sonuna kadar geldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim yardımccınız olsun, boşanma sırasında ve sonraında.

Oncelikle cok gecmis olsun.duruşunuzu asla bozmayin.3 yasindaki cocugu hakim kesinlikle annesine verir.öyle iftira atar alirim demeyle olmaz saglam kanitlarinin olmasi lazim

Ortada bişey yok ki kanıtı nerden bulacak bende merak icindeyim

Çok mu sancılı geçiyor acaba ki ya
İlk zamanlar zorluklar olsada uzun vadede faydalı ve rahat olması muhtemel. Boşanınca hayat kalitesi artan insan çok. Sizin onlardan olmanızı dilerim. Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütün inşallah.

3 yaşında benim tosbigim daha

Yerim o seker tosbigi, en tatli caglari.
Savasicaksin oglun icin, saglam durucaksin.
Bence kocani oyuna getirmelisin.
Bir dahaki ´ yalan soylerim, iftira atarim mahkemede senden alirim oglumu´ dedigi ani kaydetmelisin telefonla.
Tam olarak bilgim yok ama galiba uygulamalar var artik telefonlardaki konusmalari kaydeden.
Onu indir kaydetsin telde konstugunuzda/ her tehdit ettiginde.
Bunuda bi guzel sunmalisin mahkemede.
Hadi bakalim atsin daha iftiralarini

Hayırlısı neyse o olsun. Bitecek evlilik eninde sonunda bitiyor. Alkol büyük problem. Zararın neresinden dönsen kârdır. Önce bir avukata gidin, onunla irtibata geçsin. Anlaşmalıya ikna etmeye çalışın. Iftiralar falan ispata tabidir. O kadar kolay değil.velayeti her şekilde alırsınız.

O konuda telefonuma gelen mesajın fotografini çektim koydum sütyen arasına dosyaya ilisicek o bi. .

Avukatim var onunlada irtibat halindeyim sürekli.

Ses kayıtları mahkemede delil olarak sunulmasi yasal degilmis Avukatim öyle söyledi. . Bizim bide mal paylasimi var sadece bosanmayla kalsa iyi. Ev benim üzerime araba onun

Sen hala burdasın. Kusura bakma kabul etmemişler. Ben kib lemiştim.
valla ben de mune ablayi etiketledim banlanayim diye ama banlamadilar, cok sevdilerse demek

Zaten batti balik yan gider, bakalim olmazsa olmaz artik :)

Avukatim var onunlada irtibat halindeyim sürekli.
En kısa yoldan kurtulmaya çalışın. Çekişmeli olursa süreç uzun ve yıpratıcı olacaktır. Ama bu süreçte aynı evde olmayacaksınız. Yalan dolan iftiralara aldırış etmeyin.

valla ben de mune ablayi etiketledim banlanayim diye ama banlamadilar, cok sevdilerse demek

Zaten batti balik yan gider, bakalim olmazsa olmaz artik :)
Aynen bende çalışamıyorum zaten. 3 gün kalmış. Mayıs'a şartladım kendimi. 20 sinde başlıycam. Sınav bitsin kütüphane boşalsın.

Hakkınızda hayırlısı olsun , çocukla tehdit son çırpınışlar zaten.
Oğlunun annesine iftira atacak kadar şuursuz değildir herhalde. Siz yinede her ihtimali gözönüne alarak hazırlanın davaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…