sonuna kadar geldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben de aynı yoldayım. sizi nelerin beklediğini bilmiyorum. ben de yaşayıp göreceğim.

sadece sizi tebrik etmek istedim. inş. bu gücünüz devam eder. mutluluklar

ben de aynı yoldayım. sizi nelerin beklediğini bilmiyorum. ben de yaşayıp göreceğim.

sadece sizi tebrik etmek istedim. inş. bu gücünüz devam eder. mutluluklar

Boşanan kadınlar Derneği kuracagimm. .. hiç bir kadın mutlu giden bir evliliği bozmak için evinden yalın ayak çıkıp koşarak uzaklasmaz. . Bunuda basaracagiz bunuda yenecegiz ben inanıyorum

Boşanan kadınlar Derneği kuracagimm. .. hiç bir kadın mutlu giden bir evliliği bozmak için evinden yalın ayak çıkıp koşarak uzaklasmaz. . Bunuda basaracagiz bunuda yenecegiz ben inanıyorum
inşaallah

bence de hiç bir kadın mutlu evliliğini bırakıp gitmez ama erkek kafası işte rahat batıyor sanıyorlar herhalde

Her türlü iftira atarlar..ama seninki mesajla kendini ele vermiş :))

Allah yardımcımız olsun. Bu süreç kolay değil. Bol sabır gerek. Malesefki bende kendimden biliyorum bol iftiralı mahkememiz görülecek 3 ay sonra.

Normal değil benim adamda. Daha ona eyvallahım yok vallahi. Ben istiyorum ama bırakmıyor. Bu işin imini cimini herşeyini bilen bir kocam var. Bende öyleyim aslında ama ne bilim biraz da psikopatlık var benimkinde:)

Normal değil benim adamda. Daha ona eyvallahım yok vallahi. Ben istiyorum ama bırakmıyor. Bu işin imini cimini herşeyini bilen bir kocam var. Bende öyleyim aslında ama ne bilim biraz da psikopatlık var benimkinde:)

Beni bırakmıyor diye bişey yok sen istemediğin için seni bırakmıyor. . Sebebide kendine guvenmiyorsun istediği kadar psikopat olsun hak var hukuk var

İnşallah verdiğiniz karar size huzur mutluluk getirir
Ayrıca ben sizin eşinizi konulardan gor dugumle biraz tehlikeli buluyorum son kez konuşalım buluşalım derse sakin yalnız gitmeyin başbaşa kalmayın ne olur ne olmaz

Bişey yapamaz

Evladınızla birlikte saglikli,guzel,aydinlik günleriniz olsun , hep dimdik durun guclu bir anne,bir kadin olun.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun

iftira atarim filan diye zirvaladigi zaman alin ses kaydini,hakikaten iftira atarsa kullanirsiniz o oduna karsi.

Yeni bir hayata başlamanın heyecanı güzeldir, başta korkutur ama bambaşka biri olur çıkarsınız, bu halinizden eser kalmaz emin olun, hakkınızda hayırlısı olsun ..

Tabiki doğru olanı yapıyosun. Velayeti umarım sen üstüne alabilirsin. Elinde imkanın varsa yeni bir hayat kur kendine.

Beni bırakmıyor diye bişey yok sen istemediğin için seni bırakmıyor. . Sebebide kendine guvenmiyorsun istediği kadar psikopat olsun hak var hukuk var
Ya o kadarda tehlikeli değil de bende o kadar şeye rağmen seviyorum istiyorum. Sanırım senjn gibi canıma tak ettiği zaman kestirip atarım. Mutlu olursun inşallah canım.

suziella abla uzun zamandır siteye giremiyordum inan bir kaç kere aklıma geldin ne yaptı acaba eşiyle diye..
bi önceki konundan da biliyorum baba evine döndüğünü söylemiştin sonra ses çıkmamıştı o konu hakkında barıştılar galiba diye düşünmüştüm, sormaya çekinmiştim.
hakkında hayırlısı olsun buradaki yorumlarından gördüğümüz kadarıyla çok neşeli bi insansın Allah kat kat artırsın neşeni, mutluluğunu inşallah. bu boşanma yeni bi başlangıç olur sana çok çok mutlu olursun umarım küçük beyinle

Sağol tatlım teşekkür ediyorum. . Bana istedigini sor kız çekinme ısırmam

Hayirlisi kuzum hersey olacağına varır hayat bu ne surprizleri var kimse bilemez.

Sağol tatlım teşekkür ediyorum. . Bana istedigini sor kız çekinme ısırmam

Hayirlisi kuzum hersey olacağına varır hayat bu ne surprizleri var kimse bilemez.

hadsizlik olmasın dedim abla ne bileyim yeniyim ya biraz

öyle tabi herşeyin hayırlısı olsun, herkes için. güzel sürprizler sizi beklesin :)

bu arada küçük bey'inle yazsaymışım daha iyi olurmuş orda sonradan okuyunca bi tuhaf olmuş sen anlamışsındır diye umuyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…