Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

browni canim ela diyenlerde oluyo ama ela bana göre yesile calan renktir...yaniliyomuyum? Benimkiler daha cok sarimtirak gibi geliyo bana :) ama agladigim zaman falan nedense daha yesilimsi görünüyor. Normalde baya acik bi kahve. Canim benim takma diyenlerin basinda esim geliyo zaten :) Ben inadina takiyorum :) ayrica tsk ederim canim güzel sözlerin icin.

Bence charm ocre kendini bronz tende gösteriyor...cokta hos görünüyor... beyaz tende cok soluk geliyor bana bu tür renkler ama zevk meselesi tabi.

esmacim cnm buyuk ihtimalle seviceksin melleri bence. cok az kisi doal bulmuor. ben ocre ve crystal haric soloticanin dier renkleri cor serisinde denedim en doal durunu gercekten mel idi ve rengi cok hostu kendim de nc mel siparis verdim zaten. deneme yaptigim gunden beridir de hep melleri cok begendigimi soyledim hala da soyluorm bence doal ve guzel bir lens. taban rengi cok etkilior morrison cok guzel aciklamis onu zaten o yuzden kisiden kisiye degisebilior ve hatta lenslerin boyamasi bile etkileyebilior solotica tonlarini degistirebilior bazen. o yuzden farkli yorumlar yapilmis olabilir ama ben kendi adima her zmn begendigimi soyleyebilirim. ben cor ve nc serisinde cok begeniorm meller. charmlari da seviorm ama kendimde charm dusunmuorm. aslinda biraz goz yapisina gore seri ve renk karar vermek lazim. iiaslla begenirsin lenslerini cnm simdiden gule gule kullan :)

pinaxim mesela ben sendeki melin rengine hayranim keske bendeki mellerde oole dursa cok isterdim ama benmkiler koyu gelmisti bana. cok da koyu deil halbuki gozlerim ama degisior iste. senin gozunde yesilli alanlar var tatlim saniirm ondan daha da tatli bi renk cikti ortaya hos sen cok sevemedin ay keske benm oole olsa yeni nc mellerde henuz gelmedi off kargoda hala

of ya hergün oku oku karar vermek dahada zorlaşıyor.esmerlere şu renk deniyo beyazla bu renk .sonra göz tabanı açıksa şu koyuysa bu :26:ama benim tenim açık gözüm kızılımsı kahve denmişti hatta foto eklemiştim doğal halini.küçük çekik gözlerde daha doğal deniyor ama benim gözlerim büyük.arkadaşlar gerçekten sıkıntılı bir durum bu.şimdi bende en doğal ne durur?istediğim özellikler şöyle: mavimsi olsun ,pupillası dar olsunki ortadan kendi gözüm görünmesin,orta kahve gözlerimde en doğal duracak lensi söylermisiniz acaba.ha şu bahar aylarında çıkacak olan lensin yakışacağını söylerseniz onuda beklerim problem değil önemli olan bir lensin doğal gözüm gibi durma imkanı varmı acaba?

Son düzenleme:

harika anlatmışsın morrison ben en son sayfaya kadar okuyim yazim dedim senin yorumunu okuyunca gerek kalmadı..aynı şekilde önceki sayfalarda charm mel.in bende doğal durmadığını iyi kaynaşmadığını çünkü üstüne basa basa söylüyorum gözlerimin kızıl kahve olduğunu yazmıştım cor mel.e geçtim hocalarım bile aferin kızım bak takmayınca ne kadar tatlısın zaten gözlerin renkliymiş takma dediler cor.mel.li halime yani gözdeki hafif açıklık yada kızıllık ve benzeri çok etkiliyor hem doğallığı hem tonu herkese her seri gidecek diye birşey yok deneme imkanı da olmadığı için dediğin gibi aylarca düşünüyor tartışıyoruz burda yani kimsenin kimseye sen etkiledin doğal dedin senin yüzünden aldım demeye hakkı yok herkese giden renkler ve seriler çok farklı..arzu ablayada kesinlikle katılıyorum benim freshlook gibi sırf damar olan bir lensin bile acaip doğal durduğu arkadaşlarım var buda lensten değil kişinin saçından teninden göz tabanından kaynaklandığının ispatı oluyor.

arkadaşlar ben ilk lensimi cor serisinden almıştım ve renkli kısmı gözüme tam oturmuştu kenardan taşma sorunu yaşamadım...
ikinci lensimi natural colors serisi almayı düşünüyorum..cor un tam geldiği gözde natural colorsun hare duruşu nasıl oluyor ? bazı kişilerde haresiz gibi duruyor hare kayboluyor ondan korkuyorum... 2 seriden de kullanmış birisi cevap verebilir mi ?

Esma09 sen herkezin burda lensleri bi kere almada rengini ya da gözüne uygun olanını bulduğunumu sanıyosun bunun numaralı olup olmamasıyla alakası yokki benim gözlerim numarasız hergün bu sitedeyim gün geliyo sadece okuyorum bazende yazıyorum ama 7. solotica lensimde karar verdim kendim için doğru rengi ve onla devam etmeyi düşünüyorum burda sadece fikir ediniyo insanlar ama herkesin göz yapısı göz rengi o kadar farklıki yeri geliyo kahveden kahveye bile dağlar kadar fark görebiliyoruz aynı renk ve seride bu yorumlalara inanmamak lazım demişsin ama herkesin birbirine nasıl yardım etmek için emeğini elinden geleni yaptığını görememişsin bende buna üzüldüm açıkcası

Ben de herkez gb aylardır lens arastırması yaptım ozellıkle solocita konusunda
ama benım sıparıs vermem dekı en buyuk etken burda ınsanların kendı goz renklerını - ve mel ıle olan resımlerı ekledıklerı zaman kı o doğallık oldu ..

bırcogunuz bılır aslında ozel olrakta cok soru sordum fıkır ıstedım ..
tartışılmaz tekşey : lensleri denemeden bu işi anlıyamıycagımız , ve umud edıyorum ki uzulmem ve ıstedgm gb durur..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum,diğer forumlardan araştırıyorum.sonunda karar verip charm mel aldım(gözlerim numaralı olduğu için de 3 hafta bir heves bekledim ama sonuç çok kötü (bir daha takmamak üzere kaldırdım.gözlerimin üzerinde bir zar var sanki ve çok çok yeşil durdu. benim gözler simsiyah ten esmer.freshlook ela kullanıyordum ve memnundum(damarlı ama renk çok güzel bir ela duruyor).sadece daha doğal durmasını istediğim için soloticaya yöneldim ama renk seçimim yanlış oldu galiba.istediğim doğal duran bir ela...nc ocre mi almalıyım yoksa bir daha bu riske girmemeli miyim bilemedim?siyah gözde nc ocre deneyen var mı?sizden gelecek cevaba göre alıp almamaya karar vericem.bir 165 tl daha yansın istemiyorum

yazını okurken kendı sonumu gorur gb oldum uzuldum ya senın adına arkadasım kendı goz rengının resmını eklermısın buraya ? herkezın goz rengı seklı degısık cunku mesela burda genel kanı kahve rengı tonlarınakı gozlere mellerın gusel gıttıgı ama bazıları kotu durdugunu bzıları ıyı durdugunu soyluyor bunun nedenı bellı goz sekıllerı farklı senın gozun nasıl

Arkadaşlar renk olarak belki yüzümüze yakışmayacak renkleri tercih etmiş olabiliriz solotica mel sarı ama bazı insanlara çok yakışıyor bazı insanları soluk gösteriyor her kezin teni yüzü gözü göz tabanı ayrıdır.Herkezde lensin duruşu farklıdır.Bazı insanlarda charm serisi n.c ler gibi n.c ler charm gibi durmaktadır bu gözün doğal haresinden kanaklanıoyor mesela.Böyle ince ayrıntılar nedeniyle lensler herkezde az çok farklı durabilir.Ancak şöyle bir gerçek varki dünyada soloticadan daha doğal bir lens markası yok renklere bakarsak süper canlı renkli lensler var ama biz doğallıkdan bahsediyorsak iddia ediyorum solotica en doğalı daha doğalı varsa bilen arkadaş söylesin beraber bizde o markayı alalım:))

ya vetman keşke balıkesirde değilde daha yakın bir yerde yaşasaydın.birkaç saatlik yolu aşmaya razıydım sende tester lensler mevcutmu acaba?yani merak ettiğim dünyanın hiçbir yerinde soloticayı deneyerek alamıyormuyuz?uygun rengi buluncaya kadar kaç kez 165 tl vermemiz gerekir merak ediyorum?

Mavişcim ben Balıkesirdeyim buyur gel canım ne demek :)tabiki elimde ne varsa denetirim:) yani soloticaları ilk getirirken Brezilyadan bende denemeden getirtmiştim:)Bütün dünyada bu şekilde getirtiyor bayiliği dünyada brezilya dışında hiçbiryerde yok ..
Brezilya bu lensleri dünya pazarına internet üzerinden satıyor başka şekilde satmıyor
az çok fotoğraflardan renkleri tahmin edebiliriz.Kendi gözümüze yakın kişilerde nasıl durduğunuda görüyoruz forumlarda birçok fotoğraf var farklı bir lens gelmiyorki insanlara tabiki tene göze kaşa göre birazcık farklı durabiliyor ama insan istediği rengi az çok bakarak tespit edebilir bence bizde yardımcı oluyoruz canım elimizden geldiğince..

Son düzenleme:

Canım ben resim nasıl eklenir bilmiyorumbir de resimde daha kahve çıkıyor ama siyah denecek kadar koyu.bence gözüm çok koyu olduğu için lens de çok opak olduğundan gözümle lensin rengi birbirine geçmedi.üzerinde yemyeşil oraya bir düğme koymuşsun gibi durdu.biraz daha kahve olsa gözlerim daha iyi dururdu sanırım.acaba ocreler freshlook elanın renginde olur mu?ama cesaret edemiyorum

Bana kalırsa tekrar söylüyorum kızıl kahve gözleriniz varsa ve çok doğal bir geçiş istiyorsanız ocre düşünün. Gözlerinizde kızıllık yoksa ve siyah gözlü değilseniz mel düşünün,kaynaşma başarılı olacaktır. Eğer gözleriniz siyah ise çok başarılı bir geçiş yakalayamayabilirsiniz gün ışığında. Kişinin ten renginin ve kaş göz arası boşluğun,kaş şeklinin ve hatta saç renginin bile bir lensin duruşunu ne kadar etkilediğini görüyoruz hep. Benim gözlerim çap olarak çok küçük asyalılar gibi. Charm serisinin haresi gözümün beyaz kısmına denk geldiği için n.c gibi duruyor. Doğallığı bozacak bir hare görüntüsü oluşmuyor yani. Küçük gözlüler charmın haresinden korkmasınlar. Büyük gözlülerde charmın haresi gözün kendi haresine denk gelince çok belirgin duruyor,bu yüzden büyük gözlüler charm almadan önce bunu göz önünde bulundurmalılar. Almak isteyen arkadaşlara fikir olsun diye topluca yazmak istedim görüşlerimi

kesinlike hare konusunda katiliorm cnm sana. mesela benm gozleirm iri ve charmlar cok belirgin durdu bende ve kesinlikle charm dusunmuorm. nclerin durusu ise normal buyuklukteki gozlerdeki charm durusuna yakin gibi oluor benm gozumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…