Sağol. Iftira atarım sen cirkinlesirsen ben cirkeflesirim bilmem ne. Yahu olmuyor olmuyor mutlu değiliz be adam biz birbirimize göre değiliz işte olmayan bişeyi uzatmanin ne anlamı var ki. . Madem çok iyi bi estin. Evindeyken sahip çıksaydin.
ben de aynı yoldayım. sizi nelerin beklediğini bilmiyorum. ben de yaşayıp göreceğim.
sadece sizi tebrik etmek istedim. inş. bu gücünüz devam eder. mutluluklar
inşaallahBoşanan kadınlar Derneği kuracagimm. ..hiç bir kadın mutlu giden bir evliliği bozmak için evinden yalın ayak çıkıp koşarak uzaklasmaz. . Bunuda basaracagiz bunuda yenecegiz ben inanıyorum
Sizin eşinizden haber var mıinşaallah
bence de hiç bir kadın mutlu evliliğini bırakıp gitmez ama erkek kafası işte rahat batıyor sanıyorlar herhalde
inşaallah
bence de hiç bir kadın mutlu evliliğini bırakıp gitmez ama erkek kafası işte rahat batıyor sanıyorlar herhalde
Normal değil benim adamda. Daha ona eyvallahım yok vallahi. Ben istiyorum ama bırakmıyor. Bu işin imini cimini herşeyini bilen bir kocam var. Bende öyleyim aslında ama ne bilim biraz da psikopatlık var benimkinde:)Peki sen neden korkuyorsun bu hayat böyle geçer mi lütfen kendine güven bir sen daha yok kadın isterse herseyi yapar. . Ezdirme kendini zararın neresinden donsen kardir arkadaşım. Bu hayatı reva görme kendine ve oğluna
Normal değil benim adamda. Daha ona eyvallahım yok vallahi. Ben istiyorum ama bırakmıyor. Bu işin imini cimini herşeyini bilen bir kocam var. Bende öyleyim aslında ama ne bilim biraz da psikopatlık var benimkinde:)
İnşallah verdiğiniz karar size huzur mutluluk getirir
Ayrıca ben sizin eşinizi konulardan gor dugumle biraz tehlikeli buluyorum son kez konuşalım buluşalım derse sakin yalnız gitmeyin başbaşa kalmayın ne olur ne olmaz
Amin inş Rabbim daha büyük sınavlarla sınamasın bizleriAynen öyle kocalarimizla sınandık ama inşallah evlatlarimiz hayırlı birer evlat olurlar
Ya o kadarda tehlikeli değil de bende o kadar şeye rağmen seviyorum istiyorum. Sanırım senjn gibi canıma tak ettiği zaman kestirip atarım. Mutlu olursun inşallah canım.Beni bırakmıyor diye bişey yok sen istemediğin için seni bırakmıyor. . Sebebide kendine guvenmiyorsun istediği kadar psikopat olsun hak var hukuk var
suziella abla uzun zamandır siteye giremiyordum inan bir kaç kere aklıma geldin ne yaptı acaba eşiyle diye..
bi önceki konundan da biliyorum baba evine döndüğünü söylemiştin sonra ses çıkmamıştı o konu hakkında barıştılar galiba diye düşünmüştüm, sormaya çekinmiştim.
hakkında hayırlısı olsun buradaki yorumlarından gördüğümüz kadarıyla çok neşeli bi insansın Allah kat kat artırsın neşeni, mutluluğunu inşallah. bu boşanma yeni bi başlangıç olur sana çok çok mutlu olursun umarım küçük beyinle
Sağol tatlım teşekkür ediyorum. . Bana istedigini sor kız çekinme ısırmam
Hayirlisi kuzum hersey olacağına varır hayat bu ne surprizleri var kimse bilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?