Sonunda ayrildim... Yapamadim...

At ssleri yaa yılansa da yılan ol salla.
Bilsin yılanın kim olduğunu aklı fikri varsa.
Ne büyük konuşuyorlar oğulları bigün evlenip boşanabilir hiç düşünmüyorlar pis zihniyetliler.
Ya gaza getirmeyin beni kendime soz verdim, yapmicam. olsun eski turk filmlerindeki gibi olayim

Bence sizin sevgiliniz benim eski es gibi sözde arkanızda duruyor gerçekten cesaretli olup arkanızda dursa bu sorunların birini bile yaşamazdınız lafta adam kısaca bırakın kendileri gibi cahil şeytan bir gelin bulsunlar görsünler günlerini...

Neden konuşmalardan ona bahsetmediniz de kendinize laf soylettiniz ki. Mesajlarin ekran görüntüsünü atın anasını bacısını bilsin. Size inanmayisi da hoşuma gitmedi bilemiyorum. Ayrilmaniz iyi olmus. Bu aileyle olmazdı. Hiç sorun olmadığı halde ne kv konuları okuyoruz sizi çiğ çiğ yer bunlar. Hiç drama bağlamayın dik durun yolunuza devam edin.

Ya gaza getirmeyin beni kendime soz verdim, yapmicam. olsun eski turk filmlerindeki gibi olayim
Ya seni iyi bilseler ne olcak allasen :)
Sen melek de olsan yılan dicekler
Varsın yılan ol da söylentiler boşa çıkmasın
Belki aydınlanır ex sevgilin

Kadinin son lafi su oldu "kim bilir simdi bunuda nasil soyleyip acindiracaksin kendini ona". Hiiiic ugrasamayacagim

Her seferinde sinirlerim bozuluyor, elim kolum isten soguyor. O kadin bir daha yazarsa eyvah kaldiramam ki

Sevgilin hala ailesine inaniyorsa. Yazismalari gostersen ne olur? Daha once gostermissin yilan demisler. E sevgilin hala ailesinine inaniyorsa onada yol ver.
Ne yapsan cevirip sana oklar donecek. Sevgilini salakliginla birak.
Adam olsaydi onun ailesi sana karsi oyle seyler soyleyemezdi zaten.

Kadinin son lafi su oldu "kim bilir simdi bunuda nasil soyleyip acindiracaksin kendini ona". Hiiiic ugrasamayacagim

Her seferinde sinirlerim bozuluyor, elim kolum isten soguyor. O kadin bir daha yazarsa eyvah kaldiramam ki

Kendileri gibi biliyorlar seni herhalde.
Simdiden boyle basladiysa hic degmez. Akilli adam gibi adamlarla gorusun.
Bu aile sana nefes aldirmaz delirtir.
Yazik valla ya..
Ama yinede vardir bir hayir.
Bir adam ailesine laf geciremiyorsa arkasindan bu tarz oyunlar donuyor oda farkina varmiyorsa ohooo o aile seni cökertir. Onunda ruhu duymaz..
Bence ayrildigina sevinmelisin.
Hicbiriyle muhattap dahi olma konusma artik.

Umarim o aileye de tam da seni sucladiklari gibi bir gelin duser..

Hic uzulme. Huzur nerde sen oraya bak oraya git..

Kinadiklarini yaşamadan ölmezler emin ol. Terbiyesizler.

Çok iyi yapmışsınız. Siz mutlu olmayı hakediyorsunuz dışlanmayı degil. Allahin izniyle en guzel mutluluklari yasayacaksiniz bundan sonra. Güçlü olun şimdiye kadar olduğu gibi.

Oncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...
ama zaten ayrılmışsın. gönder hepsini. ailen yüzünden ayrıldım bu da son mesaj yaz gönder

Evlenip boşanmış kadınları veya adamları çocuklarına yakıştıramıyorlar öff insan başına gelmeden böyle kolay saçmalıyor işte.
Boşverin önünüze bakın

Allah a havale et canim. Gercekten senin ahinini almislar. Uzuldum keske bu bakis acisina sahip olmasalardi. Oglumuzun gelinimizin mutlulugu bizim icin daha onemli deselerdi. Ileride bu konu cok basini agritirdi. Cok sinsi insanlarmis bosver ardina bakma. Elbette su an zordur ama bu askta bitecek sevgide. Nasil olsa evlenincede bitecekti ustune hem evlisin hem bu aileyi cekiyor olacaktin. Alti ustu ikinci evliligin diye nur nimet senden hizmet beklenecekti. Cidden cok sacmalar oyle insanlari muhatap bile alma

ya bu o kadar acı bir bakis açısı ki, sadece akil fikir diliyordum onlara. Hayatta kimin basina ne gelecek belli mi ki? Kendi kizida belki ayni sureclerden gececek ve bu zorluklarla karsilacak o zaman mi anlayacaklar anlayisli yaklasmayi. Ama emin ol kinadigini hor gördüğünü yaşamadan ölmüyor insan.
İnsallah karsina hep guzellikler çıkar.

Bence de Allah a havale et canım her işte vardır bir hayır. seneleeer seneeler önce bende başım açık diye istenmemiştim çok üzülmüştüm çok.Ama şimdi de diyorum ki iyi ki istenmemişim ve iyi ki olmamış. O ailenin sıkıntısı senin boşanmış olmanla ilgili değil sadece onlar karşılarına kim gelin diye gelirse gelsin sıkıntı yaşatacaklar bence zaten. Onlar kocalarından hayır görmedikleri için başkalarınında hayır görmesini mutlu olmasını istemiceklerdir. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama gönlünü ferah tut...Daha iyilerine layık olduğunu da unutma...

Boşanmış olmanın dışında seninle ilgili bir sorun yoksa gerçekten boşver..
Bu devirde “boşanmış” olmak kadar normal bişey yok.
Yarın öbür gün o ablada boşanır görürüm ben onu! Kendisine de o muameleyi yapacak mı bakalım, hiç sanmam.
Bide olmaz bu düşüncede ki bi aileyle sonuçta sen de biliyosun ki “kişiyle” değil “ailesiyle” evleniyorsun, ne olursa olsun..
Hayırlısı buymuş demek ki.
Bazen bir şeyin olmaması daha hayırlıdır..

Sevgilim ezdirmez diyorsunuz ama annesinin lafına inanıyormuş işte.. Genelde aileler evlenip ayrılan gelin istemiyor, oğulları evlenip ayrılsa bile..

Ablamda ikinci evliliğini yaptı.. Oğlanın ailesi istemedi, düğüne bile gelmediler, hâlâ da görüşmüyorlar ve ablamlar çok mutlular.. Kızları var.. Ama damat cidden ezdirmiyordu

kalbİ özürlülerden uzak dur" beden engeli ağırdır ama kalbi engelli olanın yükü daha agirdir... Allah kimsenin sırtına yük etmesin oylelerini

E annesinin yalan soyleyebilecegine inanmiyorsa, yaptıklarını konduramiyorsa ve ustune sana kiziyorsa bal gibi de ezdirecek demektir.. Ne yapması lazim ki bundan emin olman icin?
Lutfen ama lutfen bi daha o ana ve kizina (insanlıktan anlayacaklarini umarak) guzel guzel yazma, yaklasma.. Anlamayacaklar, "yalaka, yaranmaya calisiyor, yalvariyor" dan oteye gitmeyecek onlar icin bu davranislarin.. Karsindaki iyi niyetli ise anlar seni ancak, sanmiyorum ki bunlar takdir etsin, yaptiklarina pişman olsun..
Onlarin senden ozur dilemesi, ortaligi toparlamasi gerek.. Sen suclu degilsin ki.. Hem hakaret etsinler hem de gonulleri alinsin, oldu!
Rica ederim kendine kiymet ver guzel kardesim..
Ve naçizane tavsiyem, bu aileden uzak dur.. Erkek arkadasini ciddiye alip ondan cekinen tipler olsalardi zaten bunca edepsizligi yapamazlardi, haberi olsun veya olmasin.. Cok guvenme yani onun seni kollayacagina da..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…