Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cevaplarınız için teşekkürler canım. gözlerim koyu kahve. böyle lens olduğu çok anlaşılmayacak mavi tonlarında bi lens istiyorum. ama ice la grafite arasında kaldım. bir de pupil boşluğundan kendi göz rengimin sırıtmayacağı bi lens istiyorum kızlar. ne dersiniz?

Ben grafiteyi öneririm canım çünkü ıce rengini daha çok açık tabalara öneriyorum koyu tabanlarda grafite daha başarılı kesinlikle..

Aslında ıcelar kou gözdede çok doğal duruyor özellikle charm ıce bende eni doğan bebeklerin gözleri gibi mavi durdu ama koyu duruyor..

charm ıce ın bende koyu kahverengi gözümde duruşu..

vetmancım yaa nc mele bayagı ısındım sanırım 2. siparişim o olucak gibi
sendeki duruslarınıda cok begendim
koyulastırdıgın lensleri simdi gördüm eski sarımsı halide güzeldi :)

Akitracım numarasızlarda daha fazla bir sirkülasyon olduğu için en yeniler bu renkte.numaralıları biraz daha eski 2-3 ay önce üretilenlerden göndericekler o yüzden numaralılar daha açık geliyor merak etme.

Son düzenleme:
Tavsiyen için teşekkürler Bettybluees olumunekankayizsmile özelden mesaj atamıyorum henüz. o yüzden buraya yazdım. kesinlikle tavsiyeni değerlendireceğim. cor ice a doğru kayıyorum zaten opuyorumnanaktan

hay Allah ...demekki mavi gözlülere ve ela gözlere göre olan renklerden olsa gerek eyvahedigeldismile

benim gözlerim çok koyu kahve yani şöyle diyim gözümün çerçevesini içine girsen de göremezsin o yüzden belki bende böyle durdu ama orta kahve gözlerdi açık kahve gözlerde kötü durcağını düşünmüyorum bende o ice rengini vermedi lens garip bi lilamsı bir renk oluştu bir de lens aşırı şeffaftı kendi göz rengimle hiç güzel kaynaşmadı cor ice dan bahsediyorum bu arada diğer seriler başka durabilir onları denemedim sevgili GÜNEŞ :) senin azullar noldu?

rüyamda lens denemeye gidiyordum ama ocreyle crystal yok diyordu kadın ahahah kafayı bozdum lenslerle iyice :)

hmm anladım canım...tarifine bakılırsa ikimizin gözrenkleri farklı o zaman...
benim azullar ne mi oldu kaydirigubbakcemile3 demin 5 dakika önce kargocular adres tarifi sormak için aradılar yakında olduklarını söylediler ama hala gelen yok..
her an kapı çalabilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 brezilyadan 2 günde gelen lens istanbul içine kaç günde gelemiyo hey Allahım :bbo: lensim yollarda sürünmekten eskiyecek daha açılmadan :))

Son düzenleme:

evet bnm gözlerim çok çok koyu seninkiler orta kahve gibi hatırlıyorum :) ayy hadi gelir o zmn eli kulağında hemen resim koyacak msın ? ben de heyecanlandım şimdi hihoyyythihoyyyt

evet bnm gözlerim çok çok koyu seninkiler orta kahve gibi hatırlıyorum :) ayy hadi gelir o zmn eli kulağında hemen resim koyacak msın ? ben de heyecanlandım şimdi hihoyyythihoyyyt

koyucam tabi ki a.s ..şansıma adres bilmeyen bi kargo görevlisi düştü hala bekliyorum
inşallah lenste bi aksilik olmaz..yırtık olması gibi veya ne bileyim okudum biyerlerde bazen biri az boyamalı biri çok boyamalı geliyomuş

Son düzenleme:
koyucam tabi ki a.s ..şansıma adres bilmeyen bi kargo görevlisi düştü hala bekliyorum

hay allahım ya zaten bu kargocular da bilmiyorsa adresi pes yani.. heycanla bekliyorum resimleri şuan :)) inş istediğin gibi olur ilk takınca baya bir belirgin mavi olduğnu fark ediceksin zaten sevgili GÜNEŞ ama makyajla filan özellikle çok hoş duracağına eminim ben..:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…