büyüklüğü ve koyuluğu ne kadar bikaç yöntem var bahsetmişler bayaa bnde bu konunun peşine yeni düştümbenim leke şeklinde benlerim var onlardan kurtulmam mümkün mü dikişsiz
tamam gidince bana da bilgi verirsen sevinirim. ama plastik cerrahiye gitmek gerekmiyor mu ?
benim leke şeklinde benlerim var onlardan kurtulmam mümkün mü dikişsiz
o sorunun cevabını ben de o kadar çoook merak ediorm kiii bilen varsa nolur sölesnn geçirmese de rengini biraz açıcakk bişey yok mu??bu leke şeklindeki benleri geçiren bir krem yok mu acaba?
o sorunun cevabını ben de o kadar çoook merak ediorm kiii bilen varsa nolur sölesnn geçirmese de rengini biraz açıcakk bişey yok mu??
ne güzel kendinizle barışık olmanızBenim yüzümde saysam ki hiç oturup saymadım ama 15 20 arası küçüklü büyüklü ama devasa degil ben var. Sayfada ölesine gezinirken gördüm bu konuyu. Daha önce hiç benlerimi aldırmayı düşünmedim hoş halada aldırmayı düşünmüyorum. Beni ben yapan herşeyi seviyorum.
cnm ismi neymiş ben eczacılık okuyorum ismini söylersen araştırabilirim ve dermatoloğa gidicem çarşamba ona da sorucam birşey varsa öyle mutlaka söylerimcnm kulüpte ben birşey buldum ama bilemedim nasıl birşey
duydun mu bilmiyorum eczanede satılıyormuş kurutup
döküyormuş beni ne ki bu yaaabilgin var mı
arkadaşlar peki yazın aldıran var mı ben ünvde okuyorum haziranda aldırsam bir ayda evden gündüzleri çıkmasam çok iz kalır mı yani güneşin bu konuda çok ciddi yan etkisi var mı bilgisi olan var mı? bir de ben aldırırken kanama fln oluyor mu ve yüzüm bandajlı yazmış birisi sadece o kısmı kapatıyorsunuz değil mi:44:
cnm ismi neymiş ben eczacılık okuyorum ismini söylersen araştırabilirim ve dermatoloğa gidicem çarşamba ona da sorucam birşey varsa öyle mutlaka söylerim
benim hiç kanamam olmadı, ama dikiş alınırken kanama oluyor mu bilmiyorum.bugün dikiş atılmasının üzerinden 4 gün geçti amadün açtık yarayı deri sanki kaynaşmış gibi dikiş iyi tutmuş gibime geldi:)
peki çok teşekkür ediyorumm ben de yarın dermatoloğa gidicem sorarım ona hangi yöntem daha iyii olur bi krem fln var mıdır en azından daha az belirgin olmasını sağlıycak ben de bişey öğrenirsem yazıcam yarın. evet haklısın yüz çok önemli o zmn ben de artıkk nerseyde bi yıl beklemem gerekicek diğer sömestra kaldı ya da belki bayram tatiili fln. peki izin belirgin olmaması yani oraya dikiş atıldığı ben aldırdığı belli olmamsı için ne kadar zmn gerekir yaklaşık hani kızarıklık sivilce gibi duran bi leke olabilir de en azından o dikiş izi ne kadar sürede geçer bi bilgin var mıimkanın varsa yazın aldırma. 1 ay evde kalsan bile ağustosta da hava çok sıcak olur daha çok iz kalabilir. ben yüzümdeki beni aldıracaktım ama devlet hastanesindeki doktora emanet edemedim çünkü çok iz kalır dedi halbuki devasa bir ben değil yüzümdeki, artık sonbahar yada kışın daha iyi bir doktora gitmeye karar verdim.devlette sadece bacağımdaki beni aldırdım. ben neredeyse oranın üstünü kapatıyorlar. bacağımdaki bene 4 dikiş attı dün baktım pansuman yapılırken baya bir kesmiş benin boyutuna oranla büyük ihtimal yüzümü de böyle kesecekti, şimdi iyi ki de aldırmamışım diyorum bu doktora.sen de çok iyi düşün yüz çok önemli,en iyi doktoru bulmaya çalış.yüzde dikişle aldırma değil ama traşlama yada dondurma yöntemi nasıl bilen var mı acaba? bu arada bacağımdaki dikişler cuma günü alınacak gelişmeleri, iyileşme sürecini ne kadar iz kaldığını yazarım buraya.
yok dikiş alınırken hiiç kanama olmaz:)
hadi hayırlı olsun
peki çok teşekkür ediyorumm ben de yarın dermatoloğa gidicem sorarım ona hangi yöntem daha iyii olur bi krem fln var mıdır en azından daha az belirgin olmasını sağlıycak ben de bişey öğrenirsem yazıcam yarın. evet haklısın yüz çok önemli o zmn ben de artıkk nerseyde bi yıl beklemem gerekicek diğer sömestra kaldı ya da belki bayram tatiili fln. peki izin belirgin olmaması yani oraya dikiş atıldığı ben aldırdığı belli olmamsı için ne kadar zmn gerekir yaklaşık hani kızarıklık sivilce gibi duran bi leke olabilir de en azından o dikiş izi ne kadar sürede geçer bi bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?