- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.741
ehehhe :)) korkma PINAX ben korurum seni :)))) paylaşıcaz tabiki yahu burda kötülenen binlerce marka ve ürün var tıpkı tavsiye edilen methedilen markalar ve ürünler olduğu gibi bu site bu yüzden bu kadar kullanılıyor zaten.. saçmalık yani tabiki beğenmediğimiz şeyleri de burada yazacağız korkma PINAX yaz sen ben destekçinim ahaha :))
brownicim lenslerin duruşunun göz renginin koyu olmasıyla değilde göz yapısıyla alakası var simsiyah gözlü olupda lens çok yakışan arkadaşlarımda var mesela küçük ve çekik gözlü insanlara lens çok yakışır mesela bazı insalara bakıyorum freshlokk gibi lensler bile gözlerinde çok doğal duruyor göz yapısıyla alakalı bir durum bu simsiyah gözlü bir arkadaşım burada n.c ocre kullanıyor ve inanılmaz doğal duruyor benden güzel durdu ocreler kendisinde ..
haklısın herkez kendine yakışan rengi en iyi kendisi bilir..
yanı kızlar pardon sımdı hepınız tepkı verıceksınız ama yınede yazıcam
gunlerdır burda solocıta charm ve n.c mel ıcın yazılarınızı yorumlarınızı okuyorum .. hatta sızler kullanıyorsunuz falan dıye sızlerden fıkır ıstıyoruz .. neredeyse butun solocıta konularında herkez mellere bayılıyordu koyu gozlerde cok guzel duruyordu .. da sımdı neoldu ? sımdımı anladınız rengın doğal durmadıgını ? yuzlerce sayfa okudum ben burda ya bırcogunuz charm mel nc mel doğal duruyor koyu gozde en ıyı budur falan gb mjlar yazıyordunuz sımdımı fıkrınız degıstı ? nıye ınsanları tedırgın edıyorsunuz
ben mesela burdakı yorumlara guvendıgım ıcın charm mel sıparısı verdım ustelık zorunlu kullanım ben numaral almak zorundayım.. sımdı boyle ınsanı ıkılemde bırakıyorsunuz hatta uzuyorsunuz da..
madem bıseyı begenmıyorsunuz o zaman ıstıkrarlı olun begenmıyorum doğal durmuyor almayın deyın ..
herkez o kadar para verıp sureklı lens degıstıremez deılmı ? ..
uzuldum acıkcası bu yorumlara .. inanmamak lazım demekkı
hahaha ilahi browni cok yasa senkorkmuyorummmmm artik heyttt
canim ya tartisma cikmasin anlasmazlik olmasin diye cekinmem... kapsama alani disina cikariyolar bide sonradan :86: neme lazim.... güzel güzel anlasalim dimi yanee :87:
Esma tam olarak kimi kast ettigini bilmiyorum ama ben kendi adima söyle söylim: benim gözlerim koyu degil, acik kahverengi ve ben nc melin bendeki durusunun cok acik oldugunu ve bununda cok hosuma gitmedgini daha öncede söylemistim... ayrica daha öncede söylendigi gibi herkeste ayni durmayabilir bir lens--- sana yakisir ona yakismaz veya sen begenirsin kendinde durusunu baska bi kisi begenmeyebilir... Ama bu lensleri alipta gözüne takmadan yakisip yakismiycagini önceden kestiremezsin bu riski göze alman sart.
Ben özellikle bunu test ettim beyaz tende charm ocre güzel duruyor koyu tende n.c ocre kesinlikle ve göz rengi koyuldukça grafite ve ocre daha güzel duruyor..
Kızlar selam cristallerimi satıcamsıra gelmiyor hiç almak isteyen özel mesajla ulaşabilir.
vetman grafitekullanıyorum ve çok memnunum ,tanımayanlar anlamıyor lens olduğu o dereceBen özellikle bunu test ettim beyaz tende charm ocre güzel duruyor koyu tende n.c ocre kesinlikle ve göz rengi koyuldukça grafite ve ocre daha güzel duruyor..
aa niye ya memnundun sen sevgili BRCHNGCR öyle hatırlıyorum çok da yakışıyor sana satmaa
Canım takamıyorumki 2 aydır kenarda bekliyor. Magic toptan sonra gözüm soloticayı kabul etmiyor yapıştıramıyorum gözüme düşüyor almıyor doktor su oranından olabilir dedi ve benim magic toplarım çapı 8.5 artık 8.7 lensler rahatsız ediyor beni..Kenarda duracağına birinin işine yarasın dedim. Öylece bekliyorlar yoksa çok seviyorum ama
ocreler zaten açık olan tabanda zaten pek bir değişiklik yapmıyor zaten taban bal ama siyah gözde ocreler bal ela duruyor yani asıl değişimi koyu gözde yapıyor birde grafite böyle taban açık olunca daha girmsi ıce daha yakın duruyor ama göz tabanı koyulunca grafitede mavilik dahada belirginleşiyor sen bunu test ettin zaten nil gözlerin siah ama grafteler gayet güzel oldu.:).
browni ben cor ocre denedim ama 3 sene önce o zaman daha koyuydu şimdi dahada güzelleşti cor ocreler en çok sattığım renklerden biri cor ocre bende bu aralar cor ocreleri begeniyorum cor melden bile daha tatlı sanki rengi
onu bende yaşıyorum natural touch kullanıyorum onlar 8.5 ikisinide aynı anda kullanınca öyle oluyor:)))göz bir 8.5 bir 8.7 lens kullanıyor ne yapsınn defansa geciyor heralde:))Umarım geçici birşeydir çünkü ben soloticasız yapamamBi süre ara vereyim sonra yine döneceğim doğal lenslere :) magic toplar damarlı azıcık ama çok rahatlar:) kimse de dibime girmesin canım , napim :) Vetmancım ne güzel anlattın ocreleri , ağzım sulandı vallahi alasım geldi. Çok tatlı ocre çok sevdiiğim bir renk.Koyu gözde de muazzam duruyor.Ama ben yeşilciyim:)
yanı kızlar pardon sımdı hepınız tepkı verıceksınız ama yınede yazıcam
gunlerdır burda solocıta charm ve n.c mel ıcın yazılarınızı yorumlarınızı okuyorum .. hatta sızler kullanıyorsunuz falan dıye sızlerden fıkır ıstıyoruz .. neredeyse butun solocıta konularında herkez mellere bayılıyordu koyu gozlerde cok guzel duruyordu .. da sımdı neoldu ? sımdımı anladınız rengın doğal durmadıgını ? yuzlerce sayfa okudum ben burda ya bırcogunuz charm mel nc mel doğal duruyor koyu gozde en ıyı budur falan gb mjlar yazıyordunuz sımdımı fıkrınız degıstı ? nıye ınsanları tedırgın edıyorsunuz
ben mesela burdakı yorumlara guvendıgım ıcın charm mel sıparısı verdım ustelık zorunlu kullanım ben numaral almak zorundayım.. sımdı boyle ınsanı ıkılemde bırakıyorsunuz hatta uzuyorsunuz da..
madem bıseyı begenmıyorsunuz o zaman ıstıkrarlı olun begenmıyorum doğal durmuyor almayın deyın ..
herkez o kadar para verıp sureklı lens degıstıremez deılmı ? ..
uzuldum acıkcası bu yorumlara .. inanmamak lazım demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?