- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.681
canım cor mel ve nc mel arasında bence bayağı fark var ..cor mel ile nc mel farklı sanırım nc mel in kenarlarında siyah haremi var farklı olaak yoksa ton farkı var mı
canım cor mel ve nc mel arasında bence bayağı fark var ..
cor çok daha açık nc mel'e göre nc nin çemberi belli belirsiz olsada,gözde o vurguyu yaratıyor cor mel'e göre ve nc deki harelerde aynı şekilde...:13:
canım ben gözlerimde çok koyu siyah hatta ve bende kullandım nc mel yeni seri ,2 gün önce ekledim hatta resimleri gayette hoş oldu nc meller koyu gözümde ama ben cahrm serisini seviyorum,gözüme daha iyi uydu ve daha çok konforlu idi bende charmteşekkür ederim canım ben nc mel sipariş ediyorum umarım yakışır çok heyecanlıyımbenim koyu sayılabilcek kahve gözlerim var ve gözlerim normalden iri ve numaralı olduğu için de eski serisi gelebilir nc mellerin bakalım nasıl olcak meraktan ölecem
nilcim ben burcu arkadaşta gördüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam charm ocreyi, koyu kahve gözleri olması lazım, benimde koyu kahve oldugu için çok yakıştırdım, siyah gözde nasıl durur bilemicem melde vazgeçip charm ocre ve sendeki maviden düşünüyorum....))
güneşcim ıcemint o ? ama ona cyrstal de deniyor..bu yeni çıkan crystal rengi de çok ilgimi çekti
birşey sorucam...hani şu 2 yüzü de önlü arkalı takılabilen..bi yüzü hareli bi yüzü haresiz kullanılabilen renk crystal miydi ? yoksa aklımda yanlış mı kalmış ?
eğer öyleyse satın alırken cor serisi diye mi istememiz lazım natural colors diye mi ?
baktım da cor serisinde de crystal var natural colors da da var..yoksa 2 taraflı takılan renk crystal değil de başka bi renkmiydi
güneşcim ıcemint o ? ama ona cyrstal de deniyor..
hem mavi ,hem yeşil yansımalı bir lens imiş...:18:
nilciğim ama vetman şöyle demişti yanlış hatırlamıyorsam...
icemint ile crystal farklı renklermiş..boyamalarında renk farkı varmış...satarken aynı renk bu diye insanları aldatıyorlarmış...böyle gibi birşey hatırlıyorum..yanlışım varsa kendisi düzeltir tabi :)
doğrusu bende bu konuda yanılanlardanım ..
ben yansımalı olan renk olarak ıcemint i biliyorum ...
ama izlediğim videolarda (yabancı) iemınt(cyrstal) diye geçior olması beni yanıltıyor ..
en iyisini vetman bilir bu konuda haklsıın
:26:vetman bunlara yanıt verirse seviniriz... karışık br durumeğer gerçekten 2 si de farklı renkse..aklımda kalan diğer bir detay da birisinin yeşil yansımalı gri , diğerinin de mavi yansımalı gri olmasıymışkristaller yeşil yansıyomuş..icemintler de mavi yansıyomuş galiba canım:44:
çok koyu ve siyah gözlerde ocre'nin farkı olmaz bence..cor ocre bile açmaz bence benim gözleri o denli yanii
ben mavi ve ela göz severim ,ama ne yazık ki sadece grafitelerime kaldım ..ocre benim için hayal ,solotıca koyu göze ,ela üretene dek...
ama grafiteden ve charm serisinden çok memnunum leydicim..
burcu ile senin göz rengin aynı ise onun albümünden de yararlan...
doğrusu bende bu konuda yanılanlardanım ..
ben yansımalı olan renk olarak ıcemint i biliyorum ...
ama izlediğim videolarda (yabancı) iemınt(cyrstal) diye geçior olması beni yanıltıyor ..
en iyisini vetman bilir bu konuda haklsıın
aynen kızlar ıcemint farklı bir renk crystal farklı bir renktir.Icemint ıce gibi mavimsi crystalde mel gibi biraz daha yeşil ağırlıklı ama kesinlikle farklı renkler şişelerinde bile birinde crstal diğerince sadece ıce-mint yazar:)
burcucum canım benim gözlerimi cor ocrenin ela yapabileceğini düşünmüyorum ..Nilcim bence senin alman gereken lens cor ocre çünkü cor ocre daha açık bi ton ve gözünü ela yapıcağını düşünüyorum tabi tek kötü tarafı gözlerini kocaman göstermicek bu sorun diyosan bence cor ocre alabilirsin
frances senin yazını az önce okudum çok güldüm hehehe corlar zaten ayrı bişey ya cor melli fotoğrafın varmıydı bi görebilirmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?