Sona yaklaşırken...

Çok zor. Allah yardımcınız olsun. Umarım hakkınızda hayırlı kararlar alırsınız. Mutlu olursunuz.
Konu biraz eski bir konuydu. Biz şu an evlilik terapistine gidiyoruz. Çok şükür faydasını görmeye başladık. İnşallah daha güzel olucak herşey. Sizin durumunuz biraz daha farklı nasıl olur bilmiyorum. Eşiniz kabul ederse kesin karar vermeden önce bir terapisti gidin derim.

Burdan bakinca evlilik icin sadece siz caba gosteriyormussunuz gibi duruyor
Konu biraz eskiydi. Çok zor günler geçirdik.
Sonrasında eşim geldi özür diledi. Evlilik danışmanına da gitmeyi kabul edince bir şans daha vermek adına kabul ettim döndüm eve. Eşinden olumlu anlamda değişen şeyler var görebiliyorum. Evden gittiğim dönemde yaptıklarından dolayı pişman değil gibi duruyordu ama zaman içerisinde farkediyorum pişman olduğunu. Evlilik terapistine gidiyoruz hâlâ. Faydasını görmeye başladık. Eve döndüm ama daha düne kadar her an her şey bitebilir düşüncesindeydim. Boşanma fikri yeni yeni aklımdan çıkmaya başladı.
Sorun yaşayan bütün çifteler tavsiye ediyorum aile danışmanını.

Çok teşekkür ederim inşallah güzel olucak herşey.
Evden gitmeyi ben de istemezdim ama artık çıkış yolu bulunmamıştım o günlerden. Sebep ufak gibi gözüküyor ama o biraz birikim sonucu oldu. Ufak bir olayda patladı. Ama giderken blöf yapmak için gitmemiştim. Dönmemek de kararlıydim ama sonrasında ailemle konuşmam evlilik terapisti fikri son olarak da eşimin özür dilemesi derken geri döndüm. Şimdi daha iyiyiz çok şükür

Konunun hirtlatildigini gormedim bizde de benzer sikintilar var ama aile terapistinin fiyatlari saka gibi saati 400 diyorlar ve birkac seans zaten bosansam daha karli

Konunun hirtlatildigini gormedim bizde de benzer sikintilar var ama aile terapistinin fiyatlari saka gibi saati 400 diyorlar ve birkac seans zaten bosansam daha karli
Öyle fiyatlar çok yüksek tabi
Manisa da yaşıyorum ben. Belediye ücretsiz olarak aile danışmanlığı hizmeti sağlıyor. Çok memnunum. Belki sizin oralarda da vardır

Kıyamam daha çok yeni evlisiniz.
Çocuğunuz olmadığına ne yalan söyleyeyim sevindim. İyi ki aceleci davranmamışsınız. Yazdıklarınızı okurken kendi ailem canlandı gözümde. Aileniz de sizin gibi ne kadar uğraşmış bir şeyleri düzeltmek için. Ama karşı tarafın umrunda bile olmamış.
Henüz bir buçuk yılda bu hale gelmiş adamla ömür geçmez arkadaşım.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Öyle fiyatlar çok yüksek tabi
Manisa da yaşıyorum ben. Belediye ücretsiz olarak aile danışmanlığı hizmeti sağlıyor. Çok memnunum. Belki sizin oralarda da vardır
Bir arastirayim gercekten iliskiyi bu kadar etkiliyor mu mesela bana kimse haksiz olduguma ikna edemezmis gibi geliyor

Nerde yaşıyorsunuz

Bir arastirayim gercekten iliskiyi bu kadar etkiliyor mu mesela bana kimse haksiz olduguma ikna edemezmis gibi geliyor
Haklı haksız ayrımı yapmıyor zaten hiç. Şimdiye kadar öyle bir ayrım görmedim. Bazı şeylerin farkına varmayı sağlıyor galiba. Daha biz de başındayız tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…