Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

benim gözüm burcudan 1 tık açık bambişten koyu cor ice bendede çok açık durmuştu.bence çok koyu kahveler grafiti düşünmeli.

ama berrycim youtube da lensaddicted in yorumu var .yeni seri grafitiler çok yapay demiş
bende charme ice ı inceliyordum kullanan var mı yeni seri charme ice.?

gunes cnm gozun aydin :)) icine sinmesine cok sevindim en onemlisi o. masmavi olmus mutlulukla ii gunlerde kullan tatlima.s.zemuszemus cor serisi guzel oturmus yakismis sana kaydirigubbakcemile5

evet katılıyorum aynen onu dicektim ben de cor serisi cuk oturmuş gözüne sana nc serisi de çok hoş olur tam olmuş çnkü bunlar..ilerde cor mel düşünrsen de çok yakışıcaktır :)

evet katılıyorum aynen onu dicektim ben de cor serisi cuk oturmuş gözüne sana nc serisi de çok hoş olur tam olmuş çnkü bunlar..ilerde cor mel düşünrsen de çok yakışıcaktır :)

bana mı dedin canım :)
teşekkür ederim yorumun için :)
açıkcası cor mel almayı düşünmüyorum browniiciğim...neden dersen bana ela tipi ve sarı bazlı lensler pek gitmiyor..lenslerin bende sapsarı duracağını düşünüyorum..çünkü hem rainbow renkleri olsun hem solotica olsun hepsinin renkleri gözümde duruş tahminimden çok açık çıkıyorlar..gözlerimi hep koyu olarak değerlendiriyordum ama sanırım ela sınırında olarak değerlendirmeliyim bundan sonra....melin sapsarı duracağına kesin gözüyle bakıyorum...

Son düzenleme:

sevgili GÜNEŞ benden cor serisi ve nc serisi hafif taşmıştı senin gözüne tam oturmuş bu çok güzel şanslısın cor serisi gözün kendi haresii aldığından çok doğal buluyorum ayrıca şunu da belirtiyim koyu tonlar istiyorsan nc serisini tercih et cor serisi tam oturduğuna göre nc serisi çok doğal güzel durucaktır sende.. sitesinden de okursan en opakların cor ve charm olduğunu görüceksin gerçi bnm gözümde o renk farkını ben görmedim yalnız nc serisindeki topazio esmerelda ve quartzo hariç tbi umarım anlatabilmişimdir karışık oldu biraz :) senin göz rengin normal kahve bence orta kahve diyim o yüzden mel tonunda çok güzel bir geçiş olur diye düşündüğümden söyledim ama zevk meselesi tabiki de kimisi ela seviyor kimisi mavi ben de mavi severlerdenim ama doğal olur diye mel aldım :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :)
ben seriye karar vermeden önce bazı aynı renklerin değişik serideki hallerini kendimce karşılaştırmıştım..mesela azulu örnek verirsem...pupil boşluğundaki kahverengi göz ile lensin renginin keskin şekilde ayrılmayıp ortasının sırıtmaması cor serisini tercih etmeme neden oldu...charm ve natural colorsun azullarında lensin ortasındaki kahverengiliği resimlerde rahatça ayırtedebilmiştim...kahverengiyle de mavi yanyana hiç hoş görünmüyor genelde....yanılmıyosam pupili en küçük olan seri de cor galiba :) çok canlı ve gözrengini tümden değiştiren bir renk olmasına rağmen pupil olayını hiç görmüyorum neredeyse...bu çok hoşuma gitti özellikle :) aslında seninle zevklerimiz aynı..ben de rainbowda son lenslerimi eladan yana tercih etmiştim doğal olsun diye..ama hep gönlüm mavimsi renklerdeydi..pupil yüzünden alamıyordum..şimdi solotica sayesinde alabiliyorum :) aslında siyah gözleri ben daha şanslı buluyorum..pupilden kahveliklerin çıkması kötü oluyor ama siyah olunca sanki gözbebeği gibi duruyor..

aslında cor ve charm ın boyaması aynı tek fark charm ın çerçevesi var bu da sanırım göz yanılması yapıyor yoksa pupil boşlukları 3seride de aynı daha önce 3 seri lensin resimleri gösterilmişti yine burda ordan hatırlıyorum yine sitesinde de vardı sanırım yalnız nc serisinde ortaya doğru siyah noktacıkları var o yüzden belki pupil daha geniş gözükebilir nc de..o yüzden pupil boşluğu konusunda için rahat olsun 3ü de aynı ama gözün kendi rengi ve çerçeveler yanılsama yapıyor işte :) mavi göz hastasıyım ama kara gözü de çok seviyorum aslında moduma göre lens takıyorum ben hep makyaj gibi düşünüyorum renkli lens takmayı :) sonuçta lens illaki belli oluyor benim gözümde artık bu gerçeği kabul ettim :)

ama berrycim youtube da lensaddicted in yorumu var .yeni seri grafitiler çok yapay demiş
bende charme ice ı inceliyordum kullanan var mı yeni seri charme ice.?

aksine bence yeni seri grafiteler çok çok doğal bir mavi olmuş hiç katılmıyorum o yoruma sevgili SEDEFBYO..göz rengiyle de alakalı tabiki bu doğallık :)

canım son yazını göremiyince burdan yazayım sana die düşündüm.peki sedanazcım ben bu rengin bende nasıl duracağıyla ilgili çok şüpheliyim.nc olsa denememe gerek yoktu belki de ama charm konusunda çok şüpheliyim. öncesinde en azından tek gözümde deneip görmememe ve ona göre satın almama izin verir misin ?

güneşcim güle güle kullan canım begendim çünkü bende canlı renkleri severimbayanssulusmile

teşekkür ederim vetmancığım :)
daha önce nette gördüğüm bütün azul resimleri lacivert-maviydi..bu kadar açık renk tahmin etmiyordum..daha doğrusu bir renkli lensin bu kadar renk açacağını beklemiyordum diyim..sanki lens takmadım da gözlerimi değiştirdim resmen şaşırdım ama sevdim de :)

bu rengin yeşile dönme özelliği de varmış ben saf mavi sanıyordum ama verde marine gibi mavi-yeşil turkuaz duruyorlar..fotolarımda da mavi çıktılar ama gerçekte mavi yeşil duruyorlar...bu durum hoşuma gitti asla şikayet etmiyorum...topazioyu da andırıyor...yada bendemi öyle durdu bilmiyorum..yada fotolarda yeşili çıkmıyor reelde görünüyor bilmiyorum..
şimdi aklımda verde marine ile grafite var..zaten bana uyacak başka da renk yok gibi..
sence verde marine de alıyım mı ? azul bende verde marine gibi durdu aralarında çok fark yok gibime geldi...aynı durcaksa bi de onu almıyım fisfisfis ama o daha da doğal diyosan ayrı tabi..katalogda çok cart gözüküyordu azuldan da cart gözüküyordu..

Son düzenleme:
eczreyrey cok begendim ben son derece dogal duruyo.. bende de quartzo var canim ama seninkiler bariz yesilimsi bendeki renk buna pek benzemiyo gibi.. sanirim yine rengi degismis bunlarin... Kendi gözün gibi duruyo, sac rengine de ten renginede cok yakismis... 10 üzerinden 10

dağa çok yeşile dönük bi renk ama vetmanın demesine göre eski rengi daha çok griye yakınmış ben numaralı aldım yeni seri olsa gerek beni tanıyanlar sadece gözlerin mi değişti senin diyorlar ama çok yakıştığını hiç çiğ durmadığını söylüyorlar hatta senin göz rengin de açık tondu zaten demi diyorlar alakası yok halbuki şiddetle tavsiye ediyorum

eczreyrey canım tek kelimeyle harika nekadarda doğal kendi gözrenginde koyu kahverengi sanırım dimi resimde öyle çıkmış ama inanılmaz doğal ve güzel ben crystalle grafite arasındayım sanırım tercihlerime quartozuyuda koyucam çok beğendim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…