Sonunda ayrildim... Yapamadim...

Cok tesekkur ederim, bu destege o kadar ihtiyacim vardi ki...

Off ne iğrenç insanlar ya. Olay sevgi ve karakter değil yani cinsellik.
Bu insanlar ikna olmaz bence fazla cahiller.

Sevdiğiniz insana inanıyorsanız sizi koruyacağına dair ve kendiniz de ailesine karşı güçlü durabileceğinizi düşünüyorsanız bitirmeyin ama size inanmaması eksi bir durum.
Ve nedense ailesiyle inatlaşıyor hissi veriyor bana belki yanlıştır ama, uzun vadede sizi koruyabilecekmiş gibi değil...

Hemde 2side kocasindan hayir gormemis kadinlar... vicdan yok bunlarda. ablasina oncesinde "keske oyle demeseydiniz, soz yarasi agir" demistim, 10 kat fazlasini dedi. Hic insafi yok
Bu kadar ağır laf saydırmalarından belli zaten hayır görmedikleri. Kendileri boşanırsak kimse bizi ‘almaz’ korkusuyla zamanında boşanamamış, şimdi bunu başarmış ve iyi biri ile yuva kurma ihtimali yakalamış birini görünce çatlamışlar. Başka açıklaması ve mantığı yok...

Şu gururlu duruşunuzu hiç bozmayın. Denginiz değil bu aile sizin hiçbir mesajlarına cevap verip sinirinizi bozmayın.. Oğullarına üzülüyorum, hiç mi vicdanları yok. Ne olursa olsun neden ayrıldığınızı bilsin.

Az once son mailim oldugunu belirterek yazdim ona. Yanlis dusunerek hep bos yere ayrildik kanaatine gelmeyesin diye yaziyorum dedim. Ailesini ezerek evlenmenin bir secim olmadigini, o yuzden baska secim gormeyerek ayrilmak karari verdigimi, kendisini ailesiyle benim aramda birakmak istemedigimi (zaten simdiden bana inanmadigini), boyle mutlu olamayacagimizi, bunun teslim olmak degilde mantikli davranmak oldugunu, tum bunlara bakmayarak onu tanidigim icin mutlu oldugumu soyledim. Umarin anlar

Kuzum cidden cok sinir oldum sana ya niye milleti ikna etmeye calisiyorsun altin tepside sunmussun millete kendini bide sana bosandin diye hakaret ediyorlar oylemi?neyse ben sana soyleyeceklerimi soylim cunku o aile kadar manyak aile gormedik sayende kk da millete sac bas yoldurdun

Kuzum senin kendinle derdin ne?
Hayir sevmiyormusun kendini?
Yok ben kendimi asagilaticammi diyorsun ne diyorsun?

Cokk kizdim sana cok kuzum ,guzel kardesim ,sen anlasamadin ayrildin kiymetin bilinmedi muhtemelen elinden yaptin ayrilmamak icin olmadi,ayrildin tam rahat nefes alacakken ama ben dulum kadasına girmissin ay saka gibi tatlim senkendi degerini bilmezsen kimse bilmez ,bak naif bir kizsin kiymetinin bilindigi yerde mutlu olursun dua et Allah daha hayirli insanlar çıkarsin ne ugrasiyorsun. Milletle

Bak bu cocukla iletisimi kes evlensen yuksek ihtimal ailesinin tarafina donecek ne dedin sen?neden inaniyor annesine ki annesi yalan soyluyor dimi ama ispat edemiyorsun?mutsuzluk bagira bagira geliyor lutfen gozunu ac benim tahminlerim bu yönde

Bak seviyorum falan diyeceksen ne olur alinti yapma benden cok kizdim cunku

Sen degerlisin,naif bir insansin, acilar cektin mutlu olmani istiyorum sadece bir arkadasin olarak tamam sakin kendini boyle insanlar icin uzme

Yok bitirdim artik. Onceleri kendime deger vermiyordum ama simdi izin vermem birisinin bana ve aileme haksizlik yapmasina. Ben sadece adim attim sevdigim insan icin, elimden geleni yaptim belki onlarda iyi dusunur diye ama olmadi. Artik bundan sonrasi olmaz, yapamam zaten

Zaten bu tip insanlara ne yaparsan yap yaranamazsin, iyilikten anlayacak bi halleri yok baksana.. Hem onlar kim ki gidip yaranacaksin? Sen bir bireysin, ayri bi yuva kurmak icin evlenmek istiyorsun, anasini bacisini mutlu etmek degil senin isin.. Bu hadsiz edepsizler simdiden boyle ise dusunemiyorum evlilik ve sonrasini, Allah korusun..

Su mesajini yeni okudum ve cok sasirdim.. Son tanimlarina bakinca onlarin dar kaliplarindan farki ne diye dusundum, hic kusura bakma.. "Bardan gelen ahlaksiz bir kadin, 3 cocuklu 45 yasinda kadin" ne demektir? Hele hele 3 cocuklu 45 yasinda kadin?! Oyle biri olsan kadinlar ayilip bayilmakta hakli yani, öyle mi?

Kadının kadına yaptığına bakar mısınız?
O çirkin lafları söyleyen annesi ve ablası
Gerçekten üzücü. Bu toplumda önce kadınların değişmesi gerekiyor ki, toplum da daha hoşgörülü ve insancıl olabilsin.

Yakın bir akrabam boşanmış ve bir oğlu vardı, kendisinden 4 yaş küçük ve bekar birisiyle evlendi. Oğlan tarafı kabul etmedikleri için bu evliliği iki aile hiç görüşmediler. Yaklaşık 2 yıl sonra oğlanın annesi kalp krizi geçirdi, iki aile ilk defa bir araya geldi. Şimdi kaynana kuzenimi öve öve bitiremiyor. pek seviyor gelinini şimdi.

Size tavsiyem evlenseniz bile asla görüşmeyin, eşinizin sürekli arayı düzeltme çabaları olumsuz karşılık alacak olursa,sizin aranız da bozulacaktır. Sevgilinizin bu baskıya karşılık koyabileceğini düşünüyorsanız evlenin , ancak ana kuzusu erkekler bağımsız hayat yürütmede çok başarılı olamıyor kanımca, evliliğinizin daha ilk haftasında "hadi kalk annemin elini öpmeye gidiyoruz" derse? "o ne derse desin, o benim annem, altan alacaksın" derse?
Allah size sabır versin, hakkınızda hayırlısı....

Şimdi tecrübelerime dayanarak şunu söylicem..Siz evlenseniz bile eşinle yaşadğınız en ufak sorunda eşin sana AİLEMİ DİNLEMELİYDİM diyecek.Ve her sorunda ailesine yaklaşacak..Sen tek başına 2. hayal kırıklığınla daha büyük acılara dalmış olacaksın..Hiç girme derim bu meseleye..Bu kadar bağnaz düşünen bir kadın ileride mutlaka mutlaka başına dert olur..

Hayir tabiki. Sadece endiselenebilecek durum olabilirdi oyle olsaydi. "Evliliklerini tekbaslarina yurutmeleri zor olur, yapamazlar, 3 cocuga babalik nasil yapacak" diye endiselenebilirdi. Su durumda hic endise edebilecegi birsey bile yok yani. Sonucta tabiki herkes istedigiyle evlenebilir ve kimse karismamali, orasi ayri

Ben evlenmenizde sakınca görmedim.adama güveniyorsanız herşeyi göze alıp devam edebilirdiniz.tabi bu büyük risk almak demek.çocuk falan yok 3 yaşta büyük bir fark değil.bu insanlar ne kadar tuhaf.erkek arkadaşınız size inanmıyorsa inanmasın zaten ayrılmışsınız bu saaten sonra ne düşündüğünün önemi yok.

Çok uzuldum ancak en kucuk seyde esiniz ailem hakliydi diyip her kavgada onlara kacmayi kolay bulacak sonra onlar yine af edecek falan fistan amaaan iyi olmuş gerçekten

Oncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...
Sende konuşmaya sevgilinle birlikte gitseydin..

Guncelleme

Belki faydasi olur diye yaziyorum. Birisinden ayrilamiyorsaniz ve ayrilmak zorundaysaniz baskasiyla kisa surelik bile olsa cikmaya baslayin. Ondan sonrasinda ne sen ona donebilirsin artik, nede o sana donebilir... istisnalar baska.

Ayrilmamiz sonrasi ara-ara konustuk, bende aci cekiyordum... baktim boyle olmayacak, zaten 2 yildir bir turlu bitiremiyorduk. Ama bitirmek zorundaydim. Baska birisinin cikma teklifini kabul ettim, oda ciddi dusunuyordu benimle ama onunlada olmadi. Simdi artik istesemde ona donemem. Tamamen bittigini artik simdi anladim.

Oyle sevindim ki o korkunc insanlara bulasmadigina..

Dusundugumde bende ucurumun kenarindan dondugumu anliyorum...
Cidden, şükür namazi filan kilmalisin.. Görgüsüz, seviyesiz, hadsiz ve en fenasi da MERHAMETSIZ insanlardi, taa burdan belli oluyordu.. Ustune, saglam karakteri olmayan, olaylarin aslını goremeyip yine en fenasi SENI SUÇLAYAN bi adam.. Bağıra bağıra geliyordu mutsuzluk, Allah korudu seni..
InsaAllah cok cok mutlu olacagin, gercekten deger göreceğin bi adama ve aileye denk gelirsin ve dilerim o aile de senin prenses gibi görüldüğünü duyar, çatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…