- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.857
- 798
- Konu Sahibi violetworld
-
Yılın yorumu, tebrikler ciddenSizde bekar erkekler ilgilenmeyin bosanmis erkeklerle ilgilenseniz sorun cikmaz
Bir insana hakaret etmek, canini yakmak cok etik tabii, degil mi?Oncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...
Sizde bekar erkekler ilgilenmeyin bosanmis erkeklerle ilgilenseniz sorun cikmaz
"benim nasil iyi davranmami bekleyebilirsin? gecmisindeki hatanin safligindan oldugunu diyorsun ama saflik degil akilsizsin, simdi onun bedelini bizmi odeyecegiz"
ODA INANIYOR!
Hahaha, onlara ne ya.. Gerçekten çok güldüm şu laflara. Sanki karakterinizden bahsediyorlar, herkes evlenip boşanabilir, hayat boyu eziyet çekmeniz lazımdı heralde. Neyin bedelini ödeyeceklermiş ki? Laf söz gelir diye mi. Ne saçma sapan insanlar çok sinir oldum. O ettikleri büyük lafların altında bırakır hayat bir gün.
Kendileri gibi biliyorlar seni herhalde.
Simdiden boyle basladiysa hic degmez. Akilli adam gibi adamlarla gorusun.
Bu aile sana nefes aldirmaz delirtir.
Yazik valla ya..
Ama yinede vardir bir hayir.
Bir adam ailesine laf geciremiyorsa arkasindan bu tarz oyunlar donuyor oda farkina varmiyorsa ohooo o aile seni cökertir. Onunda ruhu duymaz..
Bence ayrildigina sevinmelisin.
Hicbiriyle muhattap dahi olma konusma artik.
Umarim o aileye de tam da seni sucladiklari gibi bir gelin duser..
Hic uzulme. Huzur nerde sen oraya bak oraya git..
Erkek arkadaşınıza her koşulda güveniyorsanız söyleyin gitsin..hatta evkenin="violetworld, post: 55414973, member: 858113"]Haklisinizda, icimden bir ses son kez eski sevgilime mail at, niye ayrildigini anlat, biz mutlu olamayacagiz seni ailenle kendi aramda birakmak istemedim soyle ona diyorhatami yaparim acaba? Cunku suan cesaretsizligim yuzunden ve "etraf ne der" korkusundan ayrildigimi saniyor. Dinlemediki beni dogru-duzgun ayrilirken...
Cok sagolun, cok iyi geliyor sizlerden bunu duymakya bu o kadar acı bir bakis açısı ki, sadece akil fikir diliyordum onlara. Hayatta kimin basina ne gelecek belli mi ki? Kendi kizida belki ayni sureclerden gececek ve bu zorluklarla karsilacak o zaman mi anlayacaklar anlayisli yaklasmayi. Ama emin ol kinadigini hor gördüğünü yaşamadan ölmüyor insan.
İnsallah karsina hep guzellikler çıkar.
O ailenin sıkıntısı senin boşanmış olmanla ilgili değil sadece onlar karşılarına kim gelin diye gelirse gelsin sıkıntı yaşatacaklar bence zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?