Sonunda boşanma davasını açıyorum

Burda yazılan kısının kocanız oldugunu nasıl anladınız cok merak ettm
Nerden başlasam... Ben zaten bu kızın yazdımlarını okumuştum. Fakat aynı şehirde değiliz sanıyordum. Ben şehir dışındayken kk kızları buluşma yapmış katılamamıştım daha sonra fotoğraflarını paylaşmışlardı. Onlara bakarken kocam geldi "bu kız bizim orda çalışıyo" dedi. Her zamanki gibi kendi ağzıyla yakalandı. Bende olayı anlattım fabrikada 100lerce çalışan var bizimki olamaz dedim fakat içimede bi taş oturdu. Israr ettim döküldü. (o zamanlar daha kolay konuşturuyodum. Son olayda hala iş konuştuk diyo yalan makinesini bile kandırır artık) neyse dedim kız korkmuş uzak dur. Hepsini geçtim işinden gücünde olcan. Sonra affettim daha doğrusu içime attım.

Anladım zor bı durum yani tekrarlıyorsa bosanmanız en hayırlısı olacakdır sızı mutlu etmıyorsa bırakın hayatınıza ayak bağı olmasın

Anladım zor bı durum yani tekrarlıyorsa bosanmanız en hayırlısı olacakdır sızı mutlu etmıyorsa bırakın hayatınıza ayak bağı olmasın
Artık herşey ortada olmasına rağmen sonuna kadar inkar ediyor. Bu daha tehlikeli çünkü hem pişman değil hem pişkin. Hayırlısı.

Siz eminseniZ onun ne dedıgı onemsız cok az erkek kabul eder zaten aldattıgını
Artık herşey ortada olmasına rağmen sonuna kadar inkar ediyor. Bu daha tehlikeli çünkü hem pişman değil hem pişkin. Hayırlısı.

Konu sahibine ayri uzuldum size ayri uzuldum bile bile lades demissiniz. Adam o kadar bir b.k sanmis ki kendini size ceza verip yatagi ayiriyor. Kufur edecegim de daha yeni banim acildi :) ne yasadiniz bu kadar bagimli oldunuz gercekten merak ettim. Hepimiz cok asik evlendik hepimiz esimizi cok seviyoruz ama sizinki baska bir durum kopek gibi sevmek ne demek?. Sevgide mantik yoksa o sevgi midir bagimlilik midir suphe ederim. Aglayip sizlamayin soyle adamlara da iyice bir taraflarini kaldirmayin ya lutfen. Biraz kendinize saygi duyun.

Her zaman söylerim; bir insanın yokluğuna üzülmek yaptıklarına üzülmekten daha kolaydır, diye. Ve gerçekten öyle oluyor. İçinizde yaşadığınız acıyı tahmin edebiliyorum. Sabırlı olun, zaman her şeyin ilacı değil belki ama gün geçtikçe gerçeklerle hesabını kapatıyor insan ve bir yerden yeniden umutla bakıyor geleceğe.

Ayrıca, mahkeme olayından hiç korkmayın. Ben de ikinci evliliğimden 1 kasımda boşandım ve çok tedirgindim hakim karşısına çıkmaktan. Fakat hiç te öyle korktuğum gibi olmadı. Anlaşmalı olduğu için sadece "kararınızdan emin misiniz?" diye sordu, "evet dedim" ve kararı verdi. Dilerim sizinki de benimki kadar kolay bir mahkeme olur.

Çok ılgınc ya, nasıl hıssettınız kızdan oturumu ogrendınız kocanız oldugunu?
Kararınız cok dogru , hıc ardınıza bakmayın . Sız bunu haketmıyorsunuz

Gececek demeye geldim
Siz zaten zor kısmı atlatmışsınız Ayrılma kararı vererek ailelere de söylemişsiniz.
Ilk baş yaşadığınızı hazmedemeyecek ve üzüleceksiniz ama inanın bu Ahlaksız herif hayatınızdan Defolup gittiğinde kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz.

olaylarla ilgili bir şey demeyeceğim ama size bol bol iyi dileklerde bulunuyorum, inanın. kalbiniz o kadar tertemiz bu öyle belli ki inşallah artık o kadar mutlu olursunuz ki bu kadarını bende beklemiyordum der şaşırırsınız, yolunuz iyi insanlarla kesişir artık umarım her şey gönlünüzce olsun temiz bir sayfa açtınız artık geçmişin izlerini silin, çok mutlu ol inşallah

günü gelmiş ve harekete geçmişsiniz bu çok büyük bir şey. kimisi ölene kadar çekiyor bu acıları. kesip atmak, kurtulmak, nefes almak gerçekten çok güzel. hiçbir kaybınız yok, dönüp bakmayın arkaya

Ağzım açık okudum...
Dünya bu kadar küçükmüş .
Tüm samimiyetimle yazıyorum öyle takdir ediyorum ki sizin gibi cesur kadınları.Herşeye rağmen bu kararı alabilmek ancak güçlü bir kadının yapabileceği birşey.
Manen gücünüzü asla kaybetmeyin.Psikolog Tülay Kök var. internetten takip edin müsait bir aralıkta.Muazzam bir kadın...bu evrede size ilaç gibi gelecektir.Çok istifade ederceğinizi düşünüyorum.

Bütün iyiliklerin içine eden..sizi günbegün tüketen bir virüsten vucudunuzu ve beyninizi arındırıyorsunuz ne güzel.

Pişkin insan kadar karşısındakini tahrik eden başka bir şey yoktur. Kendi kendinize bir kötülük yapmadan bu iğrenç çarkın içinden çıktığınıza şükredin. Rezil kepaze hayatını başka çöplüklerde yaşasın artık o da.Layığı temiz bir kadın ve twmiz bi hayat değilmiş zaten onun.

Hep duam odur ki; böyle organizmalar bu tür pisliklerin neticeleri olan olaylarda son nefeslerini versinler inş... ki geberip gittiklerinde bile tiksinilerek anılsınlar..

Sayesinde astim hastasi oldum ben disari cok attigi oldu

Gecmis yorumlariniza bakip buldum soylediginiz konuyu. Esinizin baya baya is yerinde sapik diye adi cikmis. Ne pislik insanlarla ayni havayi soluyoruz boyle ya... dilerim bundan sonra mutlu olursunuz.

Olaya bak
Bu eşinin tek hatası değilmiş tabi
Hayatına bak
Böyle birinden kurtuldun diye sevin
Gitsin şimdi konuşsun milletle mal

Gecmis yorumlariniza bakip buldum soylediginiz konuyu. Esinizin baya baya is yerinde sapik diye adi cikmis. Ne pislik insanlarla ayni havayi soluyoruz boyle ya... dilerim bundan sonra mutlu olursunuz.
Bana da özelden atar mısın canım.

Evet cunku gitcek kapim yok canm ailem yok brnim ancak ayrilirsam ya kotu yol yada kadin siginma evi malesef egerki su yazdiklarimdan hayatn kat kat ustunse yat kalk sukret

Canim benim ya hic kimsen yok mu? Bir meslegin falan? Inan ki siginma evi daha iyidir her bosanan kotu yola dusmuyor. Anladigim kadari ile hayatin zaten adamin iki duadiginin arasinda bu durumda sence bir evin var mi yazik degil mi sana bu nasil sevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…