Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bende nc mellerimi satıyorum,charm ocre ve mel ile takas yapamadım...
o yüzden artık son çare satmaya karar verdim malesef
charm serisi benim gözlerime daha uyumlu çünkü,daha çok seviyorum grafitelerimi gözümden çıkarabilene aşk olsun ,aşığım resmen onlara

solotica markasını alacaksan kapıda kargoya ödeme imkanı var bilgin olsun ..

sibushe vetman adlı satıcı arkadaşımız bildiğim kadarı ile kapıda ödemeli gönderi yapıyor..
görüş kendisi ile...

hangi site acaba bu solotica markaları mı

Birde nil ben hep n.c kullandım.grafite ve crytal var.charm serisi düşünsem tuhaf mı durur sence
canım şöyle söyleyim nc mel çok doğal ve en az riskli lens -ton bana göre ..ama ben nc mellerimi kullanamadım ,çünkü göz çapıma tam uymadı ve sorun yaşadım ..ne zamanki ardından charm grafite aldım ohh dedim charm serisi bana daha çok uydu ,daha rahat ettim taşma yaşamadım ve daha çok yakıştırdım ..nc mellerimin yüzüne bakmadım tabiri cazizse charm grafite gelince..dolayısyla yine charm alırım ben ,hatta keşke meli de cahrm alsaymışım ..

ama tabii bazılarıda ns serisinde rahat ediyor,bazısıda cor serisi ama bana uyan ve her anlamda hitap eden charm serisi...

diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum beğendiğiniz için benim için çok büyük kolaylık oldu bu lensler ömrümce 1,75 miyop olan gözlerim için gözlük takmadım takmıyacağımda sanırım bu sebeple hem çok iyi görüyorum hem de büyük bir zevkle hergün takıyorum

evet canım benim de dikkatimi çekti ama lensler standarttır sanırım bilmiyorum gerçi emin değilim benim gözbebeklerimmi büyük yoksa kafam karıştı sanırım ışık vurunca gözbebeklerim büyüdü normalde beni tanımayanlar anlamıyor kendi göz rengimi .çok tatlı bi yeşil diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…