Sonunda benlerimi aldırdım..

Ben aldıran ve memnun kalan Istanbul'daki arkadaşlar benimle irtibata geçebilir mi? Ama leke şeklinde bir ben benimkisi. koyu renkli bir ben

10 gün önce yüzümden biri yeşil mercimek büyüklüğünde diğerleri daha büyük 3 tane ben aldırdım.merak eden arkadaşlara tecrübelerimi paylaşayım.uzun süredir burdan takip ediyordum.herkesin memnun olduğunu görünce karar verdim ve denizli devlet hastanesinde plastik cerraha aldırdım.önce doktora gittim 1 hafta sonraya gün verdi doktorum.1hafta sonra gittim 15 dk sürmedi bile.dikiş atıp kapattılar.hiç acı olmuyor.sonrasında da ağrım olmadı benim.yalnız ilk gün yere eğilmemeye dikkat edin.benimki kanadı eğilince çünkü.ilk 2 gün zor oluo birz oynatmamak lazım fazla dikişler açılmasın diye.ben hergün pansuman yaptım.doktorum antibiyotikli göz merhemi vardi onu yaraya sürdüm.anitibiyotik kullandım ayrıca.5 gün sonra dikişlerim alındı.şimdi üzeri açık.hafif morluk var.o izler geçecek sadece ince çizgi kalacak dedi doktor. bakalım bekliyorum.contractubex kullanıyorum fakat bugun ara verdim sanki biraz şişlik oldu.bephanten sürdüm bügun.bakalım umarım çabuk iyileşir.herkese geçmiş olsun:)

Arkadaşlar bende tıp fakültesi plastik cerrahide 4 gün önce aldırdım.Hiç ücret ödemedim.Henüz bantlı bişey göremiyorum.3 dikiş atıldı ve deli gibi merak ediyorum sonucu.Acaba çok mu uzun bir çizgi olacak.
Hiç iz kalmadı diyen arkadaşların kaç dikiş atılmıştı acaba?

arkadaşlar burayı kimse okumuyor mu
Bugün dikişlerimi aldırdım ve şu an kalp ameliyatı olmuşum gibi çok kötü bir dikiş izi var.Yaklaşık bir cm.Bunun geçme ihtimali nedir veya var mıdır

arkadaşlar burayı kimse okumuyor mu
Bugün dikişlerimi aldırdım ve şu an kalp ameliyatı olmuşum gibi çok kötü bir dikiş izi var.Yaklaşık bir cm.Bunun geçme ihtimali nedir veya var mıdır

canım geçiyo merak etme :) benim de dikişlerim alındığında çok kötü görünüyodu ama şimdi hafif bi pembelik var :) 9 ocakta aldırmıştım doktorun verdiği jeli kullanmaya devam ediyorum hiç üzülme zamanla minicik bir iz kalacak :103:

Son düzenleme:
gülen93 çok teşekkürler canım biraz olsun moralim düzeldi

Ne biliyim şu anda sanki dikiş izleri çok derin hiç geçmiycekmiş gibi duruyor.Birde sabah kalktığımda hafiflemiş gibiydi ama şimdi dikişlerin üzerine yayılmış bir kabuk oluşmuş.Olduğundan daha geniş duruyor.Bu kabuk normal mi acaba?

canım eğer için rahat etmiyorsa istersen bi doktoruna sor :) ama bence sorun yok ilk hafta öyle korkunç görünüyo sonradan düzeliyo zaten :129:

canım merak etme benim de 3 tane dikiş atılan vardı hem de 3 tane ayrı yerde.geçio zamanla,o kırmızılık hafifliyecek göreceksin.doktorum bana kırmızılıklar tamamen geçicek sadece çizgi şeklinde beyaz bir iz kalıcak dedi.krem sür oraya.ben bephanten plus kullanıyorum onunla masaj yapıyorum.kabuk tutması iyi mikrop kapmaz.o kabuğu hiç elleme zamanla kendiliğnden düşsün.sanıyorum tamamen iyileşmesi 2 ayı bulacak.güneşten koru mutlaka dışarı çıkarken gneş kremi kullan.

çok teşekkürler arkadaşlar
ben de kabuk olmasın diye bepanten sürmeyi falan düşünüyodum.Ama Daha 8 gün oldu sanırım daha erken bişey sürmek için.Burda bir yerde sık sık sabunlu suyla yıkamanın iyi geleceğini okumuştum.Devamlı yıkıyorum ama çok ellememem mi gerekir?
İnşaallah izlerimiz kısa zamanda geçer

evet canım ama o kabuk zaten mikropu engellemek için oluşuyor.sabun kurutmaz mı ki?ben o bölgeyi nemli tutmanın izi azaltacacığı okumuştum o yüzden sürekli bepanten sürüyorum masaj yaparak.bi de vitamin alıyorum çabuk iyileşsin diye.bakalım dediğin gibi çabucak iyileşir inşallah

Arkadaşlar bugün dikişlerin alınmasının üzerinden 5 gün geçti.Dediğiniz gibi görüntü bayağı hafifledi.Kırmızılık şeklinde.Ama dikişler hala yol yol belli.Boyuna olan dikiş izini anlıyorum da şu enine olan üç dikiş izi hala var.Sizlerde de var mıydı?(Konunun sahibi denis,bir arkadaşının iyileştikten sonra yıldız tornavidayla basmış gibi iz kaldığını söylemişti.Öyle olmasından çok korkuyorum:))
Bir de Tam benin çıktığı yerdeki dikiş izi 1-2 mm genişliğinde.Bu orda çukurluk kalacağına mı işaret ediyor.Yoksa ben evham mı yapıyor muyum?Sizdeki durum nasıl yazabilir misiniz?

biz ablamın benlerini aldırdık yüzünde toplamda 8 tane kadardı ben tarlası gibiydi:)şu anda hiç bir iz kalmadı 1 ay oldu neredeyse..biz plastik cerraha aldırdık izmirde fiyatıda uygundu baya..şu an belli belirsiz iz var oda çok yakından bakınca anlaşılıyor..sakın korkmayın çok basit bir işlem..

1 ay oldu aldıralı kırmızılık hafifledi fakat izler duruyor hala sanki tırnakla çizilmiş gibi.seninki ne durumda?birşey kullanıyor musun?
Ben de aynı durumdayım. Hala hafif bir pembelik var çizgi çizgi kesilen yer ve dikiş izleri.. 1 ayı geçti izlerin geçme mesinden
Korkuyorum..off .. Bu arada contactubex jel kullaniyorum gunde iki defa

ben aldırma işlemlerini özel hastanelerde mi yoksa devlette mi yaptırdınız?ücretleri ne kadar?

Universite hastanesinde yaptirdim ucreti 0tl ") ozele de gitmistim minacik benden 200 tl istemislerdi hem de yapmacik samimiyetsiz davranislar da cabasi.. Universite hastanesindwki doktorlarim o kadar iyiydiler ki sohbet muhabbet espri oyle ameliyat oldum

(Ben tıp fakültesinde profesöre yaptırdım.Sigorta olduğu için hiç ücret ödemedim)

Bu gün be aldırmamın üzerinden 16 gün geçmiş.Hala kesilen yer kıpkırmızı ve birazcık yarım mm kadar geniş.Yanlardaki ipin geçtiği yerler de kırmızı ve girintili ama kesiğin olduğu kadar değil.Doktorum bir ay olunca dermatix kullanmaya başla demişti ama ben iki hafta dolduğunda yani iki gündür sürmeye başladım.nette bazı yerlerde dikişler alınır alınmaz kullanılmalı diye okumuştum.

Yarın contraktubex te almak istiyorum.Sezeryan olduğumda çok işe yaramıştı.Onu da yatarken sürmeyi düşünüyorum.

Ama bir taraftan yavaş yavaş izlerin küçüleceği umudumu kaybetmeye başladım.Çünkü burda okuduğum iz kalmadı diyenler neredeyse 3 hafta da öyle demeye başlamışlar

benımde alnımda et benı var yasım buyudukce benımınde buyudugunu hıssettım hıc sıkayetcı degıldım ama buyudu cıdden bı de kıl cıkıyo ustunde bı kac kez almıstım kılı cımbızla sonra almadım kendı kendıne dokuldugunu fark ettım devlette aldırmak ıstıyorum bende bı de sole bı durum var okulum var benım nasıl aldırcam bı gun mu duruyor sadece bant vs falan benınızın alındıgı yerde oyleyse bı hafta sonu gıderım ama bı kac hafta duruyosa yazın aldırmak zorundayım bı de devlette ssklıyım belese olur dımı :) altta bı ark 0 tl dıyınce sevındırık oldum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…