Sonunda bitti boanyorum:(

ya kızlar sızce bu durumda ne yapayım benn dayak olayı eskıdendı chocogategırl sımdı dayak yok ama durup dururken boyle demesı zoruma gıdıyo en cok da parası kızlarına yetıyormus bu laf benım çok zoruma gıttı

pişmanlık mı duymaya başladı acaba dilekcim
yada seni sınıyor bu durumda nasıl tepki vereceğini görmek istiyor olabilir

bılmıyorum canım yaa yuz vermıyorum ama ayrılıktan hıç bahsetmıyo hatta ben dıyorum ona ayrılalım dedın ne oldu sımdı senı sevıyorum dıyo

akşamki konuştuklarını unutuşmu acaba?

e diyor ayrılacağız deyince?

ne yapmaya çalışıyor acaba...?

bide eşinin ailesi ne diyor...

onlar ne tepki verir ayrılmanz durumunda...

ayyyy en nefret ettiğim insan tipidir dengesiz, eserekli..:mymeka:

benca tavrınızı bozmyaın kendine gel biz boşanacak bir çiftiz deyin.. ailenizle de kesin bir dille konuşun belki yuvanızı bozmayasınız diye çocuklarınla gelme diyorlardır kimbilir..

eşinize de kararlı kendi ayakları üstünde durabilecek biri izlenimi verin. iş arıyorum bilgin olsun ben ayrılırım senden ama kızlarımı da alırım o kadar kolay değil bu işler deyin. adam karşısında güçlü ve kararlı bir kadın görsün bakalım..

çocuk oyuncağımı bu işler yaa

Bence dengesiz bir eşin var bilerek yapıyor blöf zar atıyor yutarsan baktı pabuç pahalı pişman oldu

arkadaslar zaten kesın kararlı oldugumu gordugu için tahmınım gere adım attı
onun aılesı ıse karısmazlar yanıayrılırsa ayrılsın ayrılık lafını almıyo agzına
dunden berı

tabisenin ağlayıp yalvarmanı bekliyordu baktı sende kararlısın tırstı aferim sana :)))))

yaaaa arkadasım annesın sen yaaaaa annenın babanında torunları onlar nasıl ıstemzler nasıl bır vıcdandır bu.ben çıldırdım okurken.Bende suan esımden ayrıyım babamın evındeyım kızımda yanımda aslada bırakmam kızımı boşanacaksamda kı oyle gorunuyor nafakamı catır catır alırım.o kesın tek başına bakamayacagı ıcın evlenecektır ben kızımı uvey anaya veremem.Sakın çocuklarından vazgecme aılenı ıkna et bı şekılde yaaaa onların torunları nasıl ıstemzlerhemen iş bulman lazım temızlge gıt evlere ne yaparsan yap ama iş bul ve cocuklarını madem kahroluyorsun sakın bırakma..Yazık o cocuklara anneye ıhtıyacları var.Nasıl vıcdanın rahat edıcek.Bak kesınlıkle bır hata yapayım çocuklarımı bırakayım deme iş bul çalış nafakada al çocuklarından vazgecme.LUTFEN LUTFEN.kendı derdımı unuttum sana da değil cocuklarına uzuldum ıcım acıdı yapma sen annesın cocuklarını bırakma aılenı ıkna et.

olur da ayrılmaktan vazgeçsen bile sen yine bir işe girmeye çalış, sanki her an ayrılacakmışsın gibi B planını hazır tut. ve plana çocukların da dahil olsun. annenler çocuklarını istemiyorlarsa onları çıkar aklından.

düzlüğe çıkmanız dileğiyle.

al bır dengesız daha..dilekçim esın alkol alırmı yanı alkol alıyorsa onun etkısı ıle oyle soylemış olabılırmı?sonrada pısman olmuştur.Bence sen suan tavız vermemeye devam et ama sureklıde ıgnelıyıcı sozler soyleyıpte adamı bıkıtırma.Yatagını ayır ayırma dıyemem ama uzak kal ondan yanı anlamışsındır cinsel anlamda uzak kal istedıklerı zaman kızıp boşayacakları ıstedıklerı zamanda sevgı gosterısınde bulunacakları bırer köle değiliz biz.Suan ılgını çocuklarından eksık etme.Sureklıde dır dır yapma adamın basında.Ilgısız kal sessız kal bakalım ne olucak..Biraz burnu surtsun.

canım esım hayatta alkol almaz bana cocukları ben alırım demesı zaten oncekı ayrılıklarımızda ben cocuklarımdn vazgecemem derdım ve gerı donerdım bana cocukları alırım dıyorkı ben asla bırakmam ve evlılıge devam ederım sanıyo yalvarmamı bekledı ama bende tmm dıyınce şok oldu otekı ayrılıklarımızda hep cocuklar yuzunden gerı dondugumu bılıyo ve onlardan ayrılmıyacagımıda bılıyo bır nevı blöf yaptı ama tutmadı

aynen katılıyorum.sinirlerim bozuldu cümleler kuramadım.
chocolategirl çok güzel ifade etmiş.

bence aynı evde ayrı dunyaları bıle yasasanız mutlaka kendını garantı altına almaya calıs
kenara para koy, calısmak ıcın basvuruda bulun
ama kendını ne esıne ne de aılene muhtac hıssetmeyecek konuma getır

esını anlarım belkı cıg sut emmıs bır adam kıymet bılmez dıyelım ama
aılenı de anlamıyorum maalesef
senı evlat olarak goruyor ve esınden ayrıldıktan sonra sana sahıp cıkıyorlar
ama senın evlatlarından vazgecmenı ıstıyorlar bu nasıl mantık anlayamadım

Kızların sanırım bu durumu oturup konusacagın yasta ki konusmussun. evet aglayarak tepki vereceklerdir. ama onlara tüm detayı anlat. ama kendi ailenin onları istemediğini söyleme. ilerisi için içlerinde kin olabilir. ve lütfen rica ediyorum babalarınada düşman olmasınlar. eşinle sen anlaşamıyosun,sen boşanacaksın kızların değil. konusmalarında ikimizde istemiyoruz bu evliliği diyerek yaklaş.
ama bence sans verme konu buraya kadar gelmişken o evlilik yürürse cocukların daha kötü zarar görürler.
annesi babası ayrı olması daha iyidir. aynı catı altında hergün asık suratlar görmelerinden

kızlarım babalarının gelme saatınde yatmıs oluyorlar yatmasalar bıle onların yanında asık suratla dolasmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…