Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ARZU ablacım evet beğendim de aldım ama hep dediğim gibi en baştan beri o dediğimi görmedin heralde kötünün iyisi dedim hep bnm gözler çok koyu olduğu için soloticaların içinde en doğal o durdu bende anlatabildim mi ama artık hiç bir lensin doğal durmadığını kabullendiğim için fazla takmicam ve sevdiğim renkleri alıcam artık :)

brownicim lenslerin duruşunun göz renginin koyu olmasıyla değilde göz yapısıyla alakası var simsiyah gözlü olupda lens çok yakışan arkadaşlarımda var mesela küçük ve çekik gözlü insanlara lens çok yakışır mesela bazı insalara bakıyorum freshlokk gibi lensler bile gözlerinde çok doğal duruyor göz yapısıyla alakalı bir durum bu simsiyah gözlü bir arkadaşım burada n.c ocre kullanıyor ve inanılmaz doğal duruyor benden güzel durdu ocreler kendisinde ..
haklısın herkez kendine yakışan rengi en iyi kendisi bilir..

yanı kızlar pardon sımdı hepınız tepkı verıceksınız ama yınede yazıcam
gunlerdır burda solocıta charm ve n.c mel ıcın yazılarınızı yorumlarınızı okuyorum .. hatta sızler kullanıyorsunuz falan dıye sızlerden fıkır ıstıyoruz .. neredeyse butun solocıta konularında herkez mellere bayılıyordu koyu gozlerde cok guzel duruyordu .. da sımdı neoldu ? sımdımı anladınız rengın doğal durmadıgını ? yuzlerce sayfa okudum ben burda ya bırcogunuz charm mel nc mel doğal duruyor koyu gozde en ıyı budur falan gb mjlar yazıyordunuz sımdımı fıkrınız degıstı ? nıye ınsanları tedırgın edıyorsunuz
ben mesela burdakı yorumlara guvendıgım ıcın charm mel sıparısı verdım ustelık zorunlu kullanım ben numaral almak zorundayım.. sımdı boyle ınsanı ıkılemde bırakıyorsunuz hatta uzuyorsunuz da..
madem bıseyı begenmıyorsunuz o zaman ıstıkrarlı olun begenmıyorum doğal durmuyor almayın deyın ..
herkez o kadar para verıp sureklı lens degıstıremez deılmı ? ..
uzuldum acıkcası bu yorumlara .. inanmamak lazım demekkı

hahaha ilahi browni cok yasa sen korkmuyorummmmm artik heyttt

canim ya cekinmem tartisma cikmasin anlasmazlik olmasin diye ... kapsama alani disina cikariyolar bide sonradan :86: neme lazim.... güzel güzel anlasalim dimi yanee :87:

Son düzenleme:

ben yakışmasından bahsetmiyorum ama anlatamadım heralde :) yakışmak konusunda freshlook haresiz mavi kullandığım zmnlarda bile herkes çok yakıştırıyordu charm mel i de yakıştırıyorlar.. hiç yakışmakla alakası yok ben nc ve charm mel in koyu gözlerde ela durmadığından bahsediyorum yakışıp yakışmama konusu değil.. o yüzden yazdığın cevaba katılıyorum ama benim söylemek istediğimle alakası yoktur..ocreleri de merak ettim simsiyah gözde heralde bal demek olan mel in adı ocre olmalıymış o sarımsı bir ton çnkü ve pinax da gerçekten de bal rengi duruyor koyu gözde de ela tonları dursa süper olur ama açık kahveye doğru duruyor gördüğüm resimlerde hep solotica acil bir bal rengi lens üretmeli :)

Esma tam olarak kimi kast ettigini bilmiyorum ama ben kendi adima söyle söylim: benim gözlerim koyu degil, acik kahverengi ve ben nc melin bendeki durusunun cok acik oldugunu ve bununda cok hosuma gitmedgini daha öncede söylemistim... ayrica daha öncede söylendigi gibi herkeste ayni durmayabilir bir lens--- sana yakisir ona yakismaz veya sen begenirsin kendinde durusunu baska bi kisi begenmeyebilir... Ama bu lensleri alipta gözüne takmadan yakisip yakismiycagini önceden kestiremezsin bu riski göze alman sart.

sevgili ESMA09 bana söylüyorsanız eğer ben mel in yeşil durduğundan bahsediyorum ve ela durmadığı için beğenmediğimden bahsediyorum kendi koyu gözümde ve resimlerini gördüğüm bir çok gözde.. siz yeşilli bir ton arıyorsanız tedirgin olmanıza gerek yok seçiminizi ona göre yapmışsınızdır ztn.. ancak doğallık konusuna gelirsek charm mel in gözünüzde lens olduğu anlaşılmayacak bir şekilde doğal duracağını düşünüp burada okuduysanız bunu ben yazmadım belirteyim :)

:) evet işte biz kadın milleti biraz heyecanlıyız :))

açık kahve mi şimdi dikkat ettim yazdığına sevgili PINAX :) kafam karıştı herkese ayrı bir cvp yazmaktan sorry :) ama senin gözler açık kahve değil de ela bence ya çok hoş çok değişik gözlerin var ve bence hiç lens takma sen eminim etrafındaki herkes de böyle diyordur :)

Ben özellikle bunu test ettim beyaz tende charm ocre güzel duruyor koyu tende n.c ocre kesinlikle ve göz rengi koyuldukça grafite ve ocre daha güzel duruyor..

Ben özellikle bunu test ettim beyaz tende charm ocre güzel duruyor koyu tende n.c ocre kesinlikle ve göz rengi koyuldukça grafite ve ocre daha güzel duruyor..

bence de grafite koyu gözde çok hoş duruyor ocreyi de levente yolum düşer düşmez denicem çok merak ediyorum bende nasıl durucak açık durursa grafite yerine onu alabilirim bu kararsızlık beni öldürecek :)

bir de ARZU ablacım sen cor ocre denedin mi hiç ne düşünüyorsun cor ocre hiç alan yok burda niyeyse.. güzel açar diye düşünüyorum corlar açık ya baya :)

Son düzenleme:
vetman grafitekullanıyorum ve çok memnunum ,tanımayanlar anlamıyor lens olduğu o derece ben bir de bal rengi seviyorum bu nedenle charm ocrede aklım kaldı ama siyah gözlü olduğum için bende çok ta değişiklik yapacağını düşünmedim hiç ,en fazla kahve tonularda olur diye düşünüyorum .. ama sen bunu yazınca bir an sevindim ..siyah gözde charm ocre resimleri var ise paylaşırsan çok sevinirim .. bu arada nc melde bende çok doğal duruyordu ama ben mavi ve ela severim ,yeşil sevemedim gitti,ki sattım nc mellerimi üzülerek de olsa..şimdide charm ocre düşünüyorum ama işte,endişelerim var gözümü açamayacağı konusunda:87:

aa niye ya memnundun sen sevgili BRCHNGCR öyle hatırlıyorum çok da yakışıyor sana satmaa

Canım takamıyorumki 2 aydır kenarda bekliyor. Magic toptan sonra gözüm soloticayı kabul etmiyor yapıştıramıyorum gözüme düşüyor almıyor doktor su oranından olabilir dedi ve benim magic toplarım çapı 8.5 artık 8.7 lensler rahatsız ediyor beni..Kenarda duracağına birinin işine yarasın dedim. Öylece bekliyorlar yoksa çok seviyorum ama

ocreler zaten açık olan tabanda zaten pek bir değişiklik yapmıyor zaten taban bal ama siyah gözde ocreler bal ela duruyor yani asıl değişimi koyu gözde yapıyor birde grafite böyle taban açık olunca daha girmsi ıce daha yakın duruyor ama göz tabanı koyulunca grafitede mavilik dahada belirginleşiyor sen bunu test ettin zaten nil gözlerin siah ama grafteler gayet güzel oldu.:).
browni ben cor ocre denedim ama 3 sene önce o zaman daha koyuydu şimdi dahada güzelleşti cor ocreler en çok sattığım renklerden biri cor ocre bende bu aralar cor ocreleri begeniyorum cor melden bile daha tatlı sanki rengi

hadi yaa üzüldüm cnm ne garip ya bir sürü solotica kullandın halbuki böyle olmaması lazım şanssızlık olmuş çok yakışıyordu sana crystallar gerçi hepsi de ayrı bir yakışıyor sana magic ler de doğal olmamasına rağmen çok beğeniyorum ben eski bir sophistic kullanıcısı olarak ki çok rahat bir lensti ciddi anlamda..nys hayırlısı olsun alıcısı olur hemen kaparlar bence crystalleri :)

yenileri açılmıştır heralde rengi çok merak ediyorum cor ocreler bence de çok ttlıdır eminim ama umarım dediğin gibi koyu gözde bal ela duruyordur öyle olursa süper olurr iştee :)

Umarım geçici birşeydir çünkü ben soloticasız yapamam Bi süre ara vereyim sonra yine döneceğim doğal lenslere :) magic toplar damarlı azıcık ama çok rahatlar:) kimse de dibime girmesin canım , napim :) Vetmancım ne güzel anlattın ocreleri , ağzım sulandı vallahi alasım geldi. Çok tatlı ocre çok sevdiiğim bir renk.Koyu gözde de muazzam duruyor.Ama ben yeşilciyim:)

onu bende yaşıyorum natural touch kullanıyorum onlar 8.5 ikisinide aynı anda kullanınca öyle oluyor:)))göz bir 8.5 bir 8.7 lens kullanıyor ne yapsınn defansa geciyor heralde:))

Burcucum deneyimlerime dayanarak birde bugune kadar alan kızların yaptığı yorumları anlattımm:)))fazlamı kaptırmışımmm

Son düzenleme:
Yok canım vetmancım çok tatlı anlatıyosun. Zaten soloticanın üzerine lens mi var . Her rengi başka güzel yakışan var yakışmayan var ben birşeyi seviyorum bende güzel oluyor başkası takıyor yakışmıyor. Deneyerek bulmak gerek. Benim almadığım bi ocre kaldı doğru lensi de hala bulmuş sayılmam. Tek bildiğim mel , cristal ve quartzo soloticanın bana en çok yakışanları oldu. Başkası beğenmez bişey diyemem.:)

Bir mel kullanıcısı olarak salça olmazsam konuya çatlarım Doğal durmuyor derken arkadaşların kastettiği sanırım lens olduğu hiç anlaşılmayacak derecede doğal durmadığı idi. Açık tabanlarda mel o kadar başarılı kaynaşıyor ki dibine bile girsen lens olduğunu anlamazsın. Kahverengi gözler de kendi içinde ayrılıyor. Kimi kahverengiler kızıla meylederken kimi kahverengiler kızıllık içermiyor. Mellerin doğal durup durmaması da buna göre belirleniyor aslında. Mesela benim gözlerim kızıl kahve. Dolayısıyla gün ışığında geçiş o kadar başarılı değil. Ama göz tabanı kızıllık içermeyen bir kahverengi gözde sonuç çok farklı olacaktır. Soloticalar yarı opak olduğu için göz tabanındaki en küçük bir farklılık bile iki ayrı insanda lensin duruşunun birbirinden çok farklı olmasına sebep oluyor. Ben de burada ve yabancı forumlarda yazılanları dikkate alarak ve bol bol benim göz rengime sahip insanlarda mel fotoğrafına bakarak karar verdim. Bir lens hakkında sadece konuşulanlara dayanarak 170 lira vermeyi gözüm yemedi açıkçası. Almadan önce de en fazla ne bekleyebileceğimi biliyordum ve hayal kırıklığına uğramadım. Hatta bilgisayarımda klasörler vardır benim,bulduğum fotoğrafları o klasörlere atar,karar vermeden önce defalarca incelerim. Eğer sen bunları yapmadan sadece arkadaşlarımızın yorumlarına dayanarak karar verdiysen o senin hatandır bana kalırsa. Hepimiz almadan önce aylarca araştırıyoruz. Bunun için de burada sitem etmen doğru olmamış sanki... Neticede kimse başkasını tedirgin etmemek için düşüncesini saklayacak değil... Bana kalırsa kızıl kahve göze sahip arkadaşlar gün ışığında bile doğal dursun diyorlarsa mel tercih etmesinler. Kızıl kahveyle ocre mükemmel kaynaşıyor. Senin gözlerin de kızıl kahveyse gün ışığında beğenmeyebilirsin melleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…