- 1 Kasım 2017
- 356
- 236
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Cidden, şükür namazi filan kilmalisin.. Görgüsüz, seviyesiz, hadsiz ve en fenasi da MERHAMETSIZ insanlardi, taa burdan belli oluyordu.. Ustune, saglam karakteri olmayan, olaylarin aslını goremeyip yine en fenasi SENI SUÇLAYAN bi adam.. Bağıra bağıra geliyordu mutsuzluk, Allah korudu seni..
InsaAllah cok cok mutlu olacagin, gercekten deger göreceğin bi adama ve aileye denk gelirsin ve dilerim o aile de senin prenses gibi görüldüğünü duyar, çatlar..
O işe yaramaz sevgiliye annesi ve ablasinin kepaze mesajlarini gösterdin mi?Amincok tesekkur ederim dileklerin icin. insallah bende mutlulugu tadarim birgun...
Hayir, gostermedimO işe yaramaz sevgiliye annesi ve ablasinin kepaze mesajlarini gösterdin mi?
Guncelleme
Belki faydasi olur diye yaziyorum. Birisinden ayrilamiyorsaniz ve ayrilmak zorundaysaniz baskasiyla kisa surelik bile olsa cikmaya baslayin. Ondan sonrasinda ne sen ona donebilirsin artik, nede o sana donebilir... istisnalar baska.
Ayrilmamiz sonrasi ara-ara konustuk, bende aci cekiyordum... baktim boyle olmayacak, zaten 2 yildir bir turlu bitiremiyorduk. Ama bitirmek zorundaydim. Baska birisinin cikma teklifini kabul ettim, oda ciddi dusunuyordu benimle ama onunlada olmadi. Simdi artik istesemde ona donemem. Tamamen bittigini artik simdi anladim.
O konuda hata etmişsin ama yapacak bi sey yok artik.. Semtine bile yaklaştırma artik o adamı..Hayir, gostermedim
Bilmiyorum, uzaklasmak istedigimden herhalde, mevzunun buyumesini istemedim
Genis yazmadim ama biz karsilikli anlasmayla ayrildik. Oda bende yurumeyecegini anladik. Cikma teklifini kabul ettigimde tamamen ciddi bir yola girdim onunla, eskiden arkadastik 11 yildir tanidigim birisiydi, 1 yildir cikma teklif ediyordu ben olmaz diyordum. Ama sevgili oldukta gelecekte mutlu aile olamayacagimizi anladikKusura bakma da kendi 'acını' bitirmek için ne demekeye başkasını yara bandı yapmaya çalışıyorsun? Bu yaptığın hiç iyi bir şey değil, aynısı size yapılsa ne hissederdiniz acaba???!
Genis yazmadim ama biz karsilikli anlasmayla ayrildik. Oda bende yurumeyecegini anladik. Cikma teklifini kabul ettigimde tamamen ciddi bir yola girdim onunla, eskiden arkadastik 11 yildir tanidigim birisiydi, 1 yildir cikma teklif ediyordu ben olmaz diyordum. Ama sevgili oldukta gelecekte mutlu aile olamayacagimizi anladik
Ha, birde eski arkadas oldugumuz icin o benim meselenin her detayini biliyordu zaten, anlayisla karsiliyordu. Samimi sekilde basladik ve bitirdik
Bundan sonra hatta zayifligima yenik dussem bile olamaz zaten. Oda biliyor. En son sozu "ne olur olsun bekleyecegim, olurda bir gun geri donersen ben hep buradayim" olmustu ama cocukca buluyorum bu yaklasimi... bittigi kesin.O konuda hata etmişsin ama yapacak bi sey yok artik.. Semtine bile yaklaştırma artik o adamı..
Edebiyat yapacağına yaninda dursaydi dimdik..Bundan sonra hatta zayifligima yenik dussem bile olamaz zaten. Oda biliyor. En son sozu "ne olur olsun bekleyecegim, olurda bir gun geri donersen ben hep buradayim" olmustu ama cocukca buluyorum bu yaklasimi... bittigi kesin.
Seni seven birisini kandiripta iliski kurmak sonra ayrilmak iyi degil tabiki. Ama birisiyle tanisma firsatini degerlendirmek, yeni iliskiye baslamak normal birsey, zaten iyi giderse devam edecektir.O başka ama verdiğin tavsiye ile senin durumunun pek alakası yok. Yani verdiğin tavsiye 'kullan at ve kendine gel' üzerine kurulu. Senin durumunda karşındaki biliyor olabilir ama bı tavsiyeye uyan uydum akıllı birinin karşısındakine de yazık olabilir..
Dogru. Bir yandan da eger isteseydim, kolayca o cocukla evlenip ailesinin aksine gidebilirdik. Onlar icin facia olurdu...Aile istemitorsa mutlu olamazdın iyi yaptın
Simdi bende sinirden yerimde duramiyorum. Zamaninda guya "iyi insan" oluyormusum!O ssleri nasil ex sevgilinize atmazsiniz ya
Sinirden hop oturup hop kalktim burda
Ahh ahh o kadar da uyarmişlarSimdi bende sinirden yerimde duramiyorum. Zamaninda guya "iyi insan" oluyormusum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?