Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kizlar bende bu nc mellerin lens oldugunu anlamayan tek bir kisi bile olmadi burda yazilanlara inanamiyorum dogrusu ve kullanamiyorum lensleri

deme zaten cok tedırgınım

ama resım eklıyorlar goruyoruz nasıl durdugunu ? acaba sen doğru rengımı secemedın cnm gozlerın ne renktı ? resım eklermısın merak ettım

oradaki lens fiyatları tek şişe için geçerli tek şişedede tek lens var ve lens tek takılamayacağına göre fiyatı ikiyle çarpacaksın :)Sahibinden comda fiyatlar çift solotica için geçerli en ucuz soloticada orada:)

Son düzenleme:
Kizlar bende bu nc mellerin lens oldugunu anlamayan tek bir kisi bile olmadi burda yazilanlara inanamiyorum dogrusu ve kullanamiyorum lensleri

sevgili DERMNKY koyu muydu kendi göz rengin? eğer koyuysa charm ve nc mel hiç doğal bir yeşil olmuyor aynen katılıyorum bana yapılan yorumların hepsi de lenslerinin rengi değişikmiş tarzı oluyo :) artık nefret ediyorum ya resmen hiç takmıyorum çok soğudum meller koyu gözlere göre değil bence

bahsettiğin yer leventteki yer mi sevgili WHITEROSES ? eğer öyleyse ben de oradan alışveriş yapmıştım hidrocharm serisinin çifti 170 e almıştım bilgine soruna cevap olarak :)

Ya benim gozlerim koyu kahve lenslerse soluk sari yesil veya ela degil,o renk bir goz yok bence ve haresi de bi garip bi tarafta var bi tarafta yok gibi.bende hic kullanamiyorum adorem vardi eski onu takiyorum hep

ama resım eklıyorlar goruyoruz nasıl durdugunu ? acaba sen doğru rengımı secemedın cnm gozlerın ne renktı ? resım eklermısın merak ettım

sevgili ESMA09 resimler özellikle de megapikseli düşük ve uzaktan çekilmiş resimlere hiç aldanma alakası bile olmuyor..

Ya benim gozlerim koyu kahve lenslerse soluk sari yesil veya ela degil,o renk bir goz yok bence ve haresi de bi garip bi tarafta var bi tarafta yok gibi.bende hic kullanamiyorum adorem vardi eski onu takiyorum hep

aynen ela filan değil mel in kendi anlamını taşımıyor meller.. açık renk gözlerde anca ela oluyor koyu gözler ela olsun diye mel almasın bence hiç boşuna para vermeyin..

Bence resimlere aldanma ,deneme imkanin varsa dene yok risk almaym dersen ocre al en temizi.foto koymustm diger solotica basligina bakabilirsn

brownicim nc meller bende ela gibide durmuyor hepten yesil duruyor esmerelda gibi... bende renginin acikligindan sikayetciyim aslinda... charm mel cok daha iyi bi secim.

Mel ve ocre mi doğal değil sizce arkadaşlar ?
mel ve ocre koyu gözlere göre değil demişsiniz ve doğal değil demişsiniz tezat yok mu burda... ?

gözünü açmak isteyen arkadaşlarımız zaten opak serileri tercih etmiyor mu ?
Topazio,quartzo ,esmeralda gibi ...
- EVET... !

Peki doğallıktan yana olan belli belirsiz olsun ay ne güzelmiş göz rengi densin diyenler ve
risk almayı sevmeyen arkadaşlarımız, ocre ve mel serilerini istemiyorlar mı ?

- EVET...!

Peki bir yüzün şekli ,göz rengi ,göz şekli ve ten rengi lensleri daha güzel ve daha doğal gözükmesinde büyük rol oynarmı?

- KESİNLİKLE EVET...!

Size doğal gelmemiş olabilir. Yüz şekliniz ,göz yapınız , göz tabanının rengi...
Ben bir lensi takıp öff nasıl doğal durdu bir deneyebilir miyim deyip verdiğim ve aman yarabbi bende neden öyle durmadı polemiği yaşadığım arkadaşları biliyorum.
Eeee neymiş sorun bizde... Yani bana yakışmadı sana da yakışmıyacak sakın deneme mi demek lazım... peh...

en güzel göz rengi hani hem mavi olup hem de maviliğin çiğliğini içinde barındırmayan bi renk var ya gri mi diyorlar?tam olarak gri de değil,adriana limayla hazal kayanın gözleri mesela..

brownicim nc meller bende ela gibide durmuyor hepten yesil duruyor esmerelda gibi... bende renginin acikligindan sikayetciyim aslinda... charm mel cok daha iyi bi secim.

koyu gözde charm ve nc hiç de doğal durmuyor bence gayet de anlaşılıyor lens olduğu açık gözlerde çok hoş ama..ayrıca sana charm ocrelerden kelli söylüyorum charm serisi çok yakışıyor yüzüne sevgili PINAX :)

Browni canım sen denedin begendinde aldın canım mellerini neden begenmiyorsunki??

ARZU ablacım evet beğendim de aldım ama hep dediğim gibi en baştan beri o dediğimi görmedin heralde kötünün iyisi dedim hep bnm gözler çok koyu olduğu için soloticaların içinde en doğal o durdu bende anlatabildim mi ama artık hiç bir lensin doğal durmadığını kabullendiğim için fazla takmicam ve sevdiğim renkleri alıcam artık :)

cor serisinde mel doğal lensten anlamayanlar zor anlar belki ama nc ve charm serisi için ayrıca koyu siyaha yakın gözler için knştum sevgili BRYKHIA kesinlikle doğal değil evet gayet de anlıyor herkes lens olduğunu.. tezat derken ilk cümlenizde anlyamadım nesi tezat bunun? risk almayı sevmeyenlerin rengi mel veya ocre diye bir şey de yok herkes zevkine göre istediği rengi alabilir.. sizi kızdıran nedir anlayamadım doğal bulmadığımızı söylemek suç mu ? görüyoruz deniyoruz fikirlerimizi paylaşıyoruz burası da bunun için zaten bunda sitem edecek bir durum yok..

BRYKHIA Arkadasim sen konuyu anlamamissin burda söz konusu sadece nc mel... Ocreden bahsetmedik bile...sahsen ocreyi ben dogal buluyor ve kullaniyorum... neden böyle celallendin ki anlamadim?

Son düzenleme:

aman kızlar tartışmayın

en güzel göz rengi hani hem mavi olup hem de maviliğin çiğliğini içinde barındırmayan bi renk var ya gri mi diyorlar?tam olarak gri de değil,adriana limayla hazal kayanın gözleri mesela..

evet işte quarzo nun rengi ona çok yakın ama bende gözbebekleri pörtledi onu takınca yoksa quarzo rengi tutturulmuş mükemmel bir renk ama yapısını biraz daha yüze bakılır yapsalar iyi olur ben takınca etrafımdakiler çıkar şunu hemen dediler gözümden fırlıcakmış gibi durdu yoksa renk tam anlattığın gibi muhteşem tam istediğim tonlar :) ve esmer tene de şahane oluyorr

BRYKHIA Arkadasim sen konuyu anlamamissin burda söz konusu sadece nc mel... Ocreden bahsetmedik bile...sahsen ocreyi ben dogal buluyor ve kullaniyorum... neden böyle celallendin ki anlamadim?

:)) arkadaşımız çok dolmuş ah bu lensler yaa vala rüyalarımda lensler deniyorum her gece ahah :) sınav dönemimde bile girip bakıyorum yeni lens alanlar var mı nasıl olmuş diye hobi oldu artık :)

sevgili brownicim tsk ederim :92: sana katiliyorum canim :)

Ya bazen burda solotica hakkinda yorum yapmaya cekiniyorum inan, heran saldiriya ugriycakmisim gibi bi hisse kapiliyorum... alla alla yaaa

sevgili brownicim tsk ederim :92: sana katiliyorum canim :)

Ya bazen burda solotica hakkinda yorum yapmaya cekiniyorum inan, heran saldiriya ugriycakmisim gibi bi hisse kapiliyorum... alla alla yaaa

ehehhe :)) korkma PINAX ben korurum seni :)))) paylaşıcaz tabiki yahu burda kötülenen binlerce marka ve ürün var tıpkı tavsiye edilen methedilen markalar ve ürünler olduğu gibi bu site bu yüzden bu kadar kullanılıyor zaten.. saçmalık yani tabiki beğenmediğimiz şeyleri de burada yazacağız korkma PINAX yaz sen ben destekçinim ahaha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…