- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.721
Kizlar bende bu nc mellerin lens oldugunu anlamayan tek bir kisi bile olmadi burda yazilanlara inanamiyorum dogrusu ve kullanamiyorum lensleri
Kizlar bende bu nc mellerin lens oldugunu anlamayan tek bir kisi bile olmadi burda yazilanlara inanamiyorum dogrusu ve kullanamiyorum lensleri
merhaba arkadaşlar geçen gün bahsedilen yerden bir arkadşla Solotica almaya karar verdik ve geçen gün arkadaşım telefon açıp fiyatını sormuş fakat telefonda verilen fiyatla sitede belirtilen fiyat farklı. Birbilgisi olan var mı ?Buradan alışveriş yapan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum,özelden de yazabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar geçen gün bahsedilen yerden bir arkadşla Solotica almaya karar verdik ve geçen gün arkadaşım telefon açıp fiyatını sormuş fakat telefonda verilen fiyatla sitede belirtilen fiyat farklı. Birbilgisi olan var mı ?Buradan alışveriş yapan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum,özelden de yazabilirsiniz.
sevgili DERMNKY koyu muydu kendi göz rengin? eğer koyuysa charm ve nc mel hiç doğal bir yeşil olmuyor aynen katılıyorum bana yapılan yorumların hepsi de lenslerinin rengi değişikmiş tarzı oluyo :) artık nefret ediyorum ya resmen hiç takmıyorum çok soğudum meller koyu gözlere göre değil bence
demezaten cok tedırgınım
ama resım eklıyorlar goruyoruz nasıl durdugunu ? acaba sen doğru rengımı secemedın cnm gozlerın ne renktı ? resım eklermısın merak ettım
Ya benim gozlerim koyu kahve lenslerse soluk sari yesil veya ela degil,o renk bir goz yok bence ve haresi de bi garip bi tarafta var bi tarafta yok gibi.bende hic kullanamiyorum adorem vardi eski onu takiyorum hep
demezaten cok tedırgınım
ama resım eklıyorlar goruyoruz nasıl durdugunu ? acaba sen doğru rengımı secemedın cnm gozlerın ne renktı ? resım eklermısın merak ettım
brownicim nc meller bende ela gibide durmuyor hepten yesil duruyor esmerelda gibi... bende renginin acikligindan sikayetciyim aslinda... charm mel cok daha iyi bi secim.
Browni canım sen denedin begendinde aldın canım mellerini neden begenmiyorsunki??
Mel ve ocre mi doğal değil sizce arkadaşlar ?
mel ve ocre koyu gözlere göre değil demişsiniz ve doğal değil demişsiniz tezat yok mu burda... ?
gözünü açmak isteyen arkadaşlarımız zaten opak serileri tercih etmiyor mu ?
Topazio,quartzo ,esmeralda gibi ...
- EVET... !
Peki doğallıktan yana olan belli belirsiz olsun ay ne güzelmiş göz rengi densin diyenler ve
risk almayı sevmeyen arkadaşlarımız, ocre ve mel serilerini istemiyorlar mı ?
- EVET...!
Peki bir yüzün şekli ,göz rengi ,göz şekli ve ten rengi lensleri daha güzel ve daha doğal gözükmesinde büyük rol oynarmı?
- KESİNLİKLE EVET...!
Size doğal gelmemiş olabilir. Yüz şekliniz ,göz yapınız , göz tabanının rengi...
Ben bir lensi takıp öff nasıl doğal durdu bir deneyebilir miyim deyip verdiğim ve aman yarabbi bende neden öyle durmadı polemiği yaşadığım arkadaşları biliyorum.
Eeee neymiş sorun bizde... Yani bana yakışmadı sana da yakışmıyacak sakın deneme mi demek lazım... peh...
koyu gözde charm ve nc hiç de doğal durmuyor bence gayet de anlaşılıyor lens olduğu açık gözlerde çok hoş ama..ayrıca sana charm ocrelerden kelli söylüyorum charm serisi çok yakışıyor yüzüne sevgili PINAX :)
ARZU ablacım evet beğendim de aldım ama hep dediğim gibi en baştan beri o dediğimi görmedin heralde kötünün iyisi dedim hep bnm gözler çok koyu olduğu için soloticaların içinde en doğal o durdu bende anlatabildim mi ama artık hiç bir lensin doğal durmadığını kabullendiğim için fazla takmicam ve sevdiğim renkleri alıcam artık :)
cor serisinde mel doğal lensten anlamayanlar zor anlar belki ama nc ve charm serisi için ayrıca koyu siyaha yakın gözler için knştum sevgili BRYKHIA kesinlikle doğal değil evet gayet de anlıyor herkes lens olduğunu.. tezat derken ilk cümlenizde anlyamadım nesi tezat bunun? risk almayı sevmeyenlerin rengi mel veya ocre diye bir şey de yok herkes zevkine göre istediği rengi alabilir.. sizi kızdıran nedir anlayamadım doğal bulmadığımızı söylemek suç mu ? görüyoruz deniyoruz fikirlerimizi paylaşıyoruz burası da bunun için zaten bunda sitem edecek bir durum yok..
en güzel göz rengi hani hem mavi olup hem de maviliğin çiğliğini içinde barındırmayan bi renk var ya gri mi diyorlar?tam olarak gri de değil,adriana limayla hazal kayanın gözleri mesela..
BRYKHIA Arkadasim sen konuyu anlamamissin burda söz konusu sadece nc mel... Ocreden bahsetmedik bile...sahsen ocreyi ben dogal buluyor ve kullaniyorum... neden böyle celallendin ki anlamadim?
koyu gözde charm ve nc hiç de doğal durmuyor bence gayet de anlaşılıyor lens olduğu açık gözlerde çok hoş ama..ayrıca sana charm ocrelerden kelli söylüyorum charm serisi çok yakışıyor yüzüne sevgili PINAX :)
sevgili brownicim tsk ederim :92: sana katiliyorum canim :)
Ya bazen burda solotica hakkinda yorum yapmaya cekiniyorum inan, heran saldiriya ugriycakmisim gibi bi hisse kapiliyorum... alla alla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?