- 1 Kasım 2017
- 356
- 236
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Ek olarak, o olani biteni anlamayip kendince sacma sapan yorumlayan erkek arkadasinin da sana "cesaretsiz" diyerek suc bastirmasina izin verme lutfen.. Ailesinin cirkefliklerinin farkinda degil, vermis cesareti millet at kosturuyor, bir de kalkmis seni suçluyor.. Seni gectim, ailene yaptıkları da buyuk saygısızlık, cok cirkin.. Sifr bosandin diye cekmek, kabullenmek zorunda misin tum bu sıkıntıları? Seni suclamak yerine erkek gibi durup cozum bulsaydi beyefendi..
Ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum ama lutfen kendini suclu, kusurlu!, eksik gorme, hissetme.. Sen bi suc islemedin, kim ister bosanmayi? Sen Allah in kulusun, cok degerli bi kadinsin, bunu sakın unutma.. O arsiz kadinlara onca seye ragmen guzelce yaklasabilmen bile onlardan kalite olarak kat kat ustun oldugunu gosteriyor..
Bu şirret aile bosanmani bahane ediyor ama emin ol hic evlenmemis biri de gelse baska huzursuzluk cikaracaklar, bu tipler boyle seylerden beslenir..
Zaten 1 kere canin yanmis, adimlarini daha temkinli atmalisin, hele ki kendini bu kadar belli etmis bir aileyle "seviyorum" diyerek bi yola girmeyi aklindan bile geçirme ne olursun.. Yaninda durup seni kollayacak, saadet icinde yasatacak bi adam goremiyorum ben bu hikayede, ne yazik ki..
Ondan daha felaketi hele dayisinin dediyi laflar. Almis karsisina oturtmus, demis: "adamlarin karisi vefat ediyor, 40 yasinda gidip sence neden bakire, evlenmemis kizla evleniyorlar?" - oooylece sormus ona
Yani ikinci el almiyorlar bacim, su hayatta evlendiysen bir kere battin, artik gozun evlenmemis erkekte olmamaliymis demekki
Bu kadar ağır laf saydırmalarından belli zaten hayır görmedikleri. Kendileri boşanırsak kimse bizi ‘almaz’ korkusuyla zamanında boşanamamış, şimdi bunu başarmış ve iyi biri ile yuva kurma ihtimali yakalamış birini görünce çatlamışlar. Başka açıklaması ve mantığı yok...Hemde 2side kocasindan hayir gormemis kadinlar... vicdan yok bunlarda. ablasina oncesinde "keske oyle demeseydiniz, soz yarasi agir" demistim, 10 kat fazlasini dedi. Hic insafi yok
Az once son mailim oldugunu belirterek yazdim ona. Yanlis dusunerek hep bos yere ayrildik kanaatine gelmeyesin diye yaziyorum dedim. Ailesini ezerek evlenmenin bir secim olmadigini, o yuzden baska secim gormeyerek ayrilmak karari verdigimi, kendisini ailesiyle benim aramda birakmak istemedigimi (zaten simdiden bana inanmadigini), boyle mutlu olamayacagimizi, bunun teslim olmak degilde mantikli davranmak oldugunu, tum bunlara bakmayarak onu tanidigim icin mutlu oldugumu soyledim. Umarin anlarŞu gururlu duruşunuzu hiç bozmayın. Denginiz değil bu aile sizin hiçbir mesajlarına cevap verip sinirinizi bozmayın.. Oğullarına üzülüyorum, hiç mi vicdanları yok. Ne olursa olsun neden ayrıldığınızı bilsin.
Kuzum cidden cok sinir oldum sana ya niye milleti ikna etmeye calisiyorsun altin tepside sunmussun millete kendini bide sana bosandin diye hakaret ediyorlar oylemi?neyse ben sana soyleyeceklerimi soylim cunku o aile kadar manyak aile gormedik sayende kk da millete sac bas yoldurdunHani bir konu acmistim, ailesi beni istemeyen erkek arkadasimla ilgili. (eski konum burada: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ailesi-tanismaya-geliyor-ama.1062398/)
Sonunda net kararimi verdim ve ayrildim. Bana cok kizdi, hep sakin olan birisi "sen kendini kandiriyorsun, dediklerinle yaptiklarin uyusmuyor, cesaretsizsin aslinda, "teamwork" diyordun ama simdi bu lafina guluyorum sadece" dedi, canim cok yandi...
Ailesi geldikten 1 hafta sonra annesini aradim - erkek arkadasimla konusup karar vererek - gorusmemizi rica ettim garip ciksada, gorustuk, sakin normal konustuk ama bana net sekilde beni kabul etmeyeceklerini (bosanmis oldugum icin) ve "gidin evlenin isterseniz ama kalbime tas basarim onu evlatliktan reddederim, bizi yok sayin" dedi, bende hic boyle birsey yapmayacagimizi dedim, herseyin rizayla olmasini istedigimi dedim, bos... "bu seninle son gorusmem, fikrim degismeyecektir" dedi. Bayram esnasiydi diye ellerimle hediye hazirladim, rica ettim kabul etmesini ama etmedi, almadi.
Ablasina yazdim, bayramini tebrik ettim ve sizinle aslinda cok iyi anlasabiliriz, aramizdaki yanlis anlasilmalari asip mutlu aile olabiliriz dedim, ama oyle aci laflar saydirdi ki... hatirlarken bile canim aciyor. Neredeyse kufurler yagdirarak "benim nasil iyi davranmami bekleyebilirsin? gecmisindeki hatanin safligindan oldugunu diyorsun ama saflik degil akilsizsin, simdi onun bedelini bizmi odeyecegiz" dedi banabu sanki tekerlekli bir insana "sen ozurlusun, uzak dur" demek gibi oldu.
Erkek arkadasim (*eski) bu esnada tatildeydi, moralini bozmak istemedim, 3 gun tuttum kendimi. Tatilden dondukten sonra bu is olmaz, ayrilmamiz lazim dedim, oda saydirdi iste... cok kizdi, "hep fikir degistiriyorsun, korkuyorsun, cesaretsizsin" dedi. Guya onun fikri bu: razi olmasalar bile biz evleniyoruz, mutlu-mesut yasiyoruz ve onlarda eninde sonunda mutlulugumuzu gorup teslim oluyorlar. Happy End. Oldu.
Ha, bu arada, ablasiyla ilgili tek laf etmedim, haberi yok olanlardan, denilenlerden. Onemi yokki zaten.
Not. En kalbimi kiran durum su: annesi bize geldiginde "bu is olmayacak" demisti ama ogluna boyle birsey demedigini soyluyor, ve beni tanisma icin cagirdiklarini soyluyor, oyle birsey olmadi, ama annesi "biz onu cagirdik, gelmedi" diyor ve ODA INANIYOR! Cildiracam ya. Neden inaniyor? Guya ben yuzlesmek, ailemin yaninda "evet bende istiyorum" demek istememisim. Ya neden yapayim boyle sey, aptalmiyim benAllahim neden aci cekiyorum
Yok bitirdim artik. Onceleri kendime deger vermiyordum ama simdi izin vermem birisinin bana ve aileme haksizlik yapmasina. Ben sadece adim attim sevdigim insan icin, elimden geleni yaptim belki onlarda iyi dusunur diye ama olmadi. Artik bundan sonrasi olmaz, yapamam zatenKuzum cidden cok sinir oldum sana ya niye milleti ikna etmeye calisiyorsun altin tepside sunmussun millete kendini bide sana bosandin diye hakaret ediyorlar oylemi?neyse ben sana soyleyeceklerimi soylim cunku o aile kadar manyak aile gormedik sayende kk da millete sac bas yoldurdun
Kuzum senin kendinle derdin ne?
Hayir sevmiyormusun kendini?
Yok ben kendimi asagilaticammi diyorsun ne diyorsun?
Cokk kizdim sana cok kuzum ,guzel kardesim ,sen anlasamadin ayrildin kiymetin bilinmedi muhtemelen elinden yaptin ayrilmamak icin olmadi,ayrildin tam rahat nefes alacakken ama ben dulum kadasına girmissin ay saka gibi tatlim senkendi degerini bilmezsen kimse bilmez ,bak naif bir kizsin kiymetinin bilindigi yerde mutlu olursun dua et Allah daha hayirli insanlar çıkarsin ne ugrasiyorsun. Milletle
Bak bu cocukla iletisimi kes evlensen yuksek ihtimal ailesinin tarafina donecek ne dedin sen?neden inaniyor annesine ki annesi yalan soyluyor dimi ama ispat edemiyorsun?mutsuzluk bagira bagira geliyor lutfen gozunu ac benim tahminlerim bu yönde
Bak seviyorum falan diyeceksen ne olur alinti yapma benden cok kizdim cunku
Sen degerlisin,naif bir insansin, acilar cektin mutlu olmani istiyorum sadece bir arkadasin olarak tamam sakin kendini boyle insanlar icin uzme
Zaten bu tip insanlara ne yaparsan yap yaranamazsin, iyilikten anlayacak bi halleri yok baksana.. Hem onlar kim ki gidip yaranacaksin? Sen bir bireysin, ayri bi yuva kurmak icin evlenmek istiyorsun, anasini bacisini mutlu etmek degil senin isin.. Bu hadsiz edepsizler simdiden boyle ise dusunemiyorum evlilik ve sonrasini, Allah korusun..Yok bitirdim artik. Onceleri kendime deger vermiyordum ama simdi izin vermem birisinin bana ve aileme haksizlik yapmasina. Ben sadece adim attim sevdigim insan icin, elimden geleni yaptim belki onlarda iyi dusunur diye ama olmadi. Artik bundan sonrasi olmaz, yapamam
zaten
Su mesajini yeni okudum ve cok sasirdim.. Son tanimlarina bakinca onlarin dar kaliplarindan farki ne diye dusundum, hic kusura bakma.. "Bardan gelen ahlaksiz bir kadin, 3 cocuklu 45 yasinda kadin" ne demektir? Hele hele 3 cocuklu 45 yasinda kadin?! Oyle biri olsan kadinlar ayilip bayilmakta hakli yani, öyle mi?Cok sagolun, cok iyi geliyor sizlerden bunu duymak
Annesiyle teke tek konustugumda bana dedi ki, hatta ben razi olsam bile babasi olmaz, babasiyla bu yasimda bosanmam gerekir o zaman
Yani ne kadar igrenc insanmisim ben, bardan getirdigi ahlaksiz bir kadin degilim, 3 cocuklu 45 yasinda bir kadin degilim, yani bosanmani gerektirecek ne var burada ya
Su mesajini yeni okudum ve cok sasirdim.. Son tanimlarina bakinca onlarin dar kaliplarindan farki ne diye dusundum, hic kusura bakma.. "Bardan gelen ahlaksiz bir kadin, 3 cocuklu 45 yasinda kadin" ne demektir? Hele hele 3 cocuklu 45 yasinda kadin?! Oyle biri olsan kadinlar ayilip bayilmakta hakli yani, öyle mi?
Sende konuşmaya sevgilinle birlikte gitseydin..Oncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...
Oyle sevindim ki o korkunc insanlara bulasmadigina..Guncelleme
Belki faydasi olur diye yaziyorum. Birisinden ayrilamiyorsaniz ve ayrilmak zorundaysaniz baskasiyla kisa surelik bile olsa cikmaya baslayin. Ondan sonrasinda ne sen ona donebilirsin artik, nede o sana donebilir... istisnalar baska.
Ayrilmamiz sonrasi ara-ara konustuk, bende aci cekiyordum... baktim boyle olmayacak, zaten 2 yildir bir turlu bitiremiyorduk. Ama bitirmek zorundaydim. Baska birisinin cikma teklifini kabul ettim, oda ciddi dusunuyordu benimle ama onunlada olmadi. Simdi artik istesemde ona donemem. Tamamen bittigini artik simdi anladim.
Dusundugumde bende ucurumun kenarindan dondugumu anliyorum...Oyle sevindim ki o korkunc insanlara bulasmadigina..
Cidden, şükür namazi filan kilmalisin.. Görgüsüz, seviyesiz, hadsiz ve en fenasi da MERHAMETSIZ insanlardi, taa burdan belli oluyordu.. Ustune, saglam karakteri olmayan, olaylarin aslını goremeyip yine en fenasi SENI SUÇLAYAN bi adam.. Bağıra bağıra geliyordu mutsuzluk, Allah korudu seni..Dusundugumde bende ucurumun kenarindan dondugumu anliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?