Sonunda bitti boanyorum:(

Evet kizlarini o adi herife birakma,
bu adamlar tptan manyaklasdi ya nedecegiz Hey Allah'im evlenen bi dert evlenmezsen bi dert, bu ne ya, tovbe yarabbim
Allah hakkin ne hayirlisi ise onu versin insallah .

Boşanma konusunda ciddi olduğunu anlıyorum bu yüzden birkez daha deneyin demek istesem de, sanırım buna yanaşmayacaksınız..

Ama kızları babaya vermeyi nasıl kabul edersiniz anlamadım..

Sizin aileniz torunlarını nasıl istemez..? Çalışırsınız bakarsınız sonra da gerekirse ayrı eve çıkarsınız..

Yani nasıl desem, büyük konuşmamak lazım belki ama çocuklardan nasıl vazgeçersiniz?

Ne kadar da isteğin zaman görecek olsan da, her an senin sıcaklığını hissetmekle aynı mı? Kimbilir ne kadar üzülüyordur çocuklar da..

Valla onu bunu bilmem de, kızlarınızı bırakmayın..

Bir baba ne kadar iyi olursa da olsun, annenin yerini tutamaz.

Çocukları vermeyin bunun için gereken her yolu deneyin, ailenizi razı edin..Başka da birşey demiyorum.

kizlarini birakmaya nasil gonlun razi oluyor anlamadim valla biz cocugumuz olsundiye cirpiniyoruz yalvariyoruz sen ailem istemiyor alamam yanima babalarina birakcam diyorsun ya arkadasim kucuk bir oda tut temizlige git yine buyutursun be cocuklarin anam belediyeden yardin iste eminm yardimci olacaklardir ya bu nasil is ya ne bicim dunya ya bir taraf kizini bagrina basiyor kizinin evletlarini istemiyor oteki taraf karisini istemiyor bir annede cocuklarini birakiyor anlamadim anlayan varmi bilemiyorum.

sakın ama sakın çocuklarını bırakma
ailen şimdi istemiyor olabilirler ama zamanla alışacaklardır sonra çok pişman olursun
çocuklara bakmak istiyor nasılsa o parayı sana gönderir
yeni bir hayat kurarsın kendine
Allah yardsımcın olsun

offf suan oyle kotuyum kı kafam oyle karısık kı anlatamam gunah olmasa hayatıma son verıcem artık bunu bıle dusunmeye basladım

Hayatına son verecek bir konu yok ortada kusurabakma. Biraz güçlü ol.

ılk ayrılan sen değilsin..

Ailene net bir dille, çocuklarla birlkte seni kabul etmek zorunda olduklarını söyle en azından geçici bir süre..Anne baba olarak bunu yapmak zorundalar..

Torunlarını nasıl istemezler yahu?
Çocukları da babaya verme..

Kendini kızlarının yerine koyar mısın 2 dakika?

ay canım ya :gitme:.çok üzüldüm allah sabır versin..herşeyin hayırlısı olsun..şok oldum okuyunca offffffffffff offffffffffffffff diyecek hiç bişey yokki.canım ailenin yanına gitmiyormusun boşver parasını filan alsında başına çalsın:mymeka:

yorumlarınız ıcın çok tesekkur ederım canlarım cocukları kım bakacak deyınce de orası senı ılgılendırmez dıyo

benim doğurduğum çocuğa kimin bakacağı beni öyle bir ilgilendirir ki. dünyayı dar ederim ben o adama...

canım ailene de ki iş bulucam çalışıcam evlatlarımın masraflarını ben karşıliicam de. ondan sonra sağa sola haber bırak gündelik işe başla haftada 2 gün gitsen bile evlatlarına yeterli parayı kazanırısı n 5 gün gitsen daha iyi para kazanırsın kenara para bile koyarsın. bu şekilde hayatını devam ettiren çok kadın var. sen işin maddi yönünü üstlenirse ailen bişey diyemez. ama evlat bırakılmaz heleki bu kadar ufaksalar anne şefkatin uzak bi köşede.... çok yazık olur onlara

offf suan oyle kotuyum kı kafam oyle karısık kı anlatamam gunah olmasa hayatıma son verıcem artık bunu bıle dusunmeye basladım

saçmalama cnm ne için kimin için umrunda olmadıgın kocan için mi ya kızların onlar nolcak?..kendinizi bu kadar küçük görmeyin ya güçlü olcnm biraz.....

ya arkadaslar bırkac saat once aradı bana nasılsın dedı harıkayım kafamı dınlıyorum dedım yemegını yedınmı ded bana dedım ben senı ılgılendırmıyorum ama kızlarını yedırdım ve tlf kapattım bu ne ya sımdı anlamıyorum

Eşinin kafası karışık anladığım kadarıyla.
Şimdi nasıl bir evliliğin var bilemiycem canım iyisiyle kötüsüyle..
Eşin boşanmak istiyorum demiş bence senden talep ettikleri haksızlık ve bunun farkına varmış olabilir vicdanen rahatsız oldu belkide pişman olabilir.
Bence boşanmaktan vaz geçecek eşin ama ne olursa olsun kızlarını bırakma canım onlar sensiz olamazki ben annemden asla kopmak istemezdim heleki o yaşlarda:çok üzgünüm:

cnm öncelikle ona konuşurken kızlarım die konuş kızların demek ok.....bide kafası karışmış hatta etekleri tututşmuş anlaşılan beyimizin.....

bak dedigimi dene bence aynı evde yaşayalım ama aynı odayı paylaşmayalım çocıuklarımdan kopamam şimdi bana izin ver de bu arada birbirinize karışmayın özel hayat olarak işini bul önce maddi olarak bişeyler yap...

canım üzüldüm okuyunca.
ama belliydi inan...
sakın eşinin istediği şekilde beş para almadan boşanma,büyük aptallık olur...
sen 7 sene kadınlık yptın ona,şimdi öyle param yok filaan dinleme sakın.
ayrıca şu son yaptığı da hiç ilginç değil.
o senin yalvarmanı istedi,bekledi.boşanmamak için.sen direk kabul edince şaşırdı tabii ...sevilmeme hissi üzdü onu.
nasılsa bitecekse,bugün bitsin.bırak.seni döven adamdan ne hayır bekliyorsun.
kızlarını da bırakma derim,yapamazsın...al çocuklarını,davayı da o açsın.nafakanı da al öyle boşa...
Allah yardımcın olsun

seninle resmen oynuyor,ne yapmaya çalıştığı da belli değil.eşin kaç yaşında ki?resmen sana psikolojik baskı yapıyor.ailene de söyle kızlarımı istemezseniz ben de yokum de.sen kızlarını bırakırsan bitersin.
kızların konusunda da kesinlikle eşine de güvenme!yaşında çok gençmiş,allah yardımcın olsun.

1

bence kesinlikle anlasmalı falan bosanma, kızların ufak anladığım kadarıyla, mahkeme onları sana verir ve nafaka alırsın.. sakın ama sakın bişey istememezlik etme. kızlarını da al.

kızlar aksam geldı hıçbırsey olmamıs gıbı karıcım nasılsın o guzel soz bılmeyen adam
oyle guzel sozler soyluyordu kı ınanın sastım aksam senınle ne konustuk bosanıyoruz dedım ne bu kelımelr sımdı senı sevıyorum dıyo o salonda uyuya kaldı bende gıttım odamda yattım gece yanıma gelmıs uyandım kı yanımda gıtsene yanımdan ayrı yatıcaz bundan sonr dedım
gıtmedı yanımda yattı sabahta yıne aynı canım bebegım falan az once yıne aradı ne yapıyorsun karıcım tabı yu vermıyorum vermıycemde surunucek boyle ben ne yapmaya calısıyo anlamıyorum kızlar yaa anlayan varsa anlatsın banada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…