- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Gebertirim lafının hiçbir mazereti olamaz kendinizde suç aramayın. Yolun başındayken boşayın gitsin ne uğraşacaksınızYapmicam deyince zıtlastik sesim yükseldi o da sus lan gebertirim seni dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebertirim lafının hiçbir mazereti olamaz kendinizde suç aramayın. Yolun başındayken boşayın gitsin ne uğraşacaksınızYapmicam deyince zıtlastik sesim yükseldi o da sus lan gebertirim seni dedi
Bugün örnek vereyim ben küsüm diye kahvaltı hazırladı şimdiye kadar oynuyor, bir markete gidip geldi .Hâlâ oyun oynuyor.oyun oynama sıklığı nedir bu ayarı kaçıran erkeği iyi değerlendir ve sakın çocuk yapma canım
cok abartı. yani saatlerce oyun oynamak nedir ya? haklısınız insan sinir krizi geçirirBugün örnek vereyim ben küsüm diye kahvaltı hazırladı şimdiye kadar oynuyor, bir markete gidip geldi .Hâlâ oyun oynuyor.
Adamın huyu böyleyse çocukla ilgilenmeme olasılığı yüksek. İlgiden kastım gece uyutma, anne evde yokken bakma gibi. Çocukla 1 saat oynamayı herkes yapar da önemli olan kendinden feragat edip bakması bence.Kim yapacak o zaman çocuk olunca ne olacak
80 öncesi doğumluları düşündüğüm için belki de bu şekilde yazdım. Evet, açıkçası 80 ve sonrası doğanlarda eş işlerine ortaklık var ama çoğu evliler eski kafada.Yooo artık paşa paşa yapıyorlar valla. Sadece en başından sıkı tutacaksın, bu meseleyi halletmeden çocuk yaparsan canın daha fazla sıkılır sadece. Çocuk olmadan evvel ne kadar yola sokarsan o kadar kâr.
Geleneksel evlenen kadının maaşına da göz dikmeyecek, ay başı gözünün içine bakmayacak, yok öyle para gelirken modern işi görülünce geleneksel. Çakal doldu ortalık valla.Adamın huyu böyleyse çocukla ilgilenmeme olasılığı yüksek. İlgiden kastım gece uyutma, anne evde yokken bakma gibi. Çocukla 1 saat oynamayı herkes yapar da önemli olan kendinden feragat edip bakması bence.
Bakıp bakmayacağını da belki yeğenleri veya başka çocuklara karşı olan tavrından anlayabilirsiniz.
80 öncesi doğumluları düşündüğüm için belki de bu şekilde yazdım. Evet, açıkçası 80 ve sonrası doğanlarda eş işlerine ortaklık var ama çoğu evliler eski kafada.
İki yıl ücretsiz izin alıp çocuğuna kendin bakacaksın. O da hafta sonu kurs, sınav görevi, hafta içi etüt, özel ders bilmem ne kovalayıp evim gelirini artırmaya çalışacak. Böylece evde oyun oynamaya fırsatı kalmayacak.Çocuk olursa ne olacak bu düşünce yapısıyla
Yaşı büyük değil ama düşünce yapısı çok geri.93 doğumlu
Paşama bak sen. Kendi yapınca ölüyor muymuş Evi geçindirmekte erkek işidir karışmayın masraflaraYanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
Allah sizin gibi kadınlardan tüm erkekleri korusunSevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
benzer bir nedenle 5 yıllık evliliğimi sonlandırdım çok huzurluyumBugün örnek vereyim ben küsüm diye kahvaltı hazırladı şimdiye kadar oynuyor, bir markete gidip geldi .Hâlâ oyun oynuyor.
8 aylık bastan beri böyle kavgayla yapıyordu sonra evimiz yıkıldı depremden dolayı yeni eve geçtikYaşı büyük değil ama düşünce yapısı çok geri.
Kaç yıllık evlisiniz?
Keşke baştan sınırları net çizseymişsiniz.
Ama hala geç kalmış sayılmazsınız.
Çekin sınırı.
8 aylık bastan beri böyle kavgayla yapıyordu sonra evimiz yıkıldı depremden dolayYaşı büyük değil ama düşünce yapısı çok geri.
Kaç yıllık evlisiniz?
Keşke baştan sınırları net çizseymişsiniz.
Ama hala geç kalmış sayılmazsınız.
Çekin sınırı.
Nasıl yaptınız bana da anlatır mısınızbenzer bir nedenle 5 yıllık evliliğimi sonlandırdım çok huzurluyum
Amin canımAllah sizin gibi kadınlardan tüm erkekleri korusun![]()