hmm anladım cnm bende bı arastırım ankarada buluynuyorum ben cnm devlette yaptırcam buyuk ıhtımal varmı bıldıgın ıyı bı hastane
150 lira civarı cnm araştır istersen bi genelde güneş lekelerinde kullanılıyormuş ama biri benlerin renginde de açılma olduğunu yazmışdediğin ürünü hiç duymadım cnm yaaa
ne kadar ki ücreti onuda merak ettim :)
tabi bulabiirsem neden olmasın sölerim
tabiii:):)
mesela kolumdada var bnm küçük kahve
rengi araştırmalarım sonucu papatya yağının
rengi acacağını ve küçüleceğini bulmuştum
ama sonuççç:)hüsrannn
kahve leke oldu iice büyüdü allahtan kolumda
denemeyi akıl ettim
o yüzden eğer bi ürün deniyeceksen yüzün
olmamalı deneyeceğin yer:)
150 lira civarı cnm araştır istersen bi genelde güneş lekelerinde kullanılıyormuş ama biri benlerin renginde de açılma olduğunu yazmışdediğin ürünü hiç duymadım cnm yaaa
ne kadar ki ücreti onuda merak ettim :)
tabi bulabiirsem neden olmasın sölerim
tabiii:):)
mesela kolumdada var bnm küçük kahve
rengi araştırmalarım sonucu papatya yağının
rengi acacağını ve küçüleceğini bulmuştum
ama sonuççç:)hüsrannn
kahve leke oldu iice büyüdü allahtan kolumda
denemeyi akıl ettim
o yüzden eğer bi ürün deniyeceksen yüzün
olmamalı deneyeceğin yer:)
hmm anladım cnm bende bı arastırım ankarada buluynuyorum ben cnm devlette yaptırcam buyuk ıhtımal varmı bıldıgın ıyı bı hastane
ben galiba devlet hastanesine aldırmayacağım, şimdi araştırırken mersinde çok iyi bir plastik cerrah varmış biri ona aldırmış hiç iz kalmamış en iyisi ona gideyim diye düşündüm çünkü devletteki doktor beni çok korkuttu aldırma bu halinden kötü olur diye
cnm kabarık olmayan yüzeysel ben değildi bnmki
gayt kocaman çirkin bişeydi
kabarık olmayan benler dikişli alınmıyor die biliyorum
150 lira civarı cnm araştır istersen bi genelde güneş lekelerinde kullanılıyormuş ama biri benlerin renginde de açılma olduğunu yazmış
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...en-better-clinical-dark-spot-corrector-2.html bak burda link ama ben bi dermatoloğa benimi göstermeden ve ürünü sormadan kkullanma taraftarı değilim açıkçası :44:
hadi ya nasıl alınıyor pekii??
temelli şöyle kurtulabileceğimiz birşey olsa kesinlikle alacağım bi ürün
derdim tatlım ama hafif bi açılma bu paraya çok gibime geldi :):):)
öğrenciyim ben
cnm ankarayı hiç bilmiyorum
keşke yardımcı olabilseydim sana
evet bncede çok ama aldırmak da beni korkutuyo kanama fln olursa ya da daha büyük iz kalırsa gibi.. zaten artık aldırmam büyük ihtimalle gelecek yıla kalır havalar ısınıcak iz kalabilir
ozel cok pahalı degılse oraya gıderım bende cnm bakalım arasıtırıcam cok sagol
özelde aldır gitsin 30 lira mı ne vermişti babam dr a
özel muayene düşündüm,bakıyorum şimdi netten iyi doktor var mı diye.yarın kesin bacağımdaki alınıyor o çok önemli değil ama bakalım cilt yapım nasıl iz bırakmaya müsayit mi onu anlamış olurum en azından.
aslında korkulacak birşey yok:)
artık seneye öğreniriz snnde kurtulluş hikayeni
hadi bakalım inşallah kalmaz cnm
Kızlar ben kabarık olsada olmasada dikişli alınabilir.Eğer cilt altında çok dokusu varsa çukur kalabilir.Bu konunun sahibi barış çakıra traşlama yöntemiyle aldırmıştı bi kaç tane benini.46 gün sonra bile hiç iz kalmamıştı.
Venüstüs senin o dikiş alındıktan sonraki kıpkırmızı dikiş izleri ne kadar zamanda hafifledi?
Merve senin neden çok dikiş atılmasını istediğini anlamadım.Ne kadar dikiş o kadar iz.Önemli olan ipin kalınlığı ve dikişlerin erken alınması.
Bu arada contraktubex 3 günde bayağı hafifletti izleri.Bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?