Son pismanlik fayda etmiyor

aynen, asil çocuğun mutluluğu ve ruh saglıgı icin gerekli uzaklaşmak..

Utanmadan,bu kadar emeği olan anne anneye,sen çocuğuma karisamazsin diye saygısızlık yapmış.ona medenice ayrılmak istediğini,soyleyip,konus.kavgaya cevirmeden.kizin küçük zamanla alışır.baban ise gitti .diye oyaları iz.gelip görmek istediğinde görür.Ama cekmeyin
.

ben zaten ayrılmak istiyorum yanasmiyorum diye bişey söz konusu değil ki...
anneme haksızlık nankörlük yapan adam bu ..kızına ayrilsak da babalık yapmak zorunda zaten eminim ayrılınca kendimi maddi olarak bile topluycam olan bilenziklerim gitti hep borçlar a bunaldim artık sürekli anneme muhtaç yaşıyoruz ve kadına her fırsatta söyleniyor sürekli arkasından konuşuyor bu adamlik degil

aynen, asil çocuğun mutluluğu ve ruh saglıgı icin gerekli uzaklaşmak..
çocuğun yanında tartismiyoruz ama artık sevgi de saygı da bitti iki yabancı gibiyiz çocuk içinde değmez kendimi böyle mutsuz etmeme biliyorum anneme söyledim o dakesinlikle istemiyor maddi sikintin olur ama kocan adam olur diyor hiçbiri yok uzun zamandır iddalara daldı sitelere üye olmuş habire kumar oynuyor evde huzurumuz kumarinin yenmesine bağlı böyle bi saçmalık olamaz

Boşanın ya, nafakanızı da alın. Borcu bile olsa o nafakayı vermek zorunda. Ne kadar maaş alıyor ki normalde?
Çocuğum için ayrılanam diyorsunuz ya, asıl çocuğunuz için ayrılmalısınız. Size yani o çocuğun annesine böyle davranan bir adam çocuğu nasıl seviyor olabilir? Huzursuz, kavgalı gürültülü bir ortamda yetişen çocuktan ne hayır gelir? Offf, çok yanlış bir düşünce bu, sanki siz boşanınca çocuktan da boşanıyor bu adam. Yine görecek çocuğunu ama aynı evde yaşamayacak. O zaman belli olur düşkün olup olmadığı!

doğru söylüyorsun az önce annem beni şeytan gibi görüyorsun hiç sevmiyorsun saygın yok dedi açıp ağzını yok anne öyle bişey demedi sustu annem evinde çok huzursuz bu adam yüzünden benimde ona bunu yaşatmaya hakkım yok ayrılınca zorluk olcak belki 17 yıl geçti tanışıyoruz severek evlendik üstelik çok değişti ailesi annemi beni sevmediği için bize böyle yapıyor Allaha havale ettim hayırlısı ile en az zarar ile kurtarsin Allahım beni bu adamdan annemin aşı ile karnı duyuyor annemi hazetmiyor böyle bişeyi hiçbir damat yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…