Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Neden insanlar bazı şeyleri böyle küçümsüyor ben anlam veremiyorum.
Kadın işleri yapmayacakmış da beyimiz, sen yapsan eline mi yapışırmış. 🐂 kendin yapsana madem yapışmıyorsa. Sorsan evi temizlemekte ne var der.
İki insanın anlaşamaması ve hakaret etmesi, üstüne düşenleri yapmaması, sürekli oyun oynaması boşanma sebebi değil mi? İlla geberticem demesi değil de, gerçekten gebertmesi mi lazım? 🤦🏻‍♀️
Kesinlikle katılıyorum, bunları çekeceksek okumanın, meslek sahibi olmanın hiç bir anlamı yok .

Yanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
ona hem öğretmenlik hem ev hanımlığı işinin ağır geldiğini söyleyin. yardımcı olmuyorsa siz de çalışmamakla tehdit edin. tek başına bakabiliyor mu eve bi düşünsün

Ha ha 😂çocuk yapınca biliyor hepten bırakamayacaksınız eliniz kolunuz bağlanacak. Konfor alanından çıkmak istemiyor paşa zade.

Çocuk yapalım sen iş bulamayınca bana sarıyorsun diyor
Bak şurdan s.. git diyeceksin. Sen büyü önce b.klu paşa, çocuğu da bi ara düşünürüz diyeceksin. Donunu toplayamıyor çocuk yapacakmış. Hsss.

Çözüm kapasitesi bu
Hocam kamuda 5 yılı doldurduysanız Kadınlık görevlerini (!) yerine getirebilmek için isteğe bağlı ücretsiz izin almak istediğinizi söyleseniz ne tepki verir. Bir süre evi tek başına geçindirse kiraydı marketti faturaydı tek başına hallederse belki kendini daha erkek ! hisseder

Ay nasil yani ev isini kadin yapar ben ev isi yapmam da ne demek. Hayat müsterek. Sonucta sizde onun kirli camasirlarini yikamissiniz oda bi zahmet toplasin. Birdahakine siz arabayi götürün oda evde kalip ev isi yapsin. Evdeki isleri böllüstürün baktiniz esiniz o isleride yspmiyor sizde saliverin birsey yapmayin. Camasir yinicaksaniz kendinizinkini yikayin, yemek yapicaksaniz kendinize göre yapin ona ait hic bir seyi ellemeyin temizlemeyin. Kenidisine ait temiz camasir bulamayinca düzelir.

İkinizde tembelsiniz herhalde. 1+1 ev temizliğinde ne var Allah aşkına. Çoluk çocuk yoksa.
Araba muayenesi de 30 dakikalık iş. Randevulu gidiyoruz. Ben hepsini yek başıma yapıyorum işe de gidiyorum 2 de bebe var.
Acaba boşanmaya kavgaya gürültüye yer mi arıyorsunuz. Saçma yani

İkinizde tembelsiniz herhalde. 1+1 ev temizliğinde ne var Allah aşkına. Çoluk çocuk yoksa.
Araba muayenesi de 30 dakikalık iş. Randevulu gidiyoruz. Ben hepsini yek başıma yapıyorum işe de gidiyorum 2 de bebe var.
Acaba boşanmaya kavgaya gürültüye yer mi arıyorsunuz. Saçma yani
İki kişi olup da yalniz bırakılmak insanın zoruna gidiyor

ben ve eski eşimde memurduk , ben bir yıl oldu ameliyat olmuştum yorulunca ağrım oluyordu , ilk evlendim ev büyük yetişemiyorum çok yoruluyorum beyfendi hem yaptığım işi beğenmiyor kavga çıkarıyordu hemde borçlarını ödüyordum bir kuruşunu görmedim evliliğim boyunca. Bana sen kadın mısın diyordu elinden bir gelmiyor, beceriksiz diyordu gururumu kırıyordu beğenmiyorsan sen yap diyince üstüme yürüyüp şiddet uyguluyordu pis herif , ilk buluşmada kadın haklarına çok öenm veriyorum diye tanıtmıştı tam bir hödük çıktı evlenince, bu tiplerin fikri asla değişmez eğitememişler kendilerini , isterse doktor olsun bu kafa yapısıyla evlenen çalışan kdınlar zulüm yaşıyor çok üzülüyorum ben kurtardım kendimi zor oldu ama şuan istedğim gibi yaşıyorum huzurluyum param bana kalıyor çok şükür lütfen kurtulun bu adamdan inanın hakaretleri gittikçe şiddetlenecek hele barışıp geri dönerseniz bizimki ödül olrak fiziksel şiddet uygulamaya başlamıştı :)

ben ve eski eşimde memurduk , ben bir yıl oldu ameliyat olmuştum yorulunca ağrım oluyordu , ilk evlendim ev büyük yetişemiyorum çok yoruluyorum beyfendi hem yaptığım işi beğenmiyor kavga çıkarıyordu hemde borçlarını ödüyordum bir kuruşunu görmedim evliliğim boyunca. Bana sen kadın mısın diyordu elinden bir gelmiyor, beceriksiz diyordu gururumu kırıyordu beğenmiyorsan sen yap diyince üstüme yürüyüp şiddet uyguluyordu pis herif , ilk buluşmada kadın haklarına çok öenm veriyorum diye tanıtmıştı tam bir hödük çıktı evlenince, bu tiplerin fikri asla değişmez eğitememişler kendilerini , isterse doktor olsun bu kafa yapısıyla evlenen çalışan kdınlar zulüm yaşıyor çok üzülüyorum ben kurtardım kendimi zor oldu ama şuan istedğim gibi yaşıyorum huzurluyum param bana kalıyor çok şükür lütfen kurtulun bu adamdan inanın hakaretleri gittikçe şiddetlenecek hele barışıp geri dönerseniz bizimki ödül olrak fiziksel şiddet uygulamaya başlamıştı :)
Dışardan böyle görünmüyorlar işte ben nasıl kurtulayım sizce bayramdan sonra kendime ayrı ev tutmayı düşünüyorum

Açıkçası bu zihniyette adam değişmez gibi . Ayrıca benim babam psikiyatri hastası daha da kötüleşti önceki hafta , annem de tek .Doktora gitmiyormuş bizi annem çağırdı hastaneye götürelim diye , kavga etti allem etti gitmedik .Burdan 3 saat ben de başka bir şekilde babamın durumunu hallettim. Kendi babası hasta diye her haftasonu ordayız , çok doldum çok artık bunaldım .

Dışardan böyle görünmüyorlar işte ben nasıl kurtulayım sizce bayramdan sonra kendime ayrı ev tutmayı düşünüyorum
Ben onun memleketine gelin gitmiştim ayrılamadım ev tutsam beni çok rhatsız ederdi küçük bir yerdi o yüzden tayine kadar bekledim 1 yıl sonra çıkabildim ama siz eşin memleketinde değilseniz rahat çıkabilirsiniz birde tereyağından kıl çeker gibi ayrılmaya bakın ben hiçbir şey istemedim çoğu eşyam kaldıki bana zarar vermesin diye malesef yani temiz ayrılmaya bakın bedel ödetmeye çalışmayın bu delilerin işi belli olmaz şuan bissürü sevgili var hiç umrumda değil ben rahat olayım diye bakıyorum olaylara şuan mıtluyum huzurluyum iyiki çocuk yapmamışım diyorum

Açıkçası bu zihniyette adam değişmez gibi . Ayrıca benim babam psikiyatri hastası daha da kötüleşti önceki hafta , annem de tek .Doktora gitmiyormuş bizi annem çağırdı hastaneye götürelim diye , kavga etti allem etti gitmedik .Burdan 3 saat ben de başka bir şekilde babamın durumunu hallettim. Kendi babası hasta diye her haftasonu ordayız , çok doldum çok artık bunaldım .
Ailenize destek olun emin olun onlarla iyileşeceksiniz size ilk önce değer mi kitabını okumanızı tavsiye ediyorum sonra yaralarınız iyileşince seyir kitabını okuyun lütfen hatta ben ayrıldığımdan beri turlara gidiyorum bu yaz yurtdışına gideceğim inanın güç içimizde bizim bir erkeğe ihtiyacımız yok var olabilmek için

öncelikle çocuk yapma, bu tipler değişmiyor bu yaşta sorumluluklarından kaçıp oyun oynaması zaten başlı başına fiyasko. benzerini yaşadım tüm neşem ve özgüvenim gitmişti ta ki ayrı yaşanaya başlayana kadar. bana ailem çok destek oldu. en büyük avantajım çocuğumun olmamasıydı

Hatayı hep kendimde arıyorum ben mi çok şey bekliyorum .İşte abartıyor muyum .Ben mi büyütüyorum ,gezmeyi gülmeyi seven biriydim ama simdi hep mutsuz gibiyim
celikle çocuk yapma, bu tipler değişmiyor bu yaşta sorumluluklarından kaçıp oyun oynaması zaten başlı başına fiyasko. benzerini yaşadım tüm neşem ve özgüvenim gitmişti ta ki ayrı yaşanaya başlayana kadar. bana ailem çok destek oldu. en büyük avantajım çocuğumun olmamasıydı

öncelikle çocuk yapma, bu tipler değişmiyor bu yaşta sorumluluklarından kaçıp oyun oynaması zaten başlı başına fiyasko. benzerini yaşadım tüm neşem ve özgüvenim gitmişti ta ki ayrı yaşanaya başlayana kadar. bana ailem çok destek oldu. en büyük avantajım çocuğumun olmamasıydı
Nasıl ayrı eve mi çıktınız ilk

Back
X