- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Hiiiii caniiiiimmmmm en sevdiğim uyesin ya sennerelerdeydin
hic bilemiyorum avukat olan arkadaslar dogru bilgiyi verir sanirim . insallah hersey iyi olur uzulmeyin3 yaşında.. Eşim devlet memuru ben eski memurum göz önüne alır mı acaba bunuda bu hakimlerden hep tirsiyorum ya önce bana mı söz verir esimemi ?
hic bilemiyorum avukat olan arkadaslar dogru bilgiyi verir sanirim . insallah hersey iyi olur uzulmeyin
Anlaşmalı olursa miktarı taraflar belirleyebilir. Ama çekişmelide öyle olmuyor tabi . Siz istersiniz hakim uygun gördüğünü verir. 1/4 ü olur .
ozur dilerim sadece cok yakin bir arkadasimin bosanma davasindan biliyorum yazdiklarimi.Öyle uzun uzun yazınca avukatsin sandım ondan sordum sana :)
ozur dilerim sadece cok yakin bir arkadasimin bosanma davasindan biliyorum yazdiklarimi.
iş ciddiye binince nasılda çirkinleşebiliyorlar...Atarsa atsınlar çok korktuk bizde hemen cekildik kosemize ya..
Suzi bak sana bakıcam derken kendı konumun cevabını buraya yazmışım aklımı başımdan aldınBelgesel roman denıyor canım
Kutuphaneme bakıp ozelden yazarım sana bı ara
Yok Estağfirullah. Hakim sizi zaten çok konuşturmaz . Çekişmeli olursa her davada orda bulunmanız gerekmez. Çekişmeli boşanmalarda mahkeme Kapısında soğuk savaş çok fazladır. Avukatınız sizi gelmeniz gereken duruşmalar konusunda yönlendirecektir. Bugun dava açsanız ilk celse 5 aydan önce zor olur. Yani çekişmeli dava açılırsa. Özel bir tutuma gerek yok. Hanımefendi bir tavır yeterli. Karşı tarafla atışmamaya Özen göstermeli.Peki mahkeme de nasıl bir tutum sergilemeliyim ? Hakkınızı helal edin nolur çok sordum
iş ciddiye binince nasılda çirkinleşebiliyorlar...
İftira atmaya çalışan tipler karşısında mahkeme o kadar tecrübeli ki havasını alır...
Zira bu de densizler akıllı sanıyo kendilerini...
Her şey güzel olacak , inanıyorum , dik ve gururlu durmanıza da bayıldımmm ...
Yolunuz evladınızla birlikte açık olsun...
Bol şanslı huzurlu mutlu yılların gelmesi dileklerlerimleeee....
Yok Estağfirullah. Hakim sizi zaten çok konuşturmaz . Çekişmeli olursa her davada orda bulunmanız gerekmez. Çekişmeli boşanmalarda mahkeme Kapısında soğuk savaş çok fazladır. Avukatınız sizi gelmeniz gereken duruşmalar konusunda yönlendirecektir. Bugun dava açsanız ilk celse 5 aydan önce zor olur. Yani çekişmeli dava açılırsa. Özel bir tutuma gerek yok. Hanımefendi bir tavır yeterli. Karşı tarafla atışmamaya Özen göstermeli.
Suzi bak sana bakıcam derken kendı konumun cevabını buraya yazmışım aklımı başımdan aldın
Öyle birşey yok. Sıradan bir Boşanma Davası. Napacak yani kazanmak için . Size komplo mu kuracak sanki. Öyle Şeyler dizilerde olur. Dünya'nın en iyi Avukatı olsanda sonuç bellidir. 3 Yaşında bir Çocuktan bahsediyoruzAvukatım antalyada çok bilinen bir avukat bugün gorustugumde hiç korkmayin velayet bizde dedi. Ama ben yinede korkuyorum karşı tarafta çünkü iyi bir avukat tutacak ve cok yakin arkadaşı yani kazanamadigi dava neredeyse yok gibi
İstemedn oldu ben dedim yeniyim diyeLinacim hiç problem değil birazdan gelip topigini trollicem :)
Öyle birşey yok. Sıradan bir Boşanma Davası. Napacak yani kazanmak için . Size komplo mu kuracak sanki. Öyle Şeyler dizilerde olur. Dünya'nın en iyi Avukatı olsanda sonuç bellidir. 3 Yaşında bir Çocuktan bahsediyoruz
İstemedn oldu ben dedim yeniyim diye
Topiğim topiğindir
Bir kadının gülümsemesi herşeyden önemlidir kafanı dağıt topiğide dağıtabilirsin
Velayet sende Allahın izniyle dua edeceğim senin için
Dikkatli olmak fayda var. Eşinizi tanımıyorum sonuçta. Boşanmak kaçınılmazsa güzellikle ayrılmaya ikna etmeye çalışınherseyi bekler oldum ya artık bu adamdan
Dikkatli olmak fayda var. Eşinizi tanımıyorum sonuçta. Boşanmak kaçınılmazsa güzellikle ayrılmaya ikna etmeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?