- Konu Sahibi maviboncukcum
-
saol pınarcmayy geçmiş olsun canım bencede sıcacık bi tarhana çorbası iç bence yada bol ekşili şehriye bak canım çekti bende yapayım bari oğluşuma...
bebek düşünüyorduk aslında ama sonra kpss ye girmeye karar verince erteledik tabi o sırada bişi olduysa artık ALLAHIN takdiri olmasa iyi olur tabi suan ama Rabbim herseyin en doğrusunu bilir nasipse olur hayırlıysa da olsun napalım belki uğurlu gelir sınavı kazanırım demi yaaa...
bakalım bi haftaya kadar belli olur olup olmadığı...
Kusura bakmayın kızlar bende dünden beri firsat bulupda giremedim..malum dogum günümdü ve yurt genelinde kutlamalar bitmek bilmedi:))))) akşam babamlar abimlerle bi bi kutladik bugun arkadaslarla yaşlandigima sevinimmi üzülimmi bilemedim:)))) ama diyet hala bende kaçmadı kaçırmiycam.akşam sadece yarim dilim çok küçük bi pasta bir tanede kurabiye yedim.başima gelcekleri bildigim için akşam cacigimi bile yemedim..bugünde toplamda iki dilim kayısili tam bugday ekmegi bi iki kahvaltilik..bide yarim yufkadan gözleme yedim bide türk kahvesi bukadar cezaliyim ögle yemegi yok.aksamada bi tanecik elma yiycem.yarin sabah tartilip kilomu yazarim ama hastaneye gitmem lazim ekg cekilcem dönusde yazarim kismetse
Sanada çok geçmis olsun asumancım...Allah şifa versin.
saol pınarcm
nice mutlu yaşlara cnm bugün toparlamışsn bile
saol cnm
canım mutlaka durma olacaktır bu sekilde hemen pes etme vücudun inatçıysa sen daha inatçı ol sadece 2-3 gün sık dişini sonra gene baslar kilo vermen yada böle bi durumda hemen 2 günlük şok diyet yap mesele ayran detoksunu tavsiye ederim 2 günlük nette var bi bak bakalım hem yemesi cok zevkli en azından aç kalmıyorsun sakın pes etme yaaaİlk 3 kilo süperdi ama son bi kilo beni acayip hüsrana ugratti.bugun hic spor yapmadim yapmiycamda.aksamada cezaliyim yemek yemiycem offf kızlarrr bisey diyin bana
Yokk ben isyandayim sanirsam gofret yiyorum şuan
canım mutlaka durma olacaktır bu sekilde hemen pes etme vücudun inatçıysa sen daha inatçı ol sadece 2-3 gün sık dişini sonra gene baslar kilo vermen yada böle bi durumda hemen 2 günlük şok diyet yap mesele ayran detoksunu tavsiye ederim 2 günlük nette var bi bak bakalım hem yemesi cok zevkli en azından aç kalmıyorsun sakın pes etme yaaa
eyvahhhhh sen coktn pes etmişsin ama bugün o gofreti telafi etmen lazım sana ceza yarım saat fazla yürücen... bende dün makarna yedim 2 kasık bende yarım saat fazla yürücem bana da ceza... mekik çekemem yaa bebek falan varsa allah korusun bi kaç gün dikkat etmem lazım sonuç belli olana dek...
sende iyiki varsın canım pes etmek de neymiş ara verdik diyelim ona biz kaldığımız yerden devam...Haklisin canım cabuk pes ettim.ama yilmiycam su dakkadan itibaren aynen devam.tesekkr ederim iyi varsin yoksaaaaa:)))
Hem zaten ben diyeti bozmadimki.metabolizmami şaşirtmak icin mahsus yedim:))) nasil bahane amaa:))
valla kızlar o kadar yoğunum ki inanın bilgisayarın basına sadece sabahları 1 saatliğine fallan anca oturuyorum... dersanem başladı dersanye git oğlanın okulu çarşı pazar ev işi ders çalış nasıl akşam oluyo anlamıyorum vallaa
bu sene kpss de yerleşmem lazım saolsun eşim sırf kazanayım diye dersaneye yazdırdı..
onu mahcup etmek istemiyorum cok ders çalışmam lazım o yüzden sık sık giremiyorum ama diyete tam gaz devam sizde bırakmayın sakın ben sabah yürüyüşümü yaptım bile kahvemide içtim şimdi ev işimi bitirip ders calışacagım
görüşürüz yarın sabahaaa
dün size eger bugün sabah 72.0 ve altını göremezsem ben öküzüm yazıcam demiştim ve tabiki hala kilom 72.3 o yüzden ben öküzümmmmmmmmmm elimden geleni yapıyorum ama takılıyo işte bi yerlerde napalım pes etmek yok
saol valla işim zor bu sene hayırlısı bakalım... ev hanımlarının işi hiç bitmez benim hergün o ev illa spürülecek yani oğlum ve kocam saolsun...senin neyin varki cok sıkı diyet yapma bak bide ameliyat falan diyorsun allah korusun hasta olursun sonra...senin yerinde olsam sabah cok güzel bi kahvaltı yaparım öğlende ekmeksiz yemek yerim akşamı sadece salata veya çorba yoğurt gibi seylerle geçiştirirdim tabi sen bilirsin senin hayatınAllah kolaylık versin canım...bende sisden ayrildim şu ameliyat icin.ama evde olmanin tadina varamadim bile.sabah cocuklari okula gonder ev iside bitmiyo malum.gelen giden ehhh bende oturmuyom evde calistigim gunlerin acisini çikariyorum:))) bende sabah esimle kahvaltimi yaptim cok hafif kacirdim ama bilincli olarak yoksa bunyem cok sıkı diyetleri kaldirmiyo artik sanırım...ama öglen ve aksam yemekleri gene devam cacik
cok sevindim inanki ahhh bende 65 görsem yeter vallaaa...zaten benimde en büyük sorunum o 100 gr bile eksik çıksam hemen hopp ağıza atıyom bişileri ama olmucak işte olmamalııııııııııııııııııııııııııOzaman bende yazimm.okadar eziyet cektim sonra kilom takildi diye umutsuzluğa düşüp pes ettim.sonra ne olacakti ben senelerdir 65 den aşağı düsemezken 63 ü görmusum.bu az biseymi sevinmem gerekirken kendimi yemege verdim ozaman en büyük öküzzz benimm.hemde en besilisinden:))))
Diyorumki yarin sabah senin dedigin 5 günde 5 kilo diyeti nemi baslasam ne dersin birlikde başliyalimmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?