Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gelince zaten iyice incele lensi ztn bir problem olunca hemen anlaşılıyor bir şekilde..

gelince zaten iyice incele lensi ztn bir problem olunca hemen anlaşılıyor bir şekilde..

bikaç gün önce okumuştum...lenslerin ikisininde aynı anda üretilip üretilmediğini anlamanın yolu...lenslerin aynı lot da üretilmiş olmasıymış..bunlar lot lot..yani parti parti üretiliyormuş..
şişedeki lot numaraları aynı mı diye bakarsam o sorun da çözülür sanırım....onun haricinde rengi incelerken gözüm yanılabilir..zaten yarışeffaf şeyler bunlar :)
şimdi rainbowlarımın şişesine baktım lot numaraları aynı...biri açık biri koyu sorunu yoktu onların...

Son düzenleme:
söz verdiğim gibi.. bolca Hidrocor azul resimleri :)
son resim haricindeki diğerleri flaşsız ev içi ve pencere önü çekimleri...

güle güle günlerde kullan sevgili GÜNEŞ heleşükür geldiiii :)) şu lensin içine 2ton daha doğallık katsalardı ben de alırdım ya tam bir mavi masmavi resmen boncuk gibi sen beğendin mi nedir ilk izlenimlerin ? :) güzel günlerde kullanman dileğiyle :)) hihoyyyt

teşekkür ederim canım :1hug:
valla 10 senedir lens kullanan birisi olarak hayatımda ilk defa göz rengim bu kadar radikal değişti..1 lens haricinde çok da mavi tecrübem yoktu...o yüzden biraz kendimi yabancılıyorum şu an..ve biraz şoktayım :)
ayrıca tahminimden açık çıktılar...ben lacivert-mavi olan ve karşıdan uzak mesafeden siyah görünen gözler bekliyordum...bunlar resmen beni gerçek mavi gözlü insanlar gibi yaptılar

evet renk masmavi görünüyor ancak sadece mavi dersem doğru olmaz...verde marineleri de anımsattı bana...çünkü ışığa göre mavi-yeşil oluyorlar...gölgedede koyu menekşe gibi..
bazen de koyu turkuaz gibi...bu biraz da kendi gözümün de ışığa göre açılıp koyulan gözlerden olmasına bağlı sanırım...
yani her an her yerde her ışıkta safir mavisi gibi saf mavi durmuyorlar...resimlerden de biraz anlamışsındır..ama renkli göz oldukları her şartta belli oluyor :)

Son düzenleme:

evett aynen öyle çok belirgin bir mavi olduğunu söylemiştim sana daha önce de..masmavi bir göz oluyor cidden benim kopkoyu gözümde bile aynı böyle belirgin durdu.. zamanla alışırsın bence makyajla filan özellikle çok hoş durcağını düşünüyorum güzel günlerde kullan tekrar sevgili GÜNEŞ.. :)

sağol canım :)
yok aslında beğendim...ben nette gördüğüm diğer azul resimlerine bakarak lacivertimsi koyu mavi olacak diye düşünmüştüm...gözlerim de öyle açık renk falan da değil dolayısıyla..bu kadar açması bana hayal gibi gelmişti ondan şaşkınım...ama hayran da kaldım bi yandan :)
gerçek göz gibi o beni şaşırttı :kedi:

Son düzenleme:
Güneşçim güle güle kullan gerçekten radikal bir mavi. Sana da çok yakışmış. Seviyorum ben böyle cesur renkleri:)

Güneşçim güle güle kullan gerçekten radikal bir mavi. Sana da çok yakışmış. Seviyorum ben böyle cesur renkleri:)

çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için :)

hala gözümdeler son renk durumunu belirteyim...malum yeni olan her malın gerçek rengi zamanla oturuyor...1. ve 2. resim yanıltmasın...şu an masmavi değil de mavi-yeşil arası turkuaz duruyorlar...daha çok 3. resmim gibiler..3. resim daha çok gerçeği yansıtıyor..diğerlerinde makinenin gölgesi düşmüş....ve verde marinenin netteki resimlerine çok benzediler..sanırım ayrıca verde marine almama da gerek kalmadı...gözümde durukça koyulaştılar ve turkuaz oldular..şu an ebru şallı nın göz rengine benziyorlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gunes cnm gozun aydin :)) icine sinmesine cok sevindim en onemlisi o. masmavi olmus mutlulukla ii gunlerde kullan tatlima.s.zemuszemus cor serisi guzel oturmus yakismis sana kaydirigubbakcemile5

gunes cnm gozun aydin :)) icine sinmesine cok sevindim en onemlisi o. masmavi olmus mutlulukla ii gunlerde kullan tatlima.s.zemuszemus cor serisi guzel oturmus yakismis sana kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim bambamcığım :1hug: ben petrol mavisi kadar koyu laciverte bakan bir sonuç bekliyordum gözlerim kahverengi diye...netteki resimlerin çoğu da öyleydi..:1shok: ama nasıl desem aslında bunlar fotolardaki gibi tam mavi de durmadılar...mavi-yeşil karışımı birşey durdular...daha çok verde marinelere benziyorlar gerçek hayatta...yada topazio gibiler diyim..topazionun daha az opak olanı gibi...canım sen denediğinde sendede turkuaza yani yeşilimsi maviye meyletti mi ? :uhm:

Son düzenleme:

tatlim ben azulu nerdeyse 15 sn fln tuttum gozumde desem yeridir. hic aklimda olmayan bir renkti denemicektim son anda gittigim yerdeki kiz dene hepsini fln diyince ii bari dedim oolelikle denedim denedigim yerde de isik sabit bi yerden geliordu yani cok degisior mu isikta fln die bakmadim taktim foto cektim 2 tane cikardim direk. ama boyamasi tam masmavi idi sasirmistim. gozde de baya mavi idi. dedigin gibi acik uzaktan da belli olucak tam renk deisimi yapan bir mavi. topazio gibi nerdeyse ama azcik daha az opagi sanirim oole diye dusunmustum. ama yesillik hatirlamiorm cnm hic. ama sey die dusunmustum ben koyu tabanda da acik tabanda da mavi durucak bir lens die.ama cok detayli incelememistim tatlim ya. :kedi:

hmmm anladım canım sağol :) :asigim:
ben de her türlü ışıkta aynen mavi duran bir renk olduğunu düşünüyordum ve bu yüzden de doğallığından biraz şüphe etmiştim ama diğer renkler gibi bunlardada açılma koyulaşma ve yeşerme de oluyormuş..fotoyu çektiğim zamanlar gerçekten tam maviydi..gözümde kalma süreleri uzadıkça turkuaz oldular ve koyulaştılar...hatta verde marineden veya topaziodan farkları kalmadı :)

Son düzenleme:
cnm renk degistirmesi normal soloticalar genelde renk degistirior taban rengin isiiga gore deisior sonucta senin de dedigin gibi. benm de cor icelar degisior cok isiga gore. bence daha hos :) opak seri haric sanirim tabi bu degisimler oluor. doallik verior bence bu durum

Son düzenleme:

evt cnm bence de doallik verior degisimler bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5

icelar sana çok yakışıyordur eminim...çünkü renklerin çok müsait o lens için boshayallersmile benim 2. lens de grafite olacak sanırım :1rolleyes:

icelar sana çok yakışıyordur eminim...çünkü renklerin çok müsait o lens için boshayallersmile benim 2. lens de grafite olacak sanırım :1rolleyes:

ay cnm benm cok tesekkur ederim cok tatlisinopuyorumnanaktan cor grafite de denedim ben ve begenmistim. bendeki ice in bikac ton koyusu gibi olmustu doaldi da baya. onu da denemicektim gene oole hizli takitm cikardim ama aklimda kalan suydu ice tam acik mavi-gri grafite daha koyu fume - mavi tonlari idi. guzel bir renk bence guzel secim cnm :1hug:

benim gözüm burcudan 1 tık açık bambişten koyu cor ice bendede çok açık durmuştu.bence çok koyu kahveler grafiti düşünmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…