- 1 Kasım 2017
- 356
- 236
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Erkek arkadasiniiz sizi seviyor sanki anlamadigim sey neden size inanmadığı...ailesine karşı koyabilicek erkekler sadece güclü karakterli olanlardır...eger sevgiliniz güclü bir karakterse ona dönün sizi ezdirmeyecektir ve fakat tam tersiyse hayatiniz boyunca ezilirsiniz dönmeyin sakın...
Hemde 2side kocasindan hayir gormemis kadinlar... vicdan yok bunlarda. ablasina oncesinde "keske oyle demeseydiniz, soz yarasi agir" demistim, 10 kat fazlasini dedi. Hic insafi yokBir de bunları diyenler kadın... Pes...
Hemde 2side kocasindan hayir gormemis kadinlar... vicdan yok bunlarda. ablasina oncesinde "keske oyle demeseydiniz, soz yarasi agir" demistim, 10 kat fazlasini dedi. Hic insafi yok
Ya bu olayları neden türk filminde hastalığını gizleyen hulya koçyiğit mevzuuna döndürüyorsunuz
Alın mesajlaşmaları şak şak ss olarak atın adama,hayat toz pembe değil korkakta değilim ama ailenin tavrına bakılırsa olmaz diyip geçin
Haklıyken haksız duruma düşürmekte kadınlarımızın üstüne yok
İyide adamın hayatından çıkıp gidiyorum dönmemek üzereBu kezde " gordun mu bak . ne cirkefmis bizi birbirimize dusurmeye calisiyor bu kadin " denmezmiydi .. Ne gerek var onlarin seviyelerine dusmeye..
Ahmaklara verilecek cevap, sükûttan ibarettir.
bende oyle dusundumEl parmaklarindan hangisini kesip atabilirsin. hicbirini degilmi? Onlar onun ailesi..Sevgilin seni korusun kollasin eninde sonunda EL KIZI olarak zoraki siginti gibi istenmeyen gelin olmaktansa , simdi uzulmen daha hayirli.. Herseyde vardir bir hayr..
Oncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...Ya bu olayları neden türk filminde hastalığını gizleyen hulya koçyiğit mevzuuna döndürüyorsunuz
Alın mesajlaşmaları şak şak ss olarak atın adama,hayat toz pembe değil korkakta değilim ama ailenin tavrına bakılırsa olmaz diyip geçin
Haklıyken haksız duruma düşürmekte kadınlarımızın üstüne yok
Çünkü onlar aşırı saygılı ve etik davranıyor. Ben varya sevgilimden emin olsam ve sevsem elimden geleni yaparım. Ama yanlış anlama ben kötülük etmem ama bana yapılan hiç bi kötülüğü de yutmam.gerisi zaten sevgilinde bitiyorOncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?