Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

charm ocre charm mel arasında ne fark var kızlar
eczreyrey canım quartzoların çok yakışmış ve gerçekten çok doğal durmuş fotoğrafda yanındaki bebek kadar doğal duruyor quartzoların:))
charm ocre ile charm mel birbirine çok benziorlar normalde ocre ela bal kahve tonunda mel ise daha ağırlıklı yeşil yani melde yeşil ağırlıklı kahve bal tonunda renk istersen ocre öneririm daha yeşilimsi olsun dersen mel:)

eczreyrey çok çok yakışmış bence sürekli lens kullan.banada bu kadar yakışacağına emin olsam hemen şimdi alırdım birde pupillası çok darmı yoksa göz bebeğinmi büyük senin anlıyamadım lensin ortasından kendi göz rengin görünmüyor bu sayedede inanılmaz doğal duruyor canım.güle güle kullan:)

eczreyrey inanılmaz doğal çok yakışmış güle güle kullan. mavis81 gibi bende de böyle duracağını bilsem hiç durmam. kamuflajlarını da çok sevdim ayrıca

eczreyreyçiğ olmamış ışık sanırım loş hep.... günışığında farklıdır.Ben demiştim fotolarda ve iç ortamda doğal.Güle güle kullan

Son düzenleme:
off ya kızlar ben kara veremedim bir türlü yaw:S charme mı alsam cor mel mi? esmer tenliyim ve gözlerim çok koyu kahve.hangisi daha doğal durur tenime göz rengime ????

off ya kızlar ben kara veremedim bir türlü yaw:S charme mı alsam cor mel mi? esmer tenliyim ve gözlerim çok koyu kahve.hangisi daha doğal durur tenime göz rengime ????

ben cor mel kullanıyorum. bunun kadar doğalına az rastlarsın ama beyaz tenliyim ben.
esmerlere charm'ı daha çok yakıştırıyorum ben ama rengini cor kadar açmıyor o da :26:

Son düzenleme:
kızlar ben charm ocre'den çok memnunum hiç çekinmeden herkesin gözünün içine içine bakıyorum zaten normaldede solotican önce en çok amazon hazel lensimi kullanıyodum yok ya ne kadar renkli sevsekde sanırım hepimiz doğallıkdan vazgeçemiyoruz :)

canım sana özelden cevap yazdım bakarsın :)

kızlar ben dün sophistic maviş aldım daha öncede kullandım bu lensi fakat dokusu tamamen değişmiş bence damar yok ve renk çok tatlı en kısa zamanda foto eklicem inş.. =)=)

evet canım biliorum gözü irileştirdiğini . zaten beni şüphelendiren de o . çünkü benim göz yapım küçüktür ve o yuvarlak kısım büyük olduğunda garip bi görünüm oluşabilir diye korkuyorum.çünkü incelediğim resimlerde benimkine benzer göz yapısı olan bazı kişilere charm meli yakıştıramadım.yoksa hemen satın alırdım inan ki.ben manavgatta oturuorum ama sık sık antalya merkeze iş nedeniyle gelip gidiorum. göz rengim orta kahve ama kızıl yoğunluklu bi kahve tonu değil.

canım sana özelden cevap yazdım bakarsın :)

evet canım biliorum gözü irileştirdiğini . zaten beni şüphelendiren de o . çünkü benim göz yapım küçüktür ve o yuvarlak kısım büyük olduğunda garip bi görünüm oluşabilir diye korkuyorum.çünkü incelediğim resimlerde benimkine benzer göz yapısı olan bazı kişilere charm meli yakıştıramadım.yoksa hemen satın alırdım inan ki.ben manavgatta oturuorum ama sık sık antalya merkeze iş nedeniyle gelip gidiorum. göz rengim orta kahve ama kızıl yoğunluklu bi kahve tonu değil.

kızıl olmaması güzel bişey aslında bende kızıllık olduğu için lens olduğu belli oldu göz çapını öğrenmelisin canım o zaman öncelikle,taşma yaparsa çok kötü durur boş yere alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…