çok sağol cnm, cesaret verdin bana, doktor almayalım dedi,ondan çok tereddütlüyüm doktor sana da almayalım iz kalır dedi mi?kalan iz ince bir çizgi gibi mi oluyor acaba? aldırmadan önce kaç dikiş atılır diye sorayım diyorum almadan bilir dimi doktor aşağı yukarı kaç dikiş atılacağını? bir diyorum vuslat gözünü karart aldır ne olursa olsun sonra ya çok kötü olursa başka yöntem mi arasam diyorum.ama iz bırakmayan yöntem daha icat olmadı herhalde.imkanın varsa fotonu koyabilirsin:)
kızlar bısey soreabılırmıyım et benı harıc buyumeyen benlerde alınabılıyommu duz benler varya hanı onlar once cılt analızı oluyo ondan sonra doktor uyugun goururse alıyo dımı
bı de sanırım yanı aldıgım duyumlardan bu benlr lazerle alınıyomus dogrumu benım et benım var onu aldırıcam hala kararsızım dıkıslı mı dıkıssız mı dıye ama devlete gıtmek ısıtoyurm
onun harıcınde yuzumde kucuk bı ben var yuzeysel ben onu da belkı aldırmısken aldırım dıyorum onu aldırmak zararlımı kı bılemıyorum ama yuzeysel ya bılgınız varsa solersenız sevınırım
bebeğim ben dikişli aldırdım yorulardan okuyabilirsin gayet memnunum
devleti bilmiyorum ben özelde aldırdım baktı sordu aldırmak istiyorum dedim
ödemeyi yapın alalım hemen dedi. ödeme operasyon ve çıkış hepsi olsa
yirmi dk sürdü:)
tesekkuler cnm okumustum evet ama devlet dıkıssız almıyomus galıba bı de ıkı turlude ız kalıyo zaten sanırım bende dıkıslı aldırıcam ve de dıkıs sayısının cok olmasını ısıtıcem ole bı ıstekte bulunabılıyosak
bu arada cnm sen kac gun bantla gezdın
veyuzeysel benlerlel ılgılı bılgın varmı
cnm 5.gün dikişlerimi aldırdım bnm için hiç sorun yaratmadı çok şükür:)cnm buyuttum harbı goremedım demekkı cıdden cok ıyı bı operasyon gecırmıssın
cnm bantla kac gun gezmıstın sen pekı ben okula gıdıyorumda alnımda bantla dolasmak ıstemıyorum acıkcası
venustus baktım fotoya ama iz yada renk değişikliği göremedim, gayet güzel gözüküyor :)
cnm 5.gün dikişlerimi aldırdım bnm için hiç sorun yaratmadı çok şükür:)
olmadı perçem kestir kıs yeter ki benden kurtul
ne uzatmaya calısıyorum cnm percem falan ama n duymayım bı daha
bende vıze donemınden bı hafta once aldırım barı o zaman okula kımse gıtmıyo cunkuo donem
bende uzatıyorum saçlarımıııı:):)
çok ii dönem düşünmüşsün sınav zamanları
kimse kimseyi görmez bile
aynen ole cnmkırmızı kantoron hıc kullnıdnmı pekı ız gecsın dıye ??
ben hiç birşey kullanmadım ne kantoron ne de jel
dr vermedi bana cnm
cnm sen nerde kime aldırdın çok güzel ya hiç iz kalmamış benim de tam orda düz bi benim var kabarık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?