Sonunda ayrildim... Yapamadim...

Bunlar analı bacılı çok büyük laflar etmişler, o bacı da bir gün dul kaliverirse ayni yerden yaralanır da yutar o lafları. Yazık gunah be.

Oncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...
Bir insana hakaret etmek, canini yakmak cok etik tabii, degil mi?
Ay bi de boyleleri etik nedir, ne degildir konusmazlar mi, delirmemek işten degil.. Kendilerinin ne olduğuna bakmadan zalimce saldiran ucuz tipler..

Ek olarak, o olani biteni anlamayip kendince sacma sapan yorumlayan erkek arkadasinin da sana "cesaretsiz" diyerek suc bastirmasina izin verme lutfen.. Ailesinin cirkefliklerinin farkinda degil, vermis cesareti millet at kosturuyor, bir de kalkmis seni suçluyor.. Seni gectim, ailene yaptıkları da buyuk saygısızlık, cok cirkin.. Sifr bosandin diye cekmek, kabullenmek zorunda misin tum bu sıkıntıları? Seni suclamak yerine erkek gibi durup cozum bulsaydi beyefendi..
Ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum ama lutfen kendini suclu, kusurlu!, eksik gorme, hissetme.. Sen bi suc islemedin, kim ister bosanmayi? Sen Allah in kulusun, cok degerli bi kadinsin, bunu sakın unutma.. O arsiz kadinlara onca seye ragmen guzelce yaklasabilmen bile onlardan kalite olarak kat kat ustun oldugunu gosteriyor..
Bu şirret aile bosanmani bahane ediyor ama emin ol hic evlenmemis biri de gelse baska huzursuzluk cikaracaklar, bu tipler boyle seylerden beslenir..
Zaten 1 kere canin yanmis, adimlarini daha temkinli atmalisin, hele ki kendini bu kadar belli etmis bir aileyle "seviyorum" diyerek bi yola girmeyi aklindan bile geçirme ne olursun.. Yaninda durup seni kollayacak, saadet icinde yasatacak bi adam goremiyorum ben bu hikayede, ne yazik ki..

Öncelikle ablasının annesinin dediklerini gizlememeliydiniz. Erkekler böyle kibarlıktan anlamaz, direkt gösterin ne konuşuldu ne söylendi.

İkincisi, zaten bir üzüntü yaşamışsınız, hayatınızı tekrar en mükemmel şekilde yaşayabilir, istediğiniz şekli verebilirsiniz. Böyle insanlarla tekrar niye mahvolasınız ki? Arkanıza bakmadan kaçın, zaten üç günlük dünya, ne dünyayı ne ahireti bunlarla geçirip mahvetmeye değmez.

Hakkınızda hayırlısı olsun anne baba rızası olmadan insan mutlu olamaz bu benim görüşüm

Olmaz bu iş.
Herkese her şey rağmen naraları atan bu erkek evlenince annem, kardeşim demeye başlar.

Ben olsam her şeyin ekran fotoğrafını erkek arkadaşına atıp "bunlar için beni şimdiden kırarken evlenince kimbilir neler yaparsın" der her yerden engellerdim.

Bir yudum huzur için dua etmeye başlarsınız evlendikten sonra..

Sırf bir kadın boşanmış diye fukara edebiyatı yapanları nasıl hesap verecekler acaba?

Sizde bekar erkekler ilgilenmeyin bosanmis erkeklerle ilgilenseniz sorun cikmaz

Evliligi iyi gitmeyenler
başlıklı açtığın konuya ve yorumlara bakılırsa,
şu konuda senin adına mantık aramakta bir o kadar mantıksız.

bir de kadın olacaksın ya yoruma bak.

ağır olacak ama hak edenin üstünde güzel duruyor bazı şeyler.
" dilerim Allah tan inşallah bir gün sen de bire bir aynı duruma düşersin "

İyi yaptiniz. Evlenseniz bile mutlu olamazdiniz. Kv ve gorumce kocanizi doldurur, surekli kavqalar olur, en sonda boşanirdiniz ...

"benim nasil iyi davranmami bekleyebilirsin? gecmisindeki hatanin safligindan oldugunu diyorsun ama saflik degil akilsizsin, simdi onun bedelini bizmi odeyecegiz"

Hahaha, onlara ne ya.. Gerçekten çok güldüm şu laflara. Sanki karakterinizden bahsediyorlar, herkes evlenip boşanabilir, hayat boyu eziyet çekmeniz lazımdı heralde. Neyin bedelini ödeyeceklermiş ki? Laf söz gelir diye mi. Ne saçma sapan insanlar çok sinir oldum. O ettikleri büyük lafların altında bırakır hayat bir gün.

En büyük sorun da bu...
İnanmıyorsanız, soru işaretleriniz varsa zaten bırakın gitsin...

En iyisini yapmışsın sakın geri adım atma. Bunlarla bi ömür nasıl geçer ki zaten. Hasta ederlerdi seni. Her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır. Sizin için hayırlısı olur inşallah

Neden cocugun ailesi yuzunden ayrildiniz? Evlenince ayri eviniz olacak, ben erkek arkadasinizi cok begendim, gayet de mantikli dusunuyor. Bu sekilde annesi ve babasi siddetle karsi cikan bir erkek tanidigim evlendi, ve de ailesine de kavga dovus zorla kabul ettirdi. Simdi gayet de mutlular. Karsiniza sizinle evlenmek icin yanip tutusan binlerce mukemmel aday cikmayacak, bu cocuk belli ki icinize sinmis. Anne ve ablasiyla muattap bile olmamaliydiniz.

Ondan daha felaketi hele dayisinin dediyi laflar. Almis karsisina oturtmus, demis: "adamlarin karisi vefat ediyor, 40 yasinda gidip sence neden bakire, evlenmemis kizla evleniyorlar?" - oooylece sormus ona

Yani ikinci el almiyorlar bacim, su hayatta evlendiysen bir kere battin, artik gozun evlenmemis erkekte olmamaliymis demekki

Haklisinizda, icimden bir ses son kez eski sevgilime mail at, niye ayrildigini anlat, biz mutlu olamayacagiz seni ailenle kendi aramda birakmak istemedim soyle ona diyor hatami yaparim acaba? Cunku suan cesaretsizligim yuzunden ve "etraf ne der" korkusundan ayrildigimi saniyor. Dinlemediki beni dogru-duzgun ayrilirken...

Erkek arkadaşınıza her koşulda güveniyorsanız söyleyin gitsin..hatta evkenin
..gorelim bakalım nasıl reddeceklermis..laf yapıyorlar.

Cok sagolun, cok iyi geliyor sizlerden bunu duymak

Annesiyle teke tek konustugumda bana dedi ki, hatta ben razi olsam bile babasi olmaz, babasiyla bu yasimda bosanmam gerekir o zaman

Yani ne kadar igrenc insanmisim ben, bardan getirdigi ahlaksiz bir kadin degilim, 3 cocuklu 45 yasinda bir kadin degilim, yani bosanmani gerektirecek ne var burada ya

O ailenin sıkıntısı senin boşanmış olmanla ilgili değil sadece onlar karşılarına kim gelin diye gelirse gelsin sıkıntı yaşatacaklar bence zaten.

Bencede oyle. Zaten eski sevgilim demisti annesi her daim diyormus ben gelinimle ayni evde yasayamam, hic anlasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…