Sonunda benlerimi aldırdım..

150 lira civarı cnm araştır istersen bi genelde güneş lekelerinde kullanılıyormuş ama biri benlerin renginde de açılma olduğunu yazmış

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...en-better-clinical-dark-spot-corrector-2.html bak burda link ama ben bi dermatoloğa benimi göstermeden ve ürünü sormadan kkullanma taraftarı değilim açıkçası :44:

150 lira civarı cnm araştır istersen bi genelde güneş lekelerinde kullanılıyormuş ama biri benlerin renginde de açılma olduğunu yazmış

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...en-better-clinical-dark-spot-corrector-2.html bak burda link ama ben bi dermatoloğa benimi göstermeden ve ürünü sormadan kkullanma taraftarı değilim açıkçası :44:

kızlar yarın doktora gidiyorum ama sadece bacağımdaki beni aldırmaya karar verdim, yüz için başka yere gideceğim çünkü doktor yüz için beni korkuttu alırsak daha kötü olur iz kalır diye en iyisi daha iyi bir doktora gitmek.

özelde aldır gitsin 30 lira mı ne vermişti babam dr a

temelli şöyle kurtulabileceğimiz birşey olsa kesinlikle alacağım bi ürün
derdim tatlım ama hafif bi açılma bu paraya çok gibime geldi :):):)
öğrenciyim ben

temelli şöyle kurtulabileceğimiz birşey olsa kesinlikle alacağım bi ürün
derdim tatlım ama hafif bi açılma bu paraya çok gibime geldi :):):)
öğrenciyim ben

evet bncede çok ama aldırmak da beni korkutuyo kanama fln olursa ya da daha büyük iz kalırsa gibi.. zaten artık aldırmam büyük ihtimalle gelecek yıla kalır havalar ısınıcak iz kalabilir

evet bncede çok ama aldırmak da beni korkutuyo kanama fln olursa ya da daha büyük iz kalırsa gibi.. zaten artık aldırmam büyük ihtimalle gelecek yıla kalır havalar ısınıcak iz kalabilir

aslında korkulacak birşey yok:)
artık seneye öğreniriz snnde kurtulluş hikayeni

hadi bakalım inşallah kalmaz cnm

aslında korkulacak birşey yok:)
artık seneye öğreniriz snnde kurtulluş hikayeni

ya aslında şimdiye kadar hiç umrumda değildi çünkü çok rahatsız edici bişey değil ama nedense taktım ben bugünlerde kendime inanamıyorum hatta:2: ben beyaz tenliyim sanırım ondan ama bu arada sen gizleme yöntemi demişsin ben normal ince yapılı bi fondoten sürüorm dior forever kullanıorm çok severek ama o bölgeye biraz yoğun sürüorm çünkü çok ince bi fondoten üstüne kapatıcı bi pudra sürüorm mac var bende onun üstüne de çok az stick fondoten uyguluorm ama çok çok az olmalı yoksa belli oluyor üstüne tekrar pudra geçiorm sabitlesn diye ve belli olmuyor ama sadece benin üzerine yapıorm bunu dier yerlerde sadece fondoten oluyo

Kızlar ben kabarık olsada olmasada dikişli alınabilir.Eğer cilt altında çok dokusu varsa çukur kalabilir.Bu konunun sahibi barış çakıra traşlama yöntemiyle aldırmıştı bi kaç tane benini.46 gün sonra bile hiç iz kalmamıştı.

Venüstüs senin o dikiş alındıktan sonraki kıpkırmızı dikiş izleri ne kadar zamanda hafifledi?
Merve senin neden çok dikiş atılmasını istediğini anlamadım.Ne kadar dikiş o kadar iz.Önemli olan ipin kalınlığı ve dikişlerin erken alınması.
Bu arada contraktubex 3 günde bayağı hafifletti izleri.Bilginize :)

cnm cok dıkıs atılırsa aralıkda az olur yanıız hemen gıder dıye kendı mantıgım bu benım arastırmadım :)) merak etım soruyum dıyorum yıne de doktora bakalım

cnm 6 ay kadar oldu fotoda gördüğün gibi şükür iz kalmadı bende
dikişi 5.gün aldırdım ama ne kadar sürede kızarıklık geçti hatırlamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…