- Konu Sahibi Brodydalle
-
Nerden başlasam... Ben zaten bu kızın yazdımlarını okumuştum. Fakat aynı şehirde değiliz sanıyordum. Ben şehir dışındayken kk kızları buluşma yapmış katılamamıştım daha sonra fotoğraflarını paylaşmışlardı. Onlara bakarken kocam geldi "bu kız bizim orda çalışıyo" dedi. Her zamanki gibi kendi ağzıyla yakalandı. Bende olayı anlattım fabrikada 100lerce çalışan var bizimki olamaz dedim fakat içimede bi taş oturdu. Israr ettim döküldü. (o zamanlar daha kolay konuşturuyodum. Son olayda hala iş konuştuk diyo yalan makinesini bile kandırır artık) neyse dedim kız korkmuş uzak dur. Hepsini geçtim işinden gücünde olcan. Sonra affettim daha doğrusu içime attım.Burda yazılan kısının kocanız oldugunu nasıl anladınız cok merak ettm
Bilmiyordum gerçekten kendimi o kadar unutmuşum ki hiç araştırmadım sağolunDevlete gidin sosyal güvenceniz varsa. Devlette çok uzun konuşmalar olmaz ama derdinizi anlattığınızda yardımcı olacak hafif dozda antidepresan verirler.
Nerden başlasam... Ben zaten bu kızın yazdımlarını okumuştum. Fakat aynı şehirde değiliz sanıyordum. Ben şehir dışındayken kk kızları buluşma yapmış katılamamıştım daha sonra fotoğraflarını paylaşmışlardı. Onlara bakarken kocam geldi "bu kız bizim orda çalışıyo" dedi. Her zamanki gibi kendi ağzıyla yakalandı. Bende olayı anlattım fabrikada 100lerce çalışan var bizimki olamaz dedim fakat içimede bi taş oturdu. Israr ettim döküldü. (o zamanlar daha kolay konuşturuyodum. Son olayda hala iş konuştuk diyo yalan makinesini bile kandırır artık) neyse dedim kız korkmuş uzak dur. Hepsini geçtim işinden gücünde olcan. Sonra affettim daha doğrusu içime attım.
Artık herşey ortada olmasına rağmen sonuna kadar inkar ediyor. Bu daha tehlikeli çünkü hem pişman değil hem pişkin. Hayırlısı.Anladım zor bı durum yani tekrarlıyorsa bosanmanız en hayırlısı olacakdır sızı mutlu etmıyorsa bırakın hayatınıza ayak bağı olmasın
Artık herşey ortada olmasına rağmen sonuna kadar inkar ediyor. Bu daha tehlikeli çünkü hem pişman değil hem pişkin. Hayırlısı.
Canim ya rabbim insallah benimde sonumu ayni etmez sevgiliyken aldatan adamla evlendim simdi istende cikti tutup guvenemiyorum canm yaniyor kopek gibi seviyorum birde ters bisey dedinmi benimki yatagini ayirir her gece aglardim senin yasadiklarinj ben yasayamazdim helal olsun sunlari yazcak bile mecalin varsa sen herseyin altindan kalkarsin guclu kadin..
Sayesinde astim hastasi oldum ben disari cok attigi olduKonu sahibine ayri uzuldum size ayri uzuldumbile bile lades demissiniz. Adam o kadar bir b.k sanmis ki kendini size ceza verip yatagi ayiriyor. Kufur edecegim de daha yeni banim acildi :) ne yasadiniz bu kadar bagimli oldunuz gercekten merak ettim. Hepimiz cok asik evlendik hepimiz esimizi cok seviyoruz ama sizinki baska bir durum kopek gibi sevmek ne demek?. Sevgide mantik yoksa o sevgi midir bagimlilik midir suphe ederim. Aglayip sizlamayin soyle adamlara da iyice bir taraflarini kaldirmayin ya lutfen. Biraz kendinize saygi duyun.
Sayesinde astim hastasi oldum ben disari cok attigi oldu
Bana da özelden atar mısın canım.Gecmis yorumlariniza bakip buldum soylediginiz konuyu. Esinizin baya baya is yerinde sapik diye adi cikmis. Ne pislik insanlarla ayni havayi soluyoruz boyle ya... dilerim bundan sonra mutlu olursunuz.
Evet cunku gitcek kapim yok canm ailem yok brnim ancak ayrilirsam ya kotu yol yada kadin siginma evi malesef egerki su yazdiklarimdan hayatn kat kat ustunse yat kalk sukretSizi disari atan adami mi kopek gibi seviyorsunuz? Saka mi bu?
Evet cunku gitcek kapim yok canm ailem yok brnim ancak ayrilirsam ya kotu yol yada kadin siginma evi malesef egerki su yazdiklarimdan hayatn kat kat ustunse yat kalk sukret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?