama geneli tam gri-mavi deildi tabiki. sonrakiler daha mavimsi sanirim benm gordugum kadari ile tatlicim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…