- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.641
solotica markasını alacaksan kapıda kargoya ödeme imkanı var bilgin olsun ..arkadaşlar bu markayı aradım taradım google da ayıldım bayıldım amaaa sadece netten sipariş oluyo.. Ben bunu direk alabilirim yani netten felan yapamam kredi kartım yok annem beni keser güvenememde acaba izmirde bi mağzada bulabilirmiyim bilginiz varmı?
hangi site acaba bu solotica markaları mısagol burcu, ama agliycak bisey yok email bombardimanina tuttum siteyi.. Cevap bekliyorum!!! Ayrica pay pal servisine de haber vericem simdi. Bakalim sakin olmaya calisiyorum... ılk deneyimi ben yaptim ve gördügünüz gibi kesinle profesyonellikle uzaktan yakindan alakasi olmayan sacma sapan bi siteymis.. ılk ve son alisverisim oldu bu o siteden. Hepiminizi de uyarmam gerektigini düsünüyorum ve bunu burda paylasiyorum.
elbette canım ,yükleyim ...Nil charm grafite resmini görebilir miyim
kızıl olmaması güzel bişey aslında bende kızıllık olduğu için lens olduğu belli oldu göz çapını öğrenmelisin canım o zaman öncelikle,taşma yaparsa çok kötü durur boş yere alma
canım şöyle söyleyim nc mel çok doğal ve en az riskli lens -ton bana göre ..ama ben nc mellerimi kullanamadım ,çünkü göz çapıma tam uymadı ve sorun yaşadım ..ne zamanki ardından charm grafite aldım ohh dedim charm serisi bana daha çok uydu ,daha rahat ettim taşma yaşamadım ve daha çok yakıştırdım ..nc mellerimin yüzüne bakmadım tabiri cazizse charm grafite gelince..dolayısyla yine charm alırım ben ,hatta keşke meli de cahrm alsaymışım ..Birde nil ben hep n.c kullandım.grafite ve crytal var.charm serisi düşünsem tuhaf mı durur sence
tşk ederim lives'cım...solotıcaları ve doğallıklarını çok seviyorum ...çoook güzel olmuş nil güle güle kullan.sende çook güzelsin bu arada tabii
Birde nil ben hep n.c kullandım.grafite ve crytal var.charm serisi düşünsem tuhaf mı durur sence
evet canım benim de dikkatimi çekti ama lensler standarttır sanırım bilmiyorum gerçi emin değilim benim gözbebeklerimmi büyük yoksaeczreyrey çok çok yakışmış bence sürekli lens kullan.banada bu kadar yakışacağına emin olsam hemen şimdi alırdımbirde pupillası çok darmı yoksa göz bebeğinmi büyük senin anlıyamadım lensin ortasından kendi göz rengin görünmüyor bu sayedede inanılmaz doğal duruyor canım.güle güle kullan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?