Sonunda bitti boanyorum:(

Cok ilginc ya peki oyun mu bu yani..
Siz yalvarıp boşanmayalım deseydiniz ne olacaktı?
O zaman belkide zorla dava falan acmaya bile calısacaktı işi ileri götürüp yanılıyor muyum?
Gercekten eşinin bu yaptığını ben anlayamadım :bbo:
Anlayan varsa anlatabilir mi acaba?

Dileğim olaki herşey yolunda giderse boşanmazsanız ki bence öyle görünüyor.
Kendine bir iş bul kazancını sağla birgün lazım olur kızlarınla çaresiz kalmazsınız.
Eşin pek güvenilir değil sanırım öfkeyle kalkıp zararla oturuyor..

ıster boşanacaksan arkadaşım şart koş kızlarımla beraber benim geçimimi sağla boşanayım de .yok öyle 3 kuruşa beş köftee.
boşanöayacaksanda neolur ne olmaz sen kendini güvence altına almaya çalış.

Dediğiniz çok doğru, ben de olsam aynı şeyi yapın derdim ama adamda dayak da varmış, yani zıttına gidince tekrar aynı şeyi yapmaya kalkarsa, allah korusun.

Umarım bir an önce iş bulursunuz

Kısaca eşin dengesiz ve sorunlu, ne istediğini bimiyor, ama sonuç ne olursa olsun kızlarını asla bırakma, ben bu aileleri de anlıyamıyorum. Geçenlerde bir bayan eşinin kendisini aldattığını, çok sorumsuz olduğunu filan anlatmıştı, bizde ayrılmayı düşünmüyor musun dedik, verdiği cevap aynı konu sahibininin dediği gibi, gelirsen yalnız gel kızını yanında getirme demişler,kızcağız diyorduki sırf kızımı bırakmamak için gidemiyorum. 6 yaşındaki kız çocuğunu nasıl bırakıp gideyim demişti.. Allah yardımcın olsun.

canim dogru yoldasin aynen devam.

Bu adamin bosanmaya niyeti falan yok sadece blof yapiyor guya seni istedigi hizaya getirecek.

herseye tamam de. ona karsi hicbir istegine karsi cikma. Eger is o raddeye gelirse , yani bosanma mahkme hersey kesinlesirse, o zaman hic muhatap olmazsin avukatin halleder, isteklerini siralarsin.

simdi bosanacam desr kapi ordaa de. cocuklarimi alaccam derse tamam al de.

gostermem sana derse, hic o zor biraz falan deme, hic itiraz etme, nasilsa blof cekiyor, cok belli oldu ne yapmak istedigi, bu adam bir halt etmez.

Asil simdi senin eline koz vermis. Asla hani soyleydi boyleydi deme. yarin bosnama dilekcesini ben veriyorum sen vermiyorsan de. biraz sen ustune git bakalim. simdiden boyle olmus, biraz aklini basina alsin. Bence yuz verme, mesafeyi koru. Sonra isler sakinlesince al karsina guzelce konus.

Bu arada canim eger mumkunse kenara birseyler koy. lazim olur ne olur ne olmaz. 3-5 neyse. bu adama guven olmaz sonra caresiz kalma.

Daha kizlarin kucuk. insallah esin duzelir.

kızlar aksam geldı ben mutfaktaydım yanıma geldı optu dedım gıdermısın ya yıne tınlamıyocanım askım bebegım falan sabah gıderkende ben uyuordum optu benı oyle gıttı bosanma lafı cıkmıyo bıle agzından
ben dıyıncede bosanıcaktık ne olduda boyle gerı adım atıyon ben artık ıstemıyorum o zamanda sesını cıkarmıyor sadece senı sevıyorum bebegım falan ama dedıgım gıbı asla yuz vermeyı dusunmuyorum boyle suruncek ha bırde aksam msj yaparmısın dedı hayır dedım nıye dedı bana yedırcek paran yokmus ya dedım sımdı ne yuzle benden hızmet beklıyorsun yok artık eskısı gıbı degıl dedım ama o yınde sarılıyo opuyo

erkeklerın bu pıskınlıklerıne aklım ermıyor benım
resmen pıskınlık yapıyor canım kocan
senın kabul etmeyecegını altında ezılecegını dusunuyordu
baktı kı papuc pahalı sımdı de canım cıcımlerle konu degıstırme cabasında

ama bu olumlu bır gelısme
en azından evlatlarının basında olacaksın
o da senı kaybetme korkusuyla kıymetını daha ıyı bılecek
cocuklarına hıcbır sey yansıtma ve hıc uzme canım onları

canım diloşum yeni gördüm ........konuyu.......
demek karar verdin ve boşanıyorsun...........ne diyeyim senin için hayırlısı ne ise o olsun.........
işallah kızların bu ayrılık süreçi içerisinde zarar görmeden halledersiniz........
sende en kısa zamanda hayatını düzene korsun........
ama hadi boşanalım deyipte evliligin süresinde herşeye boyun egdigin gibi bundada sessiz kalma derim.....
haklarını al sonuna kadar .........
kanunlar ne diyorsa onları uygula.........
hadi eyvallah deyipte gitmesin........unutmayın ki çocuklarınız var..........
onların gelecegi için en azından seni düşünmeyen bu adam çocuklarının gelecegi için bir şeyler yapsın..........
bunuda yapması için yargıya gerken her neresi varsa oralara baş vur canım..........
boşandım deyipte yine herşeyi senin izerine yüklemesin........

hakkında güzel bir gelecek dilerim canım benım

zor dostum zor neyse hayırlısı o olsun burdan davulun sesi hoş gelir sen çektigini bilirsin dilerim kızlarının şansı sana benzemez allah yardımcın olsun ama nafakasız boşanma

offf suan oyle kotuyum kı kafam oyle karısık kı anlatamam gunah olmasa hayatıma son verıcem artık bunu bıle dusunmeye basladım

yorumların bu kısmına kadar olan bölümü okudum
bi konunuzu daha hatırlıyorum

normalde kesin tavırlı konuşmayı sevmem ama
eşiniz zaten zerre kadar değer vermiyor, bunu dövmesinden ve arada değişen tavırlarından görmek mümkün

her ne olursa olsun o adamdan boşanın, siz elinde sürekli oynatabileceği kuklamısınız ki
canı isteyince dövsün, canı sıkılınca boşanıcam diyip sizi kıvrandırsın sonra baktı ki olmuyor yumuşasın, oldu başka derdi varmıymış ki...

ve kesinlikle öyle kolay boşanmayın, eviniz varsa onu alın evlatlarınızla çok sıkıntıya girmemek için ve tabiki evlatlarınızı da alın aileniz dahi olsa kimseye muhtaç olmayın, nafakanızı da alın, dinimizde bile boşanırken dini nikah kıyılırken belirlenen mehir verilir bayana. siz onca senenizi vermişken onca dayağını yemişken, öyle bomboş mu çıkacaksınız

Allah yardımcınız olsun inş, yine de hakkınızda hayırlısı ne ise o tez zamanda olsun

Yaşadıklarına gerçekten üzüldüm arkadaşım bütün mesajları okudum cocukların konusunda herkezin ortak fikrine %100 katılıyorum çocuklarının yeri senin yanın Kocana gelince tavırlarına bakılırsa gelgitleri çok olan kusura bakma dengesiz bir adam Önce seni aşalayıp evlatlarından ayırmaya çalışıyor sonra seni seviyorum canım bu nasıl sevgi ??? Sadece seni sınamak için yapılmış bir hareket bile olsa çok adice senin aciz durumdan kendine pay çıkarmış Bence burada yapılması gereken Ona ihtiyaç duymadan kendi ayakların üzerinde durabildiğini ispatlamak malesef genelden bahsediyorum kimse üzerine alınmasın lütfen çalışmayan sadece eşinin eline bakan kadına erkek saygı duymuyor yada kaybetme korkusu hissetmiyor Bir iş bul lütfen nerede yaşadığını bilmiyorum ama Ankara'da yaşıyorsan bizde yardım edelim iş bulman için sonra kendine bi çeki düzen ver olmaz öyle 2 etek 2 gömlek kendini baştan yarat sana tekrar aşık olmasını en önemliside sana saygı duymasını öğret kocana Ondan sonra bak nasıl işler değişiyor eşin peşinde Afedersin köpek gibi dolaşmaya başlayıncada bu günleri unutma lütfen İster boşan ister boşanma ki bence boşanma yavruların var iki kız çocuğunu yanlız büyütmek kolay değil ama eşinede yaptıklarını ödet... Senin güçlü bir kadın olduğunu ona muhtaç olmadığını hissettikten sonra oda seni kaybetmemek için iyi koca moduna girecektir. Allah yardımcın olsun

ayrılalım demiş ama bence içi el vermiyor ki hala sana yakın davranıyor. o böyle devam etsin iyicee bu yaptıklarını huy haline getirdiği an işkence oluyor bu resmen ilişkimizee hem istemiyorsun hem ilgileniyorsun ben sevilen kadınmıyım atılan kadın mı bilmem gerek demelisiniz.
inşallahh düzelir ve bu ilişki bitmez. sizde çocuklarınızda daha fazla örselenmeyin...a.s.

tek tek üşenmedim ve bütün yazıları okudum buraya kadar.ve size tek bir tavside bulunabilirim düzelmeye başladı gibi diyorsunuz ama bence siz yinede kendinizi garantiye alın bir önce bir iş bulmaya bakın.hiç bişey olmasa gündeliğe gidebilir merdivencilik yapabilirsiniz.çalışmak ayıp deil sonuçta.dışarıda çalışamam derseniz evde el işi yapıp satabilirsniz ama bunuda bi süre saklayın ve aldığınızı biriktirin.bu birincisi ikincisi eğer dayak gibi bi korkunuz varsa mutlaka bir an önce savcılığa suç duyurusunda bulunun.ayrıca çocukları bırakmakta neymiş ne münasebet. hem bu konudada ailenizede bağımlı deilsiniz kadın sığınma evleri var çocuklarınızla birlikte pek ala herşeyi yoluna koyana kadar oraya başvurabilirsiniz.ama sakın sakın çocuklarınızı bırakmayın ve davayıda siz açmyın ki nafaka talep edebilin.ve evdeki konuşmalardada kabullenmeyin evet boşanırız ama çocuklar benle yaşar deyip kestirip atın.çünkü bu konuşmalar yarın mahkemede karşınıza çıkacaktır.

fakat herşeye rağmen hakkınızda hayırlı olan neyse sonuç öle olsun derim.

aslında bu konuyu birden eşinden dinlesek olay nasıl bir hal alır acaba..? sen çok güzel anlatmışsın ama burada gördüğüm kadarıyla bütün üyeler sütten çıkmış ak kaşık, hepsi birer melek, meğersem herkesin kocası ne kadar terbiyesiz insanlarmışta haberimiz yokmuş.. mantığı elden bırakmamak gerek.. duygularla hareket etmektense, fedakarlık yapmak gerek.. senin sorunun sadece bir karı-koca kavgasından ibaret. bu kadar büyütmeniz gerçekten yanlış..

arkadaslaryıne aynı hıçbırsey olmamıs gıbı davranıyo her devasında benı cok sevdıgını soyluyo bılmıyorum ama ayrılıgın suan ıcın askıya aldım tabı ona bunu soylemedım askıya almamın sebebı ıse kızlarım onlar cok uzuluyorlar buyuk kızım golge gıbı her an benı takıp edıyo ne yapıyorum nerdeyım malum okulu var bu sene derslerınde basarısız olur bu durumda
neyse sımdılık askıya aldım ayrılıgı ama ılerıde ne olur hıç bılemıycem ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu versın tekrar bana olan destegınız ıcın hepınıze çok tsk edıyorum

dıleğım ssenın ıcın en hayırlısı olsun cnm benım
ı düşünmek lzım
hemen boşan olmaz cocuklarına yazık bıraz sabret bakalım nolcak
hakaret dayak olursa ondan sonra karar verırsın :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…