Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben cor mel kullanıyorum. bunun kadar doğalına az rastlarsın ama beyaz tenliyim ben.
esmerlere charm'ı daha çok yakıştırıyorum ben ama rengini cor kadar açmıyor o da :26:

saol cvbın için ya açıp açmaması çok önemli değil doğal durması önemli .offf ya esmer koyu kahve gözlü biri yardım etse fotolarını yüklese süper olcak lütfeeen...:26:

charme benim tercihim oldu ama cor gözü daha çok açar

cnm memnunmusun esmer tenlimisin doğal duruyormu??

ben de çok merak ettim...acaba fotosu olan varmı ki ?

Sedanaz ben cristallerden memnunum.herkes doğal duruyor dedi. Yeşil durdular bende bende grafitede var n.c olanından. Grafitedense cristali daha doğal buldular mesela

lıves canım cyrıstal ile olan fotoların nerde canım ,ben görmedim görmek isterim bu arada,senin gözlerinde koyu kahve idi değilmi yanılmıyorsam ?

kızlar bişey soracam.kullanılmış lensler başka gözde alerji yapmazmı?birde o ürünün daha önce ne kadar kullanıldığını nasıl anlıyorsunuz bunun bir yolu varmı?yani yeni aldı ama beğenmedimi yoksa süresi dolacak diye elinden çıkarmakmı istiyor bu ikisini nasıl ayırtedebiliriz?

livescim sağol canım cevabın için zaten sipariş verdik artık ama meraktan ölüyorum bir an önce görmek istiyorum nasıl duracak,fotoğrafın yokmu hiç çok merak ediyorum nil.de sormuş oda merak ediyor canım

maviş81 canım bana sormamışsın ama ben cevap vereyim dedim 2.el lenslerde tek yapacağın kimden aldığını sormak olur mesela biz burdaki kızlar genelde arzu ablamızdan (vetman) aldığımız için şu tarihte aldım kendisine sorun diyebiliyoruz oda sağolsun çok yardımcı oluyor onun dışında yurtdışından kendisi sipariş veren arkadaşlarımızda fatura yolluyolar böylece yine tarihi bilebiliosun ama bunun dışında temin yeri belli olmayanlar konusunda hiçbir fikrim yok canım dediğin gibi süresi azalınca elden çıkarmak için satan işgüzarlarda mevcuttur tabi sen yine mis gibi arzu ablaya danış siparişini ver kafanda gözünde rahat olsun tatlım :))

arkadaşım : aaa sen lensiz çıkmazdın dışarı
ben: aaa takmamışmıyım
arkadaşım : hayır takmayı unutmuşsun sanırım
ben : taktım aslında sen göremiyosun

(charm ocreli lenslerim vardıda )

veee,
varan biiir
(gözümde cor mel varken)
saçımı kızıldan kahveye döndürücektim gittim kuaföre soruyorum
-ya bana yakışır ama dimi koyu renkler? veya kumral filan nasıl olur?
-siyaha yakın renkler çok yakışır sana tenin beyaz renkli gözlüsün.
-nihohaha evet öyleyim dimi

varan ikiii
(boyatmışım saçımı lensler yine gözümde yürüyorum sokakta. gözümle ilgili ilk kez taciz edilceğimden bi haberim)
-offf şu gözlere kurban olunmaz da napılır?
-(iç ses) nihohahaha olunur dimi

zafer biziiiiiiim

ahahah ay ilahi kizlar cok alemsiniz :)) yaa cor mel istiorm ben de iisalla yilbsindan sonra. nc meller de hala yolda umarim sorunsuz gelirler :))

ay bu charm ocreden bende alıcam sanırım çok güzel......)

benimde aklım var charm ocrelerde ama siyah göze nasıl olur ,o beni düşündürüyor..yeni seri koyu gözde ocre kullanan birinin resimlerini de görmedim hiç ..
sizce olur mu?

Son düzenleme:
frances senin yazını az önce okudum çok güldüm hehehe corlar zaten ayrı bişey ya cor melli fotoğrafın varmıydı bi görebilirmiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…