Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bende charm mel.lerimi satıyorum.bilginize.25 günlük kendileri yepyeni ve yeni seri 2015 yani arzu abladan aldım.takasda olabilir nc veya cor serisinden bi renkle duyurulur
sedanaz ben özelden yazamıyorum henüz malesef. melleri kaça satarsın diye sorcaktım. ben de antalyadayım.

Son düzenleme:

Tskkr ederim bu kdr yazmışsın ellerine sağlık :) anladğım kadarıyla cok yardımsever birisinn... cokta tatlısın cnm bnm opuyorumnanaktan

Tabiki alabilirsin taysuncum siteye bildir istersen önce yeni üyelik al sadece ilk 50 mesajı doldurana kadar özelden mesaj gönderemssin o kadar..

Tskkr ederim bu kdr yazmışsın ellerine sağlık :) anladğım kadarıyla cok yardımsever birisinn... cokta tatlısın cnm bnm opuyorumnanaktan

ay cnm ilahi ne demek rica ederim ne yaptm ki hepimiz paylasiorz asil ben cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin tatlicimm.opuyorumnanaktan:1hug:a.s.

sedanaz ben özelden yazamıyorum henüz malesef. melleri kaça satarsın diye sorcaktım. ben de antalyadayım.

canım ben arzu abladan 180e aldım kendisinede sorabilirsin vetman nick.li ablamız.aslında çok zarar etmeme rağmen kenarda duracağına birilerinin kullanması daha iyi olur diye 100e veririm sana hem kargoya da gerek olmaz buluşuruz madem antalyadasın :)) ne dersin ?

canım en son anket yapıyorlardı şu an belli bir tarih yok görünürde hıdrocharm crystal hakkkında ben bahara falan ancak çıkar diye düşünüyorum:)

Vallahi ben yeni nc melleri hic de begenmedim,eskilere de bayildigim soylenemez tabi..aslinda fotolarla orijinal isiktaki halleri cok farkli bence,benimkiler bile.bizim kk da inanilmaz bir akim var solotica acisindan.)ben kendi adima soyluyorum bir daha almicam renkli lens benim kendi gozlerim en guzeliymis bunu anladim.))

vala aynısı bazen bana da oluyor kara gözüme simsiyah kalem çekiyorum çok hoş oluyor ama hissiyatım hep değişiyor ama renkli lens bnm gibi koyu gözlerde hiç bir zmn doğal olmuyor yine de ne yazıkki yeni melleri ben de hiç beğenmedim ya bir garp yeşil olmuş mel bal rengi demek güya ama ballıktan çok yeşillik var

haklısın canım..ne demek istediğini çok iyi anlıyorum...zaten aslında markası ne olursa olsun göz renkleri çeşitleri aşağı yukarı belli...mavinin yeşilin elanın hepsinin tonları belli...renkleri tanımak çok önemli....hangi göz rengini hangi renk boyaları karıştırarak elde edildiğini farketmek de önemli...örneğin yeşil gözden örnek verirsek... kimi insana sarımsı yeşiller gider kimisine mavi-yeşiller..kimine gri yeşiller...mavide de kimine gri mavi iyi gider kimine turkuaz mavi....ela lenslerdede elaları ya cart turuncu yapıyorlar yada gri ile açık kahve arası bazen de yeşeren boz bir renk yapıyorlar...yani ela lensler ya limon sarısı oluyor..yada pastel turuncu...yada pastel olmayan turuncu...başka bir şekilde ela lens yapılamıyor...asla ama asla gerçek ela (bal rengi) gözün o parlak tonunu bekleme hiçbir markadan....insan lensle maviyi yeşili renk olarak yakalayabilse de gerçek ela gözü yakalamak çok zor....

marka farklı olunca dokusu pupili rahatlığı falan farklı oluyor sadece...göz rengi olarak neredeyse denemediğim göz rengi kalmadı...şimdi de son olarak soloticadan azul, verde marine ve grafite denemeyi düşünüyorum...zaten bana onlar da olmuyorsa hiçbirşey olmuyor demektir...lens işini bırakırım ondan sonra da :)
hangi rengin gittiğini yakıştığını bulamadıktan sonra dünyanın en kaliteli en pahalı markasını da alsan işe yaramaz bence...önce yakışan rengi..sonra da ideal markayı bulmak şart...
doğru rengi bulduktan sonra en kötü marka bile olsa renk kişiye yakıştığı için güzel durur bence...

Son düzenleme:
saç rengin göz rengin ten rengin nasıl hatich?özellikle göz rengini söylersen sende tam olarak ne renk duracağını söyleebilirim:)

özellikle de teninle çok uymuş diyorlar gözlerim açık renkti zaten senin demi yoksa böyle durmaz zaten diyorlar halbuki koyu kahve gözlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…