- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
-
O benim için ilkti. İlk aşık olduğum ilk sevdiğim adamdı. İşe gidince bile özlerdim ben onu. Ama çok farklı şimdi herşey. Kimse istemez yuvası yıkılsın ama böyle de devam edemiyorum.Durumunuza üzüldüm. Ama tekrar isinabilirmiyim diye düsünmeyin bence. Hayatta hersey unutuluyor, herseyin ilaci zamandir. Aile danismanina bir gidin. Evliliginizi kurtarabilirsiniz. Elbette bosanma icin ille siddet aldatma vs gerekli degil. Ama yazinizi okuyunca sanki icinizde daha ufak da olsa esinize karsi bir sevgi hissetim. Allah yardimciniz olsun
Evet düzelir atlatırız falan demişti dün ama sadece lafta bunun dışında bir şey yokEşinizde toparlama çabası göremedim hiç,bi de evlilik danışmanını deneyin bakalım..
Bu konu küçük zaten ama bütün kavgalarımızin temelinde iletisim kuramamak var. Onu hiç bir çaba göstermeyişi var...Okuyunca uzuluyorum boyle
seyleri ayriliklari sevmem.
Ama esiniz sizi sevse ve istese babanizin evinden alirdi diye dusunuyorum.
Tartistiginiz konu kucuk ama baska meseleler mi var altindan kalkamayacaginiz ona gore degisir.
Bir dahaki sefer olur mu bilmiyorum.Bir daha ki sefere evden siz gitmeyin olur mu? Bu evliligi iztemiyorsa o gitsin. Bir abla tavsiyesi...
Bir bucuk yilda ne aea bu hale geldiniz? Bu kadsr burnundan kil aldirmiyorsa fazla totosu kaldirilmis demek. Tek tarafli caba olmaz. Iki taraf da gayret gosterirse duzelir. Gostermiyorsa evrene salin gitsin. Uzulmeyin. Kaybettikletinize bakmayin kazandiklariniza bakin hep.
Siz gidince evi terk etti konumuna dusuyorsunuz. Aile birlikteligini bozan sizmis gibi gosteriyor. O gitsin. Madem aile birlikteligi istemiyorsa. Sizi kusurlu gostermesin. Psikolojik siddet uyguluyor adam resmen.Bir dahaki sefer olur mu bilmiyorum.
Ben de gitmek istemezdim ama günlerce benimle doğru düzgün konuşmayan bir adam vardı karşımda. İşten gelen yemek yiyip yatıp uyuyan. Delirecek gibi oldum artık. Duvarlar ustüme ustume geldi. Yapayalnız...
Sağ olsunlar hep yanımda oldular. Şükür ki böyle bir ailem var...Esin Bu işin neresinde ? Hep sen hep sen olmaz ..sanıyorum kendisi de soğumuş ki en ufak bir çaba kırıntısı yok .. ben olsam gittiğim yerde mutlu olmaya çalışırdım . Geri donmek aklima bile gelmezdi .Ne güzel ailen yanında ...
Ne kadar da güzel anlatmışsınız aslında. İlave birşeye gerek yok.Şu yuva meselesi ne güzel kanıksatılıyor bize...
Evli kalmak birincil görevimiz değil. Evlilik 2 hayatın 1 hayatta birleşmesi aynı zamanda kendi hayatınızı yaşamanızdır. Nasıl arkadaşlık kurduğumuzda ters bir davranışa rastlayınca ilişkiye mesafe koyuyor yahut sonlandırmayı tercih ediyorsak evlilik de bunun gelişmiş hali.
Tamam, bitirmek kolay değildir muhakkak ama hayatın olağan akışına uygun bir eylem, bu bir tabu olmamalı. Esas olan hayatınız, mutluluğunuz.
Bakın ne dedim cümlenin başında; 2 hayatın birleşmesi ve kendi hayatlarımıza devam ediyor olmamız evliliktir. Mutlu değilseniz,sevilmiyorsanız,hayatınız öylesine akıyorsa,ev işleri ve hizmet etmekten başka karşı taraf size hiçbir şey vermiyorsa neyi paylaşacaksınız? Hangi hayatları birleştireceksiniz? Bırakın gitsin allah aşkına
Evet haklısınız. O da öyle diyor aslında. Neymiş hemen ailenin evine gidilir miymiş hemen gitmedim aslinda ama o onu anlamıyor. Ben bir çıkış yolu bulamadığım için gittim. Ama o kapının önüne konmayı hakediyormuşSiz gidince evi terk etti konumuna dusuyorsunuz. Aile birlikteligini bozan sizmis gibi gosteriyor. O gitsin. Madem aile birlikteligi istemiyorsa. Sizi kusurlu gostermesin. Psikolojik siddet uyguluyor adam resmen.
Amin inşallah.Önceki konularınızı bilmiyorum lakin ayrılmak için illa şiddet, aldatma gerekmiyor pek tabii. Sizinki biraz da psikolojik şiddete giriyor zaten... Eşinizin pek çabası yokmuş anladığım kadarıyla, ite kaka terapist ile falan ne kadar faydası olur bilemedim
En azından elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız, içiniz rahattır. Yine de bir süre ayrı kalmak değiştirir belki bir şeyleri.Değiştirmiyorsa da yolunuza bakarsınız. Hayırlısı olsun hakkınızda
Buna göre dönmek ,herşeyi en başından yaşayıp tekrar tekrar mutsuz olmak ne kadar dogru ? Bence baba evi ,sana gerçekten Çok iyi gelecek . Gerçek sevgi yani başında ..Sağ olsunlar hep yanımda oldular. Şükür ki böyle bir ailem var...
Soğumuş demek ki. Lafta seviyorum derdi ama seven insan onun yaptıklarını yapmaz.
Ayrıca bir kez daha anladım seviyorum demek yetmiyormuş. Çaba da göstermek gerekiyormuş ama o hiçbir zaman çaba göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?