- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.601
benim gözüm burcudan 1 tık açık bambişten koyu cor ice bendede çok açık durmuştu.bence çok koyu kahveler grafiti düşünmeli.
:teytey:
Resim isteriz eczreyrey:):lepi:
gunes cnm gozun aydin :)) icine sinmesine cok sevindim en onemlisi o. masmavi olmus mutlulukla ii gunlerde kullan tatlima.s.zemuszemus cor serisi guzel oturmus yakismis sana kaydirigubbakcemile5
henüz site izin vermiyor resim koymama :) izin verince koyucam ben birde nc mel alıcam numaralı sanırım :):dance:
evet katılıyorum aynen onu dicektim ben de cor serisi cuk oturmuş gözüne sana nc serisi de çok hoş olur tam olmuş çnkü bunlar..ilerde cor mel düşünrsen de çok yakışıcaktır :)
bana mı dedin canım :)
teşekkür ederim yorumun için :)
açıkcası cor mel almayı düşünmüyorum browniiciğim...neden dersen bana ela tipi ve sarı bazlı lensler pek gitmiyor..lenslerin bende sapsarı duracağını düşünüyorum..çünkü hem rainbow renkleri olsun hem solotica olsun hepsinin renkleri gözümde duruş tahminimden çok açık çıkıyorlar..gözlerimi hep koyu olarak değerlendiriyordum ama sanırım ela sınırında olarak değerlendirmeliyim bundan sonra....melin sapsarı duracağına kesin gözüyle bakıyorum...
sevgili GÜNEŞ benden cor serisi ve nc serisi hafif taşmıştı senin gözüne tam oturmuş bu çok güzel şanslısın cor serisi gözün kendi haresii aldığından çok doğal buluyorum ayrıca şunu da belirtiyim koyu tonlar istiyorsan nc serisini tercih et sitesinden de okursan en opakların cor ve charm olduğunu görüceksin gerçi bnm gözümde o renk farkını ben görmedim yalnız nc serisindeki topazio esmerelda ve quartzo hariç tbi umarım anlatabilmişimdir karışık oldu biraz :) senin göz rengin normal kahve bence orta kahve diyim o yüzden mel tonunda çok güzel bir geçiş olur diye düşündüğümden söyledim ama zevk meselesi tabiki de kimisi ela seviyor kimisi mavi ben de mavi severlerdenim ama doğal olur diye mel aldım :)
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :)
ben seriye karar vermeden önce bazı aynı renklerin değişik serideki hallerini kendimce karşılaştırmıştım..mesela azulu örnek verirsem...pupil boşluğundaki kahverengi göz ile lensin renginin keskin şekilde ayrılmayıp ortasının sırıtmaması cor serisini tercih etmeme neden oldu...charm ve natural colorsun azullarında lensin ortasındaki kahverengiliği resimlerde rahatça ayırtedebilmiştim...kahverengiyle de mavi yanyana hiç hoş görünmüyor genelde....yanılmıyosam pupili en küçük olan seri de cor galiba :) çok canlı ve gözrengini tümden değiştiren bir renk olmasına rağmen pupil olayını hiç görmüyorum neredeyse...bu çok hoşuma gitti özellikle :) aslında seninle zevklerimiz aynı..ben de rainbowda son lenslerimi eladan yana tercih etmiştim doğal olsun diye..ama hep gönlüm mavimsi renklerdeydi..pupil yüzünden alamıyordum..şimdi solotica sayesinde alabiliyorum :) aslında siyah gözleri ben daha şanslı buluyorum..pupilden kahveliklerin çıkması kötü oluyor ama siyah olunca sanki gözbebeği gibi duruyor..
ama berrycim youtube da lensaddicted in yorumu var .yeni seri grafitiler çok yapay demiş
bende charme ice ı inceliyordum kullanan var mı yeni seri charme ice.?
vetmancım umarım gördün mesajımı.iki gündür KK den uzağım
güneşcim nerede cor azulların güle güle kullan ama ben görmedim?sempatiksalakcinni
söz verdiğim gibi.. bolca Hidrocor azul resimleri :)
son resim haricindeki diğerleri flaşsız ev içi ve pencere önü çekimleri...
Uploaded with ImageShack.us
pencere önü flaşlı çekim
güneşcim güle güle kullan canım begendim çünkü bende canlı renkleri severimbayanssulusmile
eczreyrey cok begendim ben son derece dogal duruyo.. bende de quartzo var canim ama seninkiler bariz yesilimsi bendeki renk buna pek benzemiyo gibi.. sanirim yine rengi degismis bunlarin... Kendi gözün gibi duruyo, sac rengine de ten renginede cok yakismis... 10 üzerinden 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?