Rabbim yardımccınız olsun, boşanma sırasında ve sonraında.Merhaba hanımlar. .
Sonuna kadar geldik işte bir hata yaptım 5 yıl öncesinde bu adamla evlendim ilk terkedisim geçen ay oldu. . Sonkez bir şans daha istedi ve verdim. . 2 3 gün iyi geçti sonrası yine kaos hiç gelmeyecektim aslında hiç şans vermeyecektim ama yaptım bi hata. .
Boşaniyorum bu kez asla ama asla dönmeyecegim. Birdaha bu oyuna alet olmayacagim hayatımı zindana çeviren adamı o zindanda birakip aydinliga kosuyorum.
Anlasmali olarak konuştuk ama velayeti bana ver yoksa bosanmam dedi. . Tabiki vermicem canımı alır evladimi asla. Mahkemede iftira atarım alırım dedi.
Istedigini Yap umrumda değilsin bu iş bitti beni oğlumu kullanarak durduramazsin dedim. . Bekleyip gorucez. ..
Boşanma aşaması ve sonrası evet korkutuyor ama yilmayacagim. Kurtulduguma çok seviniyorum. Yeniden hayata başlamak çalışmak kendi parami kazanmak kaybolan ozguvenimi yerine getirmek için gün sayıyorum. . Yazdım rahatladım elestiriye acigim :)) ama ölçülü olanlarina. .
Rabbim yardımccınız olsun, boşanma sırasında ve sonraında.
Kac yasinda oglusun?
Oncelikle cok gecmis olsun.duruşunuzu asla bozmayin.3 yasindaki cocugu hakim kesinlikle annesine verir.öyle iftira atar alirim demeyle olmaz saglam kanitlarinin olmasi lazim
İlk zamanlar zorluklar olsada uzun vadede faydalı ve rahat olması muhtemel. Boşanınca hayat kalitesi artan insan çok. Sizin onlardan olmanızı dilerim. Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütün inşallah.Çok mu sancılı geçiyor acaba ki ya
3 yaşında benim tosbigim daha
Hayırlısı neyse o olsun. Bitecek evlilik eninde sonunda bitiyor. Alkol büyük problem. Zararın neresinden dönsen kârdır. Önce bir avukata gidin, onunla irtibata geçsin. Anlaşmalıya ikna etmeye çalışın. Iftiralar falan ispata tabidir. O kadar kolay değil.velayeti her şekilde alırsınız.Skntm sunlardi;
Egosu tavan yapan bi koca evli ama bekar hayatı alkolu geç gelmeleri beni hiçe saymasi eviyle ilgilenmeyen sadece parayla saadet olduğunu düşünen bi insancikti.. işte kestim attim. . Sen hiç evlenmemissin zaten ahanda bosuyorum l.n seni dedim ne nanen varsa ye yeterki o nikahinda ben olmayim dedim. 5 yıl verdim ha düzeldi ha duzelicek baktım olmuyor hep benden gidiyor. . Yeter kızım kendine gel ya dedim mesleğin var gencsin fıstık gibisin bi k.pege mi bel bagladin dedim verdim gazı kendime iyi yaptım oh
Yerim o seker tosbigi, en tatli caglari.
Savasicaksin oglun icin, saglam durucaksin.
Bence kocani oyuna getirmelisin.
Bir dahaki ´ yalan soylerim, iftira atarim mahkemede senden alirim oglumu´ dedigi ani kaydetmelisin telefonla.
Tam olarak bilgim yok ama galiba uygulamalar var artik telefonlardaki konusmalari kaydeden.
Onu indir kaydetsin telde konstugunuzda/ her tehdit ettiginde.
Bunuda bi guzel sunmalisin mahkemede.
Hadi bakalim atsin daha iftiralarini
Sen hala burdasın. Kusura bakma kabul etmemişler. Ben kib lemiştim.Yok yok tovbe yollar miyiz hic seniO yolun acik olsun bundan sonraki özel hayatina sans dilegi, yoksam birakmayiz seni
Hayırlısı neyse o olsun. Bitecek evlilik eninde sonunda bitiyor. Alkol büyük problem. Zararın neresinden dönsen kârdır. Önce bir avukata gidin, onunla irtibata geçsin. Anlaşmalıya ikna etmeye çalışın. Iftiralar falan ispata tabidir. O kadar kolay değil.velayeti her şekilde alırsınız.
Sen hala burdasın. Kusura bakma kabul etmemişler. Ben kib lemiştim.
Amac sizi korkutmak iste.bi halt yiyemez gonlunuzu ferah tutun oglusunuzu öpün yerimeOrtada bişey yok ki kanıtı nerden bulacak bende merak icindeyim
Yerim o seker tosbigi, en tatli caglari.
Savasicaksin oglun icin, saglam durucaksin.
Bence kocani oyuna getirmelisin.
Bir dahaki ´ yalan soylerim, iftira atarim mahkemede senden alirim oglumu´ dedigi ani kaydetmelisin telefonla.
Tam olarak bilgim yok ama galiba uygulamalar var artik telefonlardaki konusmalari kaydeden.
Onu indir kaydetsin telde konstugunuzda/ her tehdit ettiginde.
Bunuda bi guzel sunmalisin mahkemede.
Hadi bakalim atsin daha iftiralarini
Amac sizi korkutmak iste.bi halt yiyemez gonlunuzu ferah tutun oglusunuzu öpün yerime
Hayır . Baldankabak. Sizle ilgisi yok o anlamıştırBeni mi ?
valla ben de mune ablayi etiketledim banlanayim diye ama banlamadilar, cok sevdilerse demekSen hala burdasın. Kusura bakma kabul etmemişler. Ben kib lemiştim.
En kısa yoldan kurtulmaya çalışın. Çekişmeli olursa süreç uzun ve yıpratıcı olacaktır. Ama bu süreçte aynı evde olmayacaksınız. Yalan dolan iftiralara aldırış etmeyin.Avukatim var onunlada irtibat halindeyim sürekli.
Aynen bende çalışamıyorum zaten. 3 gün kalmış. Mayıs'a şartladım kendimi. 20 sinde başlıycam. Sınav bitsin kütüphane boşalsın.valla ben de mune ablayi etiketledim banlanayim diye ama banlamadilar, cok sevdilerse demek
Zaten batti balik yan gider, bakalim olmazsa olmaz artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?