sonuna kadar geldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çocuğa meraklı olduğundan değil beni vazgecirmek için ugrasiyor çünkü bugüne kadar o düzen işledi ama bu kez gerçekten ciddiyim.

Çocuğa meraklı olduğundan değil beni vazgecirmek için ugrasiyor çünkü bugüne kadar o düzen işledi ama bu kez gerçekten ciddiyim.
Ben de boşanmış biri olarak hakkınızda hayırlı olanı dileyebilirim. Sonuçta herkes kendi yaşadığını bilir. Bu Dünya'ya bir kere geliyoruz. Fazla birşeyde beklemiyoruz. Boşanmak istemiyorsa bunca zaman neredeydi.

Benim evliligim baştan beri bi hataydi da işte hep duzelecek umudu 5 yilimi aldı. Artık bende inandim taşıma suyla değirmen dönmüyor ne yazık ki..

Benim evliligim baştan beri bi hataydi da işte hep duzelecek umudu 5 yilimi aldı. Artık bende inandim taşıma suyla değirmen dönmüyor ne yazık ki..
O hatalar Yapılıyor malesef. Imtihan evlilikle imiş diye bakmak lazım. Yapacak birşey yok.daha güzel günleriniz olur inş. Sizin bir Çocuğunuz var. Oda onun babası. Çirkinleşmeden hallebilirsiniz umarım. Çünkü Çocuğunuz babası olduğu gerçeği değişmeyecek

Benimkide oğlumun üzerinden yürüdü vazgeçiyim diye ama umduğu gibi olmadı bakalım duruşmada neler diyicek Allah hepimzin yardımcısı olsun.

HELAL OLSUN.Duruşunu binlerce kez ayakta

Benimkide oğlumun üzerinden yürüdü vazgeçiyim diye ama umduğu gibi olmadı bakalım duruşmada neler diyicek Allah hepimzin yardımcısı olsun.

Hiçbişey yapamayacaklar kuyruğunu kistirmis kedi gibi bakacaklar suratlarimiza

İftira atarım derken bir görüntüsü olsa keşke, sırf bunun için acı çekmesini isterdim o herifin. Yolun açık olsun...

Annemlerdeyim canım yeni geldim bu sabah. . Ise giricem biraz toparlanayim sonra kendi evime geçerim yavaş yavaş hayatimi düzene sokarim. Oglumla mutlu mesut inş.
sizde şuan anladığım kadarıyla eksik olan tek şey çalışmıyor olmanız onun dışında tek başınıza ve dimdik oğluşunuzla mükemmel bir hayat kurabilecek güce sahıpsınız, en kısa sürede de bir iş bulursanız eşinizin mahkeme safhasında kullanabileceği tüm kozları ortadan kaldırmış olursunuz ki allahın izniyle ve kanunların adaleti ile hem ondan kurturup kendi hayatınıza dönersiniz hemde oğluşunuzla özgür ve mutlu olursunuz. Ama siz eşinize karşı temkinli olmaktan vazgeçmeyin, ondan korkun demiyorum asla, sadece beyin hücreleri tek hücreden öteye geçemeyen canlılar olan bu kocazoruslar içlerindeki dinozorları zapt edemiyorlar hele ki evdeki keklikten olduktan sonra, allah yar ve yardımcınız olsun sizin de oğluşunuzunda...

Bugün anlaşmalı bosaniyormus gibi avukatimla bi dilekçe hazirlayip onada ulastiricaz yani mal paylaşımı velayet nafaka miktarı vs gibi şeyleri eğer o da imzalarsa acicam davayı ve inş tek celsede biter

is konusunda skntm yok kendimi babamın yanında da çalışıyor olarak gösterebilirim yeterki inada bindirmesin. Tek değilim ve arkam baya kuvvetli sadece ugrasmak istemiyoruz. Bizim tek istegimiz bir an önce beni bırakması oğlumu da güzel güzel gösteririm o zaman ama damarima basarsa bilmiyorum

evet hatta korkudan tir tir titredimo yüzdende davayı ben açıyorum beyefendi tenezzül edipte dava bile açmıyo kuru gürültüye pabuç bırakmadım inş mahkemedede rezil olur

Sizin var mı çocuğunuz ?

İftira atarım derken bir görüntüsü olsa keşke, sırf bunun için acı çekmesini isterdim o herifin. Yolun açık olsun...

Sağol. Iftira atarım sen cirkinlesirsen ben cirkeflesirim bilmem ne. Yahu olmuyor olmuyor mutlu değiliz be adam biz birbirimize göre değiliz işte olmayan bişeyi uzatmanin ne anlamı var ki. . Madem çok iyi bi estin. Evindeyken sahip çıksaydin.

Hiçbişey yapamayacaklar kuyruğunu kistirmis kedi gibi bakacaklar suratlarimiza
Arkalarımızda dağ gibi oğullarımız var(Henüz minicik meleklerde olsalar :)) bizler güçlü anneleriz onların iki kuru lafına pabuç bırakmayız.Başlarını çok taşlara vuracaklarda iş işten geçti artık

Aynen öyle kocalarimizla sınandık ama inşallah evlatlarimiz hayırlı birer evlat olurlar

Sizin gibi güçlü kadınları görünce çok mutlu oluyorum. İnşallah bu güçlü duruşunuz başkalarına da örnek olur. Oğlunuzla beraber kötülüklerden uzak bir hayat dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…