- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Benin büyüklüğüne göre dikiş atılıyor.benimki 4 mm genişliğindeydi ve bayağı kabarıktı.Bi de yeri önemli.Burnumun tam altında,konuşurken gülerken ,yemek yerken çok hareket eden bir bölge.O yüzden de 3 dikiş atmış olabilir.
Doktor bana da zararsız bir ben olduğunu alınınca mutlaka bir iz kalacağını ama kendisinin işinin o izi en aza indirmek olduğunu söylemişti.Benim izim giderek hafifliyor.Şimdiden insanlar aldırmakla çok iyi ettiğimi ,benin daha kötü durduğunu söylemeye başladılar.İlk günler iz kocamandı.Bir de bir yıl geçince kimbilir ne kadar küçülür:)Şu an iz olmasına rağmen aldırdığıma hiç pişman değilim.Yani öyle çok dikkat çekici bir iz değil.Daha öncede söylediğim gibi bir yılı geçmiş aldıran arkadaşların izlerini görmek için mikroskopla bakmak lazım:)
Ama doktoru yine de çok dikkatli seçmek lazım.Burda izinin benden kötü durduğunu söyleyenler de olmuştu.Ama çok nadir.Bence iyi bi doktor bulup aldırın gitsin...
Merhaba bu profilimi pek kullanmıyorum ancak böyle aklıma geldikçe ayda yılda 1 :) Bu yüzden sorularınız bazen karşılıksız kalabiliyor.. Esraayılmaz bilmem bu mesajımı görürmüsün ama hatırladığım kadarıyla 15 - 16 gün sadece kabuğun düşmesi için yeterli gelir altında hafif kırmızı bir iz kalır onunda tamamen yok olması (en küçük boyut için) 1-2 ayı buluyor..
Benim, benim fazla büyük değildi mercimek büyüklüğünde bir bendi aldıralı 1 seneyi geçmiş, hala aynaya baktığımda aklıma gelir yüzümde tebessümle ve içimde büyük bir mutlulukla aynaya bakarım ve her defasında doktoruma Teşekkür ederim, hiç bir iz kalmadı çok şükür doğru doktoru bulursanız korkulacak hiç bir şey yok.. Pahallı ucuz böyle şeyleri pek düşünmeyin ben aldıracağım ay içerisinde hep en iyi doktoru aradım parası umrumda bile değildi..
Ben doktorumun yazdığı hiç bir kremi kullanmadım 2 tane krem yazdı fiyat olarak biraz pahallı gelince bir türlü eczanenin yolunu tutturamadım onun yerine bepanthene alıp onu sürdüm bana iyi geldi ama bu size krem kullanmayın demek olmuyor, belki sizin cildiniz iz bırakabilicek bir niteliktedir..
"İyi ki aldırmışım" diyorum şimdi, psikolojimi yıllarca alt üst eden şey için neden yıllarca beklemişim kim bilir artık etrafa özgürce bakabiliyorum..:)
tesekkuler cnm
bu arada devlete gıtmeyelımmı yanı ıyı bı doktor dıyınce aklıma ozel hastane gelıyo da
ben özelden msj atamıyorum doktorun ismini bana msj atar mısın rica etsem?
Tabiki hayır:)iyi bi doktor diyince eli iyi olanı kastettim.Sonuçlarını görebileceğiniz biri yani daha önce diktiği bir izi görüp karar verebileceğiniz.devlet hastanelerinde de çok iyi diken plastik cerrahlar var.Bir de dikiş ipinin kalınlığı falan da çok önemliymiş.Öyle ayrıntılarıda konuşun işlemden önce.
Canım onun doktorunun ismi galiba Barış Çakır dı.Galiba derken yani isminden eminim de soyisim çakır gibi bişeydi.Netten bi araştır istersen.
Canım onun doktorunun ismi galiba Barış Çakır dı.Galiba derken yani isminden eminim de soyisim çakır gibi bişeydi.Netten bi araştır istersen.
kızlar bende aldırdım 6 ay kadar oldu
özel bi hastanede oldum ama bana krem vermedi doktor
iz çok az ama yane hafif belli ne kullanmalıyım
Eğer çok rahatsız edici değilse aldırma bence.ben 6 dikişli ve hiç iz kalmamış olanları da gördüm.2 dikişle yıllar sonra bile iz kalmış olanlarıda.Gerçi iz kalan grup çok çok azınlıkta.Ama iki ihtimal de var.Doktor çok önemli.Benin yeri çok önemli.Cildinin yapısı çok önemli.Kararı vermek sana kalmış.çok teşekkür ederm peki barış beye aldıran arkadaşlar memnunlar mı çok belirgin bir iz var mı? benim benim çok byük değil kabarık da değil ama koyu bn de taktım bu ara nedense aslında çok görünen bi yerde de değil saçlarım kapatyo o yüzden aldırırım ve iz beirgin olursa çok pişman olurumm
Eğer çok rahatsız edici değilse aldırma bence.ben 6 dikişli ve hiç iz kalmamış olanları da gördüm.2 dikişle yıllar sonra bile iz kalmış olanlarıda.Gerçi iz kalan grup çok çok azınlıkta.Ama iki ihtimal de var.Doktor çok önemli.Benin yeri çok önemli.Cildinin yapısı çok önemli.Kararı vermek sana kalmış.
evet cnm yüzümdeydi ben kesinlikle aldırmanı tavsiye ediyorum en sinir olduğumvenustus benin yüzündeydi galiba.tam olarak neredeydi? ben de yüzümden aldırmayı düşünüyorum.kantoron yağının yanık ve dikiş izlerini geçirmekte iyi olduğunu duydum,ondan sür istersen sen de.
Canım contraktubex diye bi jel var ben ondan sürmeye başladım.Sezeryan olduğumda çok işe yaramıştı.Sürekli ve düzenli uzun süre kullanmak gerekiyor.Bir kısmını da devlet karşılıyor.
evet cnm yüzümdeydi ben kesinlikle aldırmanı tavsiye ediyorum en sinir olduğum
kulağıma yakın yerdeydi ama nasıl desem mercimekten
flan büyüktü ve simsiyahtı nefret ediyordum resmen aynada gördüğümde
dikişli aldırdım ben pek bi iz yok ama yinede biraz farklı tenime göre kantoron
aktara bi sorayımçok tşk ederim cnm
Rica ederim, benim de yanağımda mercimek kadar hafif kabartılı ama çok korkuyorum çok iz kalacak diye.doktora gitmeme de az kaldı tam da yüzümde olunca acaba benden daha mı kötü durur diye düşünüyorum. sana kaç dikiş attılar? ve yara ne kadar sürede iyileşti? bizde var kantaron yağı eğer kesin karar verip aldırırsam kantaron yağı süreceğim.doktora da söylesem contratubex yazdırayım diyorum.
bebeğim ya azıcık bişey kalıo çekip koyasım var fotomu:):)
kara kara durmasından kat kat iidir.
kesinlikle aldırrr bnm ben dediğim gibi mercimekten flan büyüktü
kaç dikiş valla bilmiyorum ama genişti koca ben atmıştır herhalde
3-4 dikiş hiç ağrı sızı kanama birşey olmadı bende 2-3 gün o tarafıma
yatıp uyuyamadım ben psikolojik olarak oldu galiba :)çünkü acımıyordu
dikişleri 5 günde aldırdım ben aldırırkende acımadı gayet iiydim yane:):)
fondöten bile bulunmuyo benleri kapatacak en iisi aldırıp kurtulmak
bnm yüzümde küçük küçük benler var mesela onlar çıkık çıkık değil bu ara
lar çıkık olmayan benleri alma yöntemlerini ve ii bi fondöten araştırması
içerisindeyim:)
bebeğim ya azıcık bişey kalıo çekip koyasım var fotomu:):)
kara kara durmasından kat kat iidir.
kesinlikle aldırrr bnm ben dediğim gibi mercimekten flan büyüktü
kaç dikiş valla bilmiyorum ama genişti koca ben atmıştır herhalde
3-4 dikiş hiç ağrı sızı kanama birşey olmadı bende 2-3 gün o tarafıma
yatıp uyuyamadım ben psikolojik olarak oldu galiba :)çünkü acımıyordu
dikişleri 5 günde aldırdım ben aldırırkende acımadı gayet iiydim yane:):)
fondöten bile bulunmuyo benleri kapatacak en iisi aldırıp kurtulmak
bnm yüzümde küçük küçük benler var mesela onlar çıkık çıkık değil bu ara
lar çıkık olmayan benleri alma yöntemlerini ve ii bi fondöten araştırması
içerisindeyim:)
o yöntemi bulursan bana da söyler misin ben de sürekli aynı şeyi araştırıyorum çünkü:44:
Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector Koyu Leke Serumu diye bir ürün varmış geçen gün araştırken buldum forumda da var konusu biri benler üzerinde etkili olduğunu yazmış ama bilemiyorum tabi fiyatı da biraz pahalı bir de acaba benlere uygulamak yararlı mı olur mu zararlı mı olur karar veremedm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?