son kilolara savaş açanların günlüğü

muhabbet ilerlemezmı hepımızın ortak noktası aynı olunca..sohpetde koyu oluyoorucunu ALLAH kabul etsın canım.ama bence daha fazla spor yapma bugunluk halsız düşersin...
bende 2 senedır 68 65 arasında gıdıp gelıyorum ama bu son 58 i görmeden bırakmıycam bu sefer tabı sızınde destegınızle yoksa başaramam sıkılır bırakırım bılıyorum...

kendını tanıtmayan bi ben kaldım sanırım..
adım ilknur 17 senelik evliyım
2 oglum var biri 15 yaşında
biride 12 yaşında
ve en kötü tarafı 36 yaşındayım daha dogrusu yaşındaydım bugun itibariyle 37 oldum
kilom daha öncede dedıgim gibi 64.50 geçen pazartesi 67.50 le başladım bı haftada 3 kilo verdım.inşallah bu haftada en azından bi 3 kilo daha verırım...tabıkı hep bırlıkde verıcez veremıyene ceza verelımm

Son düzenleme:
öle valla ama tek derdimiz kio olsun varsın boşverrr onunda hep beraber üstesinden geliriz inşallah saol abla Allah kabul eder inşallah..bende severek hevesle başladım bugün diyetime biraz açlık orucu olacak ama en azından bi hafta sıkmam lazım kendimi yoksa gideceği yok sonra esnetirim biraz

oooo maşallah ALLAH bağışlasın sen büyütmüşsün çocukları
bu arada DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA İNŞALLAH SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE DAHA NİYE YAŞLARA GİRMENİ DİLİYORUM ALLAH SEVDİKLERİNLE BERABER UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH...
büyüğümüzsün demek bende sana arkadaşım falan deyip duruyom kusura bakma...

ceza ne olacak kii bunu bi düşünelim bence fikirlerinizi bekliyorum

çok ama çok teşekkür ederim iyi dileklerın için...estafurullah nasıl hitap etmek istersenız öyle deyin benım için farketmez her şekılde kabulumdür cezaya gek
lince şuan benımde bı fıkrım yok açıkcası ama ben düşünücem..

kahvaltımı yaptım bı dilim kepekli tost ekmegi yanında domates peynır salatalık yarım yumurtadan omletzeytın yerıne bı tatlı kaşıgı zeytın ezmesi.ve dıyet şekerlı çay içtım..öglenede nıyetım gene 2 salatalık 3 yemek kaşıgı yogurt 1 tatlı kaşısı nane vede sarımsakdan oluşan cacık yiycem eger arada çok acıkırsam 1 tane salatalıgı mıdeye indiricem..akşamki menüde aynı..şu çarşamba tarsılana kadar bende sıkmayı düşünüyorum kendımı daha ne kadar sıkılabılırse artık..sporumuda ihmal etmıycem bakalımm..

tanıştığıma memnun oldum pınarcm
gelen geldi artık önümüzdeki günlerde fazlasıyla gödericezz
maşallah çok hızlısın cnm
allah kabul etsin. bende yarında itibaren başlamayı düşünüyorum 120 gün borcum var
oruçtan sonra sadece yoğurt az olmazmı:26:
bu sene bende giricem kpss'ye allah yardımcımız olsun

hep destek tam destek hedeflere ulaşmadan bırakmak yok
doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yaşlara
ne güzel büyütmüşsün darısı bbizim başımıza
kilo vermemizi hızlandıracak cezalar olsun . spor, 3 lt su içek ... v.s.

afiyet olsun

yemeğimi hazırladım ,temizliğimi bitirdim ,oğluşu okula yolladım birazdan eşim öğle yemeğine gelir onun yemeğinide verdikten sonra
mevlüde gidicem akşamda günüm var bugün çok yoğunum .

rica ederim... o zaman sana canım arkadaşım diyesim geliyor abla falan gereksiz şimdi şurda kızkızayız demi yaa...
ceza işine gelince 100 mekik cezası verelim bence...
ooo süper menüde yarım yumurtayı anlamadım ben yaaa yumurtanın bi zararı olacağını sanmıyorum bence bütün ye bi sorun olmaz...

bende memnun oldum canım aminnn inşallah yarın pazarım var tutmamam ama sonra carsamba devam edicem gerçekten nefsi terbiye etmek için birebir yoksa minikminikde olsa ister istemez ağzımıza bişileri atıyoruz... hem borçlarımı ödemiş oluyorum allah kabul ederse tabi inşallah...

sınav konusunda cok ders çalışmam lazım sırf ders çalışayım diye oğlumu kreşe gönderdim ama cok faydası oldu hem ona hem bana ders aralarında giriyorum buraya işte stres atmak için....
ceza konusunda ise 100 mekik diyorum sizcede uygunsa tabi suyu zaten ben 3 litre içiyorum günlük olarak

Çok teşekkr ederim canım çok mutlu oldum. Zor oluyo ama büyüyorlar ALLAHIN IZNIYLE.darisi sizin başıniza İNŞALLAH..ceza verelim dedigime pişman oldum yaaaben mekik çekememki sevmemki bu durumda tek çare kilo vermek..ozaman kilo verenede ödül verelim

Evet yarim yumurta eşime yapmistim yarisini yedi yarisida çöpe gitmesin diye ben yedim daha bahane aradim yemek için

100 mekik bence uygun göbek için birerbir
bide ben artırsam suyu 1 ltyi geçemiyorum hala
amin cnm

dün fırsat bulupda giremedim akşam eşimle oğlumdan bana sıra gelmedi pc nin başına oturmak için...
akşam yoğurt yerine bol salata ve 2-3 kaşık kereviz yemeğinden yedim bol su içtim
bugün oruç değilim sabah yürüyüşümü yaptım midemde ağrı var biraz ayrıca ck da bulanıyo hayırlısı bakalım bişiler mi var ki:)
hafif kahvaltı yapıyorum şimdi 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir domates ve 1 dilim salam yiyorum
bugün pazarım var benim pazardan dönünce de mutfağı temizleyeceğim hafta sonu misafirlerim var annemler geliyor:)
size az kalorili bol hareketli günler hanımlar firsat buldukça ugrarım

günaydınnn
malesef oruç değilim dün üşüttüm herhalde boğazım feci
bu saat oldu kahvaltı yapmadım cnmda hiç bişey istemiyo bi çorba yapsam süper olur aslında

pınarcım sanada geçmiş olsun bebk düşünüyomuydunuz , varsada şimdiden hayırlı olsn

ayy geçmiş olsun canım bencede sıcacık bi tarhana çorbası iç bence yada bol ekşili şehriye bak canım çekti bende yapayım bari oğluşuma...

bebek düşünüyorduk aslında ama sonra kpss ye girmeye karar verince erteledik tabi o sırada bişi olduysa artık ALLAHIN takdiri olmasa iyi olur tabi suan ama Rabbim herseyin en doğrusunu bilir nasipse olur hayırlıysa da olsun napalım belki uğurlu gelir sınavı kazanırım demi yaaa...
bakalım bi haftaya kadar belli olur olup olmadığı...

Kusura bakmayın kızlar bende dünden beri firsat bulupda giremedim..malum dogum günümdü ve yurt genelinde kutlamalar bitmek bilmedi:))))) akşam babamlar abimlerle bi bi kutladik bugun arkadaslarla yaşlandigima sevinimmi üzülimmi bilemedim:)))) ama diyet hala bende kaçmadı kaçırmiycam.akşam sadece yarim dilim çok küçük bi pasta bir tanede kurabiye yedim.başima gelcekleri bildigim için akşam cacigimi bile yemedim..bugünde toplamda iki dilim kayısili tam bugday ekmegi bi iki kahvaltilik..bide yarim yufkadan gözleme yedim bide türk kahvesi bukadar cezaliyim ögle yemegi yok.aksamada bi tanecik elma yiycem.yarin sabah tartilip kilomu yazarim ama hastaneye gitmem lazim ekg cekilcem dönusde yazarim kismetse

Çok geçmiş olsun canım. ..üşüttüysen eger umarim bir an önce atlatirsin.ama yok sebebi başkaysa ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSIN...hersey gönlünüzce olur inşallah. .

Sanada çok geçmis olsun asumancım...Allah şifa versin.

eee normal tabi kutlamalar falan unuttun bizi maşallahın var yani ben olsam itiraf edeyim koca bi dilim pasta yerdim pastaya dayanamam yaaaa...sabah bende tartılmayı düşünüyorum bakalım kaç çıkacak yazarım bi sorun çıkmazsa...ayrıca ne yaşlanması çıtırsın sen daha bee maşallah bizden zayıfsın yaniiiii
Çok geçmiş olsun canım. ..üşüttüysen eger umarim bir an önce atlatirsin.ama yok sebebi başkaysa ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSIN...hersey gönlünüzce olur inşallah. .

saol valla geçti biraz ama anlam veremedim yorum yapmaya da çekiniyorum gebelik konusunda ALLAHIN takdiri artık hayırlısı olsun tabi bakalım artık zaman neyi göstercek bilemeyiz... aminnn herşey herkesin gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…