Sömestrde misafir ağırlamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim olursa olsun misafirin 3 gunden sonrasi beni yoruyo. En basta baska planimiz var deyip kabul etmemeliydiniz bence

Ah ah keşke benim ablam da otizmli olmasaydı yeğenlerim olsaydı konuyla alakasız ama konunuzu okuyunca aklımdan geçti

Burda bazı arkadaşlar" kardeş yaaa ne var gelip kalsalar" demiş.Herkes olaya kendi penceresinden bakıyor doğrudur.Mesela benim kardeşlerim izinli olduğum tek dinlenme fırsatım olduğu zamanlarda bana gelmezler hele 12 kişi asla, bilirler ki yoğun iş temposu sonrası kafa dinlemeye ihtiyacım var, eğer mecbur gelme durumları varsa her işimde yardım ederler beni yormazlar.

Bu kadar kalacaklarını bilemedim yoksa derdim
siz nisan ayındaki ara tatilde diğer kardeşlerinizle birlikte ablanızın evine cümbür cemaaat gidip kalsanız 2 hafta boyunca elinizi hiçbirşeye sürmeseniz çocuklarıda ona bırakıp gezip tozsanız ablanız ne yapar çok merak ettim

Çok gergin insanlar en ufak hatasında çocuğunu döven kadın beni pencereden atar :)

Hepsini okusanız sevinirim karara makara yok hizmet hizmet hizmet var:)
Ben hepsini karsıma alır herkes kıymetli popisini bi kaldırsın 2 toz alsın,bi kap yemek yapsın derim.
Cünkü kardeslerim.
Sizin samimiyetiniz yok toplamıssınız eve.
Bastan yanlıs.

12 kişi misafir, 4 de ev halkı
Birileride çıkmış kardeş yeaaa nolacakki diyor
Eş tarafından değil 12 kişi 2 kişi gelip kalsa 15 gün nedir yani idare et demez kimse
Bende kardeşlerimi yeğenlerimi çok severim ama bukadar kalabalığı en fazla 2-3 çekebilirim

Bence bazısı sadece muhalafet olmak peşinde
Yani apartman dairesinde 16 kişi kalmak sorun değil benim dile getirmem sorun
O zaman burası apartman dairesi 16 kişi nerde yatacağız bir otele gidin deseydiniz keşke? Hem kabul etmişsiniz (ki ben 12 kişiyi asla yatılı kabul etmem) hem de niye şikayet ediyorsunuz?

Çok gergin insanlar en ufak hatasında çocuğunu döven kadın beni pencereden atar :)
hah bu yüzden yormayın kendinizi
biliyorum içinize sinmiyor biliyorum söyledikleriniz havada kalıyor baskın karakter oldukları manipüle ettikleri zaten çok belli
ama sizde ben üstüme düşenin en iyisini yapayım diye kendinizi paralıyorsunuz
memnun edemezsiniz böylesini ...

ben olsam böyle emrivaki ile gelene ve beni hizmetçi yerine koyana böyle koşuşturmam
mutfak orada tencere tabak da var buzdolabıda dolu istediğinizi pişirin taşırın yiyin bitti
hava soğuk olduğu için alın çocukları çıkın gezin akşam gelin diyemiyorum en iyisi aslında evi onlara bırakıp gitmekde ...

Ne kadar yardimci olurlarla olsunlar, geldikleri vakit dusuncesizce , birer aile gelinebilir ama hep birlikte kalabalik gelmek dusuncesizce. Insan kendi cocuguna bile tahammul edemeyip kafa dinlemek istediği zaman olabilior. Bu kadjn tatilinin bütününü 9 yegenle gecirmek zorunda mi? Kafa mi kaldirir ya. Canin ciğerin olsa bile evde yalniz olmanin rahatlığı gibisi var mi

O zaman burası apartman dairesi 16 kişi nerde yatacağız bir otele gidin deseydiniz keşke? Hem kabul etmişsiniz (ki ben 12 kişiyi asla yatılı kabul etmem) hem de niye şikayet ediyorsunuz?
bende biz geliyoruz şeklinde emrivaki ile gelen karşısında yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi kalıyorum
herkes yatıracak yerim yok gelmeyin diyemez yapı meselesi, gelecek olan kişiler bu kadar kalabalık sığamayız rahatsızlık veririz diye düşünmeli ev sahibini zor durumda bırakmamalı aslında
ne desin ablasına ...gelmeyin dese ablası ömrü billah burnundan getirir ,küslük çıkarır, bayramlar gergin geçer bu kadar baskın ablayla herkes başa çıkamaz şahsen ben çıkamam

Kardes de olsa insan gelmeden önce o kisinin rizasini alir. Ben tatili var diye hemen ablamin evine damlamam. Herkesin dinlenmeye hakki var. Hele su "gezelim" kafasinda olup, baskalara yük olanlar yok mu

Valla ne bileyim yani, sözkonusu kardeşler olunca ben söylerim şahsen o kadar samimiyetim var kardeşimle, hatta kuzenlerimle, çoğu akrabamla o samimiyetim var gayet de söylerim koyun koyuna mı yatacağız başka bir yol düşünelim beraberce derim. 5 kişi bende kalır 3 kişi şurda kalır vs.diye organizasyon bile yaparım. Kimseyi de küstürmeden o işin içinden çıkarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…