- 21 Ağustos 2015
- 32.199
- 97.777
- 798
- 38
İlk paragrafta insanlar ne kadar düsüncesiz dedim.Merhaba herkese
Ben öğretmenim ve güya şuan tatildeyiz ama ben ilk günden beri yatılı misafir ağırlıyorum çok yıprandım
Yatılı Misafir genel olarak sevmem hele ki tatil günlerimde..
Düğün var dediler şehir dışından geldiler düğüne daha günler var (biraz da gezeriz diye düşünmüşler) düğün benim dibimde ben,hem soğuk hem hastalık var diye gitmek istemiyorum onlar bi araba dolusu insan çoluk çocuk şehir dışından geldiler
Yakınlık derecemiz öz be öz 2 ablam 1 kardeşim ve 3 er çocukları..
Yani yakınız diye tatil günlerimin bu şekilde zehir edilmesine katlanmak zorunda mıydım ?
İç dökmeydi biraz
Biraz da sizler nasılsınız merak ettim,ben mi düşünüp kendimi geriyorum
(Bedenen dinlenmeyi beklerken okuldan daha çok yorulmak yıprattı bu da geriyor insanların düşüncesizliği üzüyor)
Hep böylelerDaha önce yine mi kalmaya geldiler bu ilk mi
mülteci gibi yunan sınırından Avrupa'ya geçmeye çalışıyorlarmış12 kişimiymişkonuyu eksik okumuşum. Konu sahibi ÖZÜR. Ben sadece abla ve 3 çocuk sandım. Bilmiyorum ben abimlere giderim, onlarda bana gelir hiç rahatsız olmam ama tabi biz 5 kişi falan oluyoruz.
Bütün yorumları okuyun sonra ilginç deyin lütfenAnlamadım, anlayamıyorum, anlayamayacağım sizin gibi insanları. Ya bir tatilde de şöyle şenlikli bikaç gün geçirmenin nesi bu kadar kötü olabilir allahaşkına? Sözkonusu kişiler kardeşleriniz.. Abla yarın ben biraz yatacağım, ev sizin kahvaltınızı falan edin, kafanıza göre takılın dersiniz istediğiniz gibi de uyursunuz yani ne diyecekler ki size? Yemeklerde de yardım isteyin yani hadi ben çorbayı yapayım sen pilavı yap vs. insan kardeşlerinden de çekinmemeli bu kadar misafir muamelesi de yapmamalı ya.. Yiyin için, gezin tozun, gırgır şamata işte daha ne olsun? Bazen burada dert diye gerçekten çok ilginç konular okuyorum hayret ediyorum.
Orda bile sisme botlari patlatip patir patir suya dokuyolar Allah dusurmeye kimseyi.mülteci gibi yunan sınırından Avrupa'ya geçmeye çalışıyorlarmış
Tüm yorumlarımı okuyunİlk paragrafta insanlar ne kadar düsüncesiz dedim.
2 .paragrafta kardes oldgunuzu ögrenerek soka girdim.
Kardese yakınlık derecem diye bahsetmek?
Neden zehir oluyor tatiliniz?Kardesim bana gelse tmm onla ilgilenirim ama varsa programım evde onları bırakır gider programımı yapar gelirim bikac saat.
Sonucta benim evim kardesimin evi sayılır.Yayılın siz ben bi gidip gelcem derim.
Yada yemek isi vs zorlanıyorsam ,haydin mutfaga derim.
Kardesim bu ya 7 kat el değilki.
İlk mesajınızı düzenleyin. İlk mesajla sonradan verdiğiniz ayrıntılar farklı.Bütün yorumları okuyun sonra ilginç deyin lütfen
Bırakın yardım etmelerini onların işini de ben yapıyorum
Bebeğini yıkıyorum
Altını açıyorum
Elbiselerini katlayıp asıyorum vs vs
Yani o kalabalığa hizmet etmek dışında onların işini yapmak da var
ben hak veıyorum sıze , mıllet de hemen yermek ıcın beklıyor ya. bende çalısan bır kadınım sabah 6 aksam 8 calısıyorum hafta ıcı mısafır agırlamak bıle zulum oluyor hep hafta sonuna sıkıstırmaya calısıyorum kolay degıl gercekten.Yani tatil günüm ne bileyim sabahçıyım okulda,bol bol yatar dinlenirdim diye beklerken habire hizmet ediyorum
Onların en fazla yaptığı yemeği kurup kaldırmak
Yemeği ben yapıyorum
Bi de evde ekstra 12 kişi ile 15 gün geçirmek çok yorucu değil mi ya başlı başına
Abla kardes 3 cocuk demissiniz.Toplama kampı gibi her yer zaten
Mutfak da bile yatak var :)
Ciddi mi şaka mımülteci gibi yunan sınırından Avrupa'ya geçmeye çalışıyorlarmış
O da rahatsız ama sesi çıkmıyor henüz :)Esin ne diyor bu duruma?
Evette konu sahibi de söylesin.Yaw hic bi ise ellerini surmuyolarmis cocuklarini bile bu kadina yikatiyolarmis. Yardimci
Olsalar belki
Konu sahibide bu kadar dert etmezdi..ama anlayissiz kene gibi yapisan prazit insanlarmis anladigim. Kusura bakmayin ama boylesi kardesin olsada sevilmez. Insanda biraz anlayis olur
3 er çocuk demişim doğru okuyun :)Abla kardes 3 cocuk demissiniz.
Ne ara 12 kisi oldualr
Yani mutfakta bile yatak var inandırıcı değil kusura bakmayında.
O kadar samimiyetiniz yok nasıl gelip kalıyorlar?Tüm yorumlarımı okuyun
Kardeşlik tek taraflı olmaz bunlar hep benden bekliyor ve asla dinlenicem yorgunum başım ağrıyor diyemem dersem beni rezil eder giderler
Ciddi mi şaka mı
Off bebek yüzünden yine nevrim döndü imdaatt
Yaw insan oylesinden rahatsiz olmaz zaten.. yap yedir arada ev sahibideEvette konu sahibi de söylesin.
Bak ben abime gidince hiç bir şeyi sormam , gelinde zaten karışmaz. Onlar da bana gelince aynıdır. Kimseyi beklemem sabah mesela kızıma kahvaltı hazırlarım , yeğenlerimi de yediririm. Bence normal olan bu. Konu sahibi göster gücünü
Yapmayın ? Ne zorunuz var ?Bütün yorumları okuyun sonra ilginç deyin lütfen
Bırakın yardım etmelerini onların işini de ben yapıyorum
Bebeğini yıkıyorum
Altını açıyorum
Elbiselerini katlayıp asıyorum vs vs
Yani o kalabalığa hizmet etmek dışında onların işini yapmak da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?