Sonunda benlerimi aldırdım..

tesekkuler cnm
bu arada devlete gıtmeyelımmı yanı ıyı bı doktor dıyınce aklıma ozel hastane gelıyo da

ben özelden msj atamıyorum doktorun ismini bana msj atar mısın rica etsem?

tesekkuler cnm
bu arada devlete gıtmeyelımmı yanı ıyı bı doktor dıyınce aklıma ozel hastane gelıyo da

Tabiki hayır:)iyi bi doktor diyince eli iyi olanı kastettim.Sonuçlarını görebileceğiniz biri yani daha önce diktiği bir izi görüp karar verebileceğiniz.devlet hastanelerinde de çok iyi diken plastik cerrahlar var.Bir de dikiş ipinin kalınlığı falan da çok önemliymiş.Öyle ayrıntılarıda konuşun işlemden önce.

tesekkuler cnm ben dah acok dıkıssısz ıstıyorumama dıkıslı de dıkıssısz de ız kalıyomus sanırım ve de bı sene sonra tamamen gecıyomus degılmı ? oleyse devlette dıkıslıe aldırırım bende bı fdark yok nasılsa gecme zamanaı aynı sureyse

Canım onun doktorunun ismi galiba Barış Çakır dı.Galiba derken yani isminden eminim de soyisim çakır gibi bişeydi.Netten bi araştır istersen.

çok teşekkür ederm peki barış beye aldıran arkadaşlar memnunlar mı çok belirgin bir iz var mı? benim benim çok byük değil kabarık da değil ama koyu bn de taktım bu ara nedense aslında çok görünen bi yerde de değil saçlarım kapatyo o yüzden aldırırım ve iz beirgin olursa çok pişman olurumm

Canım onun doktorunun ismi galiba Barış Çakır dı.Galiba derken yani isminden eminim de soyisim çakır gibi bişeydi.Netten bi araştır istersen.

çok teşekkür ederm peki barış beye aldıran arkadaşlar memnunlar mı çok belirgin bir iz var mı? benim benim çok byük değil kabarık da değil ama koyu bn de taktım bu ara nedense aslında çok görünen bi yerde de değil saçlarım kapatyo o yüzden aldırırım ve iz beirgin olursa çok pişman olurumm

kızlar bende aldırdım 6 ay kadar oldu
özel bi hastanede oldum ama bana krem vermedi doktor
iz çok az ama yane hafif belli ne kullanmalıyım

venustus benin yüzündeydi galiba.tam olarak neredeydi? ben de yüzümden aldırmayı düşünüyorum.kantoron yağının yanık ve dikiş izlerini geçirmekte iyi olduğunu duydum,ondan sür istersen sen de.

kızlar bende aldırdım 6 ay kadar oldu
özel bi hastanede oldum ama bana krem vermedi doktor
iz çok az ama yane hafif belli ne kullanmalıyım

Canım contraktubex diye bi jel var ben ondan sürmeye başladım.Sezeryan olduğumda çok işe yaramıştı.Sürekli ve düzenli uzun süre kullanmak gerekiyor.Bir kısmını da devlet karşılıyor.

Eğer çok rahatsız edici değilse aldırma bence.ben 6 dikişli ve hiç iz kalmamış olanları da gördüm.2 dikişle yıllar sonra bile iz kalmış olanlarıda.Gerçi iz kalan grup çok çok azınlıkta.Ama iki ihtimal de var.Doktor çok önemli.Benin yeri çok önemli.Cildinin yapısı çok önemli.Kararı vermek sana kalmış.

haklısın yani ben beyaz tenliyim ve başka yüzümde leke yok o yüzden bazen beni aşırı rahatsız ediyo açıkçası keşke olmasydı üzülüorm görünce

venustus benin yüzündeydi galiba.tam olarak neredeydi? ben de yüzümden aldırmayı düşünüyorum.kantoron yağının yanık ve dikiş izlerini geçirmekte iyi olduğunu duydum,ondan sür istersen sen de.
evet cnm yüzümdeydi ben kesinlikle aldırmanı tavsiye ediyorum en sinir olduğum
kulağıma yakın yerdeydi ama nasıl desem mercimekten
flan büyüktü ve simsiyahtı nefret ediyordum resmen aynada gördüğümde
dikişli aldırdım ben pek bi iz yok ama yinede biraz farklı tenime göre kantoron
aktara bi sorayımçok tşk ederim cnm

Canım contraktubex diye bi jel var ben ondan sürmeye başladım.Sezeryan olduğumda çok işe yaramıştı.Sürekli ve düzenli uzun süre kullanmak gerekiyor.Bir kısmını da devlet karşılıyor.

saol cnm önerin için çok tşk ederim
kantoronu ve bu tavsiye ettiğin jeli
kesinlikle kullanıcam

Rica ederim, benim de yanağımda mercimek kadar hafif kabartılı ama çok korkuyorum çok iz kalacak diye.doktora gitmeme de az kaldı tam da yüzümde olunca acaba benden daha mı kötü durur diye düşünüyorum. sana kaç dikiş attılar? ve yara ne kadar sürede iyileşti? bizde var kantaron yağı eğer kesin karar verip aldırırsam kantaron yağı süreceğim.doktora da söylesem contratubex yazdırayım diyorum.

bebeğim ya azıcık bişey kalıo çekip koyasım var fotomu:):)
kara kara durmasından kat kat iidir.
kesinlikle aldırrr bnm ben dediğim gibi mercimekten flan büyüktü
kaç dikiş valla bilmiyorum ama genişti koca ben atmıştır herhalde
3-4 dikiş hiç ağrı sızı kanama birşey olmadı bende 2-3 gün o tarafıma
yatıp uyuyamadım ben psikolojik olarak oldu galiba :)çünkü acımıyordu
dikişleri 5 günde aldırdım ben aldırırkende acımadı gayet iiydim yane:):)
fondöten bile bulunmuyo benleri kapatacak en iisi aldırıp kurtulmak
bnm yüzümde küçük küçük benler var mesela onlar çıkık çıkık değil bu ara
lar çıkık olmayan benleri alma yöntemlerini ve ii bi fondöten araştırması
içerisindeyim:)

o yöntemi bulursan bana da söyler misin ben de sürekli aynı şeyi araştırıyorum çünkü:44:
Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector Koyu Leke Serumu diye bir ürün varmış geçen gün araştırken buldum forumda da var konusu biri benler üzerinde etkili olduğunu yazmış ama bilemiyorum tabi fiyatı da biraz pahalı bir de acaba benlere uygulamak yararlı mı olur mu zararlı mı olur karar veremedm ben

çok sağol cnm, cesaret verdin bana, doktor almayalım dedi,ondan çok tereddütlüyüm doktor sana da almayalım iz kalır dedi mi?kalan iz ince bir çizgi gibi mi oluyor acaba? aldırmadan önce kaç dikiş atılır diye sorayım diyorum almadan bilir dimi doktor aşağı yukarı kaç dikiş atılacağını? bir diyorum vuslat gözünü karart aldır ne olursa olsun sonra ya çok kötü olursa başka yöntem mi arasam diyorum.ama iz bırakmayan yöntem daha icat olmadı herhalde.imkanın varsa fotonu koyabilirsin:)

kızlar bısey soreabılırmıyım et benı harıc buyumeyen benlerde alınabılıyommu duz benler varya hanı onlar once cılt analızı oluyo ondan sonra doktor uyugun goururse alıyo dımı
bı de sanırım yanı aldıgım duyumlardan bu benlr lazerle alınıyomus dogrumu benım et benım var onu aldırıcam hala kararsızım dıkıslı mı dıkıssız mı dıye ama devlete gıtmek ısıtoyurm
onun harıcınde yuzumde kucuk bı ben var yuzeysel ben onu da belkı aldırmısken aldırım dıyorum onu aldırmak zararlımı kı bılemıyorum ama yuzeysel ya bılgınız varsa solersenız sevınırım

dediğin ürünü hiç duymadım cnm yaaa
ne kadar ki ücreti onuda merak ettim :)
tabi bulabiirsem neden olmasın sölerim
tabiii:):)
mesela kolumdada var bnm küçük kahve
rengi araştırmalarım sonucu papatya yağının
rengi acacağını ve küçüleceğini bulmuştum
ama sonuççç:)hüsrannn
kahve leke oldu iice büyüdü allahtan kolumda
denemeyi akıl ettim
o yüzden eğer bi ürün deniyeceksen yüzün
olmamalı deneyeceğin yer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…