o zaman boşanmayın..iliğine kadar alın derim ben..
yok öyle yağma,hem karısına gün yüzü göstermeyecek.hemde kuruş vermem diyor..
bence boşanmayı bir süreliğine askıya alın derim ben şu durumda..hayata yeniden başlamanız için birazcık zaman gerekli..
eşinize vazgeçtim boşanmaktan deyin.açık açık söyleyin.yüzsüzlüğe bak..ne yapacak merak ediyorum?
ya çatır çatır nafakamı ödersin kızlarımla bir eve çıkarım deyin,yada boşanmıyorum ben!!!
o hayatı zindan edeceğine size siz ona edin..bu arada da iş bakmaya başlayın..
inşallah hemen bulursunuz iş.
offf suan oyle kotuyum kı kafam oyle karısık kı anlatamam gunah olmasa hayatıma son verıcem artık bunu bıle dusunmeye basladım
ayrılalım demiş ama bence içi el vermiyor ki hala sana yakın davranıyor. o böyle devam etsin iyicee bu yaptıklarını huy haline getirdiği an işkence oluyor bu resmen ilişkimizee hem istemiyorsun hem ilgileniyorsun ben sevilen kadınmıyım atılan kadın mı bilmem gerek demelisiniz.kızlar aksam geldı ben mutfaktaydım yanıma geldı optu dedım gıdermısın ya yıne tınlamıyocanım askım bebegım falan sabah gıderkende ben uyuordum optu benı oyle gıttı bosanma lafı cıkmıyo bıle agzından
ben dıyıncede bosanıcaktık ne olduda boyle gerı adım atıyon ben artık ıstemıyorum o zamanda sesını cıkarmıyor sadece senı sevıyorum bebegım falan ama dedıgım gıbı asla yuz vermeyı dusunmuyorum boyle suruncek ha bırde aksam msj yaparmısın dedı hayır dedım nıye dedı bana yedırcek paran yokmus ya dedım sımdı ne yuzle benden hızmet beklıyorsun yok artık eskısı gıbı degıl dedım ama o yınde sarılıyo opuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?