Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cor mel ile nc mel farklı sanırım nc mel in kenarlarında siyah haremi var farklı olaak yoksa ton farkı var mı
canım cor mel ve nc mel arasında bence bayağı fark var ..
cor çok daha açık nc mel'e göre nc nin çemberi belli belirsiz olsada,gözde o vurguyu yaratıyor cor mel'e göre ve nc deki harelerde aynı şekilde...:13:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım ben nc mel sipariş ediyorum umarım yakışır çok heyecanlıyım benim koyu sayılabilcek kahve gözlerim var ve gözlerim normalden iri ve numaralı olduğu için de eski serisi gelebilir nc mellerin bakalım nasıl olcak meraktan ölecem

canım ben gözlerimde çok koyu siyah hatta ve bende kullandım nc mel yeni seri ,2 gün önce ekledim hatta resimleri gayette hoş oldu nc meller koyu gözümde ama ben cahrm serisini seviyorum,gözüme daha iyi uydu ve daha çok konforlu idi bende charm

nilcim ben burcu arkadaşta gördüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam charm ocreyi, koyu kahve gözleri olması lazım, benimde koyu kahve oldugu için çok yakıştırdım, siyah gözde nasıl durur bilemicem melde vazgeçip charm ocre ve sendeki maviden düşünüyorum....))

çok koyu ve siyah gözlerde ocre'nin farkı olmaz bence..cor ocre bile açmaz bence benim gözleri o denli yanii
ben mavi ve ela göz severim ,ama ne yazık ki sadece grafitelerime kaldım ..ocre benim için hayal ,solotıca koyu göze ,ela üretene dek...

ama grafiteden ve charm serisinden çok memnunum leydicim..
burcu ile senin göz rengin aynı ise onun albümünden de yararlan...

bu yeni çıkan crystal rengi de çok ilgimi çekti
birşey sorucam...hani şu 2 yüzü de önlü arkalı takılabilen..bi yüzü hareli bi yüzü haresiz kullanılabilen renk crystal miydi ? yoksa aklımda yanlış mı kalmış ?

eğer öyleyse satın alırken cor serisi diye mi istememiz lazım natural colors diye mi ?
baktım da cor serisinde de crystal var natural colors da da var..yoksa 2 taraflı takılan renk crystal değil de başka bi renkmiydi

güneşcim ıcemint o ? ama ona cyrstal de deniyor..

hem mavi ,hem yeşil yansımalı bir lens imiş...:18:

Son düzenleme:
güneşcim ıcemint o ? ama ona cyrstal de deniyor..

hem mavi ,hem yeşil yansımalı bir lens imiş...:18:

nilciğim ama vetman şöyle demişti yanlış hatırlamıyorsam...
icemint ile crystal farklı renklermiş..boyamalarında renk farkı varmış...satarken aynı renk bu diye insanları aldatıyorlarmış...böyle gibi birşey hatırlıyorum..yanlışım varsa kendisi düzeltir tabi :)

doğrusu bende bu konuda yanılanlardanım ..
ben yansımalı olan renk olarak ıcemint i biliyorum ...
ama izlediğim videolarda (yabancı) iemınt(cyrstal) diye geçior olması beni yanıltıyor ..
en iyisini vetman bilir bu konuda haklsıın

eğer gerçekten 2 si de farklı renkse..aklımda kalan diğer bir detay da birisinin yeşil yansımalı gri , diğerinin de mavi yansımalı gri olmasıymış kristaller yeşil yansıyomuş..icemintler de mavi yansıyomuş galiba canım:44:

:26:vetman bunlara yanıt verirse seviniriz... karışık br durum

Nilcim bence senin alman gereken lens cor ocre çünkü cor ocre daha açık bi ton ve gözünü ela yapıcağını düşünüyorum tabi tek kötü tarafı gözlerini kocaman göstermicek bu sorun diyosan bence cor ocre alabilirsin

aynen kızlar ıcemint farklı bir renk crystal farklı bir renktir.Icemint ıce gibi mavimsi crystalde mel gibi biraz daha yeşil ağırlıklı ama kesinlikle farklı renkler şişelerinde bile birinde crstal diğerince sadece ıce-mint yazar:)

Kızlar dün benden numarasız n.c mel alan bir arkadaş göz çapına büyük geldiği için n.c mellerini ucuza satıcak
göz çapı meğer 8.3 müş listelerimde soloticaların çapı 8.7 olduğu yazdığı halde farketmeden alış yapmış lens 2 gün önce açıldı kargo dekontu mevcut ilgilenenler mesaj gönderebilir:)lensler numarasızdır.

Son düzenleme:

vetmancığım bi sorum var :26:
ben bu crystal rengini görene kadar gri lenslere hep soğuk baktım..çünkü genelde gri lenslerin boyamalarında sadece beyaz boya mevcut oluyor ve koyu renk gözle birleşince boz ve bulanık birşey ortaya çıkıyor diye saf grileri sevmiyorum...o yüzden ice ve grafiteye pek yanaşasım gelmedi...
crystal ve icemintler renkli grilerden olduğu için ilgimi çekti..
ancak itiraf etmeliyimki ilk lens tecbürem olan freshlookun hareli grisinin renginin güzelliğini unutamıyorum...çünkü o da maviye yeşile meyleden renkli grilerdendi...bana da çok yakışmıştı...acaba hangisinin rengi freshlookun hareli grisine daha yakın :44:

Son düzenleme:
burcucum canım benim gözlerimi cor ocrenin ela yapabileceğini düşünmüyorum ..
açık kahve yapar gibi geliyor sanki bana

frances senin yazını az önce okudum çok güldüm hehehe corlar zaten ayrı bişey ya cor melli fotoğrafın varmıydı bi görebilirmiyim :)

ya koymuştum ama gerilerde kaldı baya koyduklarım da ilk günkü halleriydi, şimdi çok daha iyi oturuyolar gözüme, rengi fark edilir şekilde daha çok yeşillendi.

kızlar bi de bu ay lens almayı düşünüyorum(tek solotica kesmedi beni). yeşilden sonra bi de mavi istiyorum ama cor grafite ve crystal arasında kaldım. renklerin güzelliği tartışılmaz zaten. doğallık açısından hangisi daha iyi durur?

kızlar bende arkadaşımda ikisinide şişesinde gördüğüm için şunu söyleyeyim cristalin pupili daha dar ıcemintlerden bu yönüyle cor.lara benziyor renk tabi daha farklı cristal ouartzonun doğalı diyebiliriz bende heyecanla bekliorum cristallerimi arzu ablaaa duyy sesimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…