Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

hiçbir erkek ev işi yapmaz demeyeyim yine de cogusu yapmıyor ne yazık ki...benim eşim de öyle yapmadı hep kavga ettim hep ağız dalaşı yaptık sonuç ne oldu yine çok bisey yapmıyor. bende çoğu zaman yapmiyorum öyle kalıyor bazen ev. sonra bana "burası neden dağınık" diyince beni rahatsız etmiyor çok rahatsizsan sen topla diyorum. bazen temizlikçi tutuyorum ne yapayım? bosansam daha iyisi yok, kafaya taksam hasta olucam. olduğu kadar.yardim etmiyorsa yardımcı tutacaginizi belirtin.

Çamaşır dert ise kurutma alın.
Süpürge dert ise robot alın.
Teknoloji hayatı kolaylaştırmak için var.
Temizliğe de arada abla alın.
Yemeği de abartmayın.
Kahveyi o yokken kendiniz yapın için.
Ama çocuk kesinlikle yapmayın.
Sonra da boşarsanız boşayın.

Kim yapacak o zaman çocuk olunca ne olacak
Adamın huyu böyleyse çocukla ilgilenmeme olasılığı yüksek. İlgiden kastım gece uyutma, anne evde yokken bakma gibi. Çocukla 1 saat oynamayı herkes yapar da önemli olan kendinden feragat edip bakması bence.

Bakıp bakmayacağını da belki yeğenleri veya başka çocuklara karşı olan tavrından anlayabilirsiniz.

Yooo artık paşa paşa yapıyorlar valla. Sadece en başından sıkı tutacaksın, bu meseleyi halletmeden çocuk yaparsan canın daha fazla sıkılır sadece. Çocuk olmadan evvel ne kadar yola sokarsan o kadar kâr.
80 öncesi doğumluları düşündüğüm için belki de bu şekilde yazdım. Evet, açıkçası 80 ve sonrası doğanlarda eş işlerine ortaklık var ama çoğu evliler eski kafada.

Adamın huyu böyleyse çocukla ilgilenmeme olasılığı yüksek. İlgiden kastım gece uyutma, anne evde yokken bakma gibi. Çocukla 1 saat oynamayı herkes yapar da önemli olan kendinden feragat edip bakması bence.

Bakıp bakmayacağını da belki yeğenleri veya başka çocuklara karşı olan tavrından anlayabilirsiniz.

80 öncesi doğumluları düşündüğüm için belki de bu şekilde yazdım. Evet, açıkçası 80 ve sonrası doğanlarda eş işlerine ortaklık var ama çoğu evliler eski kafada.
Geleneksel evlenen kadının maaşına da göz dikmeyecek, ay başı gözünün içine bakmayacak, yok öyle para gelirken modern işi görülünce geleneksel. Çakal doldu ortalık valla.

Çocuk olursa ne olacak bu düşünce yapısıyla
İki yıl ücretsiz izin alıp çocuğuna kendin bakacaksın. O da hafta sonu kurs, sınav görevi, hafta içi etüt, özel ders bilmem ne kovalayıp evim gelirini artırmaya çalışacak. Böylece evde oyun oynamaya fırsatı kalmayacak.
Madem ev işi sevmiyor. Tek maaş bu ekonomide geçindirsin bakalım.

Sevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
Allah sizin gibi kadınlardan tüm erkekleri korusun😦

1+1 evde ne ev isi olacak ki kavgaya variyor bu isler,

Yaziktir,

Ben olsam cekemem boyle adami. Bi zahmet 1 sele camasir asacak yani altiustu

Neden insanlar bazı şeyleri böyle küçümsüyor ben anlam veremiyorum.
Kadın işleri yapmayacakmış da beyimiz, sen yapsan eline mi yapışırmış. 🐂 kendin yapsana madem yapışmıyorsa. Sorsan evi temizlemekte ne var der.
İki insanın anlaşamaması ve hakaret etmesi, üstüne düşenleri yapmaması, sürekli oyun oynaması boşanma sebebi değil mi? İlla geberticem demesi değil de, gerçekten gebertmesi mi lazım? 🤦🏻‍♀️

Yaşı büyük değil ama düşünce yapısı çok geri.
Kaç yıllık evlisiniz?
Keşke baştan sınırları net çizseymişsiniz.
Ama hala geç kalmış sayılmazsınız.
Çekin sınırı.
8 aylık bastan beri böyle kavgayla yapıyordu sonra evimiz yıkıldı depremden dolayı yeni eve geçtik

Yaşı büyük değil ama düşünce yapısı çok geri.
Kaç yıllık evlisiniz?
Keşke baştan sınırları net çizseymişsiniz.
Ama hala geç kalmış sayılmazsınız.
Çekin sınırı.
8 aylık bastan beri böyle kavgayla yapıyordu sonra evimiz yıkıldı depremden dolay
benzer bir nedenle 5 yıllık evliliğimi sonlandırdım çok huzurluyum
Nasıl yaptınız bana da anlatır mısınız

Back
X