- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.561
özellikle de teninle çok uymuş diyorlar gözlerim açık renkti zaten senin demi yoksa böyle durmaz zaten diyorlarhalbuki koyu kahve gözlerim
özellikle de teninle çok uymuş diyorlar gözlerim açık renkti zaten senin demi yoksa böyle durmaz zaten diyorlarhalbuki koyu kahve gözlerim
icelar gerçekten menekşe rengimi duruyor koyu gözde ?
eğer öyleyse onu da düşünebilirim :)
şöyle diyim çok yapay durdu bende cor ice :))
hay Allah ...demekki mavi gözlülere ve ela gözlere göre olan renklerden olsa gerek eyvahedigeldismile
quartzo aldım çok memnunum resimlerimi eklicem ama herkes yeşil diyor çok doğall çoookk :)
benim gözlerim çok koyu kahve yani şöyle diyim gözümün çerçevesini içine girsen de göremezsin o yüzden belki bende böyle durdu ama orta kahve gözlerdi açık kahve gözlerde kötü durcağını düşünmüyorum bende o ice rengini vermedi lens garip bi lilamsı bir renk oluştu bir de lens aşırı şeffaftı kendi göz rengimle hiç güzel kaynaşmadı cor ice dan bahsediyorum bu arada diğer seriler başka durabilir onları denemedim sevgili GÜNEŞ :) senin azullar noldu?
rüyamda lens denemeye gidiyordum ama ocreyle crystal yok diyordu kadın ahahah kafayı bozdum lenslerle iyice :)
hmm anladım canım...tarifine bakılırsa ikimizin gözrenkleri farklı o zaman...
benim azullar ne mi oldu kaydirigubbakcemile3 demin 5 dakika önce kargocular adres tarifi sormak için aradılar yakında olduklarını söylediler ama hala gelen yok..
her an kapı çalabilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 brezilyadan 2 günde gelen lens istanbul içine kaç günde gelemiyo hey Allahım :bbo: lensim yollarda sürünmekten eskiyecek daha açılmadan :))
evet bnm gözlerim çok çok koyu seninkiler orta kahve gibi hatırlıyorum :) ayy hadi gelir o zmn eli kulağında hemen resim koyacak msın ? ben de heyecanlandım şimdi hihoyyythihoyyyt
koyucam tabi ki a.s ..şansıma adres bilmeyen bi kargo görevlisi düştü hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?