- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.761
açık kahve mi şimdi dikkat ettim yazdığına sevgili PINAX :) kafam karıştı herkese ayrı bir cvp yazmaktan sorry :) ama senin gözler açık kahve değil de ela bence ya çok hoş çok değişik gözlerin var ve bence hiç lens takma sen eminim etrafındaki herkes de böyle diyordur :)
Esma tam olarak kimi kast ettigini bilmiyorum ama ben kendi adima söyle söylim: benim gözlerim koyu degil, acik kahverengi ve ben nc melin bendeki durusunun cok acik oldugunu ve bununda cok hosuma gitmedgini daha öncede söylemistim... ayrica daha öncede söylendigi gibi herkeste ayni durmayabilir bir lens--- sana yakisir ona yakismaz veya sen begenirsin kendinde durusunu baska bi kisi begenmeyebilir... Ama bu lensleri alipta gözüne takmadan yakisip yakismiycagini önceden kestiremezsin bu riski göze alman sart.
Bir mel kullanıcısı olarak salça olmazsam konuya çatlarımDoğal durmuyor derken arkadaşların kastettiği sanırım lens olduğu hiç anlaşılmayacak derecede doğal durmadığı idi. Açık tabanlarda mel o kadar başarılı kaynaşıyor ki dibine bile girsen lens olduğunu anlamazsın. Kahverengi gözler de kendi içinde ayrılıyor. Kimi kahverengiler kızıla meylederken kimi kahverengiler kızıllık içermiyor. Mellerin doğal durup durmaması da buna göre belirleniyor aslında. Mesela benim gözlerim kızıl kahve. Dolayısıyla gün ışığında geçiş o kadar başarılı değil. Ama göz tabanı kızıllık içermeyen bir kahverengi gözde sonuç çok farklı olacaktır. Soloticalar yarı opak olduğu için göz tabanındaki en küçük bir farklılık bile iki ayrı insanda lensin duruşunun birbirinden çok farklı olmasına sebep oluyor. Ben de burada ve yabancı forumlarda yazılanları dikkate alarak ve bol bol benim göz rengime sahip insanlarda mel fotoğrafına bakarak karar verdim. Bir lens hakkında sadece konuşulanlara dayanarak 170 lira vermeyi gözüm yemedi açıkçası. Almadan önce de en fazla ne bekleyebileceğimi biliyordum ve hayal kırıklığına uğramadım. Hatta bilgisayarımda klasörler vardır benim,bulduğum fotoğrafları o klasörlere atar,karar vermeden önce defalarca incelerim. Eğer sen bunları yapmadan sadece arkadaşlarımızın yorumlarına dayanarak karar verdiysen o senin hatandır bana kalırsa. Hepimiz almadan önce aylarca araştırıyoruz. Bunun için de burada sitem etmen doğru olmamış sanki... Neticede kimse başkasını tedirgin etmemek için düşüncesini saklayacak değil... Bana kalırsa kızıl kahve göze sahip arkadaşlar gün ışığında bile doğal dursun diyorlarsa mel tercih etmesinler. Kızıl kahveyle ocre mükemmel kaynaşıyor. Senin gözlerin de kızıl kahveyse gün ışığında beğenmeyebilirsin melleri.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum,diğer forumlardan araştırıyorum.sonunda karar verip charm mel aldım(gözlerim numaralı olduğu için de 3 hafta bir heves bekledim ama sonuç çok kötü(bir daha takmamak üzere kaldırdım.gözlerimin üzerinde bir zar var sanki ve çok çok yeşil durdu. benim gözler simsiyah ten esmer.freshlook ela kullanıyordum ve memnundum(damarlı ama renk çok güzel bir ela duruyor).sadece daha doğal durmasını istediğim için soloticaya yöneldim ama renk seçimim yanlış oldu galiba.istediğim doğal duran bir ela...nc ocre mi almalıyım yoksa bir daha bu riske girmemeli miyim bilemedim?siyah gözde nc ocre deneyen var mı?sizden gelecek cevaba göre alıp almamaya karar vericem.bir 165 tl daha yansın istemiyorum
ya vetman keşke balıkesirde değilde daha yakın bir yerde yaşasaydın.birkaç saatlik yolu aşmaya razıydım sende tester lensler mevcutmu acaba?yani merak ettiğim dünyanın hiçbir yerinde soloticayı deneyerek alamıyormuyuz?uygun rengi buluncaya kadar kaç kez 165 tl vermemiz gerekir merak ediyorum?
yazını okurken kendı sonumu gorur gb oldumuzuldum ya senın adına arkadasım kendı goz rengının resmını eklermısın buraya ? herkezın goz rengı seklı degısık cunku mesela burda genel kanı kahve rengı tonlarınakı gozlere mellerın gusel gıttıgı ama bazıları kotu durdugunu bzıları ıyı durdugunu soyluyor bunun nedenı bellı goz sekıllerı farklı senın gozun nasıl
Bana kalırsa tekrar söylüyorum kızıl kahve gözleriniz varsa ve çok doğal bir geçiş istiyorsanız ocre düşünün. Gözlerinizde kızıllık yoksa ve siyah gözlü değilseniz mel düşünün,kaynaşma başarılı olacaktır. Eğer gözleriniz siyah ise çok başarılı bir geçiş yakalayamayabilirsiniz gün ışığında. Kişinin ten renginin ve kaş göz arası boşluğun,kaş şeklinin ve hatta saç renginin bile bir lensin duruşunu ne kadar etkilediğini görüyoruz hep. Benim gözlerim çap olarak çok küçük asyalılar gibi. Charm serisinin haresi gözümün beyaz kısmına denk geldiği için n.c gibi duruyor. Doğallığı bozacak bir hare görüntüsü oluşmuyor yani. Küçük gözlüler charmın haresinden korkmasınlar. Büyük gözlülerde charmın haresi gözün kendi haresine denk gelince çok belirgin duruyor,bu yüzden büyük gözlüler charm almadan önce bunu göz önünde bulundurmalılar. Almak isteyen arkadaşlara fikir olsun diye topluca yazmak istedim görüşlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?