- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.541
lenslerim maalesef bugün elime ulaşmadı...artık yarına kaldı umudum :sinifsinif:
sağol bambişimmopuyorumnanaktan
sedanaz ben özelden yazamıyorum henüz malesef. melleri kaça satarsın diye sorcaktım. ben de antalyadayım.kızlar bende charm mel.lerimi satıyorum.bilginize.25 günlük kendileri yepyeni ve yeni seri 2015 yani arzu abladan aldım.takasda olabilir nc veya cor serisinden bi renkle duyurulur
lenslerim maalesef bugün elime ulaşmadı...artık yarına kaldı umudum :sinifsinif:
cnm soole diyim benm fotolar da renkleri biraz farkli yansitmisti orada cektigim cok isik almiordu hem de foto makinesi ayarlari fln filan. ama gordugum su sekildeydi ortasi sari disa dooru gri-mavi bir lensti. saridan grilere gecen kisimlarda daha yesilimsi disa dooru daha grimsi oluor. sari pikselleri orta kisminda youn oralar daha yesil sari duruor. bir de bu lensi quartzolar tam mavi-gri oldugundan once denemistim sanirim. yani yeni seri ama kendi iclerinde de renkler aydan aya deisebiliormus vetman soylemisti sanirim bunlar yeni seri ama biraz daha oncesine ait. ama denedigim lenste disa dooru mavi-grilik vardi hic yok deildi ama geneli tam gri-mavi deildi tabiki. sonrakiler daha mavimsi sanirim benm gordugum kadari ile tatlicim.
Kızlar bişey sorcam. bu nick kuzenimindi. lens almaya karar verdiğimde malum özelden mesaj atamadığım ve foto yüklüyemediğim için onun üyeliğini kullanıyordum. farklı bi nick seçme şansımız yok mu bu k.k. da???
Tskkr ederim bu kdr yazmışsın ellerine sağlık :) anladğım kadarıyla cok yardımsever birisinn... cokta tatlısın cnm bnm opuyorumnanaktan
sedanaz ben özelden yazamıyorum henüz malesef. melleri kaça satarsın diye sorcaktım. ben de antalyadayım.
Vallahi ben yeni nc melleri hic de begenmedim,eskilere de bayildigim soylenemez tabi..aslinda fotolarla orijinal isiktaki halleri cok farkli bence,benimkiler bile.bizim kk da inanilmaz bir akim var solotica acisindan.)ben kendi adima soyluyorum bir daha almicam renkli lens benim kendi gozlerim en guzeliymis bunu anladim.))
Vallahi ben yeni nc melleri hic de begenmedim,eskilere de bayildigim soylenemez tabi..aslinda fotolarla orijinal isiktaki halleri cok farkli bence,benimkiler bile.bizim kk da inanilmaz bir akim var solotica acisindan.)ben kendi adima soyluyorum bir daha almicam renkli lens benim kendi gozlerim en guzeliymis bunu anladim.))
kızlar ya cor grafite mi yoksa cor ice mı karar veremedim ben yardın edin lütfen olumunekankayizsmile
kızlar ya cor grafite mi yoksa cor ice mı karar veremedim ben yardın edin lütfen olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?