- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
-
dnzmehtap ve ben beraber son kilolarımızı vermek için birbirimize destek oluyoruz...
pazartesiden itibaren tam gaz beraber başlıyoruz katılmak isteyen varsa birbirimize destek oluruz gerçekten diyet yapan birinin tek ihtiyacı motivasyon....eee oda burda fazlasıyla var zaten
sende saol canım arakadasım can yoldaşım diyettaşım benimmmÇok güzel olmuş canım ellerine yüregine sağlık. ..bu motivasyonda bize yeterde artar bile..
benimde son kilolarıma açtığım 2. savaşım olsun kabul ederseniz
sende saol canım arakadasım can yoldaşım diyettaşım benimmm
aynen canım benimde 2. savaşım hadi bakalım memnun oluruz bizimle olmandan tabiki yarın baslıyoruz biz sende katıl burda hem birbirimizi kırmadan eleştirelim hemde destek olalım.. hatalrımız olursa uyaralım
evet arkadaslar yarın sabah aç karnına tartılıp başlangıç kilolarımızı yazalım bakalım bu hafta en cok kim kilo verecek hadi bakalım....
her pazartesi kilo bildirimi yapalım isteyen gün günde yazsın kilolsunu...
ben hergün tartılıyorum malesef dayanamıyorum...
tamam cnm bende hergün tartılanlardanım
pazartesileride bildirim günümüz o zaman
inş. birlikte kurtuluruz son fazlalıklarımızdan
benimde son kilolarıma açtığım 2. savaşım olsun kabul ederseniz
o zaman anlaştık inşallah canım yaa ben 65 olsam yetecek bana şimdilik asıl hedefim 60 aslındda ama şimdilik 65e razıyım en son 72.5 dim ama bugün kaçırdım biraz piknik falan derken yarın sabah tartı fazla gösterirse şaşırmam yani neyse hayırlısı olsun
artık biz kilodan değil kilo bizden korksun kızlar pes edenin yüzünde sivilce cıksın emi....
benimde ilk hedefim 65 , çıksın vallao zaman anlaştık inşallah canım yaa ben 65 olsam yetecek bana şimdilik asıl hedefim 60 aslındda ama şimdilik 65e razıyım en son 72.5 dim ama bugün kaçırdım biraz piknik falan derken yarın sabah tartı fazla gösterirse şaşırmam yani neyse hayırlısı olsun
artık biz kilodan değil kilo bizden korksun kızlar pes edenin yüzünde sivilce cıksın emi....
Hoş geldin kabul etmek ne demek onur duyariz..Insallahda bu son savaşimiz olur kilolarla.
Evetttt gelelim bugunkü raporumuza..
Sabah kahvalti yaptim biraz abartmis olabilirim malum pazardi bugün ama öglen kendime ceza verdim sadece 1 elma yedim.aksam yemegi olRakda 2 salatalik 2kasik yoğurtla cacik yaptim icinede bi tatli kaşığı nane döktum.lahanadan sonra nefis geldi.maviboncuk lahananin akibetini sorarsan koca tencere corba çöpe gitti..bugunde icicektim ama kendime kiyamadim:))) heee sporda yaptim 1:15dk kosu bandinda yürudum.dambillarla birlikde plates topunda 1saat tempolu spor yaptim..ama her yerim tutuldu artik..tartiya gelincede abimin esine verdim.carsamba sabahi ver ozaman tartilcam dedim.evde dursa biliyom gunde dayanamam on kere cikarim.moralim falan bozulur..ben carsamba gunu tartilim bu haftaya mahsus.cumartesi günu 64.50düm bakalim 3 gn sonunda fark olcakmi
ne güzel spor yapmışsın , benimde acilen başlamam gerek spora
sadece diyetle gitmio kilocuklar
günaydınnnn
umarım bol eksili bi hafta olur
sabah tartıldım ve 1 günde 2 kilo birden şişen bünyeme bi alkış istiyorum
kilo bildirimim
başlangıç:78.8
boy:168
hedef:65
Gunaydinnn..inşallah öyle olur benim ümidim var.sabah kalktim cocuklari yedirdim icirdim okula gönderdim.ama ben yemedim o tereyagli balli krepleri peki naptim 2 bardak suyla vitamin hapimi aldim..yazik bana ama yılmak yok yola devam yeni bi hafta ve verilecek kilolar var...yediklerine say diyorum kendime
bende pınar 25 yasındayım benimde 4 yasında bi oğlum var ALLAH evlatlarımızı bize bağışlasınbu arada kendimi tanıtıyım
adım asuman 25 yaşındayım , 5 yaşnda bi oğluşm var
boyum 168 kilom 76
al benden de o kadar kalça ve bacak yok ama maşallah bi göbek var sanırsın ki 8-9 aylık hamile...Yaptim ama canimda cikti daha.yarim saat yapiyyorum biraz dinlenip ise guce bakiyorum.sonra bi yarim saat daha böyle devam ediyo yoksa bende yapamam bu kadar.ve bende spor yapmadan kilo veremeyenlerdenim..zaten vucut yapisi olarak alt kismim 38 beden üst kismim 42 beden..igrenc bidurum ben hatta diş macununun alttan sıkılmış hali diyorum:)))ve orantıli olabilmek icin sporla desteklemem gerekiyo
günaydın canım inşallah öle olur bende öle valla cumartesi 72.5 iken bu sabah 73.9 yani 74 kısaca o kadarda olmaz ki canım yaagünaydınnnn
umarım bol eksili bi hafta olur
sabah tartıldım ve 1 günde 2 kilo birden şişen bünyeme bi alkış istiyorum
kilo bildirimim
başlangıç:78.8
boy:168
Gunaydinnn..inşallah öyle olur benim ümidim var.sabah kalktim cocuklari yedirdim icirdim okula gönderdim.ama ben yemedim o tereyagli balli krepleri peki naptim 2 bardak suyla vitamin hapimi aldim..yazik bana ama yılmak yok yola devam yeni bi hafta ve verilecek kilolar var...yediklerine say diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?