Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu arada frances acaip güldüm çok tatlı anlatmışsın :) aynen bende dün saçlarımın katları uzamıştı kısaltmaya gittim gözümde cor mel.ler kestikten sonra aynen şöyle dedi '' bak tatlım gözlerinin rengi ve güzelliği ortaya çıktı daha önce bu kadar belli değildi (önceki dediği charm mel den bahsediyor ) :)) zuhahaha :) birde antalyada olduğumdan malum bizden çok yabancı var :)) herkes 'hii'' diyor artık ayy şımarıyorum bende turist edalarıyla geziyorum :)

hihihih oley o zaman cor mel apayrı bi olay. ben de şu 2 gündür crystalle grafite arasında seçim yapmaya çalışıyorum. facebooktaki bütün mavi gözlü arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıp(benimki de ayrı bi hırs) grafite'ye mi crystal'e mi yakın olduğunu çakmaya çalışıyorum. tahminlerimin aksine, crystal çok daha benziyo yahu. hare filan daha belirgin bi de daha canlı. crystal'lenmenin zamanı geldi. bu sefer de rus sansınlar bizi

hahaha :)) aynen canımcım bizim ne eksiğimiz var hıhh cristal ouartzonun doğalı bence ve dediğin gibi çok canlı keskin bi renk olmamasıda beni cezbetti yani ne yeşil ne gri ne mavi siyah kalemle düşününce içim gıcıklanıo ayyy

eheheh.
veya simsiyah bi eyeliner rimel beyaz ten kırmızımsı ruj ve crystal.
ay bana bişeyler oluyoooo
arzu abla yetiş kalpten gidicez burda

offfffffffff diyorummm beyaz ten kırmızı ruj diyince küçük sırlar ayşegül diyorumm idolüm haha :)) burda peşimden ayrılmazlar tek gezemem konyaaltında diyorumm :))

güneşcim ıcemintlerin freshlook hareli grie daha akın olduğunu düşünüorum çünkü ıcemint renginde ismi gibi ıceın biraz buz maviliğinden katmışlar buda daha gri mavi durmasını sağlıor crstale göre bence ıcemint sana ugun bir renk:)

bende icemıntelrin yeşil durmasının sebebi neolbılır wetman mavi ağırlıklı dıye almıştım yeşil çıktı?
canım zaten ıcemintler sadece gözlgede biraz mavileşiyor mavi derken oda ıce ın buz mavisi gibi ama sende grafite olduğu için grafitenin mavisiden daha az mavi olduğu için sana öyle gelmiştir haklsın ama tabanında benden daha açıksa biraz daha yeşillenmiş olabilir sende çünkü didemdede benden daha fazla eşillenmişti ıcemint..

sedacım pupilleri aynı canımm hiç fark yok aralarında göz yanılması olmuştur çünkü serisi aynı ikiside n.c serisi ..
daha pazartesi verdik siparişi bekliyoruzzz:)

wetmwn kaça satıyor lensleri

wetmann n.c mel mi bana yoksa charm mel mi sence ne dersin?yalnız şunu diyim crstal gibi açık yeşil olsun istemiyorum orta koyulukta olsun

lives cim yeni seri meller zaten biraz koyuldu bende görmüşsündür aynısı yani n.c seriside kullandın daha önce sana olmuştu grafitler 2 günlük mel 100 tl ye vericem dedi istersen adresini vereyim bu fiata 2günlük n.c mel kaçmaz yani:)

olabilir ablacım belki bana öyle gelmiştir.azcık daha dar gibi geldi aman ne olursa olsun benimkiler yola çıkmış ya gerisi boş artık :))

Quartzo'nun charm ve nc i var mı? Yoksa tek tip mi? Ben hala karar veremedim lens işine. Sürekli farklı renkler düşünüyorum.

Kizlar bende bu nc mellerin lens oldugunu anlamayan tek bir kisi bile olmadi burda yazilanlara inanamiyorum dogrusu ve kullanamiyorum lensleri

merhaba arkadaşlar geçen gün bahsedilen yerden bir arkadşla Solotica almaya karar verdik ve geçen gün arkadaşım telefon açıp fiyatını sormuş fakat telefonda verilen fiyatla sitede belirtilen fiyat farklı. Birbilgisi olan var mı ?Buradan alışveriş yapan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum,özelden de yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…