Son mu ?

Kesinlikle nekdar soguk mesafeli okadar iyi ve gizemli olur ozaman seni takip edicem burdan konu basligina bakip ozaman zaferini kutlariz iste hayirlisi olsun hakkinda canim erkeklere dogal olmicaksin helede boylelrine nekdr hurrem gibi olursan okadar ise yariyo kafalari almiyo baska zaman:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Değil mi ya :)
Bundan sonra görür o mesafeyi . Ay çok hırslandım ya . Paşamın canı istiyor diye bi tencere yaprak sarmıştım gördüm kıymetini . Ah salak eksisonsuuuuuz .

şimdiden sonra ah aşkım canım aşkım sen ne dersen tamam aşkım devri kapanmıştır :)

Kesin yazacak 2 3 güne buluşalım diye . O zaman gene buraya yazarım napayım diye :) . Şimdiden plan yapmayayım da belki adam telefonda ayrılacak :)

Sabrettigin surece istedigin sonuca ulasacaksin oluruna birak sen herseyi birak o senin pesinden kossun agirdan sat kendini sakin kolayca ulasabilmesini saglama sana uzaklas en yakin zamanda gelicek emin ol

Son düzenleme:
Herseye hazirlikli ol emin ol kaybeden sen olmicaksin uzulursun aglarsin zorlanirsin bi sene en fazla sonra toparlanir hayatina bakarsin insan en yakinlarini topraga veripde anlikda olsa aklindan cikiyo ya alisiyo ya yokluklarina herseye alisir insan yeterki kafada bitirsin vardir bi hayir diyip bakicaksin yoluna rabbim kimseye kaldiramiycagi dert vermez

Allah sevdiklerimizin ölüm acısını göstermesin çok zor .
Beni bu kadar yıpratan belirsizlik zaten . bitti dediğimiz anda içimde biraz olsun soğur benim . Hep böyle oldu bugüne kadar .
Her şeye hazırlıklıyım . Beni son kez görmeden bitirse bile hazırlıklıyım ...
Umut verdin çok çok sağol :)

Sabrettigin surece istedigin sonuca ulasacaksin oluruna birak sen herseyi birak o senin pesinden kossun agirdan sat kendini sakin kolayca ulasabilmesini saglama sana uzaklas en yakin zamanda gelicek emin ol

İnşallah dediğiniz gibi olur . Ola ki yazarsa öyle salak gibi elinde telefon bekleyen kız çoktan gitti

Bişiy diyim mi bence çu kararlılığı 4-5 sene önce gösterseniz hiç 4-5 sene beklemeniz bile gerekmezdi.

Erkek arkadaşım daha ilk başlarayken ilişkimizin "ben hiç aşık olmadım şimdiye kadar" demişti. Bende "bana olursun merak etme" diye cevap vermiştim.
Oldu mu bilmem ama o ilk zamanlarda haftada bir arayan adam gitti 6 ayda her gün beni görmek için 4 saat yol çeken adam geldi zamanla.
Kendine güven, işte bu!

cnm arkadaslarn dedigi gibi arama sorma. kacan kovalanıor. erkeklere böle olmak lazm.. gor bak nasıl tıpış tıpış pesınden gelıyor.

Bir tavsiye de benden eğer devam edrseniz ilişkinize niye bana aşkım bebeğim demiyorsun diye şikayet etme sen de ona adıyla hitap et ve sana nasıl hitap ettiğini takmıyormuş gibi yap

Son düzenleme:

Biraz elinizi çekin onun üstünden.
Belki sevginiz onu şımartmış olabilir fakat kendi geçmişimden biliyorum bu tarz adamlar asla normale dönemezler.
Sen acaba bugün ne zaman doğuk davranmaya başlayacak diye hep diken üstünde olacaksın.
Ve ilişkinde bütün zamanın onu alttan almakla geçecek, sırf onu kaybetmemek için.
Bi süre sende arama mesaj vs atma ilgi gösterme. Baktın düzeleceği yok yol ver gitsin ...

4-5 sene yeri geldi o istedi ben yok dedim yeri geldi tam tersi .
Keşke son geldiğinde ağırdan alsaydım ...
Çok özgüvensiz davrandım.
Uyanınca hemen arardim .her sabah saat kurar onu uyandırır geri ya yatardim . Özlemiş midir ben şimdiden kötü hissetmeye başladım

cnm arkadaslarn dedigi gibi arama sorma. kacan kovalanıor. erkeklere böle olmak lazm.. gor bak nasıl tıpış tıpış pesınden gelıyor.
Kendimi tutacagim aramamaya çalışacağım.
Inşallah arar inşallah o da ozlemistir

Bir tavsiye de benden eğer devam edrseniz ilişkinize niye bana aşkım bebeğim demiyorsun diye şikayet etme sen de ona adıyla hitap et ve sana nasıl hitap ettiğini takmıyormuş gibi yap

Eğer devam edersek sevgilisine bağımlı kadın imajını minimuma indireceğim inşallah.
Tabii ararsa...

Ilk günlerdeki o sıcacık adam o gozumun değil ağzımin içine bakan adam gitti yerine bu adam geldi.
Ailevi sıkıntılarının yanında bi de ben bunalttım belli ki . Huzur veremedim

yapmasi zor ama yaparsan cok etkin bir yontem.. katiluyorumm

Hatayı kendinde arama.
Neden huzur vermedin ? Soğuk davranma demek huzur vermemek mi oluyor?
Sen bir bayansın ve ilgiyi sevgiyi sonuna kadar hakediyorsun.
Hiç kimse 4/4 lük değil.
Herkesin problemleri var ama çok seven insan bunu sevdiği kişiye yansıtmaz.

Bi kaç yorumu okudum ama ben arkadaşlara katılmıyorum. Cool davranmak, gözünün önünden kaybolmak, arayıp sormamak falan bana göre değil pek. Her şeyin açık açık konuşulmasından yanayım ben. Biraz çocuğu bunaltmışsın gibi geldi. İnsan her an aşkımlı bebeğimli konuşamaz, ortam müsait olmaz. Ya da bazen sık arayamaz, mesaj atamaz, yoğun olur, yorgun olur. Bunları biraz absorbe etmen gerekir iyi bir ilişki istiyorsan.

Ben senin yerinde olsam alır karşıma konuşurdum. Ben bunları bunları istiyorum bu ilişkide diye anlatır, sen ne istiyorsun diye de sorardım. Sonra bir orta yol bulur, ilişkinin çizgilerini belirler ona göre davranarak ilişkimi yürütürdüm. Diğer türlüsünü aklım almıyor benim. Konuşmayarak, kaçarak, arayıp sormayarak nereye varılır hiç bir fikrim yok. Hiç bir zaman taktik insanı olmadım ben. Bu tarz taktiklerin de işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçası. Bana karşımdaki insan böyle davransa e ben de buna yol vereyim madem der geçerim. Arkadaşlığınız uzun ama ilişkiniz daha çok yeni. Adaptasyon aşamasındasınız, konuşmadan nasıl çözeceksiniz ki bunları?

Arayıp sormazsam , yazmazsam iyice uzaklaşırsa ?

eğer üstüne düşer arayıp sorarsan işte o zaman uzaklaşacak tatlım.
Kaçan kovalanır ya hani burda sen kaçacaksın , neden böyle oldu diye sorgulama onu sıkma.
Akışına bırak sakın ola peşine düşme .
Tecrübeyle sabittir bu durum,bende üstüne düşerek sürekli sorgulayarak 3 yıllık arkadaşlığımı kaybettim

yapmasi zor ama yaparsan cok etkin bir yontem.. katiluyorumm

Ilk asamada dünkü konuşmamızdan sonra buluşma talep edene kadar alamayacağım bende. Inşallah arar

Hatayı kendimde aramaktan kafayı siyiricam artik.
Bende öyle düşünüyorum. Sevgisi yetersiz belli ki. .. çok uzucu

Aslında bende taktik sevmem yapamam da. Ama neden soguksun dediğimde içimden böyle geliyor demesi ayrılmak mi istiyorsun dediğimde bilmiyorum demesi...
Güya bugün görüşecektık. Bakalım ne zaman arayacak görüşelim diye.
Görüşmek için arayana kadar bende sesimi çıkarmayacağım . Yüzyüze geldigimizde etraflıca konuşucam
Buluşma talebini ben yöneltmeyeym değil mi

Sır olup susacagim.
O arayana kadar o adım atana kadar.
Bizimde sonumuz o olacak gibi

Bir kere cocuk seni sevse yillarca seninle arkadas olup da son 2 ayda gel cikalim demez. Seni zaten sevmiyor. Oylesine cikiyor yani. E o da icine sinmemis. Sen ne yaparsan yap onun icin vazgecilmez olamazsin, onu kendine baglayamazsin. Ask tutku oyle taktikle olacak bir gudu degil. Baska sevdalara yelken ac

Diyorum ya ben senin yerinde olsam buluşmayı ben talep ederdim. " bahane falan istemiyorum, yarın şu saatte şurda buluşuyoruz. Çok acil konuşmamız gereken şeyler var" derdim. Buluştuğumuzda da kavga etmeden içimden geçen, aklıma takılan ne varsa bi güzel yatırırdım masaya. Ondan da bunu yapmasını isterdim. Önceki ilişkilerimde ben de yaptım bu tarz şeyler, konuşmadım tavır aldım falan. Çünkü öyle bir genel kanı var, kaçan kovalanır derler ya. Yok öyle bi dünya. Eşimle 7 senedir birlikteyiz, 2 senedir evliyiz daha birbirimize sesimizi yükseltmedik, tavır almadık, kavga etmedik, küsmedik. Marifet diye yazmıyorum bunu yanlış anlama. Sadece aramızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışıyoruz. İnan bu çok daha zor küsmekten falan. Bazen o kadar kırılıyorum ki ağzımı açıp tek kelime etmek istemiyorum. Ama kendimi zorlayıp alıp karşıma konuşuyorum. Tartışıyoruz bazen, uyuşamıyoruz bir süre ama en sonunda bir orta yol buluyoruz. Ve o zaman öyle bir yük kalkıyor ki üstümden anlatamam. Böyle bir düzen oturttuğumuz için kavgalarımız olmuyor, birbirimize kırgın kalmıyoruz. Bana göre en iyisi hemen, içimizde büyütmeden halletmek problemleri. Ağda yapmak gibi düşün, birden çekersen acıdan hemen kurtulursun, yavaş yavaş çekersen hem canın daha çok acır hem acı daha uzun sürer.

bu herzmaan böyle, benimde ayrıldığım hatta hala sevdiğim kişiyle tam olarak bu oldu. uzuun süre arkadaştık. (benm açımdan) ama o seviyodu. 5 ay köpek gibi yalvardı tabiri caizse. 5 ay sonunda artık bende duygularımı gizleyemedim ve 2 ay çıktık. 2 ay içinde zaten son zamanlar ilişkiyi oturtmaya başlamıştık ki hala arada kanka falan diyoduk brbirimize yada dostum. o kelimelerin yerine aşkım hayatım bitaneme bırakmak zaman aldı. sonra 2 ay sonunda aldatıldığımı(!) öğrendm ki ağlıyodu Gzde hiç bitmesin ayrılmayalım diye yeminler ettiriyodu. ama aldatmış

demem o ki erkekler uzun süreli arkadaşlıktan sevgililiğe geçince toparlayamıo keşke eskisi gibi arkadaş kalsaydık korkmadan çeknmeden derdmi anlatsaydım düşüncesini yaşıyolar. en azından bizde böyleydi. kaybediceğimizi bile bile zorladık
ama aramayıp sormayınca aradığında açmayınca yine köpek oldu. ama nafile ? aldatılmak var arada.

sende bi müddet arayıp sorma sen arar koşarsan hatasını anlamaz. varlığının kıymetinin ne olduğunu anlamaz. bi bırak boşluğa düşsün bi çirpınsın emin ol o daha fazla koşucak yeterki sabır et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…