- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.701
bu arada frances acaip güldüm çok tatlı anlatmışsın :) aynen bende dün saçlarımın katları uzamıştı kısaltmaya gittim gözümde cor mel.ler kestikten sonra aynen şöyle dedi '' bak tatlım gözlerinin rengi ve güzelliği ortaya çıktı daha önce bu kadar belli değildi (önceki dediği charm mel den bahsediyor ) :)) zuhahaha :) birde antalyada olduğumdan malum bizden çok yabancı var :)) herkes 'hii'' diyor artık ayy şımarıyorum bende turist edalarıyla geziyorum :)
vetmancığım bi sorum var :26:
crystal ve icemintler renkli grilerden olduğu için ilgimi çekti..
ancak itiraf etmeliyimki ilk lens tecbürem olan freshlookun hareli grisinin renginin güzelliğini unutamıyorum...çünkü o da maviye yeşile meyleden renkli grilerdendi...bana da çok yakışmıştı...acaba hangisinin rengi freshlookun hareli grisine daha yakın :44:
canım zaten ıcemintler sadece gözlgede biraz mavileşiyor mavi derken oda ıce ın buz mavisi gibi ama sende grafite olduğu için grafitenin mavisiden daha az mavi olduğu için sana öyle gelmiştir haklsın ama tabanında benden daha açıksa biraz daha yeşillenmiş olabilir sende çünkü didemdede benden daha fazla eşillenmişti ıcemint..bende icemıntelrin yeşil durmasının sebebi neolbılır wetman mavi ağırlıklı dıye almıştım yeşil çıktı?
kızlar bende arkadaşımda ikisinide şişesinde gördüğüm için şunu söyleyeyim cristalin pupili daha dar ıcemintlerden bu yönüyle cor.lara benziyor renk tabi daha farklı cristal ouartzonun doğalı diyebiliriz bende heyecanla bekliorum cristallerimi arzu ablaaa duyy sesimi :)))
Kızlar dün benden numarasız n.c mel alan bir arkadaş göz çapına büyük geldiği için n.c mellerini ucuza satıcak
göz çapı meğer 8.3 müş listelerimde soloticaların çapı 8.7 olduğu yazdığı halde farketmeden alış yapmış lens 2 gün önce açıldı kargo dekontu mevcut ilgilenenler mesaj gönderebilir:)lensler numarasızdır.
wetmann n.c mel mi bana yoksa charm mel mi sence ne dersin?yalnız şunu diyim crstal gibi açık yeşil olsun istemiyorum orta koyulukta olsun
Quartzo'nun charm ve nc i var mı? Yoksa tek tip mi? Ben hala karar veremedim lens işine. Sürekli farklı renkler düşünüyorum.
Quartzo'nun charm ve nc i var mı? Yoksa tek tip mi? Ben hala karar veremedim lens işine. Sürekli farklı renkler düşünüyorum.
al bendende o kadarsanırım 1 sene düşünecem:26:keşke deneme şansım olsaydıda içime sinseydi aldığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?