- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Bir kere cocuk seni sevse yillarca seninle arkadas olup da son 2 ayda gel cikalim demez. Seni zaten sevmiyor. Oylesine cikiyor yani. E o da icine sinmemis. Sen ne yaparsan yap onun icin vazgecilmez olamazsin, onu kendine baglayamazsin. Ask tutku oyle taktikle olacak bir gudu degil. Baska sevdalara yelken ac
Ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi demişsiniz...yapacağınız net : sizin hakkınızda ayrılma noktasında asla demeyen biri için yapacağınız tek şey onun belirsizliğini Sona erdirmek .....yani en kısa zamanda AYRILMAK !Merhaba kızlar .
Bu muhtemelen bu konu hakkında açtığım son konu olacak .
Sıkıntılı bir erkek arkadaşım var . Çok yoğun çalışan , ailesinde çok ciddi sıkıntıları olan , sıkıntılarını kimseye anlatmayan .
4 senedir arkadaşlığın bir tık üstü sevgililiğin bir tık altı olan bu adamla durumumuz yaklaşık 2 ay önce bir ilişkiye hazır olduğunu ciddi niyetini dile getirmesiyle sevgililik adını buldu .
Bulutların üstündeyken bir anda bu adam soğuk davranmaya başladı .
Mükemmelliyetçiyim ben . Bir aşkım , bebeğim demese sıkıntı çıkardım . Ama hep kendimce onu iyi hissettirmeye çalıştım. Güven verdim . Destek olmaya çalıştım . Beceremedim .
Salı günü buluşalım demiştim . Yarına ben bir yere davetliyim dedi . Ters ters ... Çıkıştım bende noluyor dedim ya . Neden böyle davranıyorsun neden soğuksun . İçimden böyle geliyor demek ki dedi . Ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi . Midem bulandı , başım döndü , nefesim kesildi . 4 senelik arkadaşlığımıza acıdım . Gece kaç olursa olsun arayabileceğim o adamın yokluğunu düşünmek içimi titretti
Anlayamadım . Ayrılmak istese direk söyleseydi madem neden yordu bu kadar neden yıprattı . Bakışımdan tanırdı beni oysa ki ...
Kızlar ben bu adamı hayatımda istiyorum . Ben bu adamı kendime bağlamak istiyorum vazgeçilmez olmak istiyorum .
Ezik bir kadın gibi davranmak istemiyorum
Ne yapayım nolur bana bir yol gösterin
Diyorum ya ben senin yerinde olsam buluşmayı ben talep ederdim. " bahane falan istemiyorum, yarın şu saatte şurda buluşuyoruz. Çok acil konuşmamız gereken şeyler var" derdim. Buluştuğumuzda da kavga etmeden içimden geçen, aklıma takılan ne varsa bi güzel yatırırdım masaya. Ondan da bunu yapmasını isterdim. Önceki ilişkilerimde ben de yaptım bu tarz şeyler, konuşmadım tavır aldım falan. Çünkü öyle bir genel kanı var, kaçan kovalanır derler ya. Yok öyle bi dünya. Eşimle 7 senedir birlikteyiz, 2 senedir evliyiz daha birbirimize sesimizi yükseltmedik, tavır almadık, kavga etmedik, küsmedik. Marifet diye yazmıyorum bunu yanlış anlama. Sadece aramızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışıyoruz. İnan bu çok daha zor küsmekten falan. Bazen o kadar kırılıyorum ki ağzımı açıp tek kelime etmek istemiyorum. Ama kendimi zorlayıp alıp karşıma konuşuyorum. Tartışıyoruz bazen, uyuşamıyoruz bir süre ama en sonunda bir orta yol buluyoruz. Ve o zaman öyle bir yük kalkıyor ki üstümden anlatamam. Böyle bir düzen oturttuğumuz için kavgalarımız olmuyor, birbirimize kırgın kalmıyoruz. Bana göre en iyisi hemen, içimizde büyütmeden halletmek problemleri. Ağda yapmak gibi düşün, birden çekersen acıdan hemen kurtulursun, yavaş yavaş çekersen hem canın daha çok acır hem acı daha uzun sürer.
bu herzmaan böyle, benimde ayrıldığım hatta hala sevdiğim kişiyle tam olarak bu oldu. uzuun süre arkadaştık. (benm açımdan) ama o seviyodu. 5 ay köpek gibi yalvardı tabiri caizse. 5 ay sonunda artık bende duygularımı gizleyemedim ve 2 ay çıktık. 2 ay içinde zaten son zamanlar ilişkiyi oturtmaya başlamıştık ki hala arada kanka falan diyoduk brbirimize yada dostum. o kelimelerin yerine aşkım hayatım bitaneme bırakmak zaman aldı. sonra 2 ay sonunda aldatıldığımı(!) öğrendm ki ağlıyodu Gzde hiç bitmesin ayrılmayalım diye yeminler ettiriyodu. ama aldatmış
demem o ki erkekler uzun süreli arkadaşlıktan sevgililiğe geçince toparlayamıo keşke eskisi gibi arkadaş kalsaydık korkmadan çeknmeden derdmi anlatsaydım düşüncesini yaşıyolar. en azından bizde böyleydi. kaybediceğimizi bile bile zorladık
ama aramayıp sormayınca aradığında açmayınca yine köpek oldu. ama nafile ? aldatılmak var arada.
sende bi müddet arayıp sorma sen arar koşarsan hatasını anlamaz. varlığının kıymetinin ne olduğunu anlamaz. bi bırak boşluğa düşsün bi çirpınsın emin ol o daha fazla koşucak yeterki sabır et
Ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi demişsiniz...yapacağınız net : sizin hakkınızda ayrılma noktasında asla demeyen biri için yapacağınız tek şey onun belirsizliğini Sona erdirmek .....yani en kısa zamanda AYRILMAK !
Geçici bir süreç . Belki depresyonda belki başka bir sıkıntısı var . Bu kadar kolay vazgeçmek istemiyorum
kendini kandırıyorsun bunu sonunda anlayacaksın...Ayrıca bir bayan olarak bu kadar düşürme kendini sen değil erkek çaba sarfetsin...o ayrılalım mı sorusuna bilmiyorum derken sen kolay vazgeçmem diyorsun ...enteresan
Bi kerecadam bilmiyorum diyorsa, kafasi coktan karismis ve direk evet diyemedigi icin bilmiyorum demis. Diger arkadaslarin dedigi dogru. Bir sure uzaklasmaniz gerekiyor. Adam da en dogru karari sizden uzakken alir zaten. Imkaniniz varsa bi tatile gidin. Ama gercekten uzak durun. Arayip sormayincsakin sakin sakin. O sizi ararsa duyduklarim beni cok sasirtti bir karar verme asamasindayim yalniz kalmaya ihtiyacim var deyin. Arkadaslarin dedigi gibi seviyorsa zaten doner bulur sizi. Ama dondugunde de bir daha boyle seyler yasamak istemediginiz acikca soyleyin. Donmezse de zaten unutmaktan baska yapacak birsey yok. Adamin pesinden kosup aglayip sizlamayin sakin. Sizi yapiskan biri gibi gormesin sakin. Nefret eder o zaman. Ama asilce uzaklasirsaniz en azindan kendinde olmayan cesaretin sende oldugunu gorup ezilsin dengesiz adam. Gerekirse gizli gizli aglayin sizlayin, bunaldikca buraya takilin internete takilin cikin gezin. Hepimiz yasadik boyle seyler. Inanin bir sure sonra bitiyor. Allah sabrini ve mukafatini da veriyor. Iki rekat namazini kil Allahim hakkimda hayirliysa olsun, hayirsizsa sen beni ondan kurtar de. Ben mucizelere inaniyorum. Birgun oyle biri cikiyor ki karsina, o agladiniz adamlar eline su bile dokemez biri oluyor. Mucizelerin sizi de bulmasi dilegiyle.
Soyle dusunun. Evlenip bir cocugunuz olsaydi da o zaman boyle yapsaydi? Onun acisi nasil olurdu? Daha buyuk degil mi? Her serde hayir var denilen sey gercek ama insanlar anlamiyor bunu. Butun evreni kusursuzca yaratip yoneten Allah aslinda hep kullarinin iyiligi icin yol yakinken veriyor bize bunlari. Ama biz anliyor muyuz hayir! Bizde burda fikir veriyoruz ama biliyoruz seven gonlun fikir falan dinlemedigini. Allah'a birak herseyi. Suphesiz herseyin iyisini dogrusunu bilen Allah.Kafasının karıştığı aşikar . Malesef bunalttım . Çok bunalttım ...
Tatile gideceğim ama Ağustosun 12 sindeRamazandan falan sonra yani . Keşke daha önce bir yerlere kaçma fırsatım olabilse ama mümkün değil .
Zamanında başkalarına yaptıklarım çıktı işte benden . Çıkardı da zaten . Yarına bıraksa da Allah yanıma bırakmadı . Bu da benim imtihanım sanırım .
Haklısınız aramamak , en güzeli en doğrusu olacak . Ezik bir kadın olmadığımı görsün .
Ya sabır diyorum . Bu mübarek gün dua ediyorum . Hayırlısı değilse bitsin diyorum .
Ama içim sızlıyor . Özlemedi mi . Günaydın baaaaal diye arardım her sabah işe ben uyandırırdım . Bu sabah eksikliğimi hissetmedi mi ?
Çıldırıcak giib oluyorum
stratejiye ihtiyacın yok buluşup sorgulamalısın,sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmalısın. belki farkında olmadan kırmışsındır..
Soyle dusunun. Evlenip bir cocugunuz olsaydi da o zaman boyle yapsaydi? Onun acisi nasil olurdu? Daha buyuk degil mi? Her serde hayir var denilen sey gercek ama insanlar anlamiyor bunu. Butun evreni kusursuzca yaratip yoneten Allah aslinda hep kullarinin iyiligi icin yol yakinken veriyor bize bunlari. Ama biz anliyor muyuz hayir! Bizde burda fikir veriyoruz ama biliyoruz seven gonlun fikir falan dinlemedigini. Allah'a birak herseyi. Suphesiz herseyin iyisini dogrusunu bilen Allah.
Dün bugünden için buluşalım demiştim . Bir yere davetliyiz biz dedi kapattı konuyu . Bir daha mı ben diyeyim buluşalım diye
tabii ki bi daha söyle eğer hayır derse öyleyse zamanını onun seçmesini iste dört yılını böyle basit mi şekilde hiç etmen saçma olur.
biraz konuşmak istediğini kısa süreceğini söylemen ikna edici olabilir.
Ne istediğinizi şahsen anlamadım hem soğuk davranıyor diyorsunuz ayrılık ima etti diyorsunuz hem de ayrılmasın bırakmasın diyorsunuz hayır yani hareketlerinden şikayetçiyseniz neden bu kadar bağımlılık? bir kere sürekli aşkım bebeğim demesini, her istediğiniz de yanınıza gelmesini beklemeyin hele evlilikte daha da monotonlaşacak o zaman hiç anlaşamazsınız salı günü bir yere davetliyim demiş kızmışsınız belki sürekli ilgi alaka güzel sözler bekleyen halinizden bunalmıştır, belki hislerinizi biliyordu zaten 4 senedir ve tamam deneyelim dedi ama olmadı belki de size karşı bir şey hissetmiyor ve soğuk davranarak belli etmeye çalışıyor. Ya aramazsa? ya dönmezse? ya aramasın sormasın nedir yani dünyanın sonu mu. Bir söz vardır seviyorsan serbest bırak dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır bırak kendi haline bakalım nasıl davranacak arayıp sorarsa ilgi gösterirse devam edersin ama ilişkiye devam etmek istiyorsan bu şekilde kabullenip bu hallerinden şikayet etmeyeceksin.
O zamanda çok ayaklarına kapanmış gibi olmaz mıyım
Kendinde bunu yapmaya hak görecek kadar yakınsınız zaten bu yolu bi dene...
Baktın ki olmuyor,görüşmüyor, arkadaşların dediği gibi aklını başka şeylerle meşgul et üzerine düşme biraz izle
Merhaba kızlar .
Bu muhtemelen bu konu hakkında açtığım son konu olacak .
Sıkıntılı bir erkek arkadaşım var . Çok yoğun çalışan , ailesinde çok ciddi sıkıntıları olan , sıkıntılarını kimseye anlatmayan .
4 senedir arkadaşlığın bir tık üstü sevgililiğin bir tık altı olan bu adamla durumumuz yaklaşık 2 ay önce bir ilişkiye hazır olduğunu ciddi niyetini dile getirmesiyle sevgililik adını buldu .
Bulutların üstündeyken bir anda bu adam soğuk davranmaya başladı .
Mükemmelliyetçiyim ben . Bir aşkım , bebeğim demese sıkıntı çıkardım . Ama hep kendimce onu iyi hissettirmeye çalıştım. Güven verdim . Destek olmaya çalıştım . Beceremedim .
Salı günü buluşalım demiştim . Yarına ben bir yere davetliyim dedi . Ters ters ... Çıkıştım bende noluyor dedim ya . Neden böyle davranıyorsun neden soğuksun . İçimden böyle geliyor demek ki dedi . Ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi . Midem bulandı , başım döndü , nefesim kesildi . 4 senelik arkadaşlığımıza acıdım . Gece kaç olursa olsun arayabileceğim o adamın yokluğunu düşünmek içimi titretti
Anlayamadım . Ayrılmak istese direk söyleseydi madem neden yordu bu kadar neden yıprattı . Bakışımdan tanırdı beni oysa ki ...
Kızlar ben bu adamı hayatımda istiyorum . Ben bu adamı kendime bağlamak istiyorum vazgeçilmez olmak istiyorum .
Ezik bir kadın gibi davranmak istemiyorum
Ne yapayım nolur bana bir yol gösterin
Oncelikle su ben bu adami hayatimda istiyorum modundan cikmalisin.
4 yil 14 yil farketmez.seni mutlu edebilmesi onemli.
Bi de sen adim at bulus vs diyenler olmus.iyi de zaten sozunuz varmis bulusmak icin.gurursuzca davranmakla iletisim kurmaya calismak arasinda fark var.
O zamanda çok ayaklarına kapanmış gibi olmaz mıyım
Kendinde bunu yapmaya hak görecek kadar yakınsınız zaten bu yolu bi dene...
Baktın ki olmuyor,görüşmüyor, arkadaşların dediği gibi aklını başka şeylerle meşgul et üzerine düşme biraz izle
Susayım diye sırf buluşmasın kendi istediği için buluşalım istiyorum bende .
beklentilerinizi düşürün, adamı sıkboğaz etmeyin..
Arayana kadar aramayayım değil mi ?
Ya iyice uzaklaşırsa benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?