Sonunda benlerimi aldırdım..


16 gün olmuş daha erken.benim 1 ay oldu dikiş izleri hafifledi ama yakından bakınca hala var.doktor dikiş izleri tamamen geçicek dedi ben de ona güvenerek bekliyorum bakalm o ortadaki kırmızılık da hafifliyecek inşallah beyaz olucakmış çizgi şeklinde ama biyerde biri 7 ay geçti hala kırmızılık var yazmş.internette tamamen iyileşmesi 1 yılı buluyor yazıyordu.kapatıcıyla ya da fondotenle kapanıyor benimkisi ama birazcık yine belli oluyor.bu arada contractubexi kullanmıyorum ben onu masajla sürmesi zor geliyor:)şimdi kantoron yağı sürüyorum.bakalım sabırr..
 
hadı ya alnımda bes gun bantla gezememkı utanırım :26: nese o zaman yazın ya da vıze haftası gıdebılırım tesekkur ederım :) dıkıssız olunca da mı aynı pekı

Canım bu başlığın sahibi dikişsiz aldırmıştı.20 gün üzerini kapatıp gezmişti.Ama bizim iş yerinde bi arkadaş yanağından dikişsiz aldırmıştı cumartesi.Pazartesi işe gelmişti.Yanağında çok zarif bir bant vardı.Bi kaç gün sonrada onu çıkardı.Şimdi altı ay falan olacak hiç bir iz yok yanağında.Aklıma yanayım.Onun doktorunu çok genç bulduğum için tıp fakültesinde profa gitmiştim.Senin yerinde olsam kesinlikle dikişsiz aldırırdım.Hoş bu başlık altında dikişli aldırıp dikişin d si bile yok diyenler de var.Ama onlar ben den çok şanslılar galiba.

Yada yeriylede ilgili olabilir.Benimki burnumun hemen altındaydı(Orda olmasa aldırmazdım bile,yeri kötüydü).Doktor burun çevresindeki izler en zor geçenlerdir demişti.

Not:Geçenlerde bi tanıdığımın annesini gördüm.Yanağından beş yıl önce aldırmıştı.6 dikiş atılmıştı.Bir sene falan dikiş izi vardı.Şimdi nerde olduğunu bile anlamazsın.6 dikiş!!.Yani hala umudum var aslında..
 
benimde anlımın ortasında saç başlangıcına yakın yerde vardı nohut kadar oldu kendi kendine sonra kanamış bi gece
uyurken ertesi gün gittim aldırdım ince dikişlerle tutmadı koptu diye daha kalın iplerle diktiler 7 tane dikiş vardı kafamda 3 ay geçti şimdi minicik tek bi dikiş izi kaldı oda geçicek gibi ama o ben gibi şeyin orda olmaması kadar güzel bişey yokmuş :)
benim 4 tane dikişi 3 gün sonra aldılar kalanları bir kaç gün sonra oda nolur nolmaz acılmasın diyemiş. zaten 3 günden fazla kalsa izler daha belli olur demişlerdi.
 

cnm benım de alnımda var sag tarafta buyuyo buyumese bende aldırmam pek sokayetcı degıldım saten dedıgın gıbı dıkıssıs aldırmak ıstıyorum ne olur ne olmaz ız mız kalmasın zaten sıvılce ızlerıyler ugrasıyoruz bı de bununla ugrasmayalım :) ne bılım bantla dolasmak bıra zıtıcı gelıyo bana yazın aldırırım heralde hos yasında yaz okulu var :)))))))))) buldum en ıyısı ya vıze ya da fınal haftasından bı hafta once aldırmak dah ıyı olur galıba ders olmuyo cunku :))))) tesekkuler cevabın ıcın cnm :)) ucretsız dımıkesın bu ben aldırma devlete gıtmek ıstıyorum da
 
ankardakı devlet hastanelerınde ben aldıran arkadaslar hangı hastenede aldırdınız memnunmusunuz ??????????
 
Devlet hastanelerinde ücretsiz.Ama devlet hastanesinde dikişsiz aldıran görmedim hiç.Ordaki doktorlar hep dikişle alıyorlar.Ama tabi doktorun insiyatifine kalmış.Uygulayanlar olabilir.Özellerin çoğunda bile dikişsiz almaktan haberi olmayan plastik cerrahlar var.İnşaallah senin için en uygununu bulursun da en az izle kurtulursun:)
 

hadı ya cnm ben yıne de gıderım dıkıssız alıyorum derse aldırırım yoksa aldırmam
 
arkadaşlar şu dikişsiz aldırma olayı nedır tam anlayamadım? burdan bır arkadaş dikişsiz aldırmış ona sormuştum ama kabarık benlerin dikişli alınacagı kendisisnin benını kabarık olmadıgını yazmış.benım benlerım siyah hafifi kabarık yani dokkununca hissedıyorsun ciltle aynı hızada degıl dikişsiz alınabılır mı acaba bu şekılde olup aldıran var mı???
 
Son düzenleme:
once uyusturup sonra bı seyle kesıyolarmıs sve de bant yapıstırılıyomus benım de et benım var onu dıkıssız aldırmak ıstıyorum ız bence dıkıssız oldugu ıcın daha cabuk gecer sankı ol gelıyo bana amayaptıranlar daha ıyı bılır tabı
 

traşlama yöntemi deneyen var mı
 
Canım ben aldıralı yarın bir ay olacak.İlk başlarda korkunç derecede belliydi.Şu an çok hafifledi.Kızarıklık gibi görünüyor.Ama yakından bakılınca hala kesiğin ve üç dikişin yeri net belli.

Geçen gün yanağından dikişli aldırmış bi arkadaşla çenesinden aldırmış bi arkadaşla görüştüm.Hiç iz kalmamış.Yalnız onlar bir yıl sonra tamamen geçti dediler.Benimki nasıl olacak bilmiyorum.Benim izler geçerse herkesinki geçer eminim:)
 
silvermoon çok teşekkür ederim cevap verdiğin için, 2 gün önce doktora gittim yüzümdeki beni aldırmak için sağ yanağımın tam ortasında ve kahverengi hafif kabarık mercimek tanesi büyüklüğünde.plastik cerrah zararsız bir ben almayalım,alırsak iz kalır dedi ama ben ısrar ettim o da tamam dedi ve 2 marta gün verdi.. iz kalır deyice açıkçası ürktüm biraz. senin benin de yüzünde miydi ve ne kadardı büyüklüğü?
 

cnm pekı uc dıkıs yerıne dah asık dıkıs atılsaydı ızler dah acabuk gecmezmıydı ıstege gore ol eyapılabılıyomu sık dıkıs yoksa her doktor uc dıkıs mı atıyo benım de etlı benım var alnımın sagında rahatsız olmuyodum ama buyudu galıba daha da buyumeden aldırım dıyorum dıkıssız ıstıyorum ama devlet almıyomus galıba dıkıssız
 
Benin büyüklüğüne göre dikiş atılıyor.benimki 4 mm genişliğindeydi ve bayağı kabarıktı.Bi de yeri önemli.Burnumun tam altında,konuşurken gülerken ,yemek yerken çok hareket eden bir bölge.O yüzden de 3 dikiş atmış olabilir.

Doktor bana da zararsız bir ben olduğunu alınınca mutlaka bir iz kalacağını ama kendisinin işinin o izi en aza indirmek olduğunu söylemişti.Benim izim giderek hafifliyor.Şimdiden insanlar aldırmakla çok iyi ettiğimi ,benin daha kötü durduğunu söylemeye başladılar.İlk günler iz kocamandı.Bir de bir yıl geçince kimbilir ne kadar küçülür:)Şu an iz olmasına rağmen aldırdığıma hiç pişman değilim.Yani öyle çok dikkat çekici bir iz değil.Daha öncede söylediğim gibi bir yılı geçmiş aldıran arkadaşların izlerini görmek için mikroskopla bakmak lazım:)

Ama doktoru yine de çok dikkatli seçmek lazım.Burda izinin benden kötü durduğunu söyleyenler de olmuştu.Ama çok nadir.Bence iyi bi doktor bulup aldırın gitsin...
 
İnşallah ben aldıran herkes en az hasar ile kurtulur izlerinden.silvermoon sürüyor musun bilmiyorum ama kantoron yağı dikiş ve aynık izlerine çok iyi geliyormuş,dene istersen kullanmıyorsan.
 
İnşallah ben aldıran herkes en az hasar ile kurtulur izlerinden.silvermoon sürüyor musun bilmiyorum ama kantoron yağı dikiş ve yanık izlerine çok iyi geliyormuş,dene istersen kullanmıyorsan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…