Bence bazısı sadece muhalafet olmak peşinde15 gün boyunca bir evde 16 kişi. Siz iyi misiniz arkadaşlar. Olacak iş mi?
Düğün içn alışverişe gittiler :)Bir de evde bebek var onları unuttum.
şuan evdeler mi
Kim olursa olsun misafirin 3 gunden sonrasi beni yoruyo. En basta baska planimiz var deyip kabul etmemeliydiniz benceMerhaba herkese
Ben öğretmenim ve güya şuan tatildeyiz ama ben ilk günden beri yatılı misafir ağırlıyorum çok yıprandım
Yatılı Misafir genel olarak sevmem hele ki tatil günlerimde..
Düğün var dediler şehir dışından geldiler düğüne daha günler var (biraz da gezeriz diye düşünmüşler) düğün benim dibimde ben,hem soğuk hem hastalık var diye gitmek istemiyorum onlar bi araba dolusu insan çoluk çocuk şehir dışından geldiler
Yakınlık derecemiz öz be öz 2 ablam 1 kardeşim ve 3 er çocukları..
Yani yakınız diye tatil günlerimin bu şekilde zehir edilmesine katlanmak zorunda mıydım ?
İç dökmeydi biraz
Biraz da sizler nasılsınız merak ettim,ben mi düşünüp kendimi geriyorum
(Bedenen dinlenmeyi beklerken okuldan daha çok yorulmak yıprattı bu da geriyor insanların düşüncesizliği üzüyor)
Güncelleme: Herkes sevgisiz anlayışsız olarak yaftalamış beni ancak şu açıklamayı da ekleyeyim şuraya :)
Asla bir işin ucundan tutmazlar,beraber gezelim yapalım yok,biz gezelim sen hep buradasın deyip,çocuklarını bana bırakıp gezmeye gidiyorlar,salata yapın derim,yıkamaya bile üşenirler,çocuklarının banyosuna kadar “ee yap nolcak yeğenin” deyip yaptırıyorlar bana.
Yemeğim lokanta kaynaklı geç gelir benden kaynaklı değil,bana atar yaparlar vs vs
Yani sizin empati kuran anlayışı abla kardeşleriniz gibi olsa başımla beraber ağırlarım herkesi..
Lohusa iken geldiler,sütüm kesildi (erken doğum ikiz vs) diye üzüldüğümde bizi istemiyorsun ondan suratın asık deyip bana moral vermek yerine bana kızıp bağırıp tamamen sütümün kesilmesine sebep olan ablalarım var benim :)
Hadi bi kahve yap da iç hakettin.Düğün içn alışverişe gittiler :)
Ozaman sıkıntılı bir durum. Aradıklarında biz düğüne katılmayacağız tatile gideceğiz deseydiniz keşke.Doğudayız ben büyükşehirdeyim onlar çok küçük bi şehirde geliş geziyorlar
Bu kadar kalacaklarını bilemedim yoksa derdimKim olursa olsun misafirin 3 gunden sonrasi beni yoruyo. En basta baska planimiz var deyip kabul etmemeliydiniz bence
Bu kadar kalacaklarını bilemedim bilsem belki derdimOzaman sıkıntılı bir durum. Aradıklarında biz düğüne katılmayacağız tatile gideceğiz deseydiniz keşke.
siz nisan ayındaki ara tatilde diğer kardeşlerinizle birlikte ablanızın evine cümbür cemaaat gidip kalsanız 2 hafta boyunca elinizi hiçbirşeye sürmeseniz çocuklarıda ona bırakıp gezip tozsanız ablanız ne yapar çok merak ettimBu kadar kalacaklarını bilemedim yoksa derdim
Çok gergin insanlar en ufak hatasında çocuğunu döven kadın beni pencereden atar :)siz nisan ayındaki ara tatilde diğer kardeşlerinizle birlikte ablanızın evine cümhür cemaaat gidip kalsanız 2 hafta boyunca elinizi hiçbirşeye sürmeseniz çocuklarıda ona bırakıp gezip tozsanız ablanız ne yapar çok merak ettim
Ben hepsini karsıma alır herkes kıymetli popisini bi kaldırsın 2 toz alsın,bi kap yemek yapsın derim.Hepsini okusanız sevinirim karara makara yok hizmet hizmet hizmet var:)
O zaman burası apartman dairesi 16 kişi nerde yatacağız bir otele gidin deseydiniz keşke? Hem kabul etmişsiniz (ki ben 12 kişiyi asla yatılı kabul etmem) hem de niye şikayet ediyorsunuz?Bence bazısı sadece muhalafet olmak peşinde
Yani apartman dairesinde 16 kişi kalmak sorun değil benim dile getirmem sorun
hah bu yüzden yormayın kendiniziÇok gergin insanlar en ufak hatasında çocuğunu döven kadın beni pencereden atar :)
Ne kadar yardimci olurlarla olsunlar, geldikleri vakit dusuncesizce , birer aile gelinebilir ama hep birlikte kalabalik gelmek dusuncesizce. Insan kendi cocuguna bile tahammul edemeyip kafa dinlemek istediği zaman olabilior. Bu kadjn tatilinin bütününü 9 yegenle gecirmek zorunda mi? Kafa mi kaldirir ya. Canin ciğerin olsa bile evde yalniz olmanin rahatlığı gibisi var miİyide zaten belirtmiştim eşiniz rahatsız olsa anlarım sizinki tuhaf kaçmış diye. İnsan kendi canından kanından rahatsız olmaz. Kv görümce gelse eş mutlu olur evin hanımı rahatsız olur. Sonuçta kayın ailesi sevilmiyor kim ne derse desin. Haa arada aile bağları yoksa o da olur. Ayrıca kardeş abla evde 7 kat yabancı gibi oturmaz beraber pişirir beraber toplarlar
bende biz geliyoruz şeklinde emrivaki ile gelen karşısında yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi kalıyorumO zaman burası apartman dairesi 16 kişi nerde yatacağız bir otele gidin deseydiniz keşke? Hem kabul etmişsiniz (ki ben 12 kişiyi asla yatılı kabul etmem) hem de niye şikayet ediyorsunuz?
Yahu kapıya kadar gelmişler kovsa mıydımO zaman burası apartman dairesi 16 kişi nerde yatacağız bir otele gidin deseydiniz keşke? Hem kabul etmişsiniz (ki ben 12 kişiyi asla yatılı kabul etmem) hem de niye şikayet ediyorsunuz?
Valla ne bileyim yani, sözkonusu kardeşler olunca ben söylerim şahsen o kadar samimiyetim var kardeşimle, hatta kuzenlerimle, çoğu akrabamla o samimiyetim var gayet de söylerim koyun koyuna mı yatacağız başka bir yol düşünelim beraberce derim. 5 kişi bende kalır 3 kişi şurda kalır vs.diye organizasyon bile yaparım. Kimseyi de küstürmeden o işin içinden çıkarımbende biz geliyoruz şeklinde emrivaki ile gelen karşısında yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi kalıyorum
herkes yatıracak yerim yok gelmeyin diyemez yapı meselesi, gelecek olan kişiler bu kadar kalabalık sığamayız rahatsızlık veririz diye düşünmeli ev sahibini zor durumda bırakmamalı aslında
ne desin ablasına ...gelmeyin dese ablası ömrü billah burnundan getirir ,küslük çıkarır, bayramlar gergin geçer bu kadar baskın ablayla herkes başa çıkamaz şahsen ben çıkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?